Ahoj, pořád přemýšlím do jaké barvy dát strakatou kobylku a pořád se ne a ne rozhodnout. Poraďte , třeba dejte i foto pro inspiraci.. dík
happyhvezda

XXX.XXX.92.21
no vidíš mě záleží i na tom aby koník vypadal hezky to , že se držím na fotce patama je moje blbost a tvoje zbytečná starost
happylinda
napsal(a):
no vidíš mě záleží i na tom aby koník vypadal hezky to , že se držím na fotce patama je moje blbost a tvoje zbytečná starost
přesně tak ... nevím proč se vždycky najde milion rejpalů, co kecají úplně mimo téma
... já mám kobču do bílé , a někdy k tomu přidávám tmavě modrou dečku ... teď budu kupovat oranžoví komplet ale opět v kombinaci bílých chráničů na závody :-) ... chci ladit s koněm, tak proto bílé chrániče aspoň k mým bílým rajtkám :-) ...nemám ráda úplně všechno v jedné barvě... kromě bílé, ta je taková neutrál ... :-) ...a na příští sezónu budeme pořizovat růžový komplet
...někdo to odsuzuje, mě se to líbí, pokud jde o tu tmavě růžovou až vínovou .. na obrázku v bílém
tak já jen pro lepší představu přihodím toho mojho strakouša s modrou podsedlovkou co jsme měli....ta mu slušela
a teď máme takou nějakou vínovou či co to je....taky neni špatná, ale modrá mi přišla hezčí
Taky mám a na druhou kobču ružovo-šedou:) jak se mi to líbí tak se i to líbí:)
)