Tak jáááá , smím ???
V práci mazec ... Od desíti k pěti chjo... Zítra bude dlóóóuhýýý den, jež skončí ve středu dlóóuho večír... Už se těším na Klárku a úpravu svých drápků... Jen zatím ouplně nevím, co na ně přijde
Týnko, mě občas bolej třísla aji po tom jednom svém, když už se na něj dostanu Tenhle týden možná ve čtvrtek, mám krátkou a příští nejdříve ve středu... Jinak, porát v práci .Ale myslím, že jí ta práce toliko nechybí
Jani, jsem ráda, že se konečně zadařilo...
Luliii, koukneš semka občas??? Kdepak Tě máme ???
Tuhle mám moc ráda....
Zdar a sílu....
u mě tak nějak nic nocého...Lorý má vtále volno od zátěže na hřbetu a chodíme pravidelně na špacíry...ale stejně jsem spocená já víc než lorys...t ykopce si vyšlápne jako ni c ajá funim jak lokomotiva...
No o víkendu jsem byla člen komise na volbách...trochu nůďo ale s DVDčkem a filmama se to dalo přežít...
Lorýs obrůstá jak medvěd...máme je stále venku...mají navybranou...doma nastlnáno se senem a venku stááále ještě luxusní pastva..
Jedna náladovka ze nedělního rána
Teda Danulec, ta fakt je....mm, kurde hned bych vyrazila nahoru, buď už na sníh, když svítí slunko a všechno se to pořádně třpytí, nebo bych si ještě hctěla užít za slunečně ty barvy podzimu...to se zatím letos nezadařilo a mám obavy, že už z toho ani nic moc nebude...
včera jsme v terénu málem umrzla a odmítám si až do léta nasadit perka, a to jsme měla dvoje ponožek, mám obavy, ž emi nastlao období, kdy mi zas bude kosa až tak do dubna:)
včera jsme si koupila nové farmářky, páč loňské termoboty už mají největší slávu za sebou a hlavně mi je v těch gumových botech byť s kožuchem hrozná kosa...
dneska uvidím, jestli se hecnu mařeně do sedla, snažím se střídat skočku s drezurkou, páč v drezuře si lebedím já i s kloubama a ve skočce pakk trpím jak Hus v těch krátkých třmenech, kobyle je naštěstí ganz jedno, co má na hřbetě:)
a černý koní¨k toník už je totálně plyšový a úúúplně nejčernější:)
Tak já taky, foto báječný...Danny vostře Ještěd....
No my kondičkujem, koně už chlupatí, se sahiba sněží...kobyla aby se neřeklo se tak trochu ojínila srstí, ale hlavně už přestává vypadat jak břicho s hlavou, ale jako plnaska...břiško jde nahoru, svaly na hřbet a prdel už se zakulatila...hurá a hlavně se jí vrací chuť něco dělat, na pátek má slíbenou jízdárnu...šedivej mi předvádí španěla...narostlo mu krčisko, sem mu s tím včera kvedla, srandovní :D..po kopytáři zas odupáváme kopyta, tak je sice citlivější, ale dopřednej až až....ten chlad mu dělá velmi dobře...ovšem i na bříško a já budu muset s takovou nejspíš brzo pořídit větší podbřišník...
A prtě prťavý milovaný...chlupatej plyšáček a zlatíčko, až na to jeho osamostatňování je boží, žádný reklamace... :D
U nás je vše jak má být, tak se snažím pomáhat těm u kterých to tak není...
a Vánoce se blíží dámy a letos budu asi malovat obrázky :D
Klárko, děláš si ze mě asi srandu, ne?! Není ani listopad a ty už tady strašíš s Vánocem...
Nechciiiiiiii........
jinak ve Velichovkách jsem se zamilovala do sedla KT Olymp a ted jsem jej našla na netu a tak jdu do něj...nechávám si ho poslat a když bude sedět jak mě, tak Kíšovi, tak prodávám - opět Hanulaye....ale tentokrát už naposled...potřebovala bych z něcho vytřískat alespon 10 tis kdyže za Olympa mám platit 11....snad to klapne, když je před týdnem poslaný přímo od majitele Kentauru Petra Kuby a zkontrolované a vyměněné řemeny na podbřišák...já totiž zjistila hlavně, že Hanulay má asi krátké bočnice a díky němu nám jsou všechny podbřišáky malé - hlavně 125 kopačák a na jakýmkoli jiným sedle nám je báječně i s beránkem na 3 dírce na obou stranách....Kdyby vás napadl někdo, kdo by chtěl skokový speciál komory dvě, posedlí 17,5 naprosto bez poškození, tak šup sem s ním...
ani nevím, esli jsem to někde hlásila, ale od zítřka za týden odlétáme na 11 dní do Egypta..asi vás tahle zpráva ode mě moc nepotěší, možná dokonce nasere a zvedne ze židle, ale já se tak strašně těším, navíc když je ted taková zima....
jenysimons
napsal(a):
Klárko, děláš si ze mě asi srandu, ne?! Není ani listopad a ty už tady strašíš s Vánocem...
Nechciiiiiiii........
jinak ve Velichovkách jsem se zamilovala do sedla KT Olymp a ted jsem jej našla na netu a tak jdu do něj...nechávám si ho poslat a když bude sedět jak mě, tak Kíšovi, tak prodávám - opět Hanulaye....ale tentokrát už naposled...potřebovala bych z něcho vytřískat alespon 10 tis kdyže za Olympa mám platit 11....snad to klapne, když je před týdnem poslaný přímo od majitele Kentauru Petra Kuby a zkontrolované a vyměněné řemeny na podbřišák...já totiž zjistila hlavně, že Hanulay má asi krátké bočnice a díky němu nám jsou všechny podbřišáky malé - hlavně 125 kopačák a na jakýmkoli jiným sedle nám je báječně i s beránkem na 3 dírce na obou stranách....Kdyby vás napadl někdo, kdo by chtěl skokový speciál komory dvě, posedlí 17,5 naprosto bez poškození, tak šup sem s ním...
ani nevím, esli jsem to někde hlásila, ale od zítřka za týden odlétáme na 11 dní do Egypta..asi vás tahle zpráva ode mě moc nepotěší, možná dokonce nasere a zvedne ze židle, ale já se tak strašně těším, navíc když je ted taková zima....
No jasně já štvu s Vánocema a madam provokuje s Egyptem, že ti hamba není před těma co za hranice letos vubec nevyrazili....
Hehe Olympa u nás měla jedna nezmiňovaná osoba a co jsem si ted naposledy pujčovala segry Ikarose, tak se klaním, že čemusi placatému bez pořádných opěr říkáte sedlo mám zmlsaný zadek...
No víš, já právě měla tu čest v Olympu sedět celý léto a zjistila, že je to mnohem pohodlnější sedlo, než ta placka Hanulay.....navíc pro můj ne zrovna dobrý sed to fakt není vhodné...no a co bych povídala, měla jsem tu čest sedět i v Prestige Meredith a Michel Robert a to kdybych mohla, tak kupuju okamžitě no....ale to je cenově někde "trochu" jinde...
foto Klárka...kdysii na Potštejně..:)
No zdááár!
To je fajn že to tu zase žije!
Co u nás nového? Nic..pořád se plácáme v tom samém...Jerry má kožíšek jak méďa béďa a Jumpíno taky! Bílá je pořád zavřená, a ven smí jen na procházky. Více na...***
jenysimons
napsal(a):
No víš, já právě měla tu čest v Olympu sedět celý léto a zjistila, že je to mnohem pohodlnější sedlo, než ta placka Hanulay.....navíc pro můj ne zrovna dobrý sed to fakt není vhodné...no a co bych povídala, měla jsem tu čest sedět i v Prestige Meredith a Michel Robert a to kdybych mohla, tak kupuju okamžitě no....ale to je cenově někde "trochu" jinde...
foto Klárka...kdysii na Potštejně..:)
hehe to je Roudničák...kde jsi to vzala??? :D
Musím oškubat Sesil, jak to děláte, že hříva nevypada uměle ukončená, sekáčkem? efilačkama? nebo se to dá nějak udělat nůžkama...
Čus... Tak mám od včera nový model nehtíků... Šla jsem absolutně bez nápadu, ale výsledek myslím báječný Viď, Klári
Molinatou jsem ráno pomazlila, je chlupaťoučká Zjistila jsem, že za 2dny, co jsem trávila čas v práci doopadalo listí na zahradě a už to zas všechno vypadá smutně..Já už bych ráda jaro....
Klári, já vždycky jen protrhávám, nemám zkušenosti s nůžkama..
Mějte se báječně, jo?
Tož já jsem stříhala jednou a už nikdy víc :-)))) Takže už jen protrhávám buď hřebínkem, nebo si prostě k tomu pozvu lidi-alias Milucha postrach všech zarostlých koníků Tož jinak nám opět chlup moc dlouhý nenarostl, v tuto dobu vždycky vzpomínám na Honzíka jak byl medvídkovej
Dnes poprvé bílo na kopcích a momentálně poletuje něco mezi deštěm a sněhem.....Tož snad se ráno neprobudím do těch sraček. Na víkend hlásí až 10 stupňů :-) Jinak Rozárka je v plné kondici, troufám si říct, že ani v létě tak nešlapala jako teď
Snad se mi to podaří udržet a v prosinci tradááááááá do haličky
No, tak já jsem kobylu teď jako zprznila fest....Budu si msuet pozvta Miluchu, páč rezena se jako protrhávat ode mě nechat nehodlá, to jsou horzné scény,...:( a to sjem se fakt snažila...
Jinak Týnko, nechápu, sobně byhc do Olympu nikdy nešla....aktuálně jsme fakticky hrozně spokojená s tím Pro Jumpem od winteca...sedí mi i kobyle, juchú:))
No holky, strašíte se sněhem, tak bychom měly začít plánovat odjezd do Ovy.....
Jani, vem si, že jsem zvyklá na placku - je to fakt jen placka oproti jakémukolil jinému sedlu - jménem Hanulay II a Olymp je oproti tomu tvarované sedlo alespon s nějakýma kolenníma opěrkama....jezdila jsem v tom fakt celý 3 měsíce v Karsitu a hrozně mě to sedlo vyhovovalo...brala jsem si ho i na závody...
V Praze je blaze, snažím se tu sehnat ustájko, ale asi na to prdím a nechám Kíšu ted fakt víceméně dlouhodobě odpočívat ve výběhu a na jaře až nějaké soustředění třeba u Ludvi....bo tréninky u nich....sama nevím, esli se mám cpát na poslední možnou šanci pro mě do SCM s Vachutkou, když vím, že jsem tam vždycky byla max. na dvou termínech a tím pádem zabírala místo jiným případným zájemcům....
Leni uklidním tě madam Bůčková, pořád dělá jako by nic...takže zimní srts??? na co? je to jak vloni, nic nic a najednou bum a kožich medvědí...nechápu...Sabula sněží a ten je teda ve formě až až ...když se zadaří jde 3-4 pod sedlo v týdnu...
No dámy, tak já ji nějak zprzním sama pač asi Vaše dvorní kadeřnice by za námi nejspíš nedojela...musíme minimálně o polovic zkráti, čekala jsem až hmyz odpadne...tak snad nebude vypadat jak retard...kupovidu na madam můžu dříví štípat, takže se stříháním problém neočekávám...nechci to zakřiknout, ale to mateřství ji děsně vyklidnilo..tak at jí to vydrží..
Ty jo, tak teď jsem asi zmatená, mi se právě olymp nelíbil, bo mi připadal hrozně placatý....a hlavně jakože s malýma opěrkama kolenníma..já jsem včil nadšená, že opěrky hodím, kam potřbeuju...a semiš fakt podrží:)
Myslela jsem, že Hanulay má opěrky větší....ten šel z domu, neuměla jsem v tom sedět, furt jak na hajzlu....:) a te´d máme teda tohle...
at tak nebo tak, na KT nedám dopustit a hlavně.....moje sedlo musí bejt kožený....wintec - nevím proč, je pro mě naprosto podřadná značka....jak říkám, nevím proč, zkušenosti s tím nemám, ale...
mrkni, přidané foto je Olymp, který je na cestě ke mě...
a tohle je Hanulay II, kterej mám doma...vidíš rozdíl mezi vytvarovaností posedlí? a to je přesně to, co mi vyhovuje....opěrky tu nejsou tak vidět, ale určitě Olymp je má o něco větší než Hanulay...je dost možné, že sedlo dojde a nebude mi vyhovovat, ale doufám, že spíš to tak nebude a budu prodávat Hanulaye :)
Tak vzhledem k tomu, že tenhle nový Winted stojí stejně jako nový KT mi až tak podřadný nepřijde...:))
nikdy bych si tohle sedlo nekoupila, ale pár jsem měla možnost vyzkoušet a s touhle skočkou maxi spokojenost a hlavně už jsem si i vyměnila sama komoru za širší...když sjem to dělala v Elektře od KT, stálo mě to skoro 2000 Kč...
navíc Týnko, čeče, asi sjem fak slepá, ale ten Olymp je podle mě ještě větší kontakt, nižší polštář a palcatější posedlí...ale ozkoušet se to musí hlavně zadkem:)
Hele Jani mě taky hlava nebere, co jsem na živo Olymp, tak to byla ta neplacatější skočka, ale co jsem si teď sedla do segry skočky Ikaros myslím II., tak je to stejně jedna placka vedle druhý...a Týnuš do syntáku se mi neopírej, koženejch jsem měla dost a samozřejmě kvalita je kvalita, ale pohodlí je pohodlí a to já mám i v tom svým dáslu luxusní, hlavně mě nezebe prdel jako vás v těch studenejch koženejch :D
každopádně proti gustu,...však vy holky si lítáte v oblacích, tak to chce pořádný kontakty...my courači zas potřebujem pocit bezpečí a pohodlí...proto je tolik sedel aby si každej mohl vybrat co mu na ten jeho zadek pasuje
můj malý huculský pony...
Přihodím též něco z mého názoru ač mi moje skočka teď odpočívá a ještě odpočívat bude..
Na fotce je vidět že Olymp má hlubší posedlí, popravdě jsem seděla i skákala několikrát v tom co jsme měli ve stáji a nebyla jsem s ním vůbec spokojená! Ale tomu sedlu už je taky x let a moje nohy potřebují trochu jiný tvar sedla. V Ikarosovi se mi skače dobře a jsem též zastánce kožených sedel ..Ač rozhodně nemám nejmenší výtku k mému druhému sedlu co mám na Jerrym. Daslo na přiježďování bezva ale v dlouhodobou životnost u sedla s tímto povrchem moc nevěřím..Skočku winteca měla jedna holka od nás ze stáje a jelo se mi v něm příšerně, přišla jsem si v něm jak na kozlíku Ale nevidím chybu v sedle ale v divně nastavených opěrkách a hrozně zvednutým sedlem jakým si molitanem..
TAk zdar babky, tak víkend je zase fuč, koně vyvětraní, v pátek jsme zas skočili s hnědou na jízdárnu, malej už celkem pochopil a pásl se, jen občas se k mamce přidal, kobula se vrací do formy, už se netáhne jak smrad...na chvilku jsem si pak sedla i nakonec já trošku si ji pobrala a Sesil mile překvapila...v sobotu ,měli smradoši volno, pač jsme frčeli na chalupu, ale včera už jsme zas všichni brázdili les...
a konečně sem nafotila Ses a můžu to poslat, ale to byla doba dokopat se k tomu...
Zdar a sílu...
no víkend propařeně oslaveneckej...
Jináč koně jsou furt venku, zatím nezavíráme, užívající si pastvy a téměř nic nedělání. Občas jí vytáhnu na špacír ale jinak má zaslouženej odpočinek...
Kláry? Co ta stolička? Jak se s tim pracuje?
Jo jinak jak jsem psala kousek od nás stéjí na pár sezón Cartouche...takže nejspíše si slečna v roce 2011 užije pořádného chlapáka...
Viděla jsem kluky v odchovně, to jsou hovádka, sice jsem je nanafotila ale když to dobře půjde tak zítra je třídění a pokud to dobře půjde tak se na nima vydám...
No u Lorý se stále pokoušim snižovat ten náš špalíček ale nejspíše se bojim jí to brát moc a tak ne a ne jít s patkama dolů tak jak jsem si myslela...no a druhá věc, normálně se bojim brát jí střel...furt s tim bojuju...
Přidám jednu westernově zachycenou fotku Pantheonu na Malé Skále...
haisovad
napsal(a):
Zdar a sílu...
no víkend propařeně oslaveneckej...
Jináč koně jsou furt venku, zatím nezavíráme, užívající si pastvy a téměř nic nedělání. Občas jí vytáhnu na špacír ale jinak má zaslouženej odpočinek...
Kláry? Co ta stolička? Jak se s tim pracuje?
Jo jinak jak jsem psala kousek od nás stéjí na pár sezón Cartouche...takže nejspíše si slečna v roce 2011 užije pořádného chlapáka...
Viděla jsem kluky v odchovně, to jsou hovádka, sice jsem je nanafotila ale když to dobře půjde tak zítra je třídění a pokud to dobře půjde tak se na nima vydám...
No u Lorý se stále pokoušim snižovat ten náš špalíček ale nejspíše se bojim jí to brát moc a tak ne a ne jít s patkama dolů tak jak jsem si myslela...no a druhá věc, normálně se bojim brát jí střel...furt s tim bojuju...
Přidám jednu westernově zachycenou fotku Pantheonu na Malé Skále...
Danny koukala jsem jak střel pobírá Martin, pouze z boku, jen se neboj, tím, že ho neberš tolik naopak škodu neuděláš, já ho beru uplně minimálně...u sesil vubec, u ní se snažím aby narostl...
Stolička na živo byla moc prťavá, škoda...
No jenže se bojim když nebu stěnu aby nebyl moc nad stěnou...aby zem na něj netlačila a tím netlačila i na kopytní kost...
safra mente...
A hlavně se bojim že mi to ujede jak zatlačim a vezmu toho víc než je třeba...kurnik šopa...no ale musím si dodat kuráže a odhodlat se do větší akce...
Zdar po víkendu. Já měla v plánu jen tak lehce uklízecí u koní a spíše odpočinkovej před dalším víkendem...Jenže v sobotu byla v Roudničce zábava na téma sport, tak jsme udělali takové hurá svolání a vyrazili si vyhodit z kopejtka!
Návrat v půl 3 ráno a celá neděle totalně promrhanáá....
Bílá se stále léčí, už ji z toho věčného stání v boxe, pěkně šoupe..nedivím se ji.rána je čím dál menší a zelená voda se tváří že pomáhá jak by měla..ale nic nechci zakřiknout stále je tam dosti tkáně navíc....
A dnes do sedel, už mám dosti odstátou kobylu číslo 2, tak bude vyjížďka s dětma
Zdar babky, já měla celý víkend pracovní... Zas vydělávám korunky...
Dnes do tří u sebe a teď od sedmi frrrrnk na noční robotu... A zítra u sebe do šesti...
Pak musím ke Klárce, protože na páteční akci, silně posilněni alkoholem, na mě upadli 2 lidičkové a ulomili paznehtík Tak to musíme opravit...
Včera jsem v práci poznala velmi, velmi zajímavého človíčka, koňáka, z Moravy... Jel kolem, dal si u nás kafčo a snídani, pěkně se s ním povídalo
A Molinatá by se mu líbila do práce
Mám číslo, on taky, tak uvidíme
Molčí sbírá poslední hrušky na zahradě a fláká se... Letos ji vůbec nesebralo sundání podkůvek... Te´d se rýsují 2 fajné Huberty, ale moc po sobě a my bez pravidelného treninku, to budem muset oželet...
Hradečandy, nechcete naložit a dojet ke mně, že bychom spáchali hromadný celodenní výlet ?
Mějte se báječně..
Ahoj všem,
prosím, podpořte KŘEČKOVI MUŽE v soutěži ČS má Talen na Primě tuto neděli 31.10. od 20:00 a pošlete jim sms!!!
Hlasování pro ČR: tvar sms 9981, můžete posílat na číslo 9060213
Konkurence je velká a hlasovat se může celý týden. Tak Hradečáci a nejen vy, podpořte Hradečáky!!!!
Budeme rádi, když to pošlete i dál..........
http://www.kreckovimuzi.cz/
Díky Péťa
PS: Počet sms z jedné SIM není omezen, cena je 3 Kč a na výpisu to poznáte jako „premium sms
doufám že mi to Kájo nevymažeš, ale já prostě musíííííím.
rocky
napsal(a):
Ahoj všem,
prosím, podpořte KŘEČKOVI MUŽE v soutěži ČS má Talen na Primě tuto neděli 31.10. od 20:00 a pošlete jim sms!!!
Hlasování pro ČR: tvar sms 9981, můžete posílat na číslo 9060213
Konkurence je velká a hlasovat se může celý týden. Tak Hradečáci a nejen vy, podpořte Hradečáky!!!!
Budeme rádi, když to pošlete i dál..........
http://www.kreckovimuzi.cz/
Díky Péťa
PS: Počet sms z jedné SIM není omezen, cena je 3 Kč a na výpisu to poznáte jako „premium sms
doufám že mi to Kájo nevymažeš, ale já prostě musíííííím.
POZOR OPRAVA!!!!!! sms nestojí 3,- ale 13,-
molly
napsal(a):
Zdar babky, já měla celý víkend pracovní... Zas vydělávám korunky...
Dnes do tří u sebe a teď od sedmi frrrrnk na noční robotu... A zítra u sebe do šesti...
Pak musím ke Klárce, protože na páteční akci, silně posilněni alkoholem, na mě upadli 2 lidičkové a ulomili paznehtík Tak to musíme opravit...
Včera jsem v práci poznala velmi, velmi zajímavého človíčka, koňáka, z Moravy... Jel kolem, dal si u nás kafčo a snídani, pěkně se s ním povídalo
A Molinatá by se mu líbila do práce
Mám číslo, on taky, tak uvidíme
Molčí sbírá poslední hrušky na zahradě a fláká se... Letos ji vůbec nesebralo sundání podkůvek... Te´d se rýsují 2 fajné Huberty, ale moc po sobě a my bez pravidelného treninku, to budem muset oželet...
Hradečandy, nechcete naložit a dojet ke mně, že bychom spáchali hromadný celodenní výlet ?
Mějte se báječně..
No tak já čekala že Zuzík přijde bez nehtu, kdyř to byla taková mela a ona si jen ukousla krajíček, takže jsme byli raz dva hotové:D..
konouši mají ted z důvodu mého pracovního vytížení volněji i dnes, ale zítra se těšte, šedivej je jak bedna dynamitu, takže s ním budu muset trochu popracovat...4 dny volna před mnou tak už se těším...hurá...
a Danny 21.11. máme zas u nás Martina...sice je to brzy, ale letos by se k nám nedostal a my zrovna u Sesi musíme porovnat ty zadky...takže aleluja, už začínám šetřit...
Dobré jitro pracantky,
no já byla včera na luxusní vyjížďce. Pěkně jsme pomakaly v kopcích...cca 800 m langsam cvalu, žádný honění. Na pohodu, no slunce házelo do těch barevných stromů takové krásné světlo. Romanťárna...no a ještě před vyjížďkou jsem jí pohonila ve výběhu aby z ní trochu vyšel ten prach...byla zválená jak zákon káže...
Co o víkendu? Já se budu starat doma o Toma, je po operaci s rukou tak mám doma 100 kilové miminko...
Ouha Zuzi to jest hodně máálo....
My včera měli kováře, zadek je zutý a předek na novejch botkách. Noha se lepší a lepší, ještě max. týden a jde pod sedlo, ze země už začíná být solidně divokáá
Doufám že si důchodci hroby objezdí dřív než pojedu z práce..
Zdar..
Včera jsem se šla rozptýlit do kina na RED, s B.Willisem, mrtě jsem se nasmála... Pak trošku spánku a už zas robota...
Tenhle konec týdne bude těžkej, 3 noční za sebou, myslete na mě... A kdybyste mi někdo chtěl udělat radost, stavte se, budu v HK... Od pátku... No jo...
Nějak se tou milionářkou musím stát, ne?
Molinatá, jako modelka
Hehe Zuzíku fota jsem projela na fcb, krásný Molča by mohla z fleku dělat modeling...:D
U nás klid a pohoda, tenhle týden teda přes hromadu zákaznic nestíhám nějak exceletně oře, ale o víkednu jim to zas vynahradím...no taky úspěšně pracuju na tom stát se miliónářkou, akorát jen dny a né i noci jako Zuzík...
No ale taky se občas musíme nechávat rozmazlovat, že? dnes razím zas ke kadeřnici a nesmírně se těším, vždy když od ní odcházím, připadám si jak celebrita...:D
A pomalu šestřím na kopytáře ke konci listopad nám dorazí Martin, au au děti dostanou vánoční dárek předčasně, ale slibil, že mě začne víc učit aby jezdil jednou za 3 měsíce, to se ale uleví mé peněžence...
O víkednu jsme si byli zajuchat a bylo to báječné...
Sandy a Baby v jednom :D
Hi girls!!
Dnešní ráno jsem ztrávila u zubaře a pak na otočku u Káji.
Včera jsem to už vzdala a paní Bílou vypustila do výběhu. Je to chodící časovaná bomba, dřív procházky na ohlávce, dnes už naprostá bezmoc na uzdečce...
Rána vypadá dobře, tak jsem ji nechala ať si zaháže všema čtyřma! Řeknu vám hodně dobrá podívaná!!! Pár lidí se mě už ptalo kdo že ji bude obsedat
! Ale fakt raději budu sedět v sedle než stát vedle ní......
JJ peti, zcela rozumím....Taky se Jance blbě vysvětlovalo, že když už to má zašité a na noze dlahu, tak by běhat neměla..:)
Ona když je na velkém prostoru u mě, tka se ani do větších akcí nepouští..ale černá věc je původcem lítacího zla, ale co, on se chudák nemá kde jinde vyřádit, tož v ohradě si to chlapec užívá ve velkém a že se slušně proběhnou, když to vezmou zpoza lesa až dopředu..:)
Fajne, že už se hojíte....Nás dneska s rezavcem čeká jízdárna a pak mě vození strusky...a černý koník by potřeboval někoho, kdoby se mu věnoval pár hodin denně..:) on už se skoro umí i čistit sám:)
Tak jsme včera absolvovali poslední kontrolu veterináře! Pan doktor byl moc spokojený! A kobyla konečně dostala oficiální povolení k obsednutí. Dnes se začlení do stáda a do neděle bude makat na lonži,protože jsem celý víkend pryč a v pondělí huráá do sedla!Ani nevíte jak se už těším
Jedna věc mě na tom marodění dosti těší a to ta, že mi kobyla pěkně přibrala
čus babky,
Peti jsem ráda že se bílá spravuje tak rychle...jen ti budu držet pěstě aby tě ze samé radosti někde svěže nezahodila...
No Lorýs taky přibírá den co den...a ta hustota kožuchu...podle toho jak nasrsťuje tak čeká asi sibiř nebo co...
Seno jsem přestala dávat, pastvy je stále moře tak ať nestojej na jednom místě u sena a ať si obstaraj žrádélko sami...
Jsem tvrdá, že... Chuděrka
Jo jinak pozitivní věc...už 4 den je loryzmus čistá...normálně se nevyválela, heh tak jsem zvědavá dneska po tom chcanci co byl přes noc...
Jinak zítra mám volno...normálně je povinnost si vybírat přesčasové hodiny tak mi to dalo ancelej den...luxus.
Nebojte měla jsem ní na laně...takovej horseman ještě nejsem abych chodila s kobylou na volno...
Lano jsem vyretušovala...fik fik a je pryč...
Zdar Babky, včera mě Sabulák potěšil, že se s Vámi musím podělit, moje snaha aby byl v kondici nese své plody, včera jsme si vyšplhali pěkněj kopeček, ale neměl jako obvykle snahy to vyběhnout, ale pěkně dřel v kroku, hlavu dole a makal...luxus...záda má zas jak stůl a jezdit se nachá jak volnejch cajkách...dělá mi radost kluk jeden... tak nějak si naši spolupráci představuju, přemýšlím, že k Vánocům mu pořídím něco na nožky, letos nebylo třeba žádného drahého léku, zvažuju kůru msm, ale trochu se v tom ztrácícm, poradíte mi?
K Sesil si zavolám zubaře aby jí prohlídl ten chrup, a budem postupně eleminovat, zas měla mlátivý chvilky...
Dítě bylo hodný a pěkně se nás vyjímečně drželo, a o víkendu mě čeká strouhání, a mladej bude taky muset podržet, kopýtka sice luxusní ale musím zkrátit stěnu, tak sjem na něj zvědavá...
Zdravím při pondělkovém nasazení!
Doufám, že se Hradci dnes déšť vyhne - po měsíci a něco vyrážím s Bílou do terénu, těším se jak malá..Bílou mi prostě poníci nenahradí
Jaký jste měli víkend? Já hezky odpočinkej u Mildy doma- večeře,kino a celovíkendové válendo
Hojte holčiny... Je krátce po půl čtvrté, venku leje
Molinatá končí s říjí, takže mě to až zas tak netrápí... Ale Peťa se těšila do sedla...
Víkend byl hodně náročný, dala jsem od pátka 3 noční, dnes jsem tež po směně... Mazec, slzy, bolest.... Snad trochu vyjasnění, ale idyla to ještě není... Uvidíme, co se časem změní ....
Holky... Já už chci jaro... A nebo vrátit konec léta... Cítila jsem se hodně fajně...
No dámy, tož u mě weekend spíše pracovní, úklid ohrady a tak..:)
Doufám,ž epočasí se už nehodlá pouštět do žádných větších deš´tových akcí...
Teď jsem byla s ořama dvakrát jenom na procházce, takže aktuálně by Janku mělo čekat sedelko...problém je, že černá věc začíná čím dál víc vyžadovat pozornost - tzn.nejlépe denně a jenom on...a aktuálně v medvědím kožichu ho netlačí ani kopající ohradník....:((
škoa že je absolutně nereálné anjít někoho, kdo by se o něho chtěla starat místo psa a brát ho na procházky a dělat s ním ze země...
jak já bych chtěla vrátit čas....
Trochu mě děsíš Zuzi....je vše ok?
A do sedla jsem se teda včera dostala, ač za deště, slib je slib a vyjelo se! Bílá vzorná , jen zlehka caplovala na vojtěšce.
Zdra Baby...
Ty Jani a nezkoušela si se vyhoupnou do sedla, jestli třeba není stav lepší? co víš třeba by kvůli tomu omezil to házení, nebo jen krokovky, nebo to dělá pořád? jen přemýšlím na hlas...
Zuzí drž... budu držet pěsti ať je zas hezky....
U nás nic nového, zkonzultovala jsem s farmaceutkou od nás u koní a Saba dostane k Vánocům nejspíš Alavis Triple Blend, ještě zvažuju jestli toto nebo čisté MMS a udělám mu tu dvouměsíční kůru...říkám si jestli to nepodat i Sesi?
Déšť vládne i u nás, ale jelikož je teplo, tak jsou koně jak bahnivé koule...si to užívaj...já teda pak taky ale zatím to není tak hrozný, zatím mě Sabula šetří...
A o víkendu? vyvětrala jsem všechny oře, ostrouhala jim kopýtka, z našeho psího štěnátka udělala zase trochu praktického pejska, sešla se se spolužáky a přežila...náročný víkend to byl a nevím jestli je to tím podzimem nebo co to je ale už druhý den nejsem schopná včas vstát...už se těším na vánoční prazdniny, díky naší super fabrice mám krásný 17 dní volna...což nemám za celej rok
Holky nevíte někdo kdo shání koníka na turistiku, je to 16-letá kobylka, zvyklá nachodit denně až 30km, 100% zdravá, vhodná do chovu,temperamentnější,ale zvládne ji začátečník..
rocky
napsal(a):
Holky nevíte někdo kdo shání koníka na turistiku, je to 16-letá kobylka, zvyklá nachodit denně až 30km, 100% zdravá, vhodná do chovu,temperamentnější,ale zvládne ji začátečník..
prosímtě, co to zas je? ....na nemoderce probíhá něco podobného s 16-letou kobylou za 5tis.
Zdar babky, tak mi včera měli větrací den, Sabulka šel s Terkou a já jsem se vyjímečně vyškrábala do sedla Sesil a vyrazili jsme se segrou a bílou, pěkně jsem se projela jen co je pravda, až na to její chvilkový zašmrdlání...zřejmě se to i Sesil libilo, pač v boxe byla skoro na mazlení, což nebývá, na to mám Sahibáka...dítě je hodné pořád a za každých okolností...akorát už chlapákovi budem muset pořídit jinou ohlávku, do téhle už se moc nevejde...vet nám ho odhadl na 150kg...
počasí je příznivé tak nám pomalu zas začíná soutěž o nejlepšího blátiváka, včera to určitě vyhrál jeden místní koník ve stáji, pač si lehl do kaluže, hezky pěkně.....sesil naštěstí takové hloupé nápady nemá a Sahib jak kdy...
jedna podzimní od Ivy S.
Musím protestovat ohledně vítěze bahňáka! Protože vítěz musí být pokrytý komplet po celém těle a né že si lehne v bundě! Navíc mám dojem že toto se už opakovat nebude páč dostane zaracha dokud nezasněží nebo to neuschne
Takže jako víťeze vyhlašuju Jerryho protože ten se včera komplet zbavil žluté barvy i červené ohlávky a domů šla jedna velká bahnivá koule, jak já lituju dneska holky
Dobrej jitro,
no kdyby někdo chtěl koupit dečky z decathlonu tak není problém...
Já jsem si koupila bílou za 300 (tuhle http://www.fouganza.com/DE/schabrake-schooling-52650739/) je slapší ale vypadá kvalitně...
A tyhle tam jsou taky za 300 ...
http://www.fouganza.com/DE/schabrake-schooling-52652511/
http://www.fouganza.com/DE/schabrake-schooling-52650774/
Pak tam mají tuhle za 500 http://www.fouganza.com/DE/schabrake-accolade-52650802/
A spousta dalších věcí...pokud se ke mě vypravíte na nějakou ekšn tak se tam můžeme rozject...mají tam i celkem pěkné rajtky, uzdečky a pod...
Mno jinak dneska ráno překvápko v pět...
Loryzmus stála na silnici a ve stoje si to pěkně pochrupávala...volala mi kamarádka a než jsem se tam dostala tak jí Aša odvezdla zpět domů...nikterak se nebránila ale zatrnulo ve mě...musela to někde skočit, protože ohrada není nikde porušená...no podepsala si to sama, na noc budou zavření
Holky, fajnovy vikend vsem.
Mne zas pribyla jedna smena na nedelni vecer...Takze, hradecandy,budu v Hk..
Molinata si uziva mene prace,ale kdyz uz na ni vlezu, musim pochvalit jeji ochotu spolupracovat..
Muj navrh na spol.vychazku pro hradecke zustal bez povsimnuti..Skoda..
Leni, co u Tebe noveho?Kati??
molly
napsal(a):
Holky, fajnovy vikend vsem.
Mne zas pribyla jedna smena na nedelni vecer...Takze, hradecandy,budu v Hk..
Molinata si uziva mene prace,ale kdyz uz na ni vlezu, musim pochvalit jeji ochotu spolupracovat..
Muj navrh na spol.vychazku pro hradecke zustal bez povsimnuti..Skoda..
Leni, co u Tebe noveho?Kati??
Hej babo, kdyby to bylo tak jednoduché vyjíždkujem každý týden a moc rádi...ale nemám vozík a řidičák s E...takže to lze spáchat leda s Péťou a ta je na tom jak psala výše...škoda, že to nemáme blíže...
..
U nás je klid a pohoda, v sobotu jsem posadila na šediváčka kámošku a ta mi sama od sebe potvrdila mé tužby, že na Sabulákovi je pohyb a lepší upravy znát a neškobrtá a nemotá se jako když na něm byla posledně, takže hurá...a co jsem viděla včera v ohradě je víc jak fit......víkend byl překrásný a já ho celý strávila v sedle...bylo to moc fajn...
včera oba postoupili kadeřnické úpravy, tak až n ato vzpomenu tak vám je zdokumentuji...:D
čest při čtvrtku,
zkouším také po vzoru klárky copy pro lepší a snadnější čištění hřívy...až na dva copy zbytek vydržel náročné bahnění. Ještě jsem přikoupila v decathlonu rozčesávač a zároveň lesk...a musím říct že to mega funguje, nastříkala jsem jí celou mimo oblasti pod sedlem a musím říct že to bahno z ní jde čistit o mnoho lépe.
Jo jinak včera zážitek...domluvila jsem se s Evčou že bychom mohli spáchat vyjížďku...oukej. Čekám před ohradou na Evču s Gastonem a jak se vyloupnul Gastík ze za tůjí tak Lorýs se tak neskutečně lekla nového čtyřnožce že to semnou obrátila o 180° a tradáá mega skoky pryč...no měla jsem co dělat abych to useděla, vůbec jsem to nečekala takže jsem se pořádně nedržela nohama a málem jsem měla první pád z frajerky...mimo to to semnou decentně naprala do stromečku jabloně, takže nohu mám modrou...
Pak už to bylo dobrý, vyjížďka suprová ale ten začátek...fí ha
Včera romantika večer při svíčkách, šáňu...heh a já v půl devátý vytuhla...
haisovad
napsal(a):
čest při čtvrtku,
zkouším také po vzoru klárky copy pro lepší a snadnější čištění hřívy...až na dva copy zbytek vydržel náročné bahnění. Ještě jsem přikoupila v decathlonu rozčesávač a zároveň lesk...a musím říct že to mega funguje, nastříkala jsem jí celou mimo oblasti pod sedlem a musím říct že to bahno z ní jde čistit o mnoho lépe.
Jo jinak včera zážitek...domluvila jsem se s Evčou že bychom mohli spáchat vyjížďku...oukej. Čekám před ohradou na Evču s Gastonem a jak se vyloupnul Gastík ze za tůjí tak Lorýs se tak neskutečně lekla nového čtyřnožce že to semnou obrátila o 180° a tradáá mega skoky pryč...no měla jsem co dělat abych to useděla, vůbec jsem to nečekala takže jsem se pořádně nedržela nohama a málem jsem měla první pád z frajerky...mimo to to semnou decentně naprala do stromečku jabloně, takže nohu mám modrou...
Pak už to bylo dobrý, vyjížďka suprová ale ten začátek...fí ha
Včera romantika večer při svíčkách, šáňu...heh a já v půl devátý vytuhla...
TAk mě to od neděle drží perfektně, nemohu si novou úpravu vynachválit a konečně jsem Vám to zdokumentovala, pro mě milou zprávou je to, že nemoc se nám přestává úplně hlasit, na lonži na písku chodil úplně čistě, natahoval, ve cvalu se nosil, což je prvně za celou dobu, co nemá ani lehký nákrok, z boxu již nevylejzá ztuhlej, prostě nic, na jízdárně jsem se utvrdila..klepu na dřevo at nám to vydrží a mám neskutečnou radost, pro mě to je ta největší výhra ze všech...prostě se povedlo a všechny mé snahy a očekávání se naplnili, tak doufám, že bdue zdárně pokračovat dál a že nám dá nemoc na dlouhý čas pokoj...jsem za to nesmírně ráda...u sesil se mi podařilo udržet a možná i trochu zlepšit uhel kopyt tak doufám, že dostanem od martina v pondělí pochvalu...
prostě mi koníci dělájí radost :D
Ahojky pracantky nepomohly by jste mi rozšířit databázi?
http://potomstvo.webnode.cz
Předem dík
Hoj babky, tak já se hlásím v půlce weekendu, vcelku fest mě sere to počasí, páč jsme opět nasadili bahňákovo..:(
V pátek jsme i v lijáku zmákly takové drezurní popřiježďování pod zkušeným dohledem a zítra se zas po delší době chystáme podívat na písek a nějaké gymnastické klacky:)
Jinak už jsme teda najela totálně na sennou sezónu a podle předpovědi počasí už bude jenom hůř...
a dneska jsem fakt měla fajny den u Lenušky:)))
jo a pro Janču, foto a původ pošlu na mail:)
Hojte babice.Tož u nás v celku nic nového, Zigi pupkatí čím dál víc, Rozárka ted měla menší dovolenou.....Kovář, veterinář a paniččina návštěva Takže se dnes jedem po 5 dnech projet, snad nebude truhlíkovat, koza :-)
Od úterka jsem měla volno, takže jsem se promenádovala celý týden po těch našich kopečkách spolu s pejsánkama a užívali si odpočinku...Jo a Januška taky byla u nás, s tou jsme teda žáden kopec nestihli, páč byla velká brigáda ale snad si to ted o víkendu vynahradíme....
Pe'tulec, jak se daří marodovi, všechno o.k.? A co malé děcka, nezlobí? A hlásí snížek už v týdnu :-) Celkem se i těším!!!!!
čaute ženské...
Lenušku, na vyjížďce fajne?
Já dnes vytáhla Molčí skoro za tmy, než jsme se vyhrabaly... Pak už mi splývala s okolím a zajíci v sadu byli o život.. Snažím se jí udržovat v kondici .. A ona vcelku ochotně spolupracuje..
Jsem na týden "slaměná vdova", ale program vcelku nabitý, tak doufám, že to rychle uteče...
Na sníh se těším taky, ač Molinatá zatím vyloženě bahenní koupele nepraktikovala.. Jen mám o trochu větší strach z toho dojíždění, není den, aby tu na hlavní nebyla bouračka
Týnuš, jak Tvoji kluci?? Peti, šimlička už na 100%? Jani, pozdravuj Ritchitana, Roy občas řádí s malým od kolegyně, ale většinou jej hnedle utahá.
Tak se mějte, jak jen nejlépe to půjde...
Hurá se nám to tu docela hýbe a plní i vcelku pozitivními zprávami, mi máme odstrouháno, i Martin si všiml Sahibkovi proměny, tož dostal poklonu hned jak k němu přišel, moc mě to potěšilo, a když sem k tomu přidala, jak lépe vyšlapuje, radost byla oboustraná, Martin opět odvedl perfetkní práci a po 2,5 hodinách odjížděl dom... Sesil s Martinem dorazilo i vlastní sedýlko, takže hurá...dlouho jsem neseděla v sedle, celej víkend jsme makali a dnes vyražují be-rajtři a pomocnice...já pojedu jen omrknout jestli nám sedýlko opravdu sedí..a čeká nás ještě dost náročný týden, ale na ně si čas vždycky udělám, zítra bych ráda do sedla já...
Jsem ráda, že je u všech klid a pohoda...všichni moji tři konouši maji pochvalu za vzorné chování, takže si nemám na co stěžovat, včera mi nesmírnou radost udělal i Stromeček, když sem zjistila, že zcela suvereně pije sám z napaječky...
jejich "hádání" před večeří....
piraně dvě...:)
já jsme včera rychle vytáhla kobylušu do terénku, ať se protáhne po nedělním skoku a evidentně byla svěžejší než svěží...to chladnější počasí jí evidentně velmi svědčí:)
černý koník mě zlobí, nějak ho nebaví stát za páskou a já bohužel nestíhám ho každý den tahat na procházku, aby byla uspokojena jeho touha po pozornosti...:)
Jinak ten déšť mě moc netěší, už zase stojí všude možně jezera, terén je festovně měkký a vysvětlit kobyle, že nemůže cválat tam, kde je zvyklá, je docela problém..:) a na jízdárnu nestíhám přes týden dojet, páč je to furt všechno od tmy do tmy..:( už ať se ten den začne prodlužovat...
taková to byla romantika na začátku:)
Ahojda ženy....
tak já se už nějakou dobu neřadím mezi koňáky, protože když už jedu ke koním, tak jedině s prachama nebo jen za holkama....tohle počasí mě prostě irituje a rozhodně mě nemotivuje do toho se vyhoupnout po asi 2 měsících do sedla a něco po Kíšoj chtít. Chodí si denně do výběhu a sem tam ho vezmou klubačky do terénu a myslím, že mu to stačí, Je po sezoně a je to starší pán, tak at odpočívá a nabírá síly.
No a Démonek? Nic o něm nevím, mám v plánu se tam vydat, ale kdy to dopadne, to fakt netuším, snad to do Vánoc stihnu, jsem na něho moc zvědavá. Na jaře bude stěhovačka a buď k nám nebo do Karsitu, v což doufám víc, bylo by to pro něj i pro mě to nejlepší si myslím já.
No a jinak? Ve škole pruda, ale zatím docela úspěšně prolejzám, tak uvidíme, jak to bude vypadat se zápočtama a následně se zkouškama, budu se modlit, že mi to bude procházet tak, jako doted kdejaké testy....
Klárko, mám radost, že se Sabula takhle lepší tak ted už jen lepší a nebo stejný stav co nejdéle to půjde, moc ti to přeju no a Janko, u tebe jsem moc ráda, že už zase dostáváš něco od kobyly zpět a můžeš jezdit
českej babinec na dovce
Zdar ženy i já teda přidám pár řádků ať nemám mínus! Vypadá to že na pracantky se trochu klube hezké období, když nepočítám tu tmu, bahno a hnus počasí..U mě vše ok, Jerry chlupatej jak medvěd si každý den užívá bahení koupele z čehož šílej zase holky a drhnou a drhnou..mnohdy to mokré bahno ale prostě nejde..Bílá už je v plném nasazení, opět se vracíme do formy, makáme převážně v terénu. Díky brzké tmě to prostě nejde jinak! Samo se snažim aspoň 2x týdně vzít pod sedlo ještě Rikču s Jumpem, s těma si ty vyjíždky užiju nejvíc! O víkendu se přijede asi podívat první zájemce, kéžby to klaplo, ale moc tomu nefandím..
Pozdravujte všichni vaše chlupáče, letošní sraz nám nějak na první sníh neklapnul...
Dobré ránko všem...
Zas konec pracovního týdne... :) Tedy , pro někoho, mi čeká zítra denní... v HK.. Kdybyste někdo zajel na kávu, jste vítáni
Včera krásné počasí, Molinatá skoro čistá (uff) a já do šesti v robotě.. takže zas nic .. Ale dneska, dneska by to šlo
A večer ?? No, to bude lol
Podrbejte koňouchy a užijte si volna... A mějte se , jak to půjde...
Ahoooooj
Tak jsem včera vyrazila přiježďovat na vojtěšku, kurňa taky máte ty koně tak veselý???sice jsem měla tidlmany, ale i tak ruce vytahanéé....všude umrzlo, výběh oranice schovaná pod pár čísly sněhu. no počasí nic moc...ale aspoň je lépe vidět, jak je všude bílo
Co dárky už nakupujete??
Hej hola, kde jste kdo ???
Peti, nenakupuju... I když makám jako šroub, stále není co kam vrážet :)) Takové ty běžné denní věci to sežerou...
Jak se líbí koňům sníh? Molinatá jej ještě řádně neozkoušela, neb nám končí říje... :/ a já dnes jedu z práce do práce, tak ani nebudu mít čas... chjo... no jo...
Tak pampalááá..
Včera byli klucííí spolu na louce, zatímco panička pracovala, tak mi to zdokumentovali
No dámy, ser*m na to pěkně..:)
Baby, já furt nemám vánoční dárky, teda kecám, mám, sobě jsem toho nakoupila už fakt hromadu..:)))
Jiank weekend byl počasoidní kalamita, v sobotu mi spravila náladu Lenuška večer..jinak v sobotu jsem se jezdit nehecla a v neděli sjem promočila softshellku a 3 vrstvy pod ní, jak chcalo mokrým sněhem, do toho stihlo skoro všechno roztát, takže všude jezera, na které v noci teda nasněžilo...
Kobyla pod sedlem se tvářila, že mě v tu neděli zakousne, a to jela s nepromokavou bedernicou, každopádně já sjem jela poslepu, cestu mi musela vypátrat ona...:)
dneska to vidím na odhrnování sněhu - takže s ježděním zas utrum...včera jsem uklízela přístřešek a okolí, když to odtálo, a že to stálo za to v těch sračkách....a černá věc má jakesik hroší dny, vítr ho štve, tož zase hážeme i v ohradě...
No máš recht....
NO u nás víkend podobný...v pátek se vzala paňmámu vyprdět na pole, pač jinak všude led, děs..no sedět bych na ní nechtěla vyjuchala se, vyprděla a mladej taktéž...v neděli se byl vyjuchat zas Sabušák...taky toho patřičně využil...holt v tomhle počasí ani nic moc dělat nejde..koně stejně stojí u balíku a o nějaké pochybné vyjížďkování moc nestojí...
já v sobotu stihla vyrazit do centra nakupovat a byl to masakr, ale musím musím, co se dá dělat, naštestí mám všechno vymyšleno..tak to je dojít zaplatit.
ještě přetrpím ty čtyři dny v práci a pak hurá volno...i když...když člověk bydlí u koní jaksi se není na co vymlouvat, tak tam kolem nich furt skáču, sice udřená ale spokojená...
sníh, voda, led, počasí prostě blbne a my skáčeme jak si píská...no hlavně, že jsme celý...ale dneska už jsem měla na mále, jsem se jaksi zamyslela a před křižovatkou místo podřazení šlápla na brzdu a už to se mnou šmejkalo, naštestí nejezdím rychle...ufff
Holky. .... Tady to nějako nefachá... proč???
Mizím, dnes jedu vláčkem, autí stojí u mého druhého bydliště... Ještě dnes a pak ?? :) Vzala jsem si 4 dny volna, takže do práce až 27.12... Ale dneska si to jistě do 18 hod. užiju... Nevěřili byste, jak dokážou lidi lhát a ubližovat zvířatům... :/
Tak fajnový pátek a prima víkend!!!! Doufám, že plný slunka, abychom mohli něco pofotit
No Zuziku, mylsím, že to sluníčko asi bohužel neklapne...hlásí zataženo a se sněžením..
U nás zatím ještě ráno jasno, včera odpoledne se to vyčasilo - ale šílený vítr a přes minus 10, tož jsem aspoň něco pofotila...ale do sedla jsem se nedostala už tři dny , tož to dneska bude zřejmě zajímavé, bo už fakt se musím hecnout..
večer mě čeká cesta na Bocanky a zítra koncert Nohavicy:)
Čauky.. dnes je mi zlehka slaběji, včera jsme řádili na vánočním večírku, tak to logicky musí mít nějaké následky...
Z letošní zimy mám prd fotek, o víkendu nějak není vhodné počasí nebo čas..Ale teď se musím dokopat k nafocení Jumpa, abych poslala aktuální fotky zájemci. Taky pf jsem si chtěla udělat z new fotek ale nevim nevim, jsem tak líííííínáááááá !!
No ještě dnes budu v práci trpět, pak v pondělí a hurá dovolená a do práce už v lednu!
Zuzi , potěšilo mě že jsem si taky u tebe přečetla, že tě čeká nějaké to volníčko Tak odpočívej, užívej
Tak Praha hlásí neustálé sněžení.....fakt děsné, co se tu děje.....
Já jedu dnes domů a do Prahy až po Novém roce, takže mě čeká taky báječné volníčko, ale dala jsem si předtermín anatomie koně, tak se budu muset asi dosti i učiti o těch Vánocích, ale tak hlavně, aby mi to k něčemu bylo..:)
Já na Kíšovi seděla zatím jednou, už je to dáááávno, mezitím jsem tu v Praze měla čest sedět na frísovi, ale holky, to vám řeknu, to mi byl ale nepohodlnej kůň těma svejma kočárovejma chodama..navíc děsnej tlačák..mohla bych tam na něho chodit častěji, ale mám to hodinu cesty z kolejí a to se mi fakt nevyplatí, to mě nebaví.... těším se, že o prázdnínách začnu pravidelně mučit rezátora....přiznám se, že konečně začínám mít opravdu chut jezdit - už jsme taky konečně zutí, tak můžeme vyrazit....
Holky, hlásím nový přírůstek do stáje....ve středu brzy ráno se Míše a Járovi narodil malý Ondrášek....je zdravý a krásný, dnes ho budeme zapíjet, tak mi zítra asi nebude úplně do zpěvu..:)
Zuzi, moc ráda čtu, že máš taky nějaké volno....kdybys měla chut, vyprav se za mnou na výlet....mohli bychom klidně vyrazit do sedel s koníkama.. z té Jaroměře je to vážně kousek..
Vydala jsem se včera konečně poznat krásu vánoční Prahy a holky, řeknu vám..já byla na měkko...bejt tam s chlapem, to by byla romantika.....
I já se hlásím dámy,dneska jen na skok v práci a pak už jen doma, příští týden už se mi pomalu plní plány, a v úterý se těším na Zuzíka a i já se přidávám a raduji se, že taky trochu bude odpočívat...však si to Zuzajda zaslouží...
Týnuš máme poddobný nápady, nás čeká nehtaření avětrání ořů..bude to fajnéé
Holkýý, vždyť mne znáte, bez práce to nevydržím.... Jdu ve čtvrtek na noční a hnedle v pondělí další
To jsem celá já :)
Ale o víkendu bych se chtěla hodně věnovat Molčí, snad mne za to nebude proklínat :D Vypadá jako divoký koník Ryn :)
Klárko, doufám, žes nabrala nějaké nové barvičky, nejlépe typu mých loňských "nevánočních" nehtů
Vítejte v Novém roce, dámy :)
Nechť je pro všechny zas o chlup lepší, než ten loňský
Novoroční vyjížďka se povedla, smáli jsme se až až Fotky dodám později
Jak vy???
Zdar v novém roce pracující a studující
Nevím jak vy, ale mě to volno těžce bodlo!!! a klidně bych to ještě prodloužila. Ježíšek potěšil a nadělil plno krásnejch věcí..Silvestr jsme po dlouhé době ztrávili na několik dní na horách a musím říct že se opravdu vyvedl!!!
No a teď už zase sedím v práci a čumim do pc..
Tak i já se hlasím v novém roce, jsem živá a zdravá....No, ehm, toho zdraví by mohlo být víc!!!!!!!! Svátky byly ve znamení papání, papání a zase papání Docela jsem ráda, že už jsou fuč!!! Jinak jsme teda s Rozárkou začaly už trenovat, konec flákání :-) Jelikož máme u nás super povrch, dá se letos i něco na tom sněhu vymyslet, jako že kavaletové práce a podobně. Příští víkend jedem poprvé do haličky, tak jsem zvědavá na paničku jak se předvede
A co vy ženštiny, jak jste užívaly volna přes svátky?
HOjda, no Leni já byla o svátkách převážně s koňojidama a pejskama převážně doma..ráno jsem vstala pustila jednoho oře, dala snídani a šla v deset vyházet zbytek,pak bud kydání nebo většinou do sedla, obídek, pohádka, domácí práce, zavřít oře a zase nějakej filmek, tak jsem to měla převážně celejch 14 dní...pohoda jazz...koně obden pod sedlem..užila jsem si to...na hory mě to stejně netáhne...tak jsem si vyzkoušela zlehka život na statku a na vsi....pač jsem se sotva dostala ze vsi na okraj města na nákup...
ale úžasný a jsem fakt odpočatá...ráno se sama budím i bez budíku a konečně jsem začala chodit do práce včas, tak jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží...
Holky, zas to tu vázne...
Já byla na "malé akci" v pátek, jako řidič, o čaji.. Klárka mě viděla , tak ví, že na nějaké velké ejchuchů jsem se necítila. Ale i tak báječný večer a sobota prima den :)
Zkoukla jsem taky nový báječný filmek "Secretariat" - je to od Disneyho, z podzima a vážně fajně natočené... Až mi to chvílema dojímalo.. Móc pěkný záběry z dostihu, doporučuju... Ačkoliv fanatik na A1/ 1 jsem tu asi největší, co se běhání týká
Molinatá měla volno, páč v SO se nedalo, ještě všude led... A večer jsem lehla , abych vyhnala bacila, co se o mě pokoušel.. Muž mi s tím vydatně pomohl Takže dnešní pěkné počasí promarněno bojem s bacilem.. Ale víítězím !!!
Doufám, že víkend byl u Vás v lepším a zdravějším duchu :))
jedna slibovaná fotka z prvního :)
rocky
napsal(a):
Holky??? jde opravit guma na koženém podbřišníku?? Včera jsem zjistila, že mi úplně prdla spodní guma na jedné z dotahovacích přesek. podbřišník je v supr stavu, tak mě ho je líto vyhazovat kvůli takové "prkotině"
To víš že jde, šikovnej sedlář ti to opraví, jen nějakýho v našem okolí sehnat..ty gumy to je největší zlo...
Jasně, Petruško.....v létě jsme dávali takovýhle podbřišáky Libichovi..
Jinak dámy, včera jsem se vyhrabala do sedla toho mojeho ušáka a řeknu vám, něco tak nabušenýho jsem pod sebou dlouho neměla....nasranej jak došky, že ho držím na průvlečkách (díky bohu za ně, jinak vám říkám, že bych došla domů po svejch asi tak ted se tam chystám, ale vezmu ho asi jen na lonž, protože mě bolí všechny svaly v těle (včera Kíša, poprvé Zumba, k tomu spinning
)
Jak u vás, taky nabušíno?
Brý den,
ten fejsbůk nás kazí...
Co u nás nového tak nějak nic...rezavá se celkem válí, pracujeme ale spíše klidovka. A přijde mi že ona je ten typ ž ekdybych na ní měsíc nemákla tak bude furt stejná. Hodně dělá to, že jsou celej den venku a vyblbnou se se sislem...ten je z ní teda občas nerv a včera už jí jednu našil...furt se do něj srala...chtěla ho okusovat a on furt popocházel a ona za nim...že se nasral a jednu jí tam poslal... čuměla jak péro
No ještě pár dnl a některé z vás po dlouhé době uvidím...juchůůůůů
Jo jinak zítra mi dojede vet na "garančku"...očkování, krve, stěry...heh, to zas ty papírovky budou lítat.
No a v pondělí Martin P. na kopejtka...
Přidám jednu tlusnýho nabouchanou
ty vogo, ta je špekatá sakra...
Musím ubrat aby jí ty vaječníky nezarostly tukem...
Zdar při středě, Týnko ok někoho splaším kdo mi podbřišník uzdraví :) Kolik vás vlastně stála oprava? Aby to nebylo jak za novej podbřišák :D
U nás ve stáji nic moc nového...teda pořád se něco děje..
Dneska mi přijede Michal udělat nové nožky koňouchům, v sedle jsem byla naposledy v pondělí a hlavní cesty byly pokrytý ledem, Bílá se nechala vozit až jsme říkali, že ji to klouzání snad baví. Vypadala jak Sáblíková, jen měla trochu jiný styl#02
Sezóna na krku a nás opět brzdí nepřízeň počasí...Příští týden jedem na Měník za Vachutkou aby nás trochu porovnal před sezónou, úplně se toho děsim, když vidím naši práci přes zimu.. Ale co odpočinek si zaslouží každej
Prcek mohutní a je z něj kus pěkného chlapa a ani už mě tolik nezlobí,včera jsem se s ním byla mazlit v boxe, velmi si oblíbil čištění, stojí bez uvázání a nechá se mučit
Danny máš to ale vazbouše, už se na ni těším na živo
haisovad
napsal(a):
Brý den,
ten fejsbůk nás kazí...
Co u nás nového tak nějak nic...rezavá se celkem válí, pracujeme ale spíše klidovka. A přijde mi že ona je ten typ ž ekdybych na ní měsíc nemákla tak bude furt stejná. Hodně dělá to, že jsou celej den venku a vyblbnou se se sislem...ten je z ní teda občas nerv a včera už jí jednu našil...furt se do něj srala...chtěla ho okusovat a on furt popocházel a ona za nim...že se nasral a jednu jí tam poslal... čuměla jak péro
No ještě pár dnl a některé z vás po dlouhé době uvidím...juchůůůůů
Jo jinak zítra mi dojede vet na "garančku"...očkování, krve, stěry...heh, to zas ty papírovky budou lítat.
No a v pondělí Martin P. na kopejtka...
Přidám jednu tlusnýho nabouchanou
Ty vole dieta...masakr
Čus bus babice....U nás je teda od víkendu už komplet bahnivo, po sněhu ani památky Takže krásné blátíčko a čvachtačka. KOníci celí obalení v tom hnusu a než se mi to podaří sundat, je tma
Vynikající kombinace.....JInak Rozárka je stále nevyskákaná koza plna elánu, už se na ní dnes těším až ji budu korigovat jednou rukou, druhá je totiž pokažená
S
Dany, ta tvoje kobylica je jednou tak velká jak jsi ji dovezla,, paráda
Ahoj Holky...
Skolila mě chřipajzna, ale bojuju, jako lev.. Měla bych jít o víkendu pracovat a kačky jsou třeba.. Už jsem chytala absťák po brigádě, neb 14 nebylo nic... Tak snad mi to můj zdrav. stav dovolí...
Molčí se šmatlá v blátě, přes týden má volno a ještě mít bude :/ Než se na ni dostanu..
Peti, taky jsem řešila gumy na gurtu , takže až najdeš, kde to opravit, přidala bych i svůj, pokud by to šlo.. Nám tedy ježíšek přinesl podbříšáček nový, ale tenhle určo nezatratím...
Tak, zdravím všechny a užijte si víkend... Já mažu zpátky do pelechu... Bojovat s bacily
Klárko :))
molly
napsal(a):
Ahoj Holky...
Skolila mě chřipajzna, ale bojuju, jako lev.. Měla bych jít o víkendu pracovat a kačky jsou třeba.. Už jsem chytala absťák po brigádě, neb 14 nebylo nic... Tak snad mi to můj zdrav. stav dovolí...
Molčí se šmatlá v blátě, přes týden má volno a ještě mít bude :/ Než se na ni dostanu..
Peti, taky jsem řešila gumy na gurtu , takže až najdeš, kde to opravit, přidala bych i svůj, pokud by to šlo.. Nám tedy ježíšek přinesl podbříšáček nový, ale tenhle určo nezatratím...
Tak, zdravím všechny a užijte si víkend... Já mažu zpátky do pelechu... Bojovat s bacily
Klárko :))
He he Zuzí zrovna si říkám, jakýho tatara to máš na fotce...máš jich někde víc?
JInak Zuzí? a za námi v sobotu darazíš, nebo ti to tedy nevyjde...
ALe Zuzí zdraví je přednější než peníze, tak hlavně at jsi zdravá...
U nás vrcholí přípravy tak oře taky trochu zanedbávám, ale oni už mají bahýnko tak mají jinou zábavu, nestihla jsem Sahiba zaplést, tak pokud nebude mít dnes čerstvý obal, tak ho čeká zaplejtenda...:D
Holky já vám přeji krásný víkend. Pro nás bude teda ve znamení oslav, doufám, že vás některé v sobotu uvidím a po dlouhé době zase zapaříme společně. Zuzíku, přeper nemoc a přijeď, udělám ti grok či svařáček!!
Petruškooo....ty jedeš k Vachutkoj? To máš single trénink nebo nějaké soustřo? uff, závist až za hrob, ale já tomu dám čas...čím mín budu Kíšu trápit, tím více bude mít síly a chutě do skákání...ač se teda přiznám, že se těším jak svině na první letošní křížek či kavaletku...
U nás už je to lepší....hned druhý den po téměř leteckém dnu byl Kíša naprosto milionovej a po 20 minutách jsme šli domů suchý...!!!! takže nadšenost na obou stranách..;)
Holky, krásný víkend, Peti, Tobě vše nej a užijte si to pořádně....já mám v sobotu plesík a zároven sraz se střední, takže to zas bude v alejích nablito...ještěže mívám většinou v šatech docela rozum a nezmažu se, jak zákon káže....
Zuzi, ty to koukej vyležet..jak už někdo psat, tak zdraví je přednější jak peníze....
Petiii? dáme někdy zase společný trenajs?
Tak mě to nedalo a po dlouhé době jsem jukla na jiné příspěvky, říkám si co může být tak strašně zajímavého v tématu co založila sheril (nebo jak se ta osoba píše), Dobrá diskuze o hovně !!!
Jak se jinak ženy máte?? Já po víkendovém narozeninovém juchání už zase marodím, teda dnes jsem konečně vytáhla paty z postele a vyrazila směr práce... Ale můj aktuální stav nic moc..
Nevím jak u vás ale u nás v HK zase bílo..
Tak babky, já se musím přidat k danny, nevím, jeslti je to tou rezatou, ale Janka vypadá, jaký pán, takový kůň...kdeže je ten achal z loňska...:)
Každopádně Danulina zrzena přibírá aspoň od kopyta po ucho, kdežto zrzoňa suverénně jenom tlačí pupek...takže v brzké době očekávám porod aaspoň třímetrákového točáku...
už se teda pokouším o dietu, ale nevím, nevím...ona se o sebe dokáže obstojně postarat sama..:)
Jinak černý koník je znechucen, už přepnul na režim jaro a teď zase změrzle stojí v přístřešku a je poněkud nasrán na počasí...:) on je spíše takový jarní typ..:)
Jance je počasí šumafuk, hlavně když je co narvat do pupenda...
neděláme vůbec nic, páč jsme se velmi zkušeně zouvali z přední podkovy...teď už konečně drží, ale jízdárna opět zamrzla..:(
Tož já mám opačný problém jako Janka, nemůžu kobylu vykrmit, přes tu zimu je vždycky taková štíhlounká špagetka :-( Mimo to se jí opět objevují vydřená místa na plecích od deky a taky na hřbetě od podsedlovky vzadu. Tak vypadáme ted tak nehezky Ale to nemění nic na tom, že pod sedlem je stále nabitá raketa. V neděli jsme konečně pořádně zaskákaly v hale, Rozárka hipsala, jako by žádnou zimní pauzu neměla :-) No, ale za to jezdec-hrůza :-) Halička luxusní, povrch parádní, jsem si to úplně užívala v obloucích bez strachu, že by podklouzla :-) Ale to jsou takové maličkosti-nás,blátotlaček, kteří trenujou obvykle v příšerných podmínkách :-(
Holky nemáte někdo na prodej samostatně nánosník?? Jen v dobrem stavu, černý a musí mít očko na podpínku, no a nejlépe švědský.
Paní Bílá je na tom s váhou dobře, schaumanky plní účel a cpu ji senem co se dá. Leni tak si kup tu elastickou vestu proti odírání. Pod tím sedlem se mi to dělá u ponice, asi moc dlouhá srst
Dobjej...
tak holky? Co nového po tak luxusně slunečnym víkendu?
Já v sobotu byla na fakt vydařené a luxusně famózní vyjížďce...jela jsem bez sedla...vyškrábala se na kopec kde jsou rozsáhlé louky...to bylo jak filmu. Všechno se třpitilo...
Jako myslela jsem že si netroufnu na nic víc než klidnou krokovku ale prd...
Pobídla jsem s prdele do klusu a pani rezavá si to vyšlapovala pomalounkým klusem v rovné přímce na volných otěžích - u ní dot překvapující jelikož na volných otěžích se většinou modá jak po flašce slivovice...
No a pak jsem jí skusila pobídnout do cvalu...tý jo...fakt nepopsatelné. Já jsem se skoro ani nemusela držet nohama...prostě jsem jen seděla a vezla se...
Mazec...
Jo a ještě jsem něco v sobotu pofotila...bylo naprosto ukázkové počasí pro focení...
takže vualááá
Je luxusní Dany...ta její barvička, mňam...no a figura je dokonalá..už se ní staršně těším na živo...
bez sedla to musí bejt super...na Sabulouj to mám taky ráda, ale teď bych si netroufla, někdo mu tajně podává hopsinkovou šťávu tak je takovej veselejší...a budu muset koupit Sahibovi nějakou hračku, co zas předváděl s kbelíkem v boxe je neskutečný :D komediant..
zavidím ti tu možnost pohybu ve výběhu, u nás to mají kokoni rozdupaný a zmrzlý takže se vždycky dobatolí k balíku a tam kempujou...
Zdravím pondělkové pracantky
Tak já tohle suprácké počasí trávila na horách. Od pátka do neděle na luxusní chalupě s cca 18-ti lidma.
Lyžovačka báječná, jen škoda,že jsem neměla čas více si zablbnout s foťákem venku :( Koňouchové snad beze mě přežili a opalovali se. Dnes mě čeká už sedlo a zítra odjezd na Měník!
Danny ta tvoje krasavice je vážně modelka. Zjistila jsme že třeba paní Bílá je naprosto nefotogenický koník A tak dělá modelku ve stáji Sahib
Ahoj holky...:)
Tak já víkend strávila hlavně v sedle. Bylo fakt nádherné slunečné počasí a tak se nedalo nevyjet. Sice jen na jízdárnu, ale i tak. Kíša byl naprosto skvělej, natože nebyl týden pod sedlem, tak mě fakt mile překvapil. Už máme nakováno na předek a kováři se nelíbily zadky, tak by chtěl do prvních závodů dvakrát kovat zadky, z čehož nemám moc radost, ale hlavně, aby to bylo ok.
Ve výběhu nám zmrzlo to totálně rozšlapané bahno, tak se tam fakt skvěle chodí, no ale co si budeme povídat, lepší jak bláto po kotníky.... sakra, jsem si tak říkala, jak by bylo super, kdyby to z toho zamrzlého přešlo rovnou do sucha...
u nás je to jílové bahno fakt děsné....
JInak dnes už druhým dnem sedím na kolejích, kam jsem jela s tím, že se budu rozhodně učit víc jak doma a ještě jsem nic neudělala....ve čtvrtek poslední zkouška (ale první pokus) a já jsem se na to prostě ještě ani nepodívala..já nevím, mě to prstě táááák nebaví....
Jinak fotečky z toho krásného dne z ohrady mám na FB i na rajčeti, tak klidně mrkněte....
Dámy, jdu vás zkontrolovat po letech...:)
Jinak Petruše, nánosníků mám doma hromadu, ale jenom anglický, ne švédský, tož kdybys chtěla, nima problém:)
Já jsem se byla o weekendu mrknout na Žílu nba soustředku, jakože mrknout se, do čeho chci jít 20. února a brzy sjem si to rozmyslela...kobyla by mi neucválala ani to jeho opracování..:(
Tam všechny koně vystříhané, dekované, kuté bez podložek a všichni s halama, takže koně v kondici...
My jsme viděli klacek naposledy asi v říjnu..tož jsem si říkala, že za ty peníze to vůbec nemá cenu...Potřebujeme chodit apsoň pořádné terény a cválat, ale zase počasí prostě nedovolí..sněhu bohužel málo, ale zato mrazu až nad hlavu...takže všude tvrdo, samé krtince a na tom poprašek..kobyla se na tom ani uvolnit nechce a já se ani nedivím, tož po ní nic nechcu, a pak jak shodit to senné bachoro, když jsme bez práce furt...:(
a o wekeendu fičíme na Slováky lyžovat, tka snad budou podmínky i počasí:)
však Vám nic neuteče Jani, začnete dýl ale raz dva to doženete..já už chci jaro, zimy mám až nad hlavu, koním je to jedno tlačej seno a po nás akorát chtěj at jim dáme napít a granule...jinak si vystačí samy...dítě roste, síly a učí se hovadiny od strejdy Sahiba, Sesil se tváří rozumě a ze Sahiba bude brzo cirkusák, však už jsme se s Danny domlouvali, viď, budem s těma opičákama vystupovat v cirkuse...na jaře začnu trénovat "sedni"
zatím podáváme kbelíky, umíme prosit a máme zlehka nakročeno k pokloně...nepochybuji, že v tom budem talenti...prostě hovadiny, nooo
Čauky, tak já hlasím první letošní halovej trénink za sebou..Náročné náročné náročné...Nejvíc trpěla kobyla a můj mozek. Vachutka má opravdu živý trénink a nikdo se neulejvá, Dělala se celou hodinu kavaletová práce- zvýšené kavalety do věíře, rozmístěné 4 kavalety na velkém kruhu, in-out a skok ze dvou křížků! To se všecno jezdilo v milionech kombinací.. Bílá je sice dekovaná, takže se zas tak neopotila díky kratší srsti, ale zas nemá ještě takovou kondičku, když v těhlech mrazech sotva hodinu vydržíme v lese. Tak mi ke konci vypadávala z rytmu, ale byla jsme spokojená, halička luxusní a ještě mi pan Kubišta moc vychvaloval kobylu.
Docela by mě Jani zajímalo jak trénuje Zdenda. Si vás stejně budou rozdělovat podle výkonností,ne?
Tož já myslím,ž e Zdenda určitě umí..:)
Ale Petruško psala jsem, že nejedeme, nebudu investovat přes 2000 do weekendu, který by kobyla sotva profuněla...Tam se totiž předpokládá, že zákl. gymnastiku už koně mají a chodí se různé řady a kombinace..Jo, kdyby to bylo třeba v dubnu, jedu hned...Takhle my prostě nemáme koně v kondici...U nás není skoro sníh a jezdit se nedá...Včera jsem vyjela ven a po 10 minutách pořišla pěšky zpátky, prostě nesjízdno..:(
Navíc ej to už az 14 dní, do tédoby kobyle kondičku nevyrobím....
Takže ty peníze radši investuju do dojezdů do haly s našim trenérem...
Myslela jsem, že pojedu už teď v neděli a zase prd...mají tam nějaké závody...tak snad nám to přes týden vyjde..
Hlásí oteplení, tak snad to trochu roztaje, ale nevím, jak ty krtince, to se fakt nedá, mám pocit, že se všichni krtci vrhli k nám..:)))
Čus...
tak hlásím že i u nás již také nesjízdno...mráz jak prase a sněhu taky nic moc...jako vybírám trasu tak aby to bylo v klídku ale místama je to na zlámání brslenek...
No ale i tu si musím zamachrovat s fotkama z pondělí...jako na to, že Jirka fotil poprvé tak to jde...sice fotek mám asi 200 ale na téměř všech je buď "půlkobyla" nebo já bez hlavy a tak...
Peti a kolik vás bylo na hodině?
Jen makejte makejte ať můžete 7.-8. květence dorazit směr Hnanice...
Jo jinak nesmím koukat na equiTv...mám z toho mindráky jak sviň...
videa se ŠVEHLOVOU...no přijde mi že kobyla má veškeré symptomy všeho co ona tam zmiňuje u všeho...
No a drezurní videa...heh, jsem nula...
hele jak jí furt čumim na ty ušiska
Dobjej,
tak sedlo mám doma...
Jako cena fakt super a sedlo je jako nové...takže spokojenost a vypadá to že sedí...
šoupnu vám sem los fotos...
Takže sedlo včetně podbřišáku wintec, třmen. řemenů a třmenů + dečka...a cena? Heh...4 tis
Příslušenství se zbavim a bude to...
masakr
haisovad
napsal(a):
Dobjej,
tak sedlo mám doma...
Jako cena fakt super a sedlo je jako nové...takže spokojenost a vypadá to že sedí...
šoupnu vám sem los fotos...
Takže sedlo včetně podbřišáku wintec, třmen. řemenů a třmenů + dečka...a cena? Heh...4 tis
Příslušenství se zbavim a bude to...
masakr
hezkýý fajkt good cena a s barvičkou se koukám trefila...super, tak at dobře slouží...
Další konec týdne... A ? Zas rychle uteče víkend a znova robota .... Safra, mám dnes po ránu nějaký splín...
Merlina čeká dnes taková "operace" , už dobu se mu snažíme pomoct... A Rockyho kulekzbavení ....
Sakra.................... Nejde to...................
Tak další je na Vás.................................
molly
napsal(a):
Další konec týdne... A ? Zas rychle uteče víkend a znova robota .... Safra, mám dnes po ránu nějaký splín...
Merlina čeká dnes taková "operace" , už dobu se mu snažíme pomoct... A Rockyho kulekzbavení ....
Sakra.................... Nejde to...................
Tak další je na Vás.................................
Zuzí pátek, pro mě je to radost, ale bezpochyby ty jdeš určitě dřít i o víkendu, pro mě týdení dřina skončila včera a dnes už mám konečně volné odpoledne, pověnuju se oříkům, především té bahnité kouli a dnes opět necháme prcka doma, zvládá to celkem statečně, navykám ho už delší dobu na krátké odcházení, jeho zavíráme do boxu, když maminu čistíme a pod..o víkendu proběhlo odejití s kobylou do kruhovky a prcek zustal doma ale slyšel jí-byla jsem u něj, a ve středu odjela mamina uplně pryč a taky jsem ho hlídala, ale tentokrát i zavřela i vršek pro jistotu, ale Strormík se ani moc nestresoval, jen pořehtával,ale pak začal žrát seno a skoro jsem o něm nevěděla...je to s ním pohodička... no a o víkendu to bude obráceně, bude trénovat samostatnost a vyrazíme na prochajdu jen s prckem.....a pujdou do velkého stáda...sesina už si taky zaslouží koňskou společnost...
Už si brousím taky zuby že osedlám oře dvoukolového, ale nevím jestli to počasí dovolí, aby si ho neumazala
to už ani nemůže být pravda...:D
Zdar ženy,
Zuzí já tě obdivuju...Já už bych padala na držku...
Hele Kláry, děláš to dobře...malej je povahově super a ty ho ještě takhle suprově opatrně připravuješ na samostatnost...fakt si myslím, že šetrnějí už to nejde a z malého vyroste naprostej pohodářskej westerňákovej skokan...
Jani? Co vůbec ta Janky nožka? zarůstá jí ta jizva chloupkama? Hele tak se zeptej Katky...ta ti něco naordinuje...mě se osvědčila peruánská mast a Lorýs zarůstá jizva kterou má snad 5 let prej...Takže třeba by to ti taky pomohlo...
Peti? Co malej špunt Jump...nějakej zájemce se rýsuje?
No jinak co budete provádět o víkendu?
Já dneska péct dotr pro Tomáška a zítra je familly párty a večer směr diskoko kam přiejde Páťa Hezutskej...a jelikož má zrouna zítra narozky a spí v Turnově tak se asi pěkně zpumprdlikujeme
Jééé ta je boží...pravda Zuzí jsme pěkné hamby...u nás jako všude zima a mráz a nejde nic dělat...už se nemůžu dočkat jara...
Hlásím, že u nás jakbysmet!!!! Mráz, tvrdo, led....Klouže to i na louce. Brrrrrrr....A tak holky žerou a serou a zase žerou :-)
Ha a kdo je toto? :-)