Já mám poj. odpovědnosti na sebe, ne na koně, tedy to platí, jen pokud na koni sedím nebi ho vedu, ne, když uteče z ohrady. Mám to u české a vyjde to na mou osobu 375 kč/ rok.
Ale mám podobný dotaz... Kdo máte JK, ale jen pro děti, ne nahlášený u ČJF, jaké máte pojistky, u koho a za kolik? Na celý klub nebo na jednotlivé děti?
ab
napsal(a):
Chci se zeptat, máte někdo uzavřené pojištění odpovědnosti za škodu, kterou způsobí váš kůň? Já o tom uvažuji, vyjde to prý pár stovek ročně...a pokud to někdo máte, prosím napište mi, u které pojišťovny a cca za kolik.. děkuji
Kooperativa k pojištění domácnosti tuším 200 - 300 za rok, ale asi budeme měnit pojišťovnu (Kooperativa nějak přestala vyhovovat - na domácnost) tak uvidím jak to bude jinde, v podstatě totéž je i na psa, ale fakt koukni zda to v pojistce je uvedené, i pojišťovák si nebyl jistý a volal do pojišťovny co a jak. Ono záleží i do jaké výše škody to pojistíš, já to mám asi tak jako kdyby pobouchal lepší auto, nebo vběhl pod vlak a způsobil komplikace. Taky se to nevztahuje na rodinu. Prostě zeptat se pojišťováka a vše chtít písemně, jistota je jistota.