sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Jinak Leo povedený
Jsem Vám taky něco cvakla, tak to musím akorát stáhnout do pc no a měla bych asi vyfotit i něco sněhového
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Super věnec, moc pěkný
Mě vykvetly ty chryzošky, ale teď už tam mám zase vánoční výzdobu....
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
A musím se konečně pochlubit, že mě zase vykvetla vánoční hvězda , mám ji už druhý rok
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
zviratkova
napsal(a):
No vypadá tam jak mičuda
Jj, to jo, chlupatá koule, by se to hodilo někam do soutěže hádejte co to je
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
zviratkova
napsal(a):
Mně kromě vřešu (na tom to nejde poznat, jeslti jo, nebo ne) všechno zmrzlo, holt -15 už asi moc no.
Fotka maličkého super
No já se obávám, že na tom nebudu jinak
Děkujeme, jsem nad ním seděla a dělala ksichty, aby se smál, abych něco cvakla
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Já loni taky koupila na stůl a asi jim někde přemrzla, protože hned opadala , jinak to mě taky nevydrží červená, celý rok je potom zelená, ale daří se jí, že na každý Vánoce jí ty listy zčervenají
Ahoj holky,omlouvám se,že se sem vměstnuji.Ale se Sadzi jsme si kdysi psaly.Máme koně u Ml.Boleslavi,měli jsme Lukase,znala ho i Jana Malíková.Jo,to jsem já,Markéta.Koukám,že už tu přibyly děti,tak to gratuluji-Já už mám holky větší.Katka je ve 3.třídě a Markétka půjde v září do 1.třídy.Koně v pořádku,v té zimě jezdíme i nejezdíme.
Když už jsem tady.Holky,sbírám staré hračky,třeba medvídky,panenky,selské hodiny.Kdybyste něco měly na prodej,budu na mailu:brouk.stecha@seznam.cz
Pořádáme výstavy,pomůžete.díky
přeji všem krásný nový rok 2011 a hlavně zdravíčko a štěstíčko pro Vás s Vaše vlízké....dvounohé i čtyřnohé
tady naše pidistádečko http://n-joy.cz/video/kone-ve-vybehu-27-12-2010/vu2752j4he57vict
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Teda, co se mu na tom nelíbí, to by mě zajímalo. Mně tam dát hračky, tak si hraju spokojeně celej den.
akviško aktuální...
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Tak nás trošku zase posunu, ale jenom pátá stránka to byla, takže v poho...
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Tak už mi to konečně naskočilo, krám.
Pěkný, cvakni i celé akvo, ať se pokocháme
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Pěkný, krásně prosvítili to akvo
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Mireček má fakt ten ekzém pořádnej, chudáček malej. Ale roste jako z vody, to se mu musí nechat. Kabátek od strejdy bombáckej.
No Čiko méďa až na ten zadek, obě půlky na ježka, holt tomu před zimou nedal pokoj a teď tam má cca letní srst. Aspoň pro něho bude ta dlouhá zima přínosem. Přemýšlím, jestli už nemá cenu nasadit česnek do žrádla, nebo jestli brzo...
Tak mi zase vykvetl vánoční kaktus, má to nějak pomotaný takhle pomalu na Velikonoce.
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Krásný kytí, taky bych se do toho měla pustit.
Mě už začli rašit tulipány a Mirek mi koupil nějaký cibuloviny, tak to budu muset zasadit ven.
Další radost, když už je zlevnili, nekup to Přítel byl ale opačného názoru a proto donesla se spoustou ksichtů jenom jednu....
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
Rozkošnej, on je úúúplně k sežrání, bych hned brala k Elí takovýho prďolku jo a tam modrá provazovka mu moooc sluší