My z okresu . www.haydee.cz
a neznáte prosím tohoto koníka?? měl by být u nějakého pána jako společník k shetlandskému poníkovi. Hřebec 130 v kohoutku
irene
napsal(a):
No to je jedno, je to moje jediná stopa a blíže mi to nespecifikovala prostě řekla jen Jeseník. Ale stejně už je to 5 let a teď může být kdekoliv nebo už vůbec nežije. Jen by mě zajímalo jak zkončil, jestli ho někdo prodal na jatka nebo co :-(((
Zdravím,dělám do koní 20let a to přímo v Jeseníku. Je to pěkný kůň,toho bych si jistě všimla.Ale jen pokud s ním majitelka někam jezdila. Doufám,že se nejmenovala Andrea Franková. To bych měla obavu,kde skončil i já
sisi58
napsal(a):
Zdravím,dělám do koní 20let a to přímo v Jeseníku. Je to pěkný kůň,toho bych si jistě všimla.Ale jen pokud s ním majitelka někam jezdila. Doufám,že se nejmenovala Andrea Franková. To bych měla obavu,kde skončil i já
Ne ne, my ho prodávali paní z Ostravy a jmenovala se jinak, jenže jak se u Buckyša projevila šelest na srdci, tak si nemohla dovolit každý měsíc platit léky a právě se jí ozval, nebo já nevím jak to přesně bylo, nějaký pán. No ona ho považovala za solidního, tak mu Buckyho dala nebo prodala nevím, ale jak se na něj chtěla poptat jak se má, tak jí ten pán už nezvedal telefony. Takže asi moc dobře nezkončil :-(