Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s touto vadou. Máme chladnokrevného valacha, 6 let. Zhruba 3 roky u něj pozoruji podkus.Přední zuby se sebe vůbec nedotýkají. Poslední měsíc u něj pozoruji, že jádro žere jednou tak dlouho, padá mu z huby. Nikdy nebyl mohutný ani pořádně nažraný, pořád z lehka hubenější. Nejsem majitelka koně, je to kůň tchána. Zubař u něj nikdy nebyl, ale bylo mi řečeno, že se stím ani nedá nic dělat, tak bych se chtěla zeptat na Vaše zkušenosti. Děkuji
Mgr. Adéla Lišková, koňská zubařka - dělala kamarádovi koně a byla mi vřele doporučena. Sama ji budu volat, protože mám starou kobču a sice žere dobře, ale už taky pomalu.... tel. číslo: 736 630 812 - studovala v USA koňskou zubařinu a přivezla si na to i vybavení..... Už je to asi víc než rok, co byla u kámoše, tak doufám, že má pořád stejný telefon, protože nechci, aby mi bral koníka někdo rašplí...... Asi bych se zeptala na tenhle problém přímo jí - je to její obor.... Tak hodně štěstí a ať se vám koník zakulatí