Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2010 14:09
petraj

XXX.XXX.221.138

Zdravím, mohl by mi někdo poradit, jak vytvořit jednoduchou kokardu? Potřebuji jen pár kusů a objednávat je někdo za drahé peníze mi přijde zbytečné. Líbilo by se mi něco podobného na přiloženém obrázku.
Je jednoduché takovkou kokardu vytvořit, nebo jsou zapotřebí nějaké speciální zkušenosti?
Díky za rady :-)

12.9.2010 15:28
madow

XXX.XXX.121.112

zkusím to popsat
není to tedy VŮBEC nic těžkýho. V galanterii koupit stuhu a spínací špendlíky. Navléct nit do jehly, jednoduchým stehem začít cca 1 - 2 mm pod horním okrajem stuhy, po cca 20ti stezích zkusit zdrhnout látku - vytvoří kolečko. Ustřihnout nepotřebnou část stuhy, sešít k sobě začátek a konec kolečka. Spínacím špendlíkem prostrčit další kousek stuhy, jeden konec delší, druhý kratší, ustřihnout nejlépe cikcak nůžkami, přišít pár stehy ke kolečku. Na kolečko je lepší stuha o šířce cca 5 cm. Na ocásky se dá použít i tenčí - finanční úspora.

12.9.2010 15:29
petraj

XXX.XXX.221.138

madow napsal(a):
zkusím to popsat
není to tedy VŮBEC nic těžkýho. V galanterii koupit stuhu a spínací špendlíky. Navléct nit do jehly, jednoduchým stehem začít cca 1 - 2 mm pod horním okrajem stuhy, po cca 20ti stezích zkusit zdrhnout látku - vytvoří kolečko. Ustřihnout nepotřebnou část stuhy, sešít k sobě začátek a konec kolečka. Spínacím špendlíkem prostrčit další kousek stuhy, jeden konec delší, druhý kratší, ustřihnout nejlépe cikcak nůžkami, přišít pár stehy ke kolečku. Na kolečko je lepší stuha o šířce cca 5 cm. Na ocásky se dá použít i tenčí - finanční úspora.

Děkuji, to vipadá jednoduše, tak snad to zvládnu :-)

12.9.2010 15:31
petraj

XXX.XXX.221.138

Ještě dotaz, neumím si úplně přesně představit podobu kokardy, bude to něco podobného, jako ta na obrázku, aby se do ní dal umístit emblém?

12.9.2010 15:31
madow

XXX.XXX.121.112

jinak na těhlech stránkách nejsou ceny kokard tak hrozné
http://www.pohary.com/cs/eshop/kokardy-floty/kokarda-jednocetna/

12.9.2010 15:32
madow

XXX.XXX.121.112

jj bude to podobné...záleží hodně na šíři mašle...čím širší tím větší kolečko

12.9.2010 15:55
petraj

XXX.XXX.221.138

madow napsal(a):
jinak na těhlech stránkách nejsou ceny kokard tak hrozné
http://www.pohary.com/cs/eshop/kokardy-floty/kokarda-jednocetna/

Díky za odkaz, ceny jsou fakt rozumné. Ještě jednou si vše přepočítám a uvidím.
Ale kokardy tam mají opravdu moc hezké :-)

12.9.2010 20:29
ykiv

XXX.XXX.88.100

Můžu se zeptat kolik cm stuhy je cca potřeba na jednu kokardu??Díky

13.9.2010 20:30
petraj

XXX.XXX.221.138

ykiv napsal(a):

Můžu se zeptat kolik cm stuhy je cca potřeba na jednu kokardu??Díky

To by mě taky zajímalo. Taková důležitá věc a já na ni zapomenu smajlík

13.9.2014 18:45
slečna

XXX.XXX.100.100

petraj napsal(a):
Zdravím, mohl by mi někdo poradit, jak vytvořit jednoduchou kokardu? Potřebuji jen pár kusů a objednávat je někdo za drahé peníze mi přijde zbytečné. Líbilo by se mi něco podobného na přiloženém obrázku.
Je jednoduché takovkou kokardu vytvořit, nebo jsou zapotřebí nějaké speciální zkušenosti?
Díky za rady :-)

taky jsem to hledala pred časom kolko stužky potrebujem a navod ale nic som nenasla ale zato som aspon stranku nasla kde ich predavaju - http://www.pohary-bauer.cz/kokardy/ keby som to nedokazala udelat tak si to tam kupim mne sa nezdaju drahe - 49kč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík