Dobrý den, v sobotu jsem spadla z koně, z kobylky noričky, vyhodila si zadkem při klusu a já to nečekala - jsem začátečník, jezdím opravdu krátce. Spadla jsem na záda a pořádně jsem se praštila do hlavy (přilbu jsem naštěstí měla). Bylo to v pohodě, byla jsem schopná nasednout a jet dál, ale včera a dnes mě dost bolí hlava, chce se mi spát a těžce hýbu s krkem, když ležím, nemůžu hlavu ani zvednout. Doktory opravdu ráda nemám a nechci je otravovat, možná je to jen prkotina... Máte někdo podobnou zkoušenost, mám jít k lékaři nebo ne?
Myslím, že moc doktorů tady asi nechodí...a i kdyby, tak těžko ti tady někdo stanoví diagnozu po netu. Fakt bych s tím zašla k doktorovi :-)
Jinak k tomu otřesu mozku...pokud vím, tak u toho je VŽDY aspoň několikavteřinové bezvědomí a o tom slečna nic nepsala, takže otřes mozku by to snad být neměl :-)
Jo pár takových pádů jako ty jsem zažila. Naposledy jsem takhle blbě spadla na hurá vyjížďce, kdy to náš vedoucí vesterňák odpálil z místa a nehleděl nalevo a napravo. Udělala jsem kotrmelec ani nevím jak, ale už za dvě hodiny jsem cítila ztuhlý krk a večer jsem měla docela slušný bolehlav a jednu stranu krku úplně chromou. Já jsem teda otrlec a k doktorovi nechodím, to ale neznamená, že ty tam jít nemáš.
Nejspíš to máš akorát namožené a mírný otřes mozku, ale doktor ti řekne víc. Při těžkém otřesu mozku by jsi zvracela a bylo by ti velmi špatně
Znala jsem jednoho co zakopl a křápl hlavou o obrubník. Pár dní ho trochu bolela hlava, ale nikam s tím nešel. Asi za čtrnáct dní ho odváželi černí havrani ... skryté krvácení do mozku!
Raděj si udělej chvilku času na doktora... Lepší když ti řeknou že to nic není a za pár dní to přejde, než zůstat doma a uhnat si z prkotiny problém.