Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2006 20:05

Ahojky Jsem koňský začátečník. Moc toho o nich nevím a právě proto jsem se rozhodla, že Vás, zkušené koňáky poprosím, jestli by jste mi třeba nedoporučili nějákou internetovou stránku, kde se toho o koních dozvím co nejvíce :) Koně nemám, to jste asi poznali :) Ale jednou bych ho moc chtěla. Ke koním chodím, ale je to opravdu jen občas, protože bydlím ve vesmici, podotýkám, že opravdu malé a koně tady mají asi jen dva majitelé. Bohužel se ani s jedním neznám osobně. Ale sestřenice, na koně k sousedce, která bydlí hned na "nimi" chodí a tak mě občas vezme s sebou. Myslím, že není nutno rozpitvávat mě. Za všechny příspěvky Vám budu mocinky vděčná
Nikki

9.6.2006 16:08

nik0la napsal(a):
Ahojky Jsem koňský začátečník. Moc toho o nich nevím a právě proto jsem se rozhodla, že Vás, zkušené koňáky poprosím, jestli by jste mi třeba nedoporučili nějákou internetovou stránku, kde se toho o koních dozvím co nejvíce :) Koně nemám, to jste asi poznali :) Ale jednou bych ho moc chtěla. Ke koním chodím, ale je to opravdu jen občas, protože bydlím ve vesmici, podotýkám, že opravdu malé a koně tady mají asi jen dva majitelé. Bohužel se ani s jedním neznám osobně. Ale sestřenice, na koně k sousedce, která bydlí hned na "nimi" chodí a tak mě občas vezme s sebou. Myslím, že není nutno rozpitvávat mě. Za všechny příspěvky Vám budu mocinky vděčná
Nikki

Tak dík no :(

9.6.2006 19:16

nik0la napsal(a):

Ahoj, zkus třeba www.equichannel.cz , tam najdeš o koních spoustu informací

13.9.2006 07:45

nik0la napsal(a):
Nikki

Já bych ti radila, aby ses s těma dvěma majiteli seznámila... pokud mají koně v nějakých výbězích, ke kterým můžeš normálně chodit, tak choď za těma koníkama a až se tam objeví majitel tak si s ním třeba popovídej, zeptej se, jestli by někdy nepotřeboval s něčím pomoct atd.

zuzazx

13.9.2006 11:45
zuzazx

nik0la napsal(a):

Se hned neurážej ne???

Přidejte reakci

Přidat smajlík