Tak jak to vypadá u vás? Nám dává Ohře dost zabrat (jsme kousek proti proudu od Loun). Dneska jsem to s koníkem byla okouknout a doufám,že výš to už nepůjde, zaplať pánbůh, že máme koně na kopci, za to dolní baráky z vesnice mají dost namále ...
samueliprostor
napsal(a):
Tak jak to vypadá u vás? Nám dává Ohře dost zabrat (jsme kousek proti proudu od Loun). Dneska jsem to s koníkem byla okouknout a doufám,že výš to už nepůjde, zaplať pánbůh, že máme koně na kopci, za to dolní baráky z vesnice mají dost namále ...
...
Jejda to je hnus.Ja to zazila jednou a stacilo mi.Vydela jsem jak mysi a vselijaka havet byla na stromech,jen aby se neutopyla.Lide jak chodily v pul tela polosvleceni a zachytavali sve veci,at jim neodpluji stejne to bylo marne.Kolik hasicu ten den tam utopyli lodek.Nesli vydet ani ploty nic.Byl to hruza a des. Bylo mi tech lidi a vseho dookola moc lito.Byl to strašnej pohled.
cieslar
napsal(a):
Jejda to je hnus.Ja to zazila jednou a stacilo mi.Vydela jsem jak mysi a vselijaka havet byla na stromech,jen aby se neutopyla.Lide jak chodily v pul tela polosvleceni a zachytavali sve veci,at jim neodpluji stejne to bylo marne.Kolik hasicu ten den tam utopyli lodek.Nesli vydet ani ploty nic.Byl to hruza a des. Bylo mi tech lidi a vseho dookola moc lito.Byl to strašnej pohled.
Je to hnus, zatím je to nejvíc na polích (kam se to "naštěstí" rozlilo) a pod vodou jen zahrady krajních baráků, všichni jen doufají, že výš už nepůjde ...
Já jsem z Černošic (Berounka),jsme tu na povodně zvyklí. Když se voda zvedne, jsme na ostrově. Proti 2002 tohle je jen potůček. Je tu několik stájí (dohromady asi 35 koní) a všichni jsou v pořádku. Včera bylo vody nejvíc, teď už to leze dolů.....
Moji koně s vodou za zahradou....
Vrtulník monitorující stav....
U nás, když se zvedne voda, tak řeka teče z obouch stran a jsme na ostrově. Ale tady je do dobrý. Lidi, kdo jste na tom hůř- držte se !!
krissta
napsal(a):
Vrtulník monitorující stav....
U nás, když se zvedne voda, tak řeka teče z obouch stran a jsme na ostrově. Ale tady je do dobrý. Lidi, kdo jste na tom hůř- držte se !!
Kikčo mysleli jsme s Jančou na tebe, jestli nepotřebujete pomoc, jsem ráda že máš koně v šuchu ty i ostatní. dneska jsme se jeli projet na vyhlídku nad Jíloviště a koukali na vás... jsem ráda že voda nešla vejš. tady nějaké foto ze sousedních Všenor...