doga

doga

doga
napsal(a):
A moje klisna Jezabel (Jess)
A druhá moje klisna! Dogora (Doga)
tajemma danny
napsal(a):
Leontýnka se zakoukala dáááleko...
Tahle fotka se mi moc líbí a ráda na ní koukám...je taková hezky tajemna......koho asi ten fešák vyhlíží?
kailuska
napsal(a):
krásné oko naší kobylky jménem Kaila
taky toto je Longo, koník, krerého jednou za čas jezdím...
stieberova
napsal(a):
Opravdu do dáli.....
můj miláček matchoooooooooo :*
klarinka
napsal(a):
můj miláček matchoooooooooo :*
Grandík koukal na upalující srnečku přes pastvinu...po chvíli jak jsem ho vyfotila se za ní pustil ale vzdal to...
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Grandík koukal na upalující srnečku přes pastvinu...po chvíli jak jsem ho vyfotila se za ní pustil ale vzdal to...
Elisabet - je na prodej
jaruska
napsal(a):
A naposledy,pro změnu zase TUNIKA.
Tunika se ráda zahledí,ale s přehledem-nezmatkuje,nepanikaří.
jaruska
napsal(a):
Tunika se ráda zahledí,ale s přehledem-nezmatkuje,nepanikaří.
Šošonek.
jaruska
napsal(a):
Tunika.....
Ten můj...ehm ehm čerstvý valášek...do dálí čumákuje pořád...
klawdie
napsal(a):
Ten můj...ehm ehm čerstvý valášek...do dálí čumákuje pořád...
a další..
klafus
napsal(a):
miluje děti ze školky...
Takto kouka moje laska Lianos
gabim
napsal(a):
Dalsi
takhle se zahledel na prijizdejici stajove kamose
gabim
napsal(a):
takhle se zahledel na prijizdejici stajove kamose
A posledni, neda mi to, je to proste krasavec, tady s moji neteri
gabim
napsal(a):
A posledni, neda mi to, je to proste krasavec, tady s moji neteri
Jeste musim posledni
jaruska
napsal(a):
Tunika.....
Tak takhle zkoumala ta moje zlatíčko okolí nového bydlení
gabim
napsal(a):
A jeste koukame
Poseidona fotil profik Dalibor Gregor na kalendar, pohlednice a do knizky kralostvi koni, no neni to krasavec?
Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
posledná
Syvi
Pohled v dál...valášek,který už je po smrti...
eliska84
napsal(a):
Pohled v dál...valášek,který už je po smrti...
pohled do daleké kapsy
jackie
napsal(a):
Taky jeden přidávám jeden zasněný pohled.Pierot Kinský v jeteli.
jaruska
napsal(a):
Taky jeden přidávám jeden zasněný pohled.Pierot Kinský v jeteli.
Boby 1.
jaruska
napsal(a):
Pierot a Queen....
Toto je tedy Jirkova fotka, ale snad se nebude zlobit . Je to Invest in a Power z Kostelan.
mzachova
napsal(a):
Toto je tedy Jirkova fotka, ale snad se nebude zlobit . Je to Invest in a Power z Kostelan.
Ahoj Míšo, jé to jsem si nikdy nevšimla, že má Invest tmavý ocas... nebo to jen fotka zkresluje? Měla jsem po něm valáška, byl jak Investův dvojník co do figury, tak i do povahy (Invest je prý opravdový gentleman!).
jaruska
napsal(a):
Jé,to je zajímavé zvíře s tím barevným ocáskem !!!!!!
Přídám ještě jednoho Investa. barvu vyčarovalo světlo, Jirka to taky fotil na diáky při večerním slunci. Ve skutečnosti je Invest trochu světlejší. Ale spodek ocasu má tmavší, to je vidět i na druhé fotce.
mzachova
napsal(a):
Přídám ještě jednoho Investa. barvu vyčarovalo světlo, Jirka to taky fotil na diáky při večerním slunci. Ve skutečnosti je Invest trochu světlejší. Ale spodek ocasu má tmavší, to je vidět i na druhé fotce.
Opravdu moc pěkná a zajímavá fotka! Zvláštní je, že na fotkách z Kostelan má Invest ocas bílý jako sníh :-))). Škoda, že všechny pěkné hřebce chováte na Moravě, to je pro mne hrozná dálka! No ale zas mám za rohem Black Magica, tak možná to bude ženich pro Jackie, napřesrok...
mzachova
napsal(a):
ČUMÍCÍ AMERIČANI...
jaruska
napsal(a):
Ahoj Míšo,to má jen ten jeden Drest To Impresse,ten hnědák.Ta ryzka je po Ima Docs Clark.
Jo,jo,Appy to jsou.
tak Jaruš až doděláte ty stezky, doufám že tě někdy uvidím na Appa show. Aspoň na ruce je předvést. Je to pro koníky fajn oťukat se v novém prostředí. No však uvidíš, nic neuteče. Moc ti držím palce se všemi plány a opravdu se těším na setkání.
mzachova
napsal(a):
tak Jaruš až doděláte ty stezky, doufám že tě někdy uvidím na Appa show. Aspoň na ruce je předvést. Je to pro koníky fajn oťukat se v novém prostředí. No však uvidíš, nic neuteče. Moc ti držím palce se všemi plány a opravdu se těším na setkání.
Ale kdeže,Míšo,toho bohdá nebude,aby Jaruš někde se předváděla,kdepak!!!Mě zajímá jen a jen rekreačka,a rekreovat se přece lze i s krásnou Appou,že?A může u toho mít i hříbátka.Kdepak,já a předvádění.To opravdu není nic pro mě!!!Ale ráda se koukám na jiný,jak to uměj.
jaruska
napsal(a):
Vendýsková má nááááádhernou hlavičku a celkově je na ten svůj věk velice hezká.
Diky, taky kolikrat se na ni nemuzu vynadivat, doufam ze jeste dlouho vydrzi bezbolestne zdravi...uz se pomalicku projevuji nozicky-sportovni kariera
jaruska
napsal(a):
Ale kdeže,Míšo,toho bohdá nebude,aby Jaruš někde se předváděla,kdepak!!!Mě zajímá jen a jen rekreačka,a rekreovat se přece lze i s krásnou Appou,že?A může u toho mít i hříbátka.Kdepak,já a předvádění.To opravdu není nic pro mě!!!Ale ráda se koukám na jiný,jak to uměj.
Dobře Jaruš, tak na předvádění někdy tu bude tvoje jarunka. Děti ti skvěle umí a vypadají u toho líp než my :-). Já jsem taky nadšená z rekreačky, po letech kolem závodů kje to pro mne relax. Ale zase máme dobrou partu, aspoň na JUJU akcích a je to fajn občas vyzkoušet co kdo umí ( a koníky to baví, pokud je toho tak akorát).Přikládám ti fotku z jednoho takového soustředěníčka.
jaruska
napsal(a):
A navíc ten Jessík už je prodanej a bohužel se dostal do blbý stáje,mají tam moc koní a občas to bývá na nich vidět,že převažuje kvantita nad kvalitou.Já mám radši koní míň,ale dám jim vše,co potřebujou.
Opravdu mě osobně ty soutěže nebavěj,nezúčastňuju se ani tady žádných,byť třeba jen sranda soutěží.Mě baví tam jen doject na koni(třeba jedu 17 Km)se podívat,jak tam ostatní křepčej a pak mě zas moc baví ta cesta domů.Určitě bych nejraději pořád zůstala jen u toho,co mě baví,a to je opravdu jen rekreační ježdění.Ale zase si nemysli,že s koníkama nic neděláme,že nic neumějí,to by byl omyl.Uměj všechno možný,Pierot třeba dává i pusinky a pac.To je učíme takový blbosti,aby se nenudili a občas i přemýšleli.Jinak jsme zastánci přirozené komunikace,kterou na nich praktikujeme a jsou fakt moc hodní a rádi spolupracujou.
mzachova
napsal(a):
Dobře Jaruš, tak na předvádění někdy tu bude tvoje jarunka. Děti ti skvěle umí a vypadají u toho líp než my :-). Já jsem taky nadšená z rekreačky, po letech kolem závodů kje to pro mne relax. Ale zase máme dobrou partu, aspoň na JUJU akcích a je to fajn občas vyzkoušet co kdo umí ( a koníky to baví, pokud je toho tak akorát).Přikládám ti fotku z jednoho takového soustředěníčka.
Míšo, moc a moc vám to s Čonkim sluší, vybrala sis krásnýho koníka, hrozně se mi líbí. Navíc ty supr fotky, ty musíš mít album!, to ti zabere celou knihovnu nebo aspoň desítky a desítky CD, viď? A koník ti krásně chodí, trénovala sis ho sama? Já to neumím, mně musí výcvik dělat Markéta B., já se bojím, že bych si koníka zkazila...
jackie
napsal(a):
Míšo, moc a moc vám to s Čonkim sluší, vybrala sis krásnýho koníka, hrozně se mi líbí. Navíc ty supr fotky, ty musíš mít album!, to ti zabere celou knihovnu nebo aspoň desítky a desítky CD, viď? A koník ti krásně chodí, trénovala sis ho sama? Já to neumím, mně musí výcvik dělat Markéta B., já se bojím, že bych si koníka zkazila...
Ahoj Jani. Fotek mám spoustu ale jen v PC, bo neni čas . Jirka mi je nestíhá vytisknout. Jinak čonkiho jsme obsedlala sama, ale jsem amatér, hodně jsme dělala podle Robertse a co znám od Honzy, s něčím poradila Esther, něco znám od Toma. Zatím je to v pohodě, jen budu muset být víc přesnější a časem chtít po koníkovi víc. (myslím rychlejší reakce na pomůcky, víc gymnastiky apod). zatím jsme vše dělala tak, abych pro něj byla srozumitelná, ale stačilo mi málo -myslím měl klid hned jak vyhověl pobídce.
jaruska
napsal(a):
A navíc ten Jessík už je prodanej a bohužel se dostal do blbý stáje,mají tam moc koní a občas to bývá na nich vidět,že převažuje kvantita nad kvalitou.Já mám radši koní míň,ale dám jim vše,co potřebujou.
Opravdu mě osobně ty soutěže nebavěj,nezúčastňuju se ani tady žádných,byť třeba jen sranda soutěží.Mě baví tam jen doject na koni(třeba jedu 17 Km)se podívat,jak tam ostatní křepčej a pak mě zas moc baví ta cesta domů.Určitě bych nejraději pořád zůstala jen u toho,co mě baví,a to je opravdu jen rekreační ježdění.Ale zase si nemysli,že s koníkama nic neděláme,že nic neumějí,to by byl omyl.Uměj všechno možný,Pierot třeba dává i pusinky a pac.To je učíme takový blbosti,aby se nenudili a občas i přemýšleli.Jinak jsme zastánci přirozené komunikace,kterou na nich praktikujeme a jsou fakt moc hodní a rádi spolupracujou.
Pac jsme ze srandy zkoušeli taky a určitě ti schvaluju dělat co tě baví. čonki má celkem rád kavalety, tak s ním asi někdy v budoucnu zkusím trail. Jde mu to i dobře v lese. baví ho jakékoliv blbnutí ze země, jen to nesmí být stejné. Jo holt, miluje změny.
mzachova
napsal(a):
Pac jsme ze srandy zkoušeli taky a určitě ti schvaluju dělat co tě baví. čonki má celkem rád kavalety, tak s ním asi někdy v budoucnu zkusím trail. Jde mu to i dobře v lese. baví ho jakékoliv blbnutí ze země, jen to nesmí být stejné. Jo holt, miluje změny.
No,Míšo,Čonkimu to opravdu jde,i Ty to na té fotce docela prožíváš.Fakt Vám to spolu moc sluší,je vidět,že je pozorný.
jessika
napsal(a):
kudy chodím tudy hledím ....
Vidíte to taky????????????????
junka
napsal(a):
Ediss
Moruše krásně kouká do dáli,není tam sice kůň,ale jezdí tam po poli traktor,tak jí to strašně zajímá....
jaruska
napsal(a):
Moruše krásně kouká do dáli,není tam sice kůň,ale jezdí tam po poli traktor,tak jí to strašně zajímá....
Kačenka taky hledí na traktor....