Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

doga

9.6.2006 22:02
doga

Pleas pošlete mi tady fotky nebo cokoli o Hannoverákovi FEDERWAISSEROVI !!!! MOOOCINKY DEKUJU!!

9.6.2006 22:32

doga napsal(a):
Pleas pošlete mi tady fotky nebo cokoli o Hannoverákovi FEDERWAISSEROVI !!!! MOOOCINKY DEKUJU!!

No to není mooc pěkná fotka...No Federweisser jede zítra do Otic na své prvn í závody v ČR,tak jsme na něj zvědaví.Ten kůň je maximálně přiježděný,je báseň se na něm vozit!!!Ta T drezůra je tam prostě znát!!!

9.6.2006 22:34

denymka napsal(a):
No to není mooc pěkná fotka...No Federweisser jede zítra do Otic na své prvn í závody v ČR,tak jsme na něj zvědaví.Ten kůň je maximálně přiježděný,je báseň se na něm vozit!!!Ta T drezůra je tam prostě znát!!!

Píšese to FEDERWEISSER!!!!

doga

10.6.2006 07:26
doga

denymka napsal(a):
Píšese to FEDERWEISSER!!!!

sorry

doga

10.6.2006 07:28
doga

doga napsal(a):
sorry

Tak když se ti tahle nelíbí tak alespoň tato

doga

10.6.2006 07:28
doga

doga napsal(a):
Tak když se ti tahle nelíbí tak alespoň tato

A nebo snad toto

doga

10.6.2006 07:30
doga

doga napsal(a):
A nebo snad toto

A poslední

doga

11.6.2006 08:53
doga

doga napsal(a):
A poslední

A ještě jedna!

11.6.2006 13:36

doga napsal(a):
A ještě jedna!

Nazdar lidičky, takže tohoto hřebce jsem včera viděla na vlastní oči, shnáněli jsme na připouštění nějakého šikulu, a je je moc krásný. Douám, že se mu na závodech dařilo. Ale vybrali jsme si Bavorského hřebce, který stojí taky v Žilině nějaký ten box vedle Feder.....

11.6.2006 17:01

kessidis napsal(a):
Nazdar lidičky, takže tohoto hřebce jsem včera viděla na vlastní oči, shnáněli jsme na připouštění nějakého šikulu, a je je moc krásný. Douám, že se mu na závodech dařilo. Ale vybrali jsme si Bavorského hřebce, který stojí taky v Žilině nějaký ten box vedle Feder.....

All My Dreams Jinak Federweiser se dostal do rozeskakování. Standa házel myšky , chtěl být nejrychlejší, ale shodil jednu kládu. Takže skončil na 4. místě!

11.6.2006 19:51

barletka napsal(a):
All My Dreams Jinak Federweiser se dostal do rozeskakování. Standa házel myšky , chtěl být nejrychlejší, ale shodil jednu kládu. Takže skončil na 4. místě!

Kdyz tak koukam na fotky od DOGY,tak predpokladam,ze ten konik pochazi z JK Banik Ostrava,je to tak?A pokud to tedka chapu dobre,je u Standy Hosaka v Ziline....

11.6.2006 20:23

tauria napsal(a):
Kdyz tak koukam na fotky od DOGY,tak predpokladam,ze ten konik pochazi z JK Banik Ostrava,je to tak?A pokud to tedka chapu dobre,je u Standy Hosaka v Ziline....

Tento hřebec byl v roce 2003 na 2. místě v TOP pětce drezůrních hřebců v Německu.

12.6.2006 09:38

doga napsal(a):
A ještě jedna!

Milá slečno,tahle ta fotka určitě není Federweisser!!!

12.6.2006 09:39

tauria napsal(a):

a Federweisser pochází z Německa,takže rozhodně nestál na Baníku!!!A v neděli pojede do Opavy na Velkou cenu
!!

doga

12.6.2006 15:09
doga

denymka napsal(a):
a Federweisser pochází z Německa,takže rozhodně nestál na Baníku!!!A v neděli pojede do Opavy na Velkou cenu
!!

super tam budu na 100% už to mám domluvený s mamkou takže budou fotky!

12.6.2006 19:46

denymka napsal(a):
!!

Oj,pardon,tak jsem si to spletla,jen mi to pripadalo povedomi(to kolbiste),kazdopadne je to pekny konik

12.6.2006 19:57

denymka napsal(a):
Milá slečno,tahle ta fotka určitě není Federweisser!!!

Hele lidi pokud je ten Federweisser tentýž kůň jako All My Dreams jak tady někdo psal, tak co já jsem jej viděla tak Dreams je přece hnědák a to na fotkách je ryzák.Když jsem viděla Radegasta tak Dreams stál skoro naproti něj, tak jsem slepá já nbo to tu někdo mate?
Denymko ty se staráš o Radegasta jak jsi psala uveď to tu na pravou míru prosím.Díky

13.6.2006 08:13

thesis napsal(a):
Hele lidi pokud je ten Federweisser tentýž kůň jako All My Dreams jak tady někdo psal, tak co já jsem jej viděla tak Dreams je přece hnědák a to na fotkách je ryzák.Když jsem viděla Radegasta tak Dreams stál skoro naproti něj, tak jsem slepá já nbo to tu někdo mate?
Denymko ty se staráš o Radegasta jak jsi psala uveď to tu na pravou míru prosím.Díky

Ahoja Thesis,no je pravda že u nich jse,m skoro denně a vím na 100% že Radegast je v pořádku!§§Stejně tak jako All My Dreams a Federweisser!Ale Radegast a All My Dreams už nespotuje,už se jen denně opohybovávají a denně připouštějí kobyly,nebo se odebírají a Federweisser taky!'Tak se přijďte podívat do Opavy,měl by tam stopro jet!!!!

13.6.2006 09:30

denymka napsal(a):
Ahoja Thesis,no je pravda že u nich jse,m skoro denně a vím na 100% že Radegast je v pořádku!§§Stejně tak jako All My Dreams a Federweisser!Ale Radegast a All My Dreams už nespotuje,už se jen denně opohybovávají a denně připouštějí kobyly,nebo se odebírají a Federweisser taky!'Tak se přijďte podívat do Opavy,měl by tam stopro jet!!!!

Jo já vím že jsou v pořádku.Já jsem akorát asi blbě pochopila jeden příspěvek že Dreams a Federweisser je jeden a ten samý kůň.U Hošáka jsou hrozně krásní koně.Jak mlaďoši pobíhají na pastvě to je fakt podívaná,všichni vypadají skvěle a je vidět že se mají dobře.Ještě se mi tam líbil Ralf nebo se psal Ralph už nevím je to už nějaký rok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík