Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2010 11:17
sheril

XXX.XXX.59.144

Prodám klisnu pony sv.hnědka vhodná k dětem,nekouše, nekope.Chovaná pastevně.Vozili se na ní malé děti.KVH 110,Liberecký kraj možno dovést do 60 km.16.000,-

9.9.2010 11:22
sheril

XXX.XXX.59.144

mulu,vranku,nekouše nekope,nekonfliktní ve stádě,skákala 100 cm,chovaná pastevně,zvyklá na box s volným přístupem 12.000,možná dohoda

9.9.2010 11:28
sheril

XXX.XXX.59.144

15 měsíční klisničku pony v dospělosti 120 cm.Barvy myšák s hvězdou na čele,bílé uši zevnitř.nekouše nekope,mazel,vychovaná,chodí na vodítku,zvyklá na úvaz při čištění,vlnitá hříva i ocas 10.000?-
Všechny klisny možno dovést do 60 km od naší farmy

9.9.2010 11:36
sheril

XXX.XXX.59.144

Klisnu ryzku,chladnokrevník,8 let,váha přes 700 kilo,tahala v lese,chodí pod sedlem-krok,klus,víc při své váze neuběhne.Dva roky jen tak odpočívala na pastvině.KVH 165,chovaná pastevně,nekovaná cena nabídněte

9.9.2010 11:39
sheril

XXX.XXX.59.144

Chladaska je vhodná pro hipoterapii,velice klidný kůn,velice mírumilovný,:-)

9.9.2010 12:15
petapeta

XXX.XXX.8.42

Nebyla by fotka celé chladasky? A jaká je cenová představa za ní?

9.9.2010 12:20
kecy.v.kleci.

XXX.XXX.26.38

sheril napsal(a):
mulu,vranku,nekouše nekope,nekonfliktní ve stádě,skákala 100 cm,chovaná pastevně,zvyklá na box s volným přístupem 12.000,možná dohoda

Ještě dodejte že byla mula dost otřesně schvácená a skoro celý rok se to tu propíralo.

Jinak Sheril, vy končíte s koňma?

9.9.2010 17:13
sheril

XXX.XXX.59.144

Máme momentálně 6 koní a zužujem počet,mulaq je ve výborném zdravotním stavu,kopyta má již úplně normální,

9.9.2010 17:46
miladka

XXX.XXX.53.188

mula skákala 100 cm s jezdcem??? i s těmi schvácenými kopyty???smajlík

9.9.2010 17:53
sheril

XXX.XXX.59.144

Vím proč sem nechodím,rozumíš možná koním,ale oslům a jejich křížencům ne,zde se prodává ne diskutuje

9.9.2010 19:22
zazika

XXX.XXX.174.165

Omyl, zde se diskutuje. Je to moderovaná diskuse.:-))

9.9.2010 20:00
miladka

XXX.XXX.53.188

Přesně tak, pokud nechceš diskutovat, prodávej svá zvířata v inzerci, ne na diskuzi. Člověk nepotřebuje být odborník na "osly a jejich křížence", aby ho nepraštilo do očí, co tu píšeš. Tahle mula se tu probírala nesčetněkrát, vč. fotodokumentace, a jestli si myslíš, že schvácení koně, nebo muly je něco jiného, a že po půl roce, kdy byla kopyta v tak otřesném stavu se dá všechno do pořádku, a mula bude v pořádku, a ty na ní budeš skákat 100 cm.... tak to je teda síla, a mulu vážně lituji. Snad se bude mít někde líp, a nebude už muset podstupovat takový nechutnosti, co u tebe.

10.9.2010 00:09
memmory

XXX.XXX.252.42

Prodám hřebce pony . 9 let KHV cca 130 cm , koník nekonfliktní , nekouše-nekope-mazel , využíván k rekreaci , jako společník a na dlouhé vyjížďky . Černý hnědák BO ,modrý průkaz .Z důvodu nedostatku času . Podmínka ustájení 24/7 venku . Cena k jednání 8000 ,- rychlé jednání sleva .

10.9.2010 10:36
sheril

XXX.XXX.59.144

Ano skáče a to je nenormální že kůn umí skákat,ano znám svácený koně a vím jak na tom jsou,už nikdy nebudou tak pohyblivý jak předtím.Proto si troufám říci,že ten rozdíl mezi mulou a koněm je,jelikož chodí normálně,lítá se stádem jak střelená a momentálně jako všechny ostatní koně nedělá dva měsíce nic,jelikož pro koně už nemám využití,nebydlím tam co jsem bydlela.Takže žádný děti ke mě už nechodí,jelikož jsme na samotě u lesa a mě jezdit ani neláká,jezdila jsem s dětmi jako doprovod.Mám 6 koní,z toho 5 poníků a jednoho koně a ani na jednom nejezdím.Tak proto se prodávají,jsou celé dny na pastvinách.U mě se nikdy neměli koně špatně,to by asi ten kůn nevypadal tak jak vypadá,kdybych jí tenkrát nekoupila tak by asi chcípla,kolik peněz ,času a práce trvalo než se ten kůn vyléčil.Ted má kopyta ve správném úhlu,střelky narostlé,je to suprový koník,který neublíží ani mouše,je mazel,je pohodář,děti se na ní moh vozit sami,n ježdění je už pro pokročilé,ale nejlepší by bya jako společník na občasné povození dětí

10.9.2010 10:45
koki

XXX.XXX.176.25

Memmory od kud jste?

10.9.2010 11:02
kecy.v.kleci.

XXX.XXX.26.38

sheril napsal(a):
Ano skáče a to je nenormální že kůn umí skákat,ano znám svácený koně a vím jak na tom jsou,už nikdy nebudou tak pohyblivý jak předtím.Proto si troufám říci,že ten rozdíl mezi mulou a koněm je,jelikož chodí normálně,lítá se stádem jak střelená a momentálně jako všechny ostatní koně nedělá dva měsíce nic,jelikož pro koně už nemám využití,nebydlím tam co jsem bydlela.Takže žádný děti ke mě už nechodí,jelikož jsme na samotě u lesa a mě jezdit ani neláká,jezdila jsem s dětmi jako doprovod.Mám 6 koní,z toho 5 poníků a jednoho koně a ani na jednom nejezdím.Tak proto se prodávají,jsou celé dny na pastvinách.U mě se nikdy neměli koně špatně,to by asi ten kůn nevypadal tak jak vypadá,kdybych jí tenkrát nekoupila tak by asi chcípla,kolik peněz ,času a práce trvalo než se ten kůn vyléčil.Ted má kopyta ve správném úhlu,střelky narostlé,je to suprový koník,který neublíží ani mouše,je mazel,je pohodář,děti se na ní moh vozit sami,n ježdění je už pro pokročilé,ale nejlepší by bya jako společník na občasné povození dětí

Sheril, vím, že nemusíte, ale nechtěla by jste sem dát aktuální fotky kopýtek muly? Docela by mě zajímalo, jak vypadají po tak silném schvácení. Nedělám to z rýpání, ale zajímalo by mě to z hlediska čistě zdravotního. Děkuji.

10.9.2010 11:04
kecy.v.kleci.

XXX.XXX.26.38

kecy.v.kleci. napsal(a):
Sheril, vím, že nemusíte, ale nechtěla by jste sem dát aktuální fotky kopýtek muly? Docela by mě zajímalo, jak vypadají po tak silném schvácení. Nedělám to z rýpání, ale zajímalo by mě to z hlediska čistě zdravotního. Děkuji.

Nebo pokud nechcete sem, poprosím o zaslání na mail. je pod nickem, Díky.

10.9.2010 12:01
miladka

XXX.XXX.53.188

Neznamená, že když mula momentálně běhá s ostatními koňmi, a kopyta na pohled vypadají "dobře", že je uzdravená, a že se na ní může skákat 100 cm. Myslím, že po tak vážném schvácení už je kůň (mula) doživotně pouze na velmi lehkou rekreaci!smajlík

10.9.2010 12:56
krissta

XXX.XXX.165.57

miladka napsal(a):
Neznamená, že když mula momentálně běhá s ostatními koňmi, a kopyta na pohled vypadají "dobře", že je uzdravená, a že se na ní může skákat 100 cm. Myslím, že po tak vážném schvácení už je kůň (mula) doživotně pouze na velmi lehkou rekreaci!smajlík

Víte,nehodlám tady obhajovat skákání na koni (mule) po schvácení. Nevím v jakém měla stavu kopyta,ani v jakém je má teď a to asi nikdo tady neví přesně. Je pravda,že jen to,jak kopyta vypadají na první pohled nestačí na prohlášení "je v pořádku". Ale na druhou stranu,kůň po schvácení není doživotně už jen na velmi lehkou rekreaci,to se pletete!
Samozřejmě to chce koně pořádně vyšetřit a určitě udělat znova RTG,ale kůň může po schvácení fungovat jako předtím,i sportovat. To vám potvrdí i veterináři. Samozřejmě je to individuální věc a kopyto musí kompletně narůst zdravé,což může trvat rok,ale i dva. Některému koni už kopyto po těžkém schvácení kvalitní nenaroste,ale to je výjimka. I schvácení s velkou rotací kosti (i s proražením chodidla kopytní kostí) se správnou léčbou a režimem koně dá překonat bez následků.
Naopak si myslím,že mnoho koní je na tom zle,protože se po prodělaném schvácení moc nehýbou a majitele je šoupnou někam na pastvinu. Takové případy vedou ke schvácení chronickému.

10.9.2010 13:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

sheril napsal(a):
Vím proč sem nechodím,rozumíš možná koním,ale oslům a jejich křížencům ne,zde se prodává ne diskutuje

OMYL ZDE SE DISKUTUJE, PROTO SE TO JMENUJE MODEROVANÁ DISKUZE!
INZERÁTY SE VKLÁDAJÍ DO INZERCE!

smajlík

10.9.2010 13:50
miladka

XXX.XXX.53.188

Také jsem napsala "po tak vážném schvácení". Soudě tedy podle fotek, které sem Sheril vkládala. Netvrdím, že po každém schvácení už kůň musí chodit lehké rekre, ale zatím jsem měla možnost vidět většinou koně, kteří se po schvácení do sportu bohužel vrátit nemohli, a samozřejmě, že to je hodně individuální.
Spíš mě bije do očí, po jak krátké době je s mulou zacházeno jako se zdravou, což zadavatelka soudí podle toho, jestli mula lítá ve výběhu. smajlík

10.9.2010 13:55
krissta

XXX.XXX.165.57

miladka napsal(a):
Také jsem napsala "po tak vážném schvácení". Soudě tedy podle fotek, které sem Sheril vkládala. Netvrdím, že po každém schvácení už kůň musí chodit lehké rekre, ale zatím jsem měla možnost vidět většinou koně, kteří se po schvácení do sportu bohužel vrátit nemohli, a samozřejmě, že to je hodně individuální.
Spíš mě bije do očí, po jak krátké době je s mulou zacházeno jako se zdravou, což zadavatelka soudí podle toho, jestli mula lítá ve výběhu. smajlík

Ano,napsala jsem,že o případu této muly nic nevím,proto to nebudu hodnotit. Jen nechci aby si tuto diskuzu někdo přečetl a myslel si,že po schvácení je kůň odepsaný (a aby si tedy i myslel,že je zbytečné ho léčit). Ano,je to individuální věc. A RTG je u schvácení většinou nutnost stejně jako vet a zkušený kovář,kopytář.

10.9.2010 20:23
memmory

XXX.XXX.252.42

Ahoj .. z Jesenicka ...

10.9.2010 20:24
memmory

XXX.XXX.252.42

memmory napsal(a):
Ahoj .. z Jesenicka ...

To patřilo KOKI

11.9.2010 13:15
sheril

XXX.XXX.59.144

Dám to sem,ale až půjdu na pastviny,a vzpomenu si,jinak na Dášu už mám kupce a taky zájemce na výměnu,dnes májí přijet kupci na tu hnědou,pokud by se prodala dám vědět případným zájemcům ,že už je prodaná

11.9.2010 13:18
sheril

XXX.XXX.59.144

Když chcete diskusi,skákala na posledy v Dubnu,s jezdcem asi tak 10 x,ve volnosti častěji,ted kde bydlím,není terén pro práci s konmi pouze pastviny kkteré jsou v mírném svahu a není možné zde s konmi něco trénovat tak jsou pouze na pastvinách a flákají se

11.9.2010 13:26
sheril

XXX.XXX.59.144

A taky mám jich 6,a nejezdím vůbec akorát když potřebuji do krámu,což mám asi 3 km,tak si vezmu Lucku,přeběhnu dva lány Luk do vesnice a zas na zpátek,a to jen když nemám auto doma.První kůn je první kun.

11.9.2010 19:27
olina30

XXX.XXX.6.102

Předběžně bych se chtěla zeptat jestli není cena 8-10tis za koníka moc, je to lehčí muchař, mám ho venku 24/7 s možností schovat se do dřevěných boxů, koníkovi jsou 4roky, cca 155cm v kohoutku, opravdu hodný až moc na to jak je mladej, úžasnej na práci ze země, na procházky ho vodí můj sedmiletej syn, obsedlý zřejmě byl manžel na něm párkrát seděl, koupila jsem ho z úděsných podmínek a nyní po pár měsících už vypadá k světu a ne jako chodící kostra.

11.9.2010 20:45
sheril

XXX.XXX.59.144

Tak je hnědá stále na prodej

12.9.2010 22:26
pipinka

XXX.XXX.100.122

nevim co máte za problém kobylu privezla domu v silenem stavu co se tíče uplne vseho a dnes i kdyz je to mula se da rict ze to je teprve kun,neumela nic vseho se bala a byla zanedbana chtela bych videt vsechny co tady pisete jakej to je chudák,kdyby ten kun byl porad tak nemocnej jak byl ve schvaceni tak si piste ze by nebehal ve volnosti neskakal,proste by si lehl protoze schvaceni je velka bolest a byla by rada ze by dosla par metru,ale to vy nikdo kdo jste tady asi nepoznal co to je za praci a penez a myslim ze pokud nema vyuziti tak proc by ji nemohla prodat k detem???kdyz je zdrava ja jsem vykoupila jednu kobylku co mela schvaceni a i kdyz byla zdrava slo to na ni znat a byla rada ze naklusala a porad jen lezela,nevim jestli by se vam libilo kdyby jste prodavaly kone kdyby vas takhle nekdo pomluvil a strapnoval sarka kdyz ho chce prodat tak o nich rekne pravdu a vsechno a i u inzeratu mela napsane ze byla schvacena ale kolik lidi bylo schvacenych??? a normalne zijou!!! nepisu to ze jsem jeji kamorka ale vim co si zazila a jak musela s dasou makat aby zni bylo to coje!!! smajlík:-)

13.9.2010 20:30
luciesa2

XXX.XXX.12.137

Prdám Slezskou Noričku zapsanou v HPK a GZ 1993 tmavá prokvetlá ryzka s šedou hřívou vhodná na rekreaci a do chovu ne do tahu (horší pravá zadní na chov a rekreaci nevadí) 25000 kč při rychlém jednání možná dohoda o ceně dále prodám roční chladnokrevnou kobylku s jednostranám původem po Korál hnědka s černou hřívou odchovaná ve stádě hodná narostlá 20 000 Kč při rychlém jednání možná dohoda při koupi obou domluva o ceně spěchá luciesa2@centrum.cz 731457210

13.9.2010 20:56
strelish

XXX.XXX.64.235

pipinka napsal(a):
nevim co máte za problém kobylu privezla domu v silenem stavu co se tíče uplne vseho a dnes i kdyz je to mula se da rict ze to je teprve kun,neumela nic vseho se bala a byla zanedbana chtela bych videt vsechny co tady pisete jakej to je chudák,kdyby ten kun byl porad tak nemocnej jak byl ve schvaceni tak si piste ze by nebehal ve volnosti neskakal,proste by si lehl protoze schvaceni je velka bolest a byla by rada ze by dosla par metru,ale to vy nikdo kdo jste tady asi nepoznal co to je za praci a penez a myslim ze pokud nema vyuziti tak proc by ji nemohla prodat k detem???kdyz je zdrava ja jsem vykoupila jednu kobylku co mela schvaceni a i kdyz byla zdrava slo to na ni znat a byla rada ze naklusala a porad jen lezela,nevim jestli by se vam libilo kdyby jste prodavaly kone kdyby vas takhle nekdo pomluvil a strapnoval sarka kdyz ho chce prodat tak o nich rekne pravdu a vsechno a i u inzeratu mela napsane ze byla schvacena ale kolik lidi bylo schvacenych??? a normalne zijou!!! nepisu to ze jsem jeji kamorka ale vim co si zazila a jak musela s dasou makat aby zni bylo to coje!!! smajlík:-)

Pipinko ty seš fakt pipinka. Vaše veterinární "vzdělání" ani raději nebudu komentovat. Doufám, že považujete za samozřejmé dát kupci ukázat u schváceného koně jeho rentgeny, aby se vidělo skutečné poškození a od toho se pak odvíjí využití. Ne podle toho, že zrovna teď běhá jak srnka.

17.9.2010 22:06
viki2

XXX.XXX.6.57

Chtěla jsem se zeptat proč je nutné ustájení24/7

18.9.2010 08:39
thesis

XXX.XXX.151.2

pipinka napsal(a):

smajlík tak ti teda děkuji za informaci, že my všichni vlastně ani nemáme páru co je schvácení. Navíc srovnáváš nesrovnatelné a to člověka a koně. Krom toho i ten kůň je každý jiný. Už mě celkem nebaví číst takové debilní kecy jako zlehčování skutečnosti, je to jen obkecávání že se vlastně nic neděje a je to v pořádku. Pro tvou informaci, jsem jedna z těch co mají taky koně po schvácení a ikdyž lítá jak drak tak skákat bych mu nedovolila ani kdyby sám chtěl. To jen tak k tomu schvácení, jak je na tom mula neruším.

20.9.2010 23:26
memmory

XXX.XXX.252.42

viki2 napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat proč je nutné ustájení24/7

No pokudo ty bylo na mě , tak je to z toho důvou že on by se v boxe zbláznil !!

Není v tom nemoc .

24.9.2010 21:08
kathey

XXX.XXX.107.1

K tématu "sheril a koně" se vyjadřovat nehodlám.

Pipce bych jenom poradila pro příště k ruce alespoň učebnici českého jazyka pro první stupeň základní školy. :-|

24.9.2010 23:14
thesis

XXX.XXX.151.2

To jsi řekla ty né já. A nevím proč píšeš v množném čísle....ikdyž "mi" považuji za "mě", jen se ti to nehodí do větysmajlík. Ano máš pravdu, to že mám koně po schvácení je můj problém a taky důvod proč to nevystavuji do xxxx diskuzí a nedělám tady z toho aféru abych po roce vše zveličovala. Že je tvůj kůň zdravý je super, jen doufám, že se o něj staráš líp, než se učíš svůj rodný jazyk....smajlík

26.9.2010 21:57
pipinka

XXX.XXX.100.122

to že píšu česky blbě neznemená že se o koně starám špatně můj kůn ma vzdy co žrát a má výbornou péči a když neumim pravopis neznamená že nerozumim koním přiznám když píšu rychle nekoukam na pravopis je pravda ze o koni kdo mel schvaceni bych neprodala tak draho a hlavne bych to tam napsala treba bych sni taky neskakala protoze to neni moje zamereni nemam kone na honeni na kazdem poli ale na rekreaci a hlavne kone miluju takze jsem stastna ze ho mam a je to jeji problem ze ho prodava za tolik ale ja si toho kone nekupuju takze mi to je jednosmajlík

27.9.2010 08:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

pipinka napsal(a):
to že píšu česky blbě neznemená že se o koně starám špatně můj kůn ma vzdy co žrát a má výbornou péči a když neumim pravopis neznamená že nerozumim koním přiznám když píšu rychle nekoukam na pravopis je pravda ze o koni kdo mel schvaceni bych neprodala tak draho a hlavne bych to tam napsala treba bych sni taky neskakala protoze to neni moje zamereni nemam kone na honeni na kazdem poli ale na rekreaci a hlavne kone miluju takze jsem stastna ze ho mam a je to jeji problem ze ho prodava za tolik ale ja si toho kone nekupuju takze mi to je jednosmajlík

Milá Pipinko, požádám tě pokud se chceš vyjadřovat v diskuzi chovej se slušně, nebo by ses taky mohla brzy dočkat blokace!

15.8.2013 17:53
kikinkaaaaa

XXX.XXX.1.54

Dobrý Den:)
ChtělA BYCH SE ZEPTAT ZDA MATE JESTE PONIHO NA pRODEJ? :)

16.8.2013 18:05
sisi58

XXX.XXX.218.3

kikinkaaaaa napsal(a):
Dobrý Den:)
ChtělA BYCH SE ZEPTAT ZDA MATE JESTE PONIHO NA pRODEJ? :)

Myslím,že za 3roky už ho stihli prodat ! smajlík
Koukni se na datum.

Přidejte reakci

Přidat smajlík