Dobrý den,
napadl mě dárek k Vánocům pro jednu osobu a to, že bych jí nechala nakreslit portrét jejich koníků. Vím, že je to dosti předčasné, ale čas letí tak raději dřív. Já sama kreslit neumím a tak mě napadlo požádat právě vás, ty, kteří kreslit umí. Prosím o vaše ukázky + ceník (barevný-černobílý,...) Děkuju moc
monchess
napsal(a):
Dobrý den,
napadl mě dárek k Vánocům pro jednu osobu a to, že bych jí nechala nakreslit portrét jejich koníků. Vím, že je to dosti předčasné, ale čas letí tak raději dřív. Já sama kreslit neumím a tak mě napadlo požádat právě vás, ty, kteří kreslit umí. Prosím o vaše ukázky + ceník (barevný-černobílý,...) Děkuju moc
Přesnou cenu nevím, dostala jsem obraz jako dárek. Tuším, že to bylo okolo 500,- ale nemohu říct s jistotou.
Nicméně, tady jsou stránky http://www.portret.ic.cz/index.html tak doporučuji pořádně prostudovat.
monchess
napsal(a):
Dobrý den,
Teď jsem si všimla, že hledáš někoho tady z Ifauny, kdo by ti obraz nakreslil.
Tak snad ten předešlý odkaz nevadí.
a další. Technika je čistě na domluvě, mně dělala jen jednoduše uhlem :
ahoj, taky kreslím - zakázkově podle fotek - tužka / pastelky, ceník a ostatní info na www.portretyzvirat.cz nebo portretyzvirat@gmail.com , cena 600-1000 Kč, podle techniky a formátu.
určitě tyhle věci zjištujte co nejdříve, nevím jak to mají ostatní, ale v listopadu bývá už většinou pozdě...
nikus
napsal(a):
ahoj, taky kreslím - zakázkově podle fotek - tužka / pastelky, ceník a ostatní info na www.portretyzvirat.cz nebo portretyzvirat@gmail.com , cena 600-1000 Kč, podle techniky a formátu.
určitě tyhle věci zjištujte co nejdříve, nevím jak to mají ostatní, ale v listopadu bývá už většinou pozdě...
nejen koníky
Lvicek13

XXX.XXX.143.183
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda také kreslíte i obrázky technického charakteru? Dle zaslané fotky...Chtěla bych pro svého tatínka nechat nakreslit obrázek - jezdí motokros:) či pokud máte kontakt na osobu specializující se na kresbu tohoto typu.Děkuji za odpověď.Hajkovalucie.net@centrum.cz
Lvicek13
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda také kreslíte i obrázky technického charakteru? Dle zaslané fotky...Chtěla bych pro svého tatínka nechat nakreslit obrázek - jezdí motokros:) či pokud máte kontakt na osobu specializující se na kresbu tohoto typu.Děkuji za odpověď.Hajkovalucie.net@centrum.cz
nevím na koho se reaguje, tak odpovím třeba za sebe... jsem schopná nakreslit v postatě cokoli co je podle fotky... jen nedělám portréty lidských tváří. zkuste poslat fotku a můžem se domluvit..... kdyžtak portretyzvirat@gmail.com
nemusela by tato diskuze upadnout v zapomnění :)
není to sice koník, ale příště už bude, slibuju! :)