Ustájení Želešice-spěchá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2010 20:06
regie

XXX.XXX.17.80

Ahojte všichni,měla bych prosbu na všechny co znají stáje v Želešicích jak PInk pony tak Apolo zda by mi poskytli co nejvíce info o obou stájích.Jde mi hlavně o zázemí,krmení,výběhy-pastviny,jízdárna..nechci aby jste tu psali pomluvy jen mě objektivně zajímá váš pohled na tyto dvě stáje.Mám možnost tam stěhovat koníka,ale nejlepší obrázek si udělám vždy od lidí co tam mají koníky.Děkuji mnohokrát za jakoukoliv informaci.

21.10.2010 11:48
axl

XXX.XXX.43.119

Ja se ptala asi v obou stajich a ta Apolo se mi zdala lepsi. Chteji sice vic za ustajeni, ale sla bych tam, kdybych s i mela vybrat mezi temito dvema. A pani byla ochotna ustajit i problemoveho konika, to muj.

21.10.2010 12:17
regie

XXX.XXX.17.80

Ahoj a můžeš se trochu rozepsat?ohledně stáje,jízdárny-velikost a stav,žrádlo a hlavně výběhy či pastviny?Nakonec si ale ani jednu nezvolila kde máš koníka jestli se můžu zeptat?díky

21.10.2010 15:08
karwen

XXX.XXX.132.4

Podle mě si nejlepší obrázek uděláš tak, když se do obou stájí pojedeš podívat osobně :-) Myslím že to je jednoduší... a pokud budeš chtít znát názor majitelů koní, určitě tam nějaké potkáš, myslím že je to lepší než to zjišťovat na diskuzi :-)

22.10.2010 09:22
axl

XXX.XXX.43.119

S tim souhlasim, je nejlepsi se podivat osobne. Ja mam konika v Kovalovicich, je to jinym smerem nez Zelesice (Vyskov). Apolo je nova staj a ja kdyz tam byla, hodne veci jeste nebylo, takze jela bych se tam radeji kouknout a zjistit co a jak. Me se hlavne libil pristup pani:-). Jinak u nas volno je

Přidejte reakci

Přidat smajlík