Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2010 22:28
monchess

XXX.XXX.168.124

Dobrý den,
napadl mě dárek k Vánocům pro jednu osobu a to, že bych jí nechala nakreslit portrét jejich koníků. Vím, že je to dosti předčasné, ale čas letí tak raději dřív. Já sama kreslit neumím a tak mě napadlo požádat právě vás, ty, kteří kreslit umí. Prosím o vaše ukázky + ceník (barevný-černobílý,...) Děkuju moc smajlík

19.9.2010 16:57
petraj

XXX.XXX.221.138

monchess napsal(a):
Dobrý den,
napadl mě dárek k Vánocům pro jednu osobu a to, že bych jí nechala nakreslit portrét jejich koníků. Vím, že je to dosti předčasné, ale čas letí tak raději dřív. Já sama kreslit neumím a tak mě napadlo požádat právě vás, ty, kteří kreslit umí. Prosím o vaše ukázky + ceník (barevný-černobílý,...) Děkuju moc smajlík

Přesnou cenu nevím, dostala jsem obraz jako dárek. Tuším, že to bylo okolo 500,- ale nemohu říct s jistotou.
Nicméně, tady jsou stránky http://www.portret.ic.cz/index.html tak doporučuji pořádně prostudovat. :-)

19.9.2010 17:01
kesau

XXX.XXX.169.1

Tohle mi dělala kamarádka, je fakt šikovná :)

19.9.2010 17:01
petraj

XXX.XXX.221.138

monchess napsal(a):
Dobrý den,

Teď jsem si všimla, že hledáš někoho tady z Ifauny, kdo by ti obraz nakreslil.
Tak snad ten předešlý odkaz nevadí.

19.9.2010 17:02
kesau

XXX.XXX.169.1

a další. Technika je čistě na domluvě, mně dělala jen jednoduše uhlem ::-)

19.9.2010 19:30
nikus

XXX.XXX.17.28

ahoj, taky kreslím - zakázkově podle fotek - tužka / pastelky, ceník a ostatní info na www.portretyzvirat.cz nebo portretyzvirat@gmail.com , cena 600-1000 Kč, podle techniky a formátu.

určitě tyhle věci zjištujte co nejdříve, nevím jak to mají ostatní, ale v listopadu bývá už většinou pozdě...

19.9.2010 19:33
nikus

XXX.XXX.17.28

nikus napsal(a):
ahoj, taky kreslím - zakázkově podle fotek - tužka / pastelky, ceník a ostatní info na www.portretyzvirat.cz nebo portretyzvirat@gmail.com , cena 600-1000 Kč, podle techniky a formátu.

určitě tyhle věci zjištujte co nejdříve, nevím jak to mají ostatní, ale v listopadu bývá už většinou pozdě...

nejen koníky

Lvicek13

20.9.2010 10:18
Lvicek13

XXX.XXX.143.183

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat zda také kreslíte i obrázky technického charakteru? Dle zaslané fotky...Chtěla bych pro svého tatínka nechat nakreslit obrázek - jezdí motokros:) či pokud máte kontakt na osobu specializující se na kresbu tohoto typu.Děkuji za odpověď.Hajkovalucie.net@centrum.cz

21.9.2010 09:24
nikus

XXX.XXX.17.28

Lvicek13 napsal(a):
Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat zda také kreslíte i obrázky technického charakteru? Dle zaslané fotky...Chtěla bych pro svého tatínka nechat nakreslit obrázek - jezdí motokros:) či pokud máte kontakt na osobu specializující se na kresbu tohoto typu.Děkuji za odpověď.Hajkovalucie.net@centrum.cz

nevím na koho se reaguje, tak odpovím třeba za sebe... jsem schopná nakreslit v postatě cokoli co je podle fotky... jen nedělám portréty lidských tváří. zkuste poslat fotku a můžem se domluvit..... kdyžtak portretyzvirat@gmail.com

21.9.2010 10:11
monchess

XXX.XXX.168.124

Já jsem vám psala včera večer mejl s kontaktní fotkou a představou.

21.9.2010 10:12
monchess

XXX.XXX.168.124

* konkrétní fotou :-))

22.9.2010 16:27
nikus

XXX.XXX.17.28

nemusela by tato diskuze upadnout v zapomnění :)
není to sice koník, ale příště už bude, slibuju! :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík