Možnosti ustájení do 25 km od Ostravy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ifaficko

1.1.2011 15:29
ifaficko

XXX.XXX.222.114

Ahoj,

dáte tip na dobré ustájení do 25 km od Ostravy?
Jsem rekre jezdec, ale ráda si zajedu i pár hobby závodů. Preferuju individuální přístup ke koni, boxové ustájení s možností celodenního pobytu na pastvě. Podmínkou je písková jízdárna a hezké terény.
Budu vděčna za všechny tipy. Díky

4.1.2011 18:20
bubu0

XXX.XXX.158.10

Nabízíme ustájení jsme z Petrovic u Karviné, máme poslední volné místo, box 3x4m, 3500kč/měsíc, v ceně krmení ráno a večer (seno, granule,oves, pš.otruby, podle toho co koníkovi svěčí),vybírání boxu 1x denně, vodění na poastvu a z pastvy. Steleme pilinami nebo slámou, jizdárnu máme travnatou.Popřípadně se ptejte bubu.betani@seznam.cz

4.1.2011 20:04
johnt

XXX.XXX.71.49

Tak my můžem nabídnout ustájení ve venkovních zateplených boxech, celodenní pobyt na pastvinách v zimě se jim vozí přímo kulaté balíky sena do ohrad, krmení jádrem 2x denně (oves, otruby), kolbiště sice není pískové, ale máme + travnaté, kruhovka, hala je ve výstavbě. Klubovna, šatna se skříňkou, wc. Vhodné k rekreačnímu ježdění, ale máme i "rekreační sporťáky". Pokud se jedná o vyjížďky, tak na delší trasy jsou velice pěkné, jinak na hodinovky je tu taky slušný terén. Občas se u nás pořádají akce a soutěže pro náš oddíl. Jsme na jihu Ostravy. Pokud nabídka zujala, pisnu potom meila nebo opačně.

5.1.2011 17:54
ab

XXX.XXX.144.190

pro johnt: mohla bych vědět, kde konkrétně v Ostravě jste? Kdyžtak na maila harisovaromana@seznam.cz děkuji :-)

5.1.2011 20:21
johnt

XXX.XXX.85.38

Jsme z OV-Hrabové, pro informace bude nejlepší asi i tel.číslo. Můžete zavolat na: 603 423 175 p. Moudrý

5.1.2011 21:50
koki

XXX.XXX.176.25

Já s čistým svědomím mohu doporučit stáj Luboše Rokyty v Jistebníku. Je to sice ryze dostihová stáj, ale myslím že by vzal i soukromého koníka. Mám s touhle stáji jen ty nejlepší zkušenosti a to jsem se svými konmi prošla opravdu hodně. A to neříkám jen proto že sem tam pracovala a známe se osobně. O mé koně tam bylo i v mé nepřítomnosti velmi dobře postaráno po všech stránkách, což se bohužel nedá říct o stáji vedle. Ted už bydlím 130 km daleko, ale pokud bych někdy volila ustájení v této lokalitě tak jedině Luboš. Koně tam mají pěkné boxy, možnost pastvy, travnatý ovál i možnost tréninku na písku, kvalitní krmení i zázemí pro majitele a možnost krásných vyjížděk v chráněné oblasti poodří.
Jako druhou stáj bych mohla doporučit Jirku Svobodu v Bravanticích. Ale opět nevím zda má místo pro soukromé koníky protože je to klusácká sportovní stáj. V případě zájmu dám kontakt na emailu.
Koki

7.1.2011 17:34
princezna13

XXX.XXX.64.228

Dobrý den,
nabízím ustájení pro vašeho koně. Stáj se nachází ve Studénce(20 min od Ostravy, 15 min z Nového Jičína, 25 min z Frýdku - Místku) v areálu firmy 4ever. K dispozici krmivářská místnost, místnost na nářadí,posezení, box, seno, sláma, piliny, voda, plac na koupání koně, kruhovka, travnatá jízdárna a 2 výběhy. Koně chodí za každého počasí ven a to od rána až do večera, ve výběhu tráva,podzim/zima krmná sláma. Samozřejmě ve velkých extrémech jsou ve stáji, ale preferujeme hodně výběh. Krmení si majitel kupuje sám podle toho,čím krmí. Krmí se 2xdenně. Zajištěna společnost valacha a 2 kobyl(kůň a pony). Krásné vyjížďky do okolí -pole, louky. lesy. Příjemné prostředí a příjemní lidé.
Cena ustájení za měsíc je 2000 Kč.
Akutně někoho sháníme z důvodu snížení ceny nájmu a zaplnění boxů pro koně.

16.1.2011 21:44
princezna13

XXX.XXX.64.228

fkdkd

17.6.2012 15:15
dadinka4

XXX.XXX.229.117

Dobrý den, mohla byste mi prosím Vás dát kontakt na Svobodu z Bravantic? Můj přítel se sice jeho soused, ale nějak tam nepobývám. Chtěla bych totiž změnit ustájení a vyhovoval by mi nejvíc. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Horáčková

17.6.2012 17:58
koki

XXX.XXX.176.25

Tel.číslo ráda sdělím emailem.

18.6.2012 12:15
beerro

XXX.XXX.168.133

Dobrý den, nedávno jsem se přistěhovala s koníkama nedaleko Frýdku, taková samota ve městě bych řekla a mohu už konečně nabídnout krásné prostředí pro chov koní.Proto se chci podělit s kobylkama o prostředí a nabízím ustájení.Pro lepši orientaci lokality a více info na www.konefrydek.mypage.cz nebo na tel.777 22O 916 jízdárna travnatá se skokovým materiálem,ale kruhovka ve výstavbě v plánu písková.Nezávazné návštěvy vítány, přijdte kouknout jak se může mít koník krásně.

18.6.2012 12:23
strip

XXX.XXX.144.229

beerro napsal(a):
Dobrý den, nedávno jsem se přistěhovala s koníkama nedaleko Frýdku, taková samota ve městě bych řekla a mohu už konečně nabídnout krásné prostředí pro chov koní.Proto se chci podělit s kobylkama o prostředí a nabízím ustájení.Pro lepši orientaci lokality a více info na www.konefrydek.mypage.cz nebo na tel.777 22O 916 jízdárna travnatá se skokovým materiálem,ale kruhovka ve výstavbě v plánu písková.Nezávazné návštěvy vítány, přijdte kouknout jak se může mít koník krásně.

A výkuku pro dospělé náhodou nenabízíte? Scháním v této oblasti stáj, kde by byli ochotni se věnovat dospělému a nic k nalezení.smajlík

12.9.2012 09:52
norik

XXX.XXX.7.44

koki napsal(a):
Tel.číslo ráda sdělím emailem.

Dobry den potřeboval bych telefonicky kontakt na staj klusacka staj Bravantice pana svobody pokud možno na pana svobodu je to velmy duležite muj email je 238412@seznam.cz dekuji za richle vyřizeni jak se řika včera bylo pozde je to moc duležite dekuji za rychlou odpoved na email:-)

12.9.2012 09:58
norik

XXX.XXX.7.44

norik napsal(a):
Dobry den potřeboval bych telefonicky kontakt na staj klusacka staj Bravantice pana svobody pokud možno na pana svobodu je to velmy duležite muj email je 238412@seznam.cz dekuji za richle vyřizeni jak se řika včera bylo pozde je to moc duležite dekuji za rychlou odpoved na email:-)

dekuji a podivam se jestly už mam na emalu kontakt na pana svobodu jste moc hodna ješte dekuji:-)

12.9.2012 18:32
koki

XXX.XXX.176.25

Číslo máte na mailu :-)

11.12.2012 09:20
idunka

XXX.XXX.187.157

Já jsem se chtěla zaptat kolik stojí u vás ustajení.

11.12.2012 18:12
idunka

XXX.XXX.187.157

johnt napsal(a):
Tak my můžem nabídnout ustájení ve venkovních zateplených boxech, celodenní pobyt na pastvinách v zimě se jim vozí přímo kulaté balíky sena do ohrad, krmení jádrem 2x denně (oves, otruby), kolbiště sice není pískové, ale máme + travnaté, kruhovka, hala je ve výstavbě. Klubovna, šatna se skříňkou, wc. Vhodné k rekreačnímu ježdění, ale máme i "rekreační sporťáky". Pokud se jedná o vyjížďky, tak na delší trasy jsou velice pěkné, jinak na hodinovky je tu taky slušný terén. Občas se u nás pořádají akce a soutěže pro náš oddíl. Jsme na jihu Ostravy. Pokud nabídka zujala, pisnu potom meila nebo opačně.

11.12.2012 19:23
johnt

XXX.XXX.71.82

idunka napsal(a):

135,-Kč na den.

25.1.2013 21:29
idunka

XXX.XXX.187.157

johnt napsal(a):
135,-Kč na den.

a kde jste přesněji v hrabové.díky za odpověď

28.1.2013 18:34
natálienaty

XXX.XXX.166.8

Dobrý den, hledám ustájení pro našeho poníka. Je to valach. Je tu někdo kdo nabízí ustájení v Rychvaldě, Dolní Lutyni, Orlové, Dětmarovicích, Petrovicích a okolí?
Dávám přednost spíše menším, soukromým stájím (není podmínka)

3.7.2013 07:39
baracrom

XXX.XXX.20.160

Dobrý den,
nabízíme ustájení Vašeho koně - valacha nebo kastrovanou kobylu ke klidnému hřebci a poníkovi v soukromém klidném prostředí - tráva navazující na les, kde mohou odpočívat ve stínu. Standardem je koním dopřát režim 24/7 (tedy celodenní výběh). Celodenní přístup k senu, vodě je samozřejmostí. Výborné zacházení a péče. Stáje budou na zimu zateplené + internetový kamerový systém. K dispozici šatna a venkovní posezení. Bydlíme 50m od stájí. Lokalita Ostrava Stará Bělá - 300m od jízdárny Baník a 100m od MHD.
Fota zde: https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/1961382/nabizim-ustajeni-koni-ostrava-stara-bela/

25.8.2013 22:57
baracrom

XXX.XXX.45.2

baracrom napsal(a):
Dobrý den,
nabízíme ustájení Vašeho koně - valacha nebo kastrovanou kobylu ke klidnému hřebci a poníkovi v soukromém klidném prostředí - tráva navazující na les, kde mohou odpočívat ve stínu. Standardem je koním dopřát režim 24/7 (tedy celodenní výběh). Celodenní přístup k senu, vodě je samozřejmostí. Výborné zacházení a péče. Stáje budou na zimu zateplené + internetový kamerový systém. K dispozici šatna a venkovní posezení. Bydlíme 50m od stájí. Lokalita Ostrava Stará Bělá - 300m od jízdárny Baník a 100m od MHD.
Fota zde: https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/1961382/nabizim-ustajeni-koni-ostrava-stara-bela/

Rozšířili jsme pastviny na 10.000 m2. Nově přijímáme i klisny nebo kobyly:
Fota: https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/2066026/ustajeni-koni-ostrava-stara-bela/

Nabízíme ustájení v rodinné stáji. Máme k dispozici 1 stáj, 2. v realizaci, udržované travnaté výběhy cca 10.000 m2 s elektrickým ohradníkem, tráva navazující na les, krmení 3x denně. Vhodný terén pro vyjížďky (lesy, louky), nedaleko řeka Odra pro možnost plavení koní, jízdárna Baník. Stáje budou na zimu zateplené + internet. kamer. systém. K dispozici šatna a venkovní posezení. Lokalita Ostrava Stará Bělá, tel. 774125229

26.8.2013 15:55
didi

XXX.XXX.66.122

10.000 m2 jako pastviny? Výběh je to hezký, ale jako pastviny je to prostor určitě nedostačující.
To pokryje spotřebu po pastevní sezónu pouze pro 2 koně.

26.8.2013 23:27
rokyhe

XXX.XXX.252.218

Nabízíme ustájení v Jistebníku (cca 15km z Ostravy), máme prostorné boxy, pastviny, pískovou jízdárnu, možnost vyjížděk do terénu.. více na rokyhe@seznam.cz

6.9.2013 13:07
baracrom

XXX.XXX.67.131

Dobrý den,
jedná se o menší rodinnou stáj, kde budou 2 max 3 koně. Jinak samozřejmě seno 3x denně a další potravinové doplňky dle přání majitelů koní. Nadstandard je možnost využití karavanu i pro přespání, venkovní posezení, elektřina a internet a atraktivní lokalita v Ostravě.

4.10.2014 10:22
sejna1

XXX.XXX.237.25

Dobrý den, měla bych zájem, mohla bych poprosit o více info?

Přidejte reakci

Přidat smajlík