Westernové plemena a jezdci - kochači 157

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2010 15:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak já si zase založím,když se k tomu nikdo nemáte.:-)
:-)Tohle jsou včerejší fotičky,bylo tak něják pod mrakem.:-|No,spíš neumím zacházet s fotyho přístrojem.:-)

23.10.2010 15:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

23.10.2010 16:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A tohle už jsou dnešní fotičky,Fous taky umí skákat.:-):-)

23.10.2010 16:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíkDneska byli koníci naprosto suproví,nejdřív mě moc potěšila Moruš,nejdřív jsem jí tam vyslala ze země po bořánkovsku,tak kupodivu normálně šla,a já jí tam před tím dala rohlíky,ale to ona nevěděla,že tam jsou a že jsou její,a pak jsem jí vycouvala,ona perfektně pomalu couvá,a šla jsem pro další rohlíky,že jí tam zkusíme ještě jednou,jenže to Jarča nevěděla a sedla si na ní,no a já říkám-já jí tam chci ještě jednou zkusit,jestli tam půjde,a nasypala jsem tam ty ňamky,no a milá Moruš,jak viděla,že tam jdu s kýblem s ňamkama,tak tam zajela jak fretka. i s Jarčou.smajlíksmajlíksmajlík

23.10.2010 16:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

23.10.2010 16:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pak jsme se byli pokochat,no,přiznám se,že ráno byla kosa jako blázen,tak se nám nikomu nechtělo,smajlíkale pak jsme se ukecali a jeli jsme a bylo to moc pěkný.smajlík:-):-)

23.10.2010 16:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady Jarča ukazuje Monďáskovi velký pytle.:-)

23.10.2010 16:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Takovej Hubert bez ostatních koní,to je paráda.:-):-)

23.10.2010 16:24
jaruska

XXX.XXX.213.11

23.10.2010 17:07
helu

XXX.XXX.17.209

Ahoj Jaru, koukám jak máš to dítě šikovný :-) ona se vůbec nebojí vid? Dlouho jsem tady nebyla. Koníci chlupatí jak ti naši.
Aspoň jim nebude zima ........ Byla jsem se po dlouhé době kochat a krása jen tělo mě bolí jak jsem dlouho nejezdila.
Neee že by to koníkům nějak vadilo smajlík - co Legišek ještě ho máte? Budu se snad do vánoc stěhovat zpátky do domečku tak plánuju připustit kobču, ale bojím se. Všichni mě přemlouvají že je to škoda, že podmínky ted na to máme.
Tak nevím Lálině bude 16let.

23.10.2010 18:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Ahoj Helčo,dííky,:-):-)no skákat se nebojí,to je pravda,ale bála se s Monďáskem po tomhle železným mostě,a dneska byla moc šikovná,že se odhodlala:-) a Monďásek taky:-) a kráásně tudy prošli!!!!!smajlíksmajlíksmajlík

23.10.2010 18:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady Jarča Monďáska mooc chválí:-),přitom fakt překonala i sama sebe.:-|Ona se moc bála od tý doby,jak to s ní Monďásek jednou dost rychle přeběhl,tak od tý doby si nevěřila a ten koník to z ní cítil a bál se taky,ale dneska to šlo samo.:-)smajlíksmajlík

23.10.2010 18:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pak to vzali ještě zpátky a Monďásek byl v pohodičce.:-):-):-)

23.10.2010 18:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jojo,Helčo,Legiška pořád máme,spíš se prodá asi jako už obsedlej,už se s tím smiřujeme:-),ale nám to nevadí,aspoň bude nějáká sranda.:-)

23.10.2010 18:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Helčo,toho bych se nebála připustit pošetřenou 16ctiletou kobču.:-):-)

23.10.2010 18:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Taťka skákal velký pytle taky.:-):-)

23.10.2010 18:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

24.10.2010 13:56
remonek

XXX.XXX.82.122

Jaru fotečky opět nemaj chybu, zasmála jsem se jak Moruš naložila do vleku i Jarču :-)):-)
Mě v pátek přepadla nějaká střevní chřipka,takže o zábavu tenhle víkend mám postaráno smajlíksmajlík a to včera bylo tak krásně smajlíksmajlík
Market dneska mi psala Míša ze Seletic,že teď ve čtvrtek se má jen nějaký hubert a,že sraz je u nás v Ledcích, ale nic bližšího ještě neví,že dá ještě vědět, tak ani nevím jestli to je ten hubert jak jedou i spřežení bo ne.

24.10.2010 14:45
helu

XXX.XXX.17.209

:-) Docela bych se jela podívat na hubertku - kde bude v Ledcích sraz? A v kolik?

24.10.2010 14:57
remonek

XXX.XXX.82.122

To já taky ještě vůbec nevím, ale Míša mi dá ještě vědět, tak to sem pak hned hodím :-)

24.10.2010 15:04
helu

XXX.XXX.17.209

Šári můžu se zeptat kde kupuješ krmení pro Sobistu? Super budu čekat na info.smajlík

24.10.2010 15:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Šárí,:-)no já se taky smála,hele,to byla sranda,jak Jarča nestačila ani vystoupit.:-))
:-(Jéé,to Tě moc lituju,Šárí,ta střevní chřipka je hnusnásmajlík,Jarča ráno taky říkala,že jí bolí břicho,tak jsme mysleli,že je to strachem z tréninku a nebylo,smajlíkJarča sice odtrénovala,ale teď leží a břicho jí bolí pořád,ale průjem nemá.:-|

24.10.2010 15:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A tady jsem něco natočila,už měla skočený 2 překážky,když jsem to začala točit.:-|

http://www.stream.cz/video/526849-jarca-a-arlav-cvicny-parkurek-cernuc

24.10.2010 15:15
remonek

XXX.XXX.82.122

Helu já si pro krmení jezdím do equiservisu pro energys a když je nějaká ta kačka navíc, tak mu přiberu u muesli.
No Jaru,tak jestli bude mít Jarča to co já tak chudák malá, já se včera kroutila jak hadice a doma mě pořád pozorovali jestli to náhodu není slepák. Tak teď do sebe soukám ovesný vločky ( z okna se dělím se Sobistou :-))) a žaludek si uklidňuju kolou. Zkoušela jsem mlíko, ale to nebyl moc dobrej nápad smajlíksmajlík

24.10.2010 15:17
remonek

XXX.XXX.82.122

ty brďo teda Jarča fakt válí :-):-):-)

24.10.2010 15:32
lucky

XXX.XXX.133.26

Teda Jarča je fakt dobrá!!!!! Já na skákání nikdy moc nebyla a od doby co jsem se tak dokaličila na kobyle (sice ne při skocích), tak se bojím, takže neskáču.

Dneska jsem se pustila do rozšiřování ohrady s ohradníkem, tak mám teď mírně namoženou ruku od zatloukání tyček velkým kladivem. Než jsem vytrhala ten starý ohradník a po celém obvodu zatloukla všechny tyčky, tak jsem docela necítila ruku. Část pásky jsem nově napnula, části musela nastavit z nové špulky, ale je to veliké celé a koně už přešlapovali v malé ohradě netrpělivě..hlavně huculka Betty nechápala co tam sakra pořád dělám, že ona chce na pastvinu....ono toho k pasení už moc není, ale Benda je nějak pořád jako koule a ještě jak začíná mít řádný kožich, tak to ještě více jde vidět, že je faakt při těle...chjo... smajlík

Já si vzala sebou foťák, že něco cvaknu, dopoledne bylo krásně sluníčko. Bohužel jsem fotla pár snímků v malé ohradě a než jsem v tom šíleném povichru zvětšila celou velkou ohradu, tak sluníčko bylo fuč a na Lysé Hoře jsem viděla, že asi pořádně chumelilo..tady už jsou vrčky Beskyd pocukrovanésmajlík

Tady celá naše trojkasmajlík

24.10.2010 17:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,holky:-),no jo,zatím jí to fakt baví,:-)já taky nikdy na skoky nebyla,sice jsem to v mládí sem tam i zkusila,ale něják mě to nenadchlo nikdy,smajlíkspíš jsem na to dřevo.:-)
:-):-)Tak Jarča se z toho vyspala a je to dobrýýý!!!!smajlíksmajlík
smajlík:-)Lucí,to je náádherná fotka,jak se tam zblízka pase ta Usina s tou Betynkou,fakt jsou obě holky moc krásný.smajlík:-)
smajlíkNoo,taky jsem tůdle koukala na jeden sloupek od ohradníku,už je dost uvolněnej a bacit do něj palicí by už nevydrželsmajlík,ale tak až spadne,tak mám namořený připravený jiný.:-)
:-):-)Jestlipak ta Markétka se dostala na vyjížďku s novým sedýlkem....:-|:-|

24.10.2010 18:55
lucky

XXX.XXX.133.26

To by mě taky zajímalo..ale určitě dá vědět jak bylosmajlík

No jo, holkám to moc sluší..tady ještě jedna hezká....až na ten čtvereček na boku smajlík

24.10.2010 19:06
lucky

XXX.XXX.133.26

tohle je hnusná fotka....rozšířila jsem ohradník až dozadu, ale jde vidět, jak nám tam staví tu fotovoltaiku..děs běssmajlíksmajlíksmajlík

24.10.2010 19:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkČtvereček už moc vidět není a než bude zima,tak to doroste úplně.:-):-)
:-(No jo,vy máte tu elektrárnu úplně za prdelí.:-(:-(

24.10.2010 19:49
helu

XXX.XXX.17.209

Teda Usinka už vypadá dobře, taky jsme měli Fabika na klinice a teda ten strach o něj nechci už nikdy zažít ........ smajlíksmajlík U nás jsou tyhle elektrárny taky na každým rohu. Šári uvažuji už delší dobu že si zřídím prodej krmiv pro koně tak proto se ptám, uvažuju i o rozvozech vaším směrem, ale jen tak zjišťuju. Krmení se mi tady shání dooost blbě.

24.10.2010 21:39
marketka

XXX.XXX.179.23

Šárko,tak sraz na Huberta je v 10 hodin před hospodou v Ledcích. Mám už zamluvená dvě místa v bryčce. Pro mě a pro jednu z holčin. Druhá dcerka jede na poníkovi s manželem, teda jestli jeho koníka naložíme. Bohužel, vlek jsem půjčila známé, vrátit ho má ve středu, tak ho nemůžu zase učit, ale snad to nezapomněl. Určitě pojede víc bryček, toho bych se nebála.Jedou většinou vpředu a vzadu jedou jezdci na koních.Taky si beru hadry, že bych se s Jardou na chvíli vyměnila. Jede se asi 20 km lesem lážo plážo. Vezmi si s sebou pití a jídlo,ohlávku a vodítko na přivázání, kopyťák,
i když jsme v Ujkovicích byli tehdá na polévce, ale radši něco hoďte do brašen, člověk nikdy neví. Neboj, nebude to žádná honička...
Ještě mám pro Tebe tip. Možná to víš, ale v Zoolandu je výprodej jezdeckých potřeb, sleva 50 % na vše. Prý to vzala nová majitelka a potřeby na koně tam nechce. My tam dneska nechali litr a mám toho spoustu. Dala jsem už tipy známým, tak věřím, že to vezmou útokem.

24.10.2010 23:37
lucky

XXX.XXX.133.26

jo..zřídili nám to tady hrozně.... ony jsou to dvě velké louky. jedna níže a druhý asi o metr výše. No a uprostřed jsou dva domky a tři chatky. A tam právě bydlí v domku majitelé Bendy a Betty a na té spodní louce je podél valu asi hektar a něco ohrada. No a na té horní nám udělali elektrárnu po celé délce a je to takový pás o šířce snad deseti řad?..vlastně ani nevím. Není ta louka zabraná celá..zaprvé by to nestihli, zadruhé to mělo myslém víc vlastníků. Ale je to takový dlouhý pás a přímo na tom horním poli přesně nad výběhy...smajlík

tady jde vidět stáj pod tím valem, jak se staví..dokončená úplně není, ale už dodělávky a krytina na střechu chybí. A malý výběh, kde jsou koně na noc. A jinak jsou i v ohradníku..no a nad tím ta blbá elektrárnasmajlík

24.10.2010 23:40
lucky

XXX.XXX.133.26

tohle bylo v létě jak se dovezla Betty...vzadu základy stáje a nad tím ta louka...to tam teprve myslím dělali díry do země....smajlík

24.10.2010 23:41
lucky

XXX.XXX.133.26

tady je dobrá fotka.....tady jde vidět ten zlom na těch loukách..no a ta horní už je teď zastavěná tou blbou fotovoltaikou...smajlíksmajlík

tááák to tady bylo krásnésmajlík

24.10.2010 23:46
lucky

XXX.XXX.133.26

tohle myslím bylo někde v květnu, červnu..jak byly pampelišky...Usa jde přesně tam, kde jsou nyní konstrukce a oplocení s elektrárnou...smajlík

24.10.2010 23:49
lucky

XXX.XXX.133.26

tady jsem to našla....to je přsně ono....jak jsou ty stromy vzadu, tak je zlom na dolní louku a přesně za těmi stromy je stáj a baráky...Usa tady cválá přesně na tom místě, kde stojí ta hrůznost teď....chjo.....smajlík

24.10.2010 23:52
lucky

XXX.XXX.133.26

člověku je fakt do breku , když vidí, jak tu přírodu umí člověk zdevastovat. A ještě to všichni zaplatíme smajlík

25.10.2010 07:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(No jo,ty elektrárny fakt nic hezkýho nejsou,tady jich je taky fůra,:-(když se jede na Mělník,tak tam je obrovitánský pole s tímhle,:-(nic proti obnovitelný energii nemám,ale kdyby to bylo aspoň schovaný někde,kde na to lidi neviděj...:-(
:-):-)Jéé,Usina s tím nacopánkovaným ocáskem je super,tý bláho,a neštípe to,když s tím člověk dostane po papuli?:-):-)

25.10.2010 08:02
remonek

XXX.XXX.82.122

Lucky jen musím souhlasit s Jarčou ty elektrárny jsou děs, stejně tak jako kus pole nebo louky zastavěj satelitama, to je pak jak ve šmoulově, barák na baráku, k tomu zahrádečka jak prd, ale hlavně,že tam jsou :-(( a přitom když člověk někde jede tak je takových domečků, který kdyby se opravili, tak budou nádherný :-)
Markét díky moc za info o Hubertu, zkusím překecat i Alču jestli nepojedou s Pasíkem. Mě už je dneska líp, takže když nebude pršet tak určo pojedeme. Jen jsem se chtěla zeptat, myslíš,že by někdo vzal Aleše do bričky? Páč on by se taky mrknul, rád by udělal i nějaký foto, tak jsem právě přemýšlela jestli by ho někdo nevzal, ale vůbec nevím kdo jede nebo ne abych mu nějaký místo domluvila. A do toho zoolendu se mrknu jsem chtěla novou uzdečku, tak třebas tam něco budou mít. Tak díky za typ :-)
Helu ten obchod s krmením bych určitě uvítala, a i tady u nás a v okolí je koní celkem dost. A když už jsme u toho krmení nevíte holky od MB kde sehnat mrvičku, tu co jsme měli teď,tak už máme zkrmeno. Mluvila jsem s paní z Kochánek a ta chce 130 Kč za pytel, tak kdyby jste ještě o někom věděli, tak dejte vědět :-)

25.10.2010 08:13
helu

XXX.XXX.1.158

Jo Šári můžu ti ji sehnat za 5kč kilo, ale nepranou, aby se rychle nekazila.

25.10.2010 08:16
marketka

XXX.XXX.179.3

Šárko, paní z Kochánek mám tuším nejlevnější mrkev tady v okolí.Myslím, že prodávala kolem 5 Kč za kilo.My jí brali, ale musíš jí budˇ rychle zkrmit, nebo dobře uskladnit, protože nám dost hnila. V Lidlu měli 3 -kilovku za 20 Kč, krásně praná..
Hele, všechno je, nevím.Ale určo pojedou z Řehnic /mají tam dva rezavé chlaďáky/, Hyblerov s dvěma vozi, p.Jonáš, myslím, že i od vás ty haflingerky. Zde je číšlo na p.Jonáše,zkus mu zavolat,jestli bude místo v bryčce,měl by mít přehled...605700027

25.10.2010 08:21
marketka

XXX.XXX.179.3

Šári,asi tě zklamu,ale uzdečku tam měli jen hnědou s kamínky a otěžemi za 1500 Kč po slevě, ale byla kvalitní.Pak měli jen westernové.smajlík

25.10.2010 09:21
madow

XXX.XXX.121.112

čusík kochandy,
tak vás hned na začátku zklamu...na vyjížďku jsem se nedostala, nikdo neměl na půjčení přiměřeně dlouhý podbřišník, ale dnes už mi přišel...ON ten pravý a bude kocháníčko....
v sobotu jsem byla s malým o Rozkou na prochajdě...a už jsem myslela že mám po hříběti když jsme vyplašili stádo srnek a on se dal na úprk s nimi....já měla co dělat na ruce s Rozou....odběhl si dobrých 500metrů, pak teda už Rozina začala i volat...no fuj..plašan jeden...nevím kdo byl vyplašený víc, zda já nebo ty srnky smajlík

jinak Jarča se opravdu moooooc zlepšuje...otěže pohoda...je už jen pár skoků, kde jsou prověšené...fakt šikulka smajlík

ženský nevíte o někom kdo by chtěl strašně hodné hříbátko..hřebečka....já už jsem zoufalá...pokud mi tu zůstáne i v listopadu, tak budu kastrovat a pak jestli ho budu prodávat až na jaře tak stoupne na ceně...nebo za něj chci moc....já už nevím...

25.10.2010 09:35
marketka

XXX.XXX.179.3

Dej sem fotku toho hřebečka, cenu, původ.Hele, máš ho na bazoši? Obnovuješ ty inzeráty?

25.10.2010 09:36
remonek

XXX.XXX.82.122

Markét já se ti zeptám, s Alešem pracuje pát a jeho brácha má chlaďase do hospodářství,tak se ho zeptám jestli neschání koníka

25.10.2010 10:13
lucky

XXX.XXX.133.26

My taky kupujeme v Lídlu mrkev...Usa to má na chuť.
Dneska tady chčije a chčije...děs. Usinka spinká ve stáji nebo čučí ven. Jestli se to nevybere odpoledne, tak asi bude doma.
Včera se sama dost proběhla. Měla takovou radost, že ohrada je o tolik zvětšená, že si to celé sama proběhla dokola jako pako ....

25.10.2010 10:17
madow

XXX.XXX.121.112

Markét na bazoši je....i obnovuji
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7104434/prodej-hrebecka.php
je i na Equichannelu
i zde na i-fauně

šárííí to budeš moc hodná děkuji

25.10.2010 10:19
lucky

XXX.XXX.133.26

Jinak s prodejem prcka moc neporadím. Ono je to teď hodně složité. Koně jdou teď špatně na odbyt a nejhůře asi mladí. Známý co chová appy si taky zoufal, že nemůže dlouho prodat a když mluvil s mnoha chovateli, tak mají koně pořád doma a nemohou prodat. Dokonce nechal kobylu přijezdit profíkem, ale nikdo ji moc nechce a to má na prodej jještě krásně vybarveného valáška appa...chtěl ho nechat někomu jako hřebce, ale hřebců appa je plno a po FF. Rock Me Baby je jich spousta, takže ho nakonec musel vykastrovat, neb má na dvoře kobyly, ale i tak má problém s prodejem.....fakt moc pěkní koníci. Takže to chce fakt asi jen inzerovat, obnovovat a topovat inzeráty a doufat, že se někdo najde.

Tahle fotka není dokonale ostrá, ale já ty její vykulené baterky miluji! Ocásek hore, ouška nastražená...no není v sežrání? Už je zase chlupatá jako tuleň ....tuleň s makeupem smajlík

25.10.2010 10:41
madow

XXX.XXX.121.112

no jo Usinka, krásnáááá smajlík
a jak je běloučká :-)

no uvidím kdyžtak mi zůstane do jara....nechám ho vykatrovat a třeba bude i jiný zájem než o hřebce smajlík

25.10.2010 10:47
lucky

XXX.XXX.133.26

Já nevím, někdo chce třeba hřebce, ale většinou si lidi, co fakt chtějí hřebce berou koně, co by původově i exteriérově měl perspektivu v chovu. Což musíš vědět ty, zda prcek takový je....já se vyznám spíše v arabech trochu, že...

25.10.2010 11:20
madow

XXX.XXX.121.112

jasný, nemá původy na uchovnění..takže asi jako valach půjde líp.

rezatý chundeláč

25.10.2010 11:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,pokud se malej neprodá,tak ho fakt vykastrujte a pak už je to fuk,kdy se prodá:-),my to udělali takhle s Legiškem a jsme rádi,nemusíme chvátat s prodejem hluboko pod cenou a naopak,myslím si,že až bude obsednutej a trochu bude mít odježdíno,tak se prodá za velice slušný peníze.:-):-)Mně se na Bazoši dost líbí tenhle koník,je to taky kříženec APH jako Legišek a hele,jakej je to fešák,jsou si klucí docela podobní.:-)

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7545070/Krizenec-PH.php

25.10.2010 11:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,téda,ten mladej se nebojí,co?smajlíkAle to je dobře,naše hemelky se taky srnek nebojej,klidně by si k nim došli se seznámit,ale to se zase nelíbí srnkám.:-))Spíš občas,když zpoza někde něčeho vylítne uječená koroptev,tak sebou škubnou,aby se neřeklo,ale jinak jsou na tu lesní havěť docela zvyklí.:-)
smajlíksmajlíkTak dneska pojedeš ozkoušet sedlo??smajlíksmajlík

25.10.2010 13:14
madow

XXX.XXX.121.112

uvidím, když se do jara neprodá, tak ho vykastruju...pak začne říje a toho se bojím..nejhorší je že když už by u mě byl tak dlouho, tak bych se bála, zda ho pak budu ochotná prodat...a nevím zda utáhnu dva koně, teď mám na Scharika slevu, ale pak bych ho už asi platila jako dospěléhosmajlík

25.10.2010 13:19
lucky

XXX.XXX.133.26

Určitě se pak prodá lépe koník, který už něco umí. I když jsou lid, kteří si chtějí koně vychovat sami..je to různé. Prostě člověk musí narazit na určitého kupce.
Já třeba kdybych si kupovala zase koně, tak stejně jako to bylo s Usou. Mladou ročku, kterou si vychovám....navíc arab je strašně citlivé zvíře a sama vidím, jak některé věci zanechají následky. Člověk s něčím může dopředu počítat, ale vím, co se kdy koni přihodilo, proč na to či ono reaguje a tak. Vím čím si prošla, co se naučila, jaké měla trauma či jaké nemoci třeba měla a proč mi v určité situaci dělá to či ono. U dospělého koně se může člověk jen dohadovat a když si koupí člověk staršího koně, ani většinou nezná jeho minulost. No, prostě já bych šla zase do mladého koníčka. I když jsem se kdysi bála obsednutí, tak sama teď vidím, že když se vše dělá v klidu a postupně, tak to není žádný problém...

25.10.2010 13:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkAhá,no to je blbý,.já myslela,že jsi jako ve svým,ale když se má platit nájem za koně,tak to je jasný,že to leze do peněz.:-(

25.10.2010 18:48
remonek

XXX.XXX.82.122

Markét ještě k tomu hubetu nevíš kudyma asi tak povede trasa?

25.10.2010 20:55
marketka

XXX.XXX.179.23

Šárko,vůbec nevím.My posledně vyjížděli v Řehnicích,jelo se lesy a podél polí přes Ujkovice,tuším Domousnice,kde je ten zámek,pokud si správně pamatuji.Ale fakt se jede celou cestu krokem, klusem.Jezdci na koních,pokud chtějí cválat,tak se odpojí a jedou ve skupině,ale
je to spíš taková delší vyjíždka bez skoků,Alča at se toho nebojí.Minule to jely naše malé děti na poníkovi a střídaly se.

26.10.2010 07:53
madow

XXX.XXX.121.112

ahojky kochandy,
tak jsem včera na chvíli večer vyrazila na prochajdu v novém sedýlku....paráda, bomba, super.smajlík....je strašně pohodlný a Rozárce krásně sedí i když je teď opadlá ze svalů..smajlík...a pak to bude vůbec paráda až bude opět v kondici.teď má silnější podsedlovku a až bude mít víc osvalený záda, bude uplně stačit galopka...jen Scharik byl vykulený odkud že ho to vedu.smajlík...měla jsem ho na vodítku aby jsme vyzkoušeli jak bude capat na vodítku za kobyl.....no docela mu to šlo, ale i tak mám ruku asi o metr delší smajlík

jinak pro MAKKI posílám fotečku sedla zespodu

26.10.2010 07:55
madow

XXX.XXX.121.112

a ještě jedna pro MAKKI
a dnes mi příjde ovečka (kůže) a na zimu si udělám posedlíčko jak v bavlnce...nebo v ovečce smajlík

26.10.2010 08:00
remonek

XXX.XXX.162.107

Markét tak to vypadá,že Alča se nechala ukecat a pojede taky smajlíksmajlík:-)) U nás by na toho huberta chtěla i mamča,tak se s Alešem dohodli,že by kdyžtak s náma jeli kolmo :-) tak jim kdyžtak na konci budeme dělat společnost :-), prý na příští rok budeme muset sehnat nějaký vozíček za Sobistu aby jsme mohli jet všici :-):-)
No a druhá Markétka :-) to je fajn,že sedlo sedí a jste s kobuškou spokojený :-), Alešovi jsem říkala a o Sheronovi,tak se dneska zeptá a já bych se kdyžtak mohla poptat na tom hubertu jestli by někdo nechtěl koního parťáka :-)

26.10.2010 08:14
madow

XXX.XXX.121.112

Šarríí to budeš opravdu fakt moc hodná....

26.10.2010 08:17
marketka

XXX.XXX.179.3

Šári, to jsem ráda, že jedete.Já vždy jezdím kočárem,protože holt je to daň za nemocného dušného koníka,který by toho měl asi dost. Snad se na chvíli na Schelbym vystřídáme.

26.10.2010 08:23
remonek

XXX.XXX.162.107

Ale zas na druhou stranu Markét můžeš jet s dobrým pocitem,že jsi se zachovala fér a dušnýho koníka netáhla někam kde by to bylo nad jeho síly, páč se bohužel najdou lidi, který tohle občas nechápou a nemusí jít třebas o dušnost.
Já jsem taky ráda,že pojedeme, ale tak nějak mám takový zvláští pocit páč to bude náš první hubert

26.10.2010 08:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTééda,sedýlko vypadá fakt perfektně,to věřím,že se v něm krásně sedí,tak hlavně ať Vám dlouho slouží:-) a ať ho nikdy neopustíš,Markét.:-)):-))
:-(Holky,já jsem tak blbá,já nemůžu v celým baráku najít takovou oblíbenou čelenku,co jsem nosívala,ještě to na čepici není,ale na čelenku už jo a já jí nemůžu najít...smajlíksmajlík

26.10.2010 08:38
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru tak to se k tobě připojuju, já zas včera marně hledala rukavicesmajlík

26.10.2010 08:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jéé,Šárí,tak si prvního Huberta užijte,doooufám,že bude Aleš fotit,jak Vám to sluší.:-):-)

26.10.2010 09:03
madow

XXX.XXX.121.112

budu se snažit ho neopouštět smajlík musím zaťukat, zatím s Rozárkou nebyl žádný vážný karambol....pokud nepočítám náš zimní pád na silnici, tak asi nic nebylo...fakt si nezpomínám že bych vypadla smajlík ono taky vypadnout z westernu je asi umění :-)

holky ať se vám hubert moc vydaří..hlavně to počasí...u nás je dnes kosa až hrůza něco padá...voda a sem tam nějaká ta vločka či taková krupice

huráááá jsem venku

26.10.2010 09:11
marketka

XXX.XXX.179.3

To bude dobrý Šári.Taky jsem se bála, navíc vy to máte u nosu,takže neřešíte ranní vstávání a dopravu,jak koně naložíte atd. Je to fakt klasická dlouhá vyjíždka.Nejprve se koně trochu hecují,ale po pár kilometrech je to přejde a pokud ti bude koník blbnout,můžeš se odpojit.Já si půjčím manželova koně,abych mu trochu ulehčila,přeci jen mám o 40 kilo mín,než můj chlap.Hele, my se Šári neznáme,tak se tam poznáme-

26.10.2010 09:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Holky,tak ať Vám na Huberta vyjde počasí,tady je dneska náádherně,smajlíkjenže my nikam na žádnou vyjížďku nepojedeme,páč Olda to tu zatepluje doma,snižuje strop,a od zítřka tu bude i jeden pomocník,takže já musím vařit,smajlíksmajlíka to má Jarča už od zítřka volno ve škole do neděle...smajlíksmajlíkJsme si říkaly,jak pojedeme popřát Hubertovi,má svátek ten malej frísáček,no,jenže jsme zapomněly na to zateplování,ach joo...smajlíksmajlík

26.10.2010 09:59
madow

XXX.XXX.121.112

no jo oni mají zase učitelé volno...chudinky přepracovaný smajlík
no ale zase dobrý že po čtvrt roce uvidím svojí sestru.... smajlík teda pokud jí poznám smajlík

26.10.2010 10:05
marketka

XXX.XXX.179.3

Děti mají taky volno,řeším hlídání a myslím,že učitelé do školy chodí

26.10.2010 10:11
madow

XXX.XXX.121.112

no moje sestra je právě taky učitelka a přijede právě proto že má taky volno....no alespon jí občas vidime.... smajlík

26.10.2010 10:22
madow

XXX.XXX.121.112

jééé ty jsou Jaru bomba...vyhřívají se na posledním slunci smajlík

26.10.2010 10:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNé na poSledním,ale na poledním,já nechci,aby bylo poslední....smajlík

26.10.2010 10:31
madow

XXX.XXX.121.112

no u nás naposledy svítilo v sobotu, taqk doufám že fakt nebylo poslední....taky bych ještě nějaké ráda viděla

26.10.2010 10:59
makki

XXX.XXX.107.70

Jéjda, Markét, děkuji. Já tu fotku zaregistrovala teprve dneska. Byla jsem 3 dny pryč. Vypadá opravdu hodně široké, to by se mi mohlo hodit. Děkuji moc.

26.10.2010 11:23
madow

XXX.XXX.121.112

Makki velká výhoda je to že má sedlo kozlíkovou kostru...klidně ti ho i celé přeměřím pokud budeš mít zájem..:-)

27.10.2010 08:36
marketka

XXX.XXX.179.3

Co Šári,jak se těšíš na zítra?Já měla včera pod sedlem Schelbyho,ale to bylo dělo.Jak se ochladilo,má roupy.
Zítra,pokud ho nenaložíme,sedám na něj a jedu do Ledec.

27.10.2010 08:47
madow

XXX.XXX.121.112

taky vám koníci nějako ožili???kluci pořád lítají po ohradě..jindy je člověk rád když vůbec dolezou do ohrady a teď...tryskem přímo ze stáje.... smajlík
a pak mají hromadné válení...škoda že nemám nějaký širokoúhlý foto, by tam bylo vidět ještě válící se Rozinku smajlík

27.10.2010 08:48
marketka

XXX.XXX.179.3

Ano,taky máme dynamit.Včera to byl zážitek.Ale makal statečně a nemusel se pobízet.

27.10.2010 09:00
lucky

XXX.XXX.133.26

Jo, koně jsou jak dynamit. Usa tak normálně, ale Betty je jak šídlo! Včera lítala , vyhazovala a pištěla jak magoreksmajlík

27.10.2010 09:04
marketka

XXX.XXX.179.3

Hele a myslíš,že zlom nastal odvčera, nebo už dřív?

27.10.2010 09:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkVy se máte,holky,že pojedete na Huberta:-),já se nedostanu teď nikam ani omylem,Jarča pojezdí akorát ve výběhu a to je tak vše.smajlíkJá bych teda Huberta zrovna nemusela,ale taková klidná vyjížďka podzimní krajinou,to by byla kráása...smajlíksmajlíkA přitom je tady tak nádherně,:-)a já musím dřepět doma na prdeli.smajlíkKdybych mohla jet ven,tak by lilo jako z konve.:-(

27.10.2010 09:27
lucky

XXX.XXX.133.26

Koně ožili úžasně.
UUUž na mě ječí kůň..musím letět ...to je strašné zvíře.... smajlík

27.10.2010 09:31
marketka

XXX.XXX.179.3

Jaru,ten Hubert je asi jediná akce,kam Jardusmajlík s náma dostanu.Nějak přestal s rodinou jezdit. Práce a práce.

27.10.2010 09:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(No,u nás jsou to zase ryby,práce,ryby,práce,na koně se dostane mááálokdy.:-(
:-(Brrr,je tam strašná kosa,sice svítí sluníčko,ale ruce mi málem zmrzly za chvíli,než jsem posbírala pár bobků,samozřejmě bez rukavic.:-(

27.10.2010 09:56
marketka

XXX.XXX.179.3

u nás práce, nohejbal,myslivost a pak---- rodina

27.10.2010 10:03
madow

XXX.XXX.121.112

u nás je pěkný šediváček...svítí sluníčko všechno se třpytí, ale jsem možná i ráda, že to mám zatím vše jen za výlohou v práci smajlík ale na odpolko se těším, dnes jdeme zase na prochajdu...včera jsem to nestihla...tahala jsem seno do stáje a najednou byla tma smajlík zajímavé
jinak já u koníků tuto dynamičnost nacházím už tak 14dní možná 10dní

27.10.2010 10:05
madow

XXX.XXX.121.112

jéééé tuhle fotku už tu máme...sakryš...smajlík

pro kus žvance klidně i stojku udělám

27.10.2010 10:06
marketka

XXX.XXX.179.3

Já budu čistit jezírko,připravím cajky na Huberta a péct dobroty,aby bylo zítra na Hubertu co papat.

27.10.2010 10:26
lucky

XXX.XXX.133.26

Jooo, Use je poslední tři dny výrazně lépe a je nabušená jak něco. Sice je vychovaná, takže šlape v pohodě na pastvinu, že by ji odvedlo i dítě, ale jde cítit, jak moc by se proletěla. A taky když jsem ji pustila do ohrady, tak si koukse odklusala, pak jsem pustila Betty s Bendou. Bettyna to vzala tryskem kolem Usy a Usa jak viděla, že Beťule běži a piští a raduje se , tak zvedla ocas, odpíchla to a jak dostihák to celé přelítla až dozadu . Benda s tím pupkem je tak docválává aby se neřeklosmajlík. Ale obě holky jsou jak dynamit a hlavně Bettysmajlík

27.10.2010 10:38
remonek

XXX.XXX.162.107

Markét jj už se těším, doufám,že bude tak hezky jako dneska. Včera jsem měla Sobistu venku jsem se docela bála páč jak mi bylo blbě tak nejezdil, ale než jsme došli k lesu tak byl v pohodě, spíš na všecko čučel jak když to vidí poprvé a co kdyby to náhodu žralo bílé poně :-) Včera jsem ho nechala hodně klusat a byl v pohodě, no ale myslím,že zítra mezi tolika koňma asi ožije, takže možná na živo uvidíte arabského ponyho :-)) No ale snad to bude dobrý, dneska se na něj musím vrhnout a pořádně ho vydrbat páč on je jak prase a hlavně mu nějako musím zamotat nu naši oškubanou hřívu ať taky nějak vypadáme :-)):-))

27.10.2010 11:08
marketka

XXX.XXX.179.3

Šárko,

mám trochu na starost sbalit dvě děti, dát dokupy dva koně, připravit jídlo.Chlapák se asi vrátí večer,tak mám zase co dělat.Někdy trochu ,,závidím,,starost o sebe samu.
Na druhou stranu si to zase děti užijí.Poník se chová jak profík mezi koníky.Schelby na minulém Hubertu na Kačině caploval,ale po pár kilometrech toho nechal.

M.

27.10.2010 11:10
remonek

XXX.XXX.162.107

Teda Markét to máš teda dobrou lítačku. Alča mi psala,že zítra na 100 % jedou :-) No já si myslím,že Sobista bude taky jen caplit na začátku a pak dá pokoj :-) a když tam bude mít Pasíka, tak spíš se stejně bude držet u něj

27.10.2010 11:20
marketka

XXX.XXX.179.3

Lítačka jako normálně.Minule jsem 3 týdny dřela na tom,abych manželova koně narvala do vleku a mohl jet s námi.Užil si to tehdá manžel a starší dcera,já jen čučela a hlídala mladší stvoření.Nakonec i pochvala přišla, to jsem zírala.:-)
Tedˇbych ráda jela i v sedle,snad se podaří....

27.10.2010 11:21
marketka

XXX.XXX.179.3

Snad se zadaří koně naložit a přesvědčit manžela,at z koně sleze.

27.10.2010 11:53
marketka

XXX.XXX.179.3

Holky,známá shání koníka pro děti.Typ hucul, hafling, či něco podobného, i starší.Nevíte o něčem?

27.10.2010 13:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,momentálně o ničem nevím,smajlíkale určitě seženou.:-)

27.10.2010 13:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Dneska je táák náádherně,Jarča trošíčku poblbla v ohradě.:-):-)

27.10.2010 13:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jí ty gumy docela dobře štycnul,smajlíknaštěstí Jára sedí dobře,že neschrastla,ale pak ho přes to dostrkala jenom tím,že ho otočila a jela na to znova,,on to vždycky 2x štycne a potřetí to skočí,jenže to by nám jaksi na závodech nebylo nic platný.:-):-)

27.10.2010 13:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Monďásek skákal a Moruš si dala šlofíka.:-))

27.10.2010 13:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(No,jenže né dlouho,za chvilku přišel Legišek a vzbudil jí takhle hrozným způsobem,má to teda nevychovaný ta Moruš,fakt že jo.:-(

27.10.2010 15:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMarkét,nepíšeš,jak pokročilá jsou dítka,pro něž se koník shání,zkus juknout sem.

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7642215/Pony-na-rekreaci-i-do-sportu.php

27.10.2010 15:05
marketka

XXX.XXX.179.3

Bude se na něm učit holčina na jízdárně,tak aby byl trochu přiježděný.

27.10.2010 16:21
madow

XXX.XXX.121.112

Jaru, přesně tenhle koník mi taky padll do oka...smajlík

27.10.2010 16:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A jela bych se podívat i na tohoto koníka,pokud je ještě k mání,ale víš,jak je to se sháněním koní většinou dopadne,stejně si pak každej koupí úúplně něco jinýho,než opravdu chtěl,smajlíki my jsme toho zářným příkladem,plňase jsme nikdy nechtěli a pak jsme se málem zbláznili radostí,když jsme sehnali Feldona.:-):-):-)

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7569221/Valach.php

27.10.2010 18:27
marketka

XXX.XXX.179.23

Jaru,díky za tipy.Ten ryzáček je kouzelný.Kámoška sice chtěla kolem 140 cm,ale o deset mín snad vadit nebude.I ten hnědáček je hezký.Vše jsem přeposlala,tak jsem zvědavá.
Tak mi kámoška vrátila vlek a nakládala jsem Schelbyho.Půl hodiny jsme se takhle bavili,až tam vlezl.Takže zítra vstávám brzy,abych ho tam dostala.Jdu něco upéct na Huberta,dokud není rodina doma.Jarda samo v práci a děti si odvezla babička.

27.10.2010 21:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Tak držím palečky,ať tam Shelby zítra vleze,:-)on asi není tak žravej jako Moruš,ta by se pro kus žvance narvala všudesmajlík,jen když ví,že tam bude dlabanec.smajlík
smajlík:-)Užijte si to a moooc se těším na fotičky.:-):-)

27.10.2010 21:15
marketka

XXX.XXX.179.23

Jo, žravej je,ale granule pečlivě radši vyžírá na podlaze,než by posunul tu hnátu dopředu a ve vleku popošel.Bude to zajímací,protože ten můj workoholik dorazil v osm večer a zítra ještě do práce jede,protože nějaká holčina u nich spadla z koně a ošklivě si zlomila nohu.Její práci umí jen ona,tak mají starosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík