Znojmo a okolí? :) (Brnko-venkov) ....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.8.2010 15:02

Ahojte lidičkové,je tu někdo z tohoto kraje? :) Já jsem z Olbramovic a tak něják hledám koňácké parťáky,ať se můžeme spojit :) sejít,vyjet .....třeba i nějáký ten vandr :)smajlík

19.8.2010 16:41
sheilaaa

XXX.XXX.31.1

Ahoj, Olbramovice znám, já a koníci jsme zas na druhou stranu cca 13km od Ivančic :-)

19.8.2010 16:59

Jééééé a co někdy někam vyjet??Třeba na nějáký 3denní vandřík...chtěla jsem o víkendu sednout na kobylu a někam jet,ovšem vzhledem k tomu,že to tu neznám(bydlím tu chvíli) tak nevím kam,kde přespat a pod..smajlík...ale jela bych hned,kor když je víkend volnejsmajlík

19.8.2010 17:45
sheilaaa

XXX.XXX.31.1

Na vandry zatím nejezdíme - není čas a není s kým. Máme 2kobylky, jedna je ještě mladá neobsednutá a druhá je 16letá, ale s ní jezdíme jen rekreačně po okolí a bohužel není zvyklá na nějaké delší trasy. Takže zatím z toho asi nic nebude, ale časem kdoví.

19.8.2010 18:02

Jé,tak budu doufat,že časem:)
Já mám taky dva koně:) 14letou plňasku a 1,5 ročního hřebce APH.. plňaska je ve velmi dobré kondici,takže s ní si i na vandr troufnu...mladej by jel jako soumarsmajlík...no.. naplánované pěkně......ještě tu trasu,přespání a nějáká společnostsmajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík