Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.8.2010 18:02

S těžkým srdcem jsem bohužel donucena prodat svou klisnu po Topas 28 z matky teplokrevného typu(Sharon).Kobylka má 155 KHV,je moc hodná,mazlivá,komunikativní,lehce začala pracovat na lonži.Je to takový rodinný mazlík,ale rozmazlená není.Hlavně zdravá-nikdy jí nic nebylo.

Je možné tuto 2,5 letou kobylku v dnešní době prodat?
Chtěli bychom za ní 35 000...je to moc?......smajlík
Vím,že se v dnešní době prodávaj za takovou cenu papíráci,ale kobyla opravdu "zvláštní" svou povahou... ani na nohu by člověku nestoupla,jak je opatrná...nikdy nekousla či nekopla,opravdový miláček.Do boxu nám kolikrát vlezou malé děckanti a kobyla stojí,jen aby jim nic neudělala.smajlík

Co myslíte,jaký je Váš názor? smajlík

10.8.2010 18:02

10.8.2010 18:03
11.8.2010 07:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

Pokud si ji tak ceníš, nabízej ji za tuto cenu, lepší než dát nižší aby si jí koupil nějaký laik. určitě se vhodný kupec najde, nebo se tvá situace vyřeší...

11.8.2010 08:38
petas

XXX.XXX.156.34

Kobylka je to líbivá,už jsem se na ni v inzerci dívala.Ale jelikož je bez původu,nemůže na výkonostní zkoušky(ani do chovu)...Pro mě osobně je to moc za takového koně.Mohu za mnohem nižší cenu získat o rok mladší kobylku s plným perfektním původem....Ale každé zboží má svého kupce a cenu určujete vy...POkud by se cena změnila,možná bych začala uvažovat o koupi i jásmajlík:-)

11.8.2010 10:13
lajka69

XXX.XXX.131.36

Já prodávám klisnu čt plný původ a neřekla bych, že není úplně špatný. Ale bohužel je menšího vzrůstu. Cenu jsem si představovala cca30tis. Klisna je hodná, milá, obsedlá po 4roku(teď má pět), jemná na pobídky. Ale pořád nemohu najít kupce. Tak vážně nevím smajlík

11.8.2010 10:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

A to je právě to,k čemu PP když bude kobyla magor, to radši takovýho miluse...myslíš, že i tato si svého kupce najde, o to bude třeba kupec rozumějším, když nebude hledat podle ceny, ale povahy...:-)

11.8.2010 12:40
lilien

XXX.XXX.60.110

ta cena je uplně ok, vždyt jen kolo stojí někdy více!
škoda, že jste ji neprodávali před půl rokem :(

13.8.2010 11:36
monca

XXX.XXX.148.8

Já si taky myslím,že cena je naprosto o.k.,určitě bych níže nešla.Jestli je 100% zdravá jak píšeš a hodná není co řešit.V dnešní době se spíše cení zdraví a povaha než původ(pokud nechci koně přímo na chov,nebo nehledám koně s konkrétním původem).Souhlasím s tím,že na co mi PP,když bych měla koně magora.Kobylka je to velice líbivá...smajlík

13.8.2010 11:53

Děkuji moc,za podporusmajlík kobuša se stěhuje na moravu,tak se snad se bude mít dobře.,......smajlík

Kontrolujete takhle po čase Vámi prodané koně,nebo radši - co oči nevidí,srdce nebolí?

13.8.2010 12:32
sonisak

XXX.XXX.149.26

JÁ JEŠTĚ KONĚ NEPRODALA,ALE ROZHODNĚ BYCH CHTĚLA MÍT KONTAKT S NOVÝM MAJITELEM A VĚDĚT JAK SE KONIKOVI DAŘÍ.:-)

JÁ OSOBNĚ POSÍLÁM FOTKY BÝVALÝM MAJITELŮM CO JSEM SI KONĚ OD NICH KUPILA,AT VIDI ŽE SE MAJÍ DOBŘE:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík