Tak u nás sníh není nedostatkem. Kolik máte vy sněhu a jak si to užívaj vaši koníci?Tady Severní Cechy-Janov nad Nisou
no páni :D až tak sněhu..to u nás snad ještě nebylo :D (Karvinsko) - fotka stavu sněhu asi před týdnem, takže teď ho je o něco více...ale na vás to tam ani z daleka nemá :D...jinač konisko i psiska si ho značně užívají
Severní morava - tak misty 40 cm. Někde víc, někde míň. Koně jsou spokojeni
:-) teda na Janov nemáme, ale taky pěkné překvápko u nás z druhé strany u Jablonce...
Jinak pro ty kdo mají málo, přijeďte si pro sníh, máme ho dost :-)) daruji za odvoz
V ohradě jsem je zatím nevyfotila odmítají příliš opouštět přístřešek pokud nemusí
lerry
napsal(a):
Teda to je nádhera. Nemáte nějaké stránky, kde by se dalo pokochat Vašima frískýma holkama, vypadají dokonale. Jezdíte i na svody?
Já stránky bohužel nemám,ale jestli se chcete mrknout na pár foteček tak jem na Fcb http://www.facebook.com/# !/profile.php?id=100000921429666&v=photos
Kobča na svodu byla v Holandsku odkud jsem si ji nechala přivézt,ale s jejim potomkem na svod bohužel nemužu což mě moc mrzí nebot jsem si koupila pouze kobylu a puvodní majitelé v Holandsku nevěděli,že je březí ani já nic netušila a po nákých 5 měsících co jsem měla kobču doma mi dala ten nejkrásnější dárek(kterej dokázala perfektně utajit) tuhle krasavici,která až vyroste určitě předhoní v kráse svoji mámu Jinak kdyby se někdo divil,že se nepozná březost tak fakt u naší kobyly by to někdo hledal marně-žádný břicho,žádný nalitý vemínko,žádná nervozita ani povolený svaly atd.. Kobča ráno v 7.30 dostala normální krmení a ve 12 odpol jsem byla doma z práce a ve stáji už mě vítala s miminkem
kathey
napsal(a):
Vysočina také hlásí sněhu až moc :)
Tak ted by se mi taková dřevěná ohrada hodila ještě bych měla aspon na sníh rezervu,ale než by jsme naše všechny pozemky takhle ohradily tak to děláme snad pul roku v kuse tak se musim spokojit jen s plankama a ohradníkem ted už mi zbývá asi tak jen 10cm a ohrada je pod sněhem komplet planky máme tak přibližně velky 1.30.
majke
napsal(a):
Tak ted by se mi taková dřevěná ohrada hodila ještě bych měla aspon na sníh rezervu,ale než by jsme naše všechny pozemky takhle ohradily tak to děláme snad pul roku v kuse tak se musim spokojit jen s plankama a ohradníkem ted už mi zbývá asi tak jen 10cm a ohrada je pod sněhem komplet planky máme tak přibližně velky 1.30.
My máme tuhle dřevěnou jenom malou...na zimu bohatě postačí. Přes pastevní sezonu máme taky ohradníky. A hřebec je ve výběhu z ohradníku a ten teda taky jaksi mizí a mizí, ještěžě on je taková trubka, že ho nenapadne někam odkráčet. :)
bubo
napsal(a):
Taky něco máme
sice je to půlroční kobylka ale ted' je jí fakt podobná.. Fotku současnou nemám
tak my na Ostravsku máme nějakkých 40 cm...místy nafoukané závěje...ořové se příliš nehodlají odlepocat od sena v přístřešku, tož musím zasáhnout jako naháněč, ale pak to stojí za to, jakmile se rozhýbou, už to fičí...
Mi ale hrozně vadí, že v podstatě to pods tím sněhem vůbec nestihlo zmrznout - spíše naopak -předtím to roztálo, a přímo na ty sračky napadal sníh...
polítali si slušně..:) ale nejvíc uhnaná jsem byla já, nahánět koně skoro po 3 hektarech je docela záhul:)
monikafris
napsal(a):
Ahoj! Krásní frísáci!
Také mám doma jednu klisnu, ale sněhu naštěstí tolik moc nemáme. Byla jsem na odkazu, cos tady dala, ale viděla jsem pouze jednu fotku. Jde vidět, že klisna má krásnou hlavu. dále jsem zjistila, že máme velmi podobmá příjmení.
Monika
Tak to se omlouvám já myslela,že to bude fungovat a ukáže se tam celé album s fotkama a nejsi třeba taky na Fcb?U nás ještě před 2až necelými 3 týdny se sněhem to bylo mnohem lepší toho moc tak ještě nebylo tak akorát
monikafris
napsal(a):
Jsem na Fcb, ale pouze pasivně. Foceno předevčírem. M
Jak já vám s tim sněhem závidim tady ho je tolik.že se koníkum nechce ani na vyjíždku a mě se v týhle haldě teda taky moc zrovna nechce.kobylka je pěkná vypadá,že je ještě mladá jak je stará?Koukala jsem na Fcb,ale nemohla jsem te najít nechceš napsat jméno pod jakým tam jsi?Nebo mi napiš zpravu na Fcb třeba si o tech frísech pokecáme.Já jsem měla omylem nastavený soukromí proto nešly vidět fotky ted by to mělo snad už fungovat.jestli chceš tak mrkni fotky jsou jen obyčejný
Ahoj! Klisna má už 11let. Na FCB nemám žádnou fotku. Napiš mi kdyžtak na mail: monika.fris@seznam.cz.