Žádost o vydání duplikátu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2010 16:21
lustr

XXX.XXX.220.254

Ahoj :)
nevíte kde se dá stáhnout žádost o vydání duplikátu průkazu koně? Myslela jsem, že to bude na UEK, ale nevidím to tam :( děkuji

3.8.2010 16:36
ambra

XXX.XXX.93.198

lustr napsal(a):
Ahoj :)
nevíte kde se dá stáhnout žádost o vydání duplikátu průkazu koně? Myslela jsem, že to bude na UEK, ale nevidím to tam :( děkuji

Nejsem si zcela jistá, ale mám pocit, že pro vydání duplikátu průkazu koně musíš kontaktovat inspektora pro tvoji oblast. Ten pak přijede vyplníte potřebné papíry pro vyhotovení duplikátu a on koníka prohlídne, znovu popíše a podle výžehu/čipu ověří jeho registraci a na základě toho ti pak přijde duplikát.

3.8.2010 16:43
lustr

XXX.XXX.220.254

je to trošku jinak a to už mám za sebou ;) ted jen potřebuji poslat tu žádost a nevím kde ji vzítsmajlík
(inspektor se jenom koukne na vyžeh a jede :), ja jsem třeba ani žádný papír nedostala, zavolají mu)

3.8.2010 16:54
ambra

XXX.XXX.93.198

A inspektor ti říkal, že ty máš něco takového posílat?
Já mám tedy výše popsanou zkušenost.Nikde jsme nic neposílali a pak přišly papíry(tedy duplikát průkazu koně- modrého průkazu).

3.8.2010 16:56
lustr

XXX.XXX.220.254

u nas to je neco jineho, psali mi to z UEK, akorat mi neposlali tu zadost, tak tam asi budu muset napsat znovu :(... (koník má 2 totožnosti :) teda alespon o dvou vím, bude jich víc bych rekla...)

Přidejte reakci

Přidat smajlík