Dovoluji si založit další pod téma. Tak tohle je dnešní fotka Leontýnky. Předesílám že je na prodej...
tajemma danny
napsal(a):
Dovoluji si založit další pod téma. Tak tohle je dnešní fotka Leontýnky. Předesílám že je na prodej...
pokus o nevím jak se tomu teď říká, jesli začátek poklony nebo kompliment. Ale Leošek je moc šikovná dvou a půl letá kobylka ČT s kvalitním PP, která ještě není obsedlá ale je na sedlo zvyklá. Kdyby jste někdo měl zájem, můžete se k nám kdykoliv po tel domluvě přijet podívat (M. Dolenská 777751392).Rádi Vám kobylku předvedeme
tajemma danny
napsal(a):
pokus o nevím jak se tomu teď říká, jesli začátek poklony nebo kompliment. Ale Leošek je moc šikovná dvou a půl letá kobylka ČT s kvalitním PP, která ještě není obsedlá ale je na sedlo zvyklá. Kdyby jste někdo měl zájem, můžete se k nám kdykoliv po tel domluvě přijet podívat (M. Dolenská 777751392).Rádi Vám kobylku předvedeme
a ještě jedna, celkem povedená
alisa
napsal(a):
Jaká je cena kobylky?Asi bude vysoká že?
myslím že 70.000,-Kč. Ale zkus zavolat majitelce.
tajemma danny
napsal(a):
Veneria
sadzi saj

sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Tak jeden ryzaček na prodej. Hřebeček. Super povaha :) Pěkný původ.
verfa
napsal(a):
Tak jeden ryzaček na prodej. Hřebeček. Super povaha :) Pěkný původ.
Tady je náš 5-ti letý hřebec
saja
napsal(a):
A další
A jeho zachráněmá máma,kterou jsme dali kamarádce.
tajemma danny
napsal(a):
Další ryzáci - Odeta a Omega
saja
napsal(a):
A jeho zachráněmá máma,kterou jsme dali kamarádce.
A Sagar jako 3 letý
tajemma danny
napsal(a):
Malinka
sonicka
napsal(a):
Světlá ryzka snad nevadí WPB Amanda
Tak taky jeden tmavý(tmavší) ryzák
microfon
napsal(a):
Tak taky jeden tmavý(tmavší) ryzák
A rezavý strakáče neberete??????????????????
microfon
napsal(a):
A rezavý strakáče neberete??????????????????
A moje zlatíčko UNITED
doga

lanika
napsal(a):
A moje zlatíčko UNITED
já zasílám moji krasavici klisnu Jezabel....je to welsh part bred a má 5let...
doga

doga
napsal(a):
já zasílám moji krasavici klisnu Jezabel....je to welsh part bred a má 5let...
Znova Jess
bertík

tajemma danny
napsal(a):
deniiisek
tajemma danny
napsal(a):
Lwontánka má fungl novou ohlávku...sluší
Tak já si dovoluji taky sem dát jednoho ryzáčka Je to A 1/1 a jmenuje se Dobroušek
Tady se zrovinka pase pod stromem...
princezna
napsal(a):
Tak já si dovoluji taky sem dát jednoho ryzáčka Je to A 1/1 a jmenuje se Dobroušek
Tady se zrovinka pase pod stromem...
..a tady se mnou skáče
princezna
napsal(a):
..a tady se mnou skáče
a etě sem dám jednu fotečku Leontýnky s novou ohlávkou...(skrytá reklama Milošovi...)
tajemma danny
napsal(a):
Už jsem dlouho nefotila.. ale dám sem fotečku ze slunečných dní, které mizí v dáli:o(
Uživatel s deaktivovaným účtem

svatka
napsal(a):
Už jsem dlouho nefotila.. ale dám sem fotečku ze slunečných dní, které mizí v dáli:o(
Corridor, 5 mesicu
Uživatel s deaktivovaným účtem

tajemma danny
napsal(a):
Dneska narozená kobylka Achal-teké
tajemma danny
napsal(a):
Scar - arab
tajemma danny
napsal(a):
Ještě QH - u nich je prý barva ryzák nejběžnější
pegaska
napsal(a):
Ještě QH - u nich je prý barva ryzák nejběžnější
Roční kobylka z A1/1 po QH.
tajemma danny
napsal(a):
Ryzák zákeřák , alias Albuch v akci
janda
napsal(a):
Ryzák zákeřák , alias Albuch v akci
muj užasny mokry milašek Robinek...je to ten nejskvělejší konik co znam!
nikitka
napsal(a):
muj užasny mokry milašek Robinek...je to ten nejskvělejší konik co znam!
Patriot po Paliscovi...Mimochodem, je na prodej
lanika
napsal(a):
Patriot po Paliscovi...Mimochodem, je na prodej
A ještě jedna při dovádění ve výběhu...
lucky
napsal(a):
Scar je strašně hezký, už se mi líbí dlouho. Nevíte někdo, zda už je prodaný, vím že byl na prodej. Kdybych neměla Usu, tak ho beru hned...
Před dvěma týdny jsem ho ještě viděla u původní majitelky, takže asi prodaný není.
tajemma danny
napsal(a):
Paola.. po Papillion..mé zlatííí.....
sadzi saj

evush2010
napsal(a):
Glen Elba
Elí
barletka
napsal(a):
AKTUALIZUJI............
První jezdecká hodina mého přítele na Parmě....
barletka
napsal(a):
AKTUALIZUJI............
První jezdecká hodina mého přítele na Parmě....
Parmuška
barbucha61
napsal(a):
ještě
jeden co jsem fotila na závodech: Jiří Beneš a Vox
barbucha61
napsal(a):
jeden co jsem fotila na závodech: Jiří Beneš a Vox
Robert Pokorný-Regensi.taky ze závodů co jsem fotila
barbucha61
napsal(a):
Robert Pokorný-Regensi.taky ze závodů co jsem fotila
Já na Flore (plss neodsuzujte me za to jak tam sedim ale bylo blběě )
kubeska
napsal(a):
Já na Flore (plss neodsuzujte me za to jak tam sedim ale bylo blběě )
A tady s kámoškou
tajemma danny
napsal(a):
Aktualizuji. Parmulka
barletka
napsal(a):
Aktualizuji. Parmulka
Tak Vám se taky hodím nějakého ryzáčka :-)
Z parkuru na TJ Tatran v Ústí nad Labem :-) Jméno koníka si bohužel nepamatuju, ale tipněte si věk
ponitko
napsal(a):
Tak Vám se taky hodím nějakého ryzáčka :-)
Z parkuru na TJ Tatran v Ústí nad Labem :-) Jméno koníka si bohužel nepamatuju, ale tipněte si věk
typuju 19 let, máme taky takovou šikovnou kobylku ve stáji
přidám foto našeho zlata chlupatýho
tajemma danny
napsal(a):
Tak přidávám rezatici Gasulu..:)
tajemma danny
napsal(a):
Rezavá Parma a její kamarádka černá hnědka Ikona A.
tajemma danny
napsal(a):
Parma
tajemma danny
napsal(a):
Parma
tajemma danny
napsal(a):
tady máte taky fotku mího ryzáka Sherriny
sherri30
napsal(a):
tady máte taky fotku mího ryzáka Sherriny
kobča Luneta
tajemma danny
napsal(a):
Jednobarevný paint-ryzák Mr.Tee Boy Lena se svou oblíbenou hračkou
tajemma danny
napsal(a):
irculka
napsal(a):
A jeho stájová kolegyně Api kobylka plemene quarter horse
irculka
napsal(a):
A jeho stájová kolegyně Api kobylka plemene quarter horse
moje kobča Rozárka
madow
napsal(a):
moje kobča Rozárka
a ještě jednou v masce proti mouchám...E.T. volat domů
irculka
napsal(a):
A ještě jedna společná zimní-no zimní už byl březen
irculka
napsal(a):
no já si taky říkala,že si ryzáka nikdy nekoupím a ejhle mám ho
moje holky..
tajemma danny
napsal(a):
co jééé něco se ti nelíbí
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
ahojky po kom je ten tvůj koník??jako kdybych viděla tu naši kobylku jak přes kopírák
tajemma danny
napsal(a):
jak já nesnáším zrzatou barvu:))
tajemma danny
napsal(a):
ale když jí miluješ, není co řešit..:)
kukinatost
napsal(a):
tak nějak Jani...a kord když mají odznaky
sabina
napsal(a):
tak nějak Jani...a kord když mají odznaky
jinak tady náš letošní přírustek mysleli jsme že bude nějaký žluták a ono nám vylezla takováto zrzečka
kukinatost
napsal(a):
Ahoj Jani,no u nás to taky převládali rezavci,Taky moc rezavou barvu nemusím,ale co,na barvě nezáleží
naši lonští ročci,oba již prodaní. A1/1 Uniray a Naruto
hensi
napsal(a):
Ahoj Jani,no u nás to taky převládali rezavci,Taky moc rezavou barvu nemusím,ale co,na barvě nezáleží
naši lonští ročci,oba již prodaní. A1/1 Uniray a Naruto
a ještě jedenou Uniray
hensi
napsal(a):
a ještě jedenou Uniray
taky le máme letošní přírustek,pravá sestra výše na obrázku ryzáčka Uniraye,stejná mamka ,stejný otec a vylezla hnědka
hensi
napsal(a):
taky le máme letošní přírustek,pravá sestra výše na obrázku ryzáčka Uniraye,stejná mamka ,stejný otec a vylezla hnědka
hensi
napsal(a):
Kačora, nima možne, tys přispěla do mlýna..:)))
rezavci dva ks - já na hlavě, ona celkově:)
kukinatost
napsal(a):
Merlin magic sky
sccary
napsal(a):
jedno angloarabátko včera mým fotákem ulovené..nádherný tvor...
klawdie
napsal(a):
jedno angloarabátko včera mým fotákem ulovené..nádherný tvor...
Můj koňský parťák Lipo
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
leennyy
napsal(a):
Můj koňský parťák Lipo
Pro Terku : Je po Silvaner Buňovský
atlanta
napsal(a):
Ahoj Katko, krásné hříbky se vám rodí.
čůs ,no tebe bych tu nečekala.sice já moc tu taky nepíšu,spíš si pročítám ,jak všechno klapne příští rok bychom mněli mít zase dvě koňské mimča.
kukinatost
napsal(a):
čůsek babo,tak co už se připravuješ na víkend,to bude psinec-zvěřinec.
hensi
napsal(a):
čůs ,no tebe bych tu nečekala.sice já moc tu taky nepíšu,spíš si pročítám ,jak všechno klapne příští rok bychom mněli mít zase dvě koňské mimča.
tak to je super, jsem ráda, že se vám vede. Asi se k vám někdy skočím pokochat mimčem. Mimčo už jsem neviděla hezky dlouho a navíc takového super rodokmenu.
sabina
napsal(a):
nojo, ale ten reagující byl právě pod náma...tak proto sem to psalanebo alespoň mě tak naběhl...soráč
Ne však ten příspěvek byl správně pod tím tvým, protože taky reagoval na ten na který jsi reagovala i ty Zkrátka záleží jak se kdo podívá, to je právě špatně jestli si někdo myslí že to je reakce na ten příspěvek těsně nad ním... já to třeba dělám tak, že najedu myší na začátek toho určitého příspěvku (úplně vlevo toho příspěvku), pak jen točím kolečkem nahoru a do kterého příspěvku najedu, tak na ten to je reakce
trošku divně vysvětleno, vím, jen zkrátka někdy nemůžu z toho jak se to tu doplete a lidi neví kdo na koho reaguje, přitom je to snadné
omlouvám se že jsem se tak rozepsala
atlanta
napsal(a):
tak to je super, jsem ráda, že se vám vede. Asi se k vám někdy skočím pokochat mimčem. Mimčo už jsem neviděla hezky dlouho a navíc takového super rodokmenu.
Ale mimčo i s maminou jsme už odvezli do Valchovic ,znova na připouštění,tak jedině pak ,doufám že do dvou měsícu bude už zpátky.
sadzi saj
napsal(a):
Pro Terku : Je po Silvaner Buňovský
pro sadzi saj:Ja si říkala že vidím nějakou podobu, my máme taky kobču po něm, a čemu se věnujete??skoky nebo drezura?my začali nedávno trosku pracovat před tím jsme se dlouhou dobu flakali na pastvině, tak ted shazujem bříško
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
dannynka
napsal(a):
pro sadzi saj:Ja si říkala že vidím nějakou podobu, my máme taky kobču po něm, a čemu se věnujete??skoky nebo drezura?my začali nedávno trosku pracovat před tím jsme se dlouhou dobu flakali na pastvině, tak ted shazujem bříško
Pro Terku : Jé, fakt jo, tak to je náhodička Podle téhle fotky je podoba vidět a jak se kobča jmenuje?? No tak nějak hobby skoky i drezura. Elí ráda skáče, ale já bych radši drezurku, tak zatím od každého trochu
Jo bříško, to nám roste, jak mávnutím proutku, ale shodit to potom, to je fuška
tajemma danny
napsal(a):
Ahojky taky si dovolím přidat 15 let ryzáčka jménem Roxy.
tajemma danny
napsal(a):
Je to plemeno ČT a velice miloučkej. Je jen kapánek tlusťoučkej, nejvíce ho bohužel baví pouze papání.
sadzi saj
napsal(a):
Pro Terku : Jé, fakt jo, tak to je náhodička Podle téhle fotky je podoba vidět a jak se kobča jmenuje?? No tak nějak hobby skoky i drezura. Elí ráda skáče, ale já bych radši drezurku, tak zatím od každého trochu
Jo bříško, to nám roste, jak mávnutím proutku, ale shodit to potom, to je fuška
pro sadzi saj: kobča se jmenuje Arie Old, a máme ji tepr od ledna...tak přiježdujem a sem tak neco skočíme jinak na ni drndaji malé děcka tak povaha suprova i když je to takový mamutek trošku...hlavně tedka jak je na pastvině tak to břiško ne a ne dolu
ale co ž hlavně at je kobca spokojena
jurinek
napsal(a):
Je to plemeno ČT a velice miloučkej. Je jen kapánek tlusťoučkej, nejvíce ho bohužel baví pouze papání.
Tak sem přihodím taky jednu 14letou rezavici
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
dannynka
napsal(a):
pro sadzi saj: kobča se jmenuje Arie Old, a máme ji tepr od ledna...tak přiježdujem a sem tak neco skočíme jinak na ni drndaji malé děcka tak povaha suprova i když je to takový mamutek trošku...hlavně tedka jak je na pastvině tak to břiško ne a ne dolu
ale co ž hlavně at je kobca spokojena
Tak je to ona, já jsem si to říkala, pač jsem si totiž předtím psala s její bývalou majitelkou, měli jsme tu solo svoje téma potomci po Silvaner Buňovský
sadzi saj
napsal(a):
Tak je to ona, já jsem si to říkala, pač jsem si totiž předtím psala s její bývalou majitelkou, měli jsme tu solo svoje téma potomci po Silvaner Buňovský
no Peta byvala majitelka ji mela u nas ustajenou a nakonec ji byla nucena prodat tak jsem nevahala je to zlato jak povahou tak i pod sedlem...
no letos bych s ni chtela skusit nejake hoby parkurky tak uvidime jak se nam v treninku bude darit
a co ta tvoje?jak se jsmenuje radi pozname segru od Ajinky
atlanta
napsal(a):
Tak sem přihodím taky jednu 14letou rezavici
aby těch ryzáčků nebylo málo