Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2006 07:02

Prosím, nemáte někdo ve svém archivku nějakou fotku Hurikána? Nemůžu žádnou nikde najít, kamarádka si koupila po Hurikánovi valáška, moc ráda by viděla, jak vlastně vypadá jeho tatík :-)
Moc díky.

15.6.2006 06:41

janovotna napsal(a):
Prosím, nemáte někdo ve svém archivku nějakou fotku Hurikána? Nemůžu žádnou nikde najít, kamarádka si koupila po Hurikánovi valáška, moc ráda by viděla, jak vlastně vypadá jeho tatík :-)
Moc díky.

Opravdu nikdo nemáte jediný obrázek Hurikána? To je škoda...

1.8.2006 13:29

janovotna napsal(a):

Já zas pro kamarádku sháním Hurikána, má jeho syna, přidávám fotečku. Prosím, nemáte foto Hurikána??? Moc díky.

1.8.2006 16:58

Klisna po Hurikán, Glen Elba, 11 let, supek kobyla!!!

1.8.2006 17:02

janovotna napsal(a):

jeste elba s letosním hribetem po Mistral, z jk "u Evush"

27.10.2006 12:33

evush2010 napsal(a):
jeste elba s letosním hribetem po Mistral, z jk "u Evush"

Našla jsem obrázek Hurikána ve starém stolním kalendáři, snad se autor fotografie nebude zlobit (není na ní uveden). Nikde se mi totiž jinou fotku nepodařilo najít...

27.10.2006 13:15

janovotna napsal(a):
Našla jsem obrázek Hurikána ve starém stolním kalendáři, snad se autor fotografie nebude zlobit (není na ní uveden). Nikde se mi totiž jinou fotku nepodařilo najít...

Co je Hurikán zač a odkud je????
Na jednom plemenym hřebci jsem jezdila a jmenoval se Hurikám (byl to isabel, teď už by byl asi hodně starej) pokud je to on tak sem šoupnu nějaké info, ale nejsem si s tim jistá.....

28.10.2006 10:32

lucie buresova napsal(a):
Na jednom plemenym hřebci jsem jezdila a jmenoval se Hurikám (byl to isabel, teď už by byl asi hodně starej) pokud je to on tak sem šoupnu nějaké info, ale nejsem si s tim jistá.....

Hurikán- dříve byl pana Robovského, nyni ho ma paní Dlabolová, je to žluty plemeník, už je hodně starý (myslim 16-17 let). Moji kobylce po nem je uz 11
připojuju ještě jednou Elu

28.10.2006 10:42

Ahoj :-) máš stejnou kobču jako já měla valáška. fOTO DODÁM. kOUKALA JSEM NA TU TVOJÍ FOTKU JESTLI TO NÁHODOU NENÍ ON :-))))))))))))))))

28.10.2006 10:45

racina napsal(a):
Ahoj :-) máš stejnou kobču jako já měla valáška. fOTO DODÁM. kOUKALA JSEM NA TU TVOJÍ FOTKU JESTLI TO NÁHODOU NENÍ ON :-))))))))))))))))

TO JSEM PSALA aDÉLCE

28.10.2006 10:56

to je škoda :-(
já vím, že je to kobylka. Ale jak jsem měla valáška tak jí je moc podobný. Te´d ho má moje kámoška 2 km ode mně

29.10.2006 06:59

tak to je on, je je chlupatejsí, ale barva vypadá stejně a lysina

29.10.2006 08:23

evush2010 napsal(a):
Hurikán- dříve byl pana Robovského, nyni ho ma paní Dlabolová, je to žluty plemeník, už je hodně starý (myslim 16-17 let). Moji kobylce po nem je uz 11
připojuju ještě jednou Elu

Tak to je on, má ho paní Dlabalová v Hrubym Jeseníku. Je to moc hodný a pěkňoučký hřebeček.
Bohužel nemůžu vypátrat žádnou fotečku (někam jsem je zahrabala a teď je nemůžu najít)

29.10.2006 19:09

Tak to je on, má ho paní Dlabalová v Hrubym Jeseníku. Je to moc hodný a pěkňoučký hřebeček.
Bohužel nemůžu vypátrat žádnou fotečku (někam jsem je zahrabala a teď je nemůžu najít)

Ano, ten portrét, co jsem zadala, je plemenný hřebec Hurikán (isabel), o němž na Eqch teď psali, že umřel ve věku 31 let. Já dlouho sháněla (už předtím) nějakou fotku, ale žádná se nikde neobjevila. Kamarádka po něm má valáška. Nemáte někdo nějaký obrázek Hurikána? Moc díky.

29.10.2006 21:40

janovotna napsal(a):
Ano, ten portrét, co jsem zadala, je plemenný hřebec Hurikán (isabel), o němž na Eqch teď psali, že umřel ve věku 31 let. Já dlouho sháněla (už předtím) nějakou fotku, ale žádná se nikde neobjevila. Kamarádka po něm má valáška. Nemáte někdo nějaký obrázek Hurikána? Moc díky.

Ahoj,no já nevim,ale na eqch by mělo jít o jiného Hurikána...
Ale zkusím sem dát alespoň nějakou fotku...

1.11.2006 12:46

Hurikánovi je letos nějakých 24 let.

2.10.2007 10:19

janovotna napsal(a):
Moc díky.

ahoj na Hurikana se muzete kdykoliv prijet podivat k nam a vyfotit si ho a atd...neni to zadny problem..Hurikan je na svuj vek porad velice cili a porad pripousti a jsou po nem moc hezka hrivatka...nejake fotky mam vlózene na strankach tak tam jukni jinak kdy se prijedete podivat muzeme domluvit na tel. č. 731727832
http://www.jezdecke-potreby.wbs.cz/ v sekci naše koně

2.10.2007 12:29

pajinuska napsal(a):
ahoj na Hurikana se muzete kdykoliv prijet podivat k nam a vyfotit si ho a atd...neni to zadny problem..Hurikan je na svuj vek porad velice cili a porad pripousti a jsou po nem moc hezka hrivatka...nejake fotky mam vlózene na strankach tak tam jukni jinak kdy se prijedete podivat muzeme domluvit na tel. č. 731727832

Moc děkuju za informaci, nevím, zda přijedeme, ale na tvoje stránky určitě kouknu. Moc moc díky!!! Jana

2.10.2007 18:29

pajinuska napsal(a):

Mohu se zeptat kde Hurikán 2546 s.v.ustájený ? Znala jsem ho když působil v Liberci.Nezapomenutelný hřebec,hodný, prostě koňská osobnost,pan profesor, který se před kobylama rád předvedl.

2.10.2007 20:48

janovotna napsal(a):
Moc díky.

Jé lidičky když už se tu řeší Hurikánovi potomci, neznáte nebo nevíte někdo kde skončil jeho syn Hubert (ČT, nar.1993) - máme jeho matku Coru a všechny jeho sourozence (nevlastní, teda, krom jednoho, ten už je prodaný). Znala jsem ho spíš od vidění a jezdila ho jednu dobu kámoška, tak mě jen tak zajímá co s ním vlastně je.
Díky za každý případný info.....

3.10.2007 00:55

gasa napsal(a):
Mohu se zeptat kde Hurikán 2546 s.v.ustájený ? Znala jsem ho když působil v Liberci.Nezapomenutelný hřebec,hodný, prostě koňská osobnost,pan profesor, který se před kobylama rád předvedl.

Pred dvema lety stal u K. Dlabalove v Oskorinku u Nymburka, pochybuji, ze by se co zmenilo, pokud vim, dotycna ho vlastni. Na svuj vek byl tehdy ve velmi pekne kondici.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.6.2016 15:39

Byl to pěkný koník ale o vím kvůli stáří a problémi s tím spojené už je na věčných pastvinách.

24.6.2016 19:33
svatka

XXX.XXX.70.17

Ona je ta diskuze taky deset let stará;o).

10.7.2016 02:05

No a co jako. Já mám u této chovatelky hříbátko.

26.3.2019 21:26
Daniel80

XXX.XXX.79.104

Mám foto vlastnil ho můj táta😊

Přidejte reakci

Přidat smajlík