Westernové plemena a jezdci kochači 168

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2011 12:57
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Markétko, tvoje místnost je nádherná! Máš můj obdiv. Miluju starožitnosti a postell na které spím je po prababičce z roku 1929. Je opravená a namořená voskem. Byla zahrabaná na půdě v seně. Dala jsem ji s mamkou dohromady. Všude v celém domeččku budeme mít dřevo dřevo dlažbu a starožitnosti, vyžívám se v tom.

22.1.2011 18:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Holky,já starožitnostem moc nerozumímsmajlík,líběj se mi starý věci,ale jen někde v bazáru,opravovat to by mně nebavilo....smajlík
:-)Naši zase dneska blbli na poli,docela se to dá,vůbec to neklouzalo.:-)

22.1.2011 18:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pak jeli ještě na hodinku do zahrad.:-)

22.1.2011 20:11
marketka

XXX.XXX.179.23

Helu, díky moc za pochvalu. Starožitnostmi se zabývám teprve rok. Loni jsem si dovezla starou kredenc, v létě jsem jí obrousila, natřela. Pak jsem dělala toaletku, hodně inspirací čerpám na MMB, v sekci bydlení. Nejsem teda ulítlá jak ty holky, které na to mají čas, ale snažím se. Venku mám buxusové koule a hned to vypadá jinak. Prostě mě to baví a myslím, že je to znát i ve vztahu, pár věcí člověk přejde, ani neví jak. Třeba se právě těší na starého medvídka, který ke mně putuje poštou. Pak ho vydrbu a posadím vedle staré panenky. Na tyto věci jsem si vydělala v létě za barem, nebo opravím starý kočárek a prodám. Na podzim pořádáme velkou výstavu starých hraček, jste srdečně zváni. No a 13.3.jedu na kurz s V.Vydrou, už se těším.

22.1.2011 23:28
bospor

XXX.XXX.195.231

kurz s vydrou??? o čem to má být?

23.1.2011 08:05
marketka

XXX.XXX.179.23

V.Vydra-Fyziologické podmínky života koní, pak tam budou přednášet dva veterináři o výživě koně, úpravě kopyt.Je to 3-hodinový seminář, koná se 13.3. v Čáslavi, cena 300 Kč, kurz je omezen počtem diváků.

23.1.2011 08:08
marketka

XXX.XXX.179.23

Markét-Madow, už jsi zjistila název toho hnojiva? Právě mi nakvétá bílá orchidea, chtěla bych to zkusit, jestli to ještě podchytím, díky

23.1.2011 08:53
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Tý jo hnedka bych na ten kurzík jela. No mi tu postel odrbaly a nechaly si v truhlárně udělat boky, pak jsme ji natřely voskem
a teď tady na mě ještě kouká židlička dojačka - na tu se chystám. Prastarou kredenc mám zatím ve stáji a rozmýšlím co s ní.
Já na to taky nemám čas, kdysi jsem byla v takovým velkým bazaru poblíž Neratovic a to byl zážitek, tam měli i staré mapy a tak. Snažím se koníkům udělat takové malé paddock paradise. Ta nejstarší má pořád problémy s kopýtky. Je to mega drahé
ten pronájem sadu, ale člověk zase ušetří za krmení. smajlík

23.1.2011 11:20
marketka

XXX.XXX.179.23

Helu, pošleš mi fotky té kredence? Pokud by ses jí chtěla za nějaké peníze ,,zbavit,,já bych měla zájem. Chci si předělat jeden pokoj a hodila by se mi tam. Pokud bys teda byla ochotna jí prodat.Hele, dojačku natři nabílo a nalep motivy s ubrousky. Víš, já na to taky nemám moc času, dost mi dávají zabrat děti, ale tohle je můj relax, když se s těmi starými ,,krámy,, můžu někam zavřít a užívám si ticha a hlavně je ta práce za tím vidět. My máme za městem zahradu a vedle je další půl hektar na prodej, ale 400 tisíc, to je moc. Jsou tam stromy a chatka.Kdyby tak chtěl chlap půlku

23.1.2011 11:36
marketka

XXX.XXX.179.23

Helu, nevíš o někom, kdo v okolí zařizuje domek? Včera nám předělávali dvoumyvadlo a mám to ,,staré,,na prodej. V dobrém stavu i s baterkou za tisíc korun.

23.1.2011 12:20
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Markét pošly mi fotku možná bych měla zájem. Jo ten náš sad je lesů ČR a chtějí asi 4tisíce za pronájem na půl roku - ale já nás 5lidí tak se šábnem a koně si to nehorázně užívají. ubrousky miluju a mám luxusní s motivem honu s 2 koníkama a smečkou loveckých psů. Takže kdyžtak ti ho fotnu, je nádhernej. Chystám se do Luštěnic na dětské divadélko s prckama z USP Lipník.....

23.1.2011 20:13
bospor

XXX.XXX.195.231

kurz v čáslavi? to bych asi mohla, to mám kousek. kde se přihlašuje?

23.1.2011 20:58
marketka

XXX.XXX.179.23

Holky, která budete mít zájem o kurz s V.Vydrou, ozvěte se mi na mail a pošlu vám propozice+kontakt na kamarádku.Můj mail je :
brouk.stecha@seznam.cz.
Helu, pošlu ti fotku zítra, z notebooku mi to jde špatně posílat.
Ještě prosím o radu. Na fauně je stále zadaná moje stará mail. adresa. Jak jí změním?

23.1.2011 21:00
marketka

XXX.XXX.179.23

Helu, fotla bys mi i tu kredenc? At se aspon pokochám.

23.1.2011 21:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Markét,když se na Ifaunu přihlásíš,tak tam v pravém šedivém rohu je políčko MOJE IFAUNA,tam je Chovatelský profil a tam jde meil změnit.:-)

24.1.2011 07:26
marketka

XXX.XXX.179.3

Helu, prosím o tvoji mail. adresu, díky Markéta

24.1.2011 08:29
remonek

XXX.XXX.162.107

Přeju krásný ráno kochačky,tady leze sluníčko,ale venku je celkem kosa. Byli jste o víkendu provětrat koníky? V pátek jsem vzala kamarádku na kobylu, tak Mia chodila ven od pátku do neděle, v neděli jsme v lese objevili supr kopečky, tak jsme je s koníkama slejzali a vylejzali, tak si trošku mákli, ale kobuše i Sobista to zmákli v pohodě, Aleš byl uplně nadšenej, jak Mia v těch kopcích zabírá :-), kobuše se už s výdrží začíná lepšit, v neděli už odklusala to samí co Sobista a byla jen trošku opocená. Kamarádka v pátek zkusila kobylu i nacválat, ale říkala,že kobuše na pobídku moc nereagovala, tak jí v tejdnu vezmu na louku a nějak to s ní procvičím.
Markét ten kurzík závidím, tak pak musíš zdělit dojmy a věci co jsi se tam dozvěděla.
Když se tu probírali i ty kytičky, tak mamče v pátek dorazil katalog od Starkla, no určitě bych si tam vybrala :-):-)smajlík
Ještě jsem se tě Markét chtěla zeptat, jak máte toho kenteura jupitera, myslíš,že je jupiter i na kulatější koníky s né moc výrazným kohoutkem(Sobista) a nebo je spíš na kohoutkatý koně?

24.1.2011 08:57
marketka

XXX.XXX.179.3

Kentaur je spíš na kohoutkaté koně.Mohu ti ho půjčit na vyzkoušení...,stejně mi tam jeden leží.
My projeli koně 3 dny za sebou,ale spíš jsme doma předělávali koupelnu a pokojíček/já s dětma/ a v neděli jsem po 18 letech stála na lyžích a naprostá paráda.

24.1.2011 09:33
remonek

XXX.XXX.162.107

Já jsem si to právě myslela,že to je spíš na kohoutkatý koně. Za 14 dní pojedeme do equiservisu, měli tam v bazaru sedlo od Libicha za 8 000, tak ho omrknu a kdyby to nebylo ono, tak kdyby ti to nevadilo, tak bych si toho Jupitera ráda zkusila, Alča říkala,že ten Apolon co má ona je jakože novější model Jupitera, ale co jsem si ho zkoušela, tak mi tam nesedli ty kolení opěrky, na mě byli až takový moc opěrkovatý.

24.1.2011 09:45
marketka

XXX.XXX.179.3

Šári,já mám Kentaura 12 let a naprostá spokojenost.Ale na Schelbyho tak nesedí,je to koule.
Sedlo od Libicha jsme měli za 3 tisíce,bylo to jedno z jeho prvních ušitých a na mě moc tvrdé,ale širokému koni sedlo.Já ho pak vyměnila za Kentaura+doplatek /jetý vyšel na 6.500 Kč/.Hele,pokud sháníš sedlo,zkus Libicha,mají dost sedel v komisi a i ti ho půjčí!

24.1.2011 10:01
madow

XXX.XXX.121.112

Ahojky ženský,
tak jsem se maminy ptala co je to za hnojivo...bohužel sama už to neví...dostala to k tý orchidei a bylo to na jedno pohnojení při prvním potápění...orchidejka už totiž byla vykvetlá a namodralá...jen aby získala ještě intenzivnější barvu tak ještě jednou přihnojit.takže vám moc neporadím....pak už jedině napíchnout modrou skalicí....až budu mít cestu do města tak se určitě skočím ženských do kytiček zeptat zda neví co to bylo za hnoojivo.....
jen nevím kdy se tam dostanu.....mám ted lítání kolem Rozárky.....v sobotu na vyjížďce jí ujela na ledu nožka a má na zadní levé nataženou šlachu...fuj bylo to hrozné....skoro si sedla na zadek a pak při každém kroku lupnutí ve spěnkovém kloubu....jsem měla jí stochutí domů donést...ani nekulhala...jen to hrozné loupání....jsem z toho pěkně špatná....když mi vet řekl to je natažená šlacha myslela jsem že si ze mě dělá srandu...vždyt kobyle jakoby vyskakovala nohu z kloubu....takže chladíme chladíme a chladíme smajlíksmajlík

24.1.2011 14:19
marketka

XXX.XXX.179.3

pro Helču.kdyžtak mě zastihneš na mailu:brouk.stecha@seznam.cz

24.1.2011 19:10
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Díky Markét, je bílé nebo Bahama? Neměla jsem čas, můj email je hyblerovahela@seznam.cz (na toho Vydru bych jela taky)
Taky mám jednoho z prvních Libichů na míru na hucula a ted mi tady leží. Má strašně tvrdé posedlí. Jinak na Lálinu mám Frintu na míru. Na ten sud nic jiného nepasuje!!!! smajlík Tady foto postele, toho bordelu si nevšímat, právě nám vyspárovali podlahu a vůbec to nejde dolů. Skřín vyfotím, ale ted je zaházená senem a já se k ní nedostanu. Markét víš to že do Studeček u Loučeně se nastěhovali koníci z Hořátve? A s nimi i koník paní doktorky Klementové - takže hurááááá
konečně kvalitní veterinář za rohem!!!!! Huráááá. Byla u nás a říkala že k nám dojede kdykoliv i o půlnoci. Zlato. A moje nejlepší kamarádka tam má ustájeného nového koníka a tak snad už se mnou konečně někdo pojede plavit na Jivák a na zmrzku do Kréda u zámku. Co ty na to Šári, taky to nemáte daleko. smajlíksmajlíksmajlík

24.1.2011 19:43
marketka

XXX.XXX.179.23

Helu, paní veterinářku vůbec neznám, ale kdybys mi poslala kontakt na ní, budeš moc hodná. Však víš, jaká tu je nouze o veterináře. Hele, přibírá další lidí, aby mi neřekla, že jen svoje klienty.
To umyvadlo je bílé.Pokud bys chtěla, můžu ti ho i dovézt a mrknout na tu kredenc, aspoň se trochu pokochám. Kousek vykukuje? Jinak mě docela zajímá to sedlo, co máš na hucula. My totiž měli to od Libicha a já ho prodala, protože jsem vzala Kentaura a no ten Libich Schelbymu seděl dobře a tedˇ to mám na talíři, že jsem ho dala pryč. Jak je velké posedlí a mohla bych si ho případně půjčit? Kolik za něj chceš? Nebo by snad i sedl našemu poníkovi.Jak je velké posedlí?

24.1.2011 19:46
marketka

XXX.XXX.179.23

Hele, to se tam odstěhovala pí Tomanová? My tam jednou byli, když jsme sháněli koně a koní moc nebylo a to byl s ní zážitek.O zmrzce z Loučeně ani mi nemluv.Hned bych si dala a ty kremrole nemají chybu.

24.1.2011 19:52
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

No ono je dělané pro dítě, takže je malinké. Číslo pošlu na email. Holky na něm jezdily na naší ponici, bohužel je už mrtvá.
Nechci ho prodávat - co kdyby náhodou :-) Musím se poradit otom umyvadle - neznáš Elišku Švorcovou? Je to rodina
z Dobrovic :-))

24.1.2011 19:55
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Ale půjčím ho. Miluju zmrzku z Kreda! a na jaře tam ani nejsou fronty smajlík

24.1.2011 20:00
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Máš email - určo jí zavolej když bude mít koníka kousek .... nebude to moc za benzín.smajlíksmajlíksmajlík

24.1.2011 21:06
marketka

XXX.XXX.179.23

Helu, ty bys to sedlo půjčila? Pokud by bylo opravdu široké, já bych si ho od tebe pronajala. Myslím, že bys mi vytrhla trn z paty.Té naší kouli jen tak něco nesedí.Ano, Elišku znám. Proč?

24.1.2011 21:23
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

No je to moje příbuzná. Michal je bratranec. Pozdravuj ji. Půjčila, ale nevím jestly mu bude. A děcka z něj nejspíš bude tlačit prdelka. Já už chci teplo.

24.1.2011 22:16
marketka

XXX.XXX.179.23

Bude asi na užšího ponyho, že? Pokud se rozhodnete s tím umyvadlem, dej prosím vědět..Jinak bych se třeba mohla stavit mrknout na to sedlo a pokud budeš chtít to umyvadlo, dovezu ho.

25.1.2011 06:23
remonek

XXX.XXX.162.107

Helčo,tak to je supr,že Klementová teď bude blíž. My už máme oba koníky v Seleticích,tak to tam bude dobrá zpráva pro všechny, páč když byl nějaký ´´průšvih´´ tak tam na koně jezdila právě ona. :-)

25.1.2011 09:07
marketka

XXX.XXX.179.3

Takže holky je dobrá? A cenově?

26.1.2011 06:44
remonek

XXX.XXX.162.107

Markét osobně jsem ji ještě nepoznala, ale z vyprávění od Míši to vypadá, že dobrá bude, ale cenově netuším :-(
Včera jsem koňuchy chtěla vzít aspoň na lonž, ale odpoledne bylo celkem hnusně, a oni se stejně netvářili,že by v tomhle počasí hodlali něco dělat, tak jsme se jen protáhli a bylo :-))

26.1.2011 06:52
remonek

XXX.XXX.162.107

Jinak jsem včera koukala u Hauzra na bazarový sedla a mám tam jednoho horkýho favorita :-) Tak se tam příští víkend nejspíš vypravíme :-)

26.1.2011 07:53
madow

XXX.XXX.121.112

ženský prosím nevíte jak mám do kobyly dostat vitamíny...má užívat nějaké ty vitošky na klouby a šlachy...jenže je to v jemném prášku a fakt nevím jak to do ní mám vpravit....žádný oves nedostává...a má ho stejně ted i zakázaný...tak já nevím do čeho jí to mám vmíchat...a hlavně kdyby toho byl trošek třeba jedna ta odměrčička tak to ještě jde, ale ona musí 3odměrky...jsem v koncích

něco z víkendu...konal se u nás 9.ročník cross country psích spřežení....no prostě zase nádhera

26.1.2011 08:01
remonek

XXX.XXX.162.107

Zkus vydlabat jabka a nacpat to do toho :-)

26.1.2011 20:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,to mě mrzí,co se stalo Rozárcesmajlík,už je na tom líp??:-)
:-):-)Dneska Jarča zase jezdila na vojtěšce,i skákala na Pierotovi,už se s ním docela sžívá,smajlíki Monďáska měla,ten je super,nacválá i nakluše i zastaví přesně v určitým místě,fakt šikulka.smajlík:-):-)
smajlíksmajlíkAle jsem dneska zblízka koukla Legiškovi na papulu a on měl bílej čumák,takovej probělenej,ale jenom půlku,a dneska jsem si všimla,že docela dost začíná probělovat na tý druhý půlce tý papule,:-))fakt má zajímavej systém.:-)):-))

26.1.2011 22:22
marketka

XXX.XXX.179.23

Ahojky, tak snad budu mít jezdce na Schelbyho.Kdysi u nás začínala jezdit 13-letá holčina. Jezdila u nás asi 2 roky. Byla dost spolehlivá, ale pak přešla do parkurové stáje, kde začala závodit. Poté toho na pár let nechala /kluci/ a nyní by prý zase chtěla začít jezdit. Potkala jsem totiž její maminku a ta říkala, že nedávno mluvila o tom, že by se opět vrátila do sedla.Zítra jí mám zavolat a snad se nějak domluvíme. Jarda jede na 4 dny na Moravu na divočáky, tak bychom jezdit.
Jinak holky.Byla jsem dneska za sedlářem, aby mi přidělal poutko na sedlo a on tam už provozovnu nemá! ¨
Šárko, nevíš o někom v okolí?Asi fakt budu muset objednat to poutko, jako jsi měla ty.

27.1.2011 06:15
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru třeba se Legíšek rozhodl, že by bylo fajn být běloušem :-)).
Markéte, tak snad už tenhle človíček na ježdění vyjde, aby jsi měla o starost míň. My jsme taky nedávno scháněli sedláře, kvůli těm west. třmenům, ale nakonec si to Aleš udělal doma. Ale Alča si nějak minulej rok nechávala dělat zápinky na obřišáku tuším,že u někoho z Rabakova nebo tím směrem, tak se jí zkus zeptat a nebo se ti ještě můžu zeptat dneska Míši jestli o někom neví.
V pátek frčíme panu Sobíkovi pro sedlo, paní ho měla na menší,kulatý ČT tak uvidíme, ale mohlo by nám sednout.

27.1.2011 08:25
marketka

XXX.XXX.179.3

A co to sedlo u Hauzra, tam to nedopadne? Hele,pokud sedlo Sobíkovi nesedne,mohla bych si ho zkusit na Schelbyho?

27.1.2011 08:26
marketka

XXX.XXX.179.3

Když se poptáš na toho sedláře,budu ráda.

27.1.2011 08:46
remonek

XXX.XXX.162.107

Markét u Hauzra mají to samí akorát o 1 400 dražší, tak zkusím tohle. Budu ho mít pujčené na týden, tak se pak můžem dohodnout a pujčila bych ti ho. No já teda doufám,že nám sedne a nebude ho už muset vracet, páš se mi to sedlo hodně líbí,myslím,že ty opěrky asi budou dobrý :-)

27.1.2011 09:02
remonek

XXX.XXX.162.107

Markét mě ještě napadlo, že když nám sedne tohle sedlo,tak že to naše starý budu prodávat, tak jestli by třeba nesedlo na toho tvojeho poníka.

27.1.2011 09:05
marketka

XXX.XXX.179.3

Šári,na to samé jsem myslela.Jaké máš posedlí na Sobíkovi?

27.1.2011 09:06
marketka

XXX.XXX.179.3

a je hodně široké a jakou cenu si představuješ?

27.1.2011 09:15
remonek

XXX.XXX.162.107

Komora by to měla být 2 a posedlí myslím 16-17, ponďovi by sedět mohlo a za zkoušku nic nedáme, cenu asi tak max 2 000, ještě k němu můžu dát podbřišník.

27.1.2011 10:28
marketka

XXX.XXX.179.3

sakryš,to bude úzké a pro malou velké,ale můžeme to zkusit

27.1.2011 10:39
jaruska

XXX.XXX.55.30

smajlíkJéé,Šárí,no tak to si nedovedu dost dobře představit,že by byl Legiš bílej,to je čuně,:-))no ale já myslím,že on úplně doběla nepůjde,ale bude to probělej ryzák,takovej,jako byla třeba Queena,a to je docela hezký,a zase toho tolik na nich vidět nebývá,když si lehnou do nějákýho fujtajblu.:-)
smajlíkHolky,vůůbec Vám ty starosti s těma sedlama nezávidím,to je vždycky to nejhorší.:-(Šárí,držím palec,aby vyhlídnutý sedlo padlo a nemuseli jste pořád zkoušet dokola.:-)
smajlíksmajlíkNo vidíš,Markét,tak třeba holčina vyjde,taky držím palec.:-)
:-):-)Naše valaši jsou teď využíváni obden,Jarča je jezdí oba,pak dostanou ňamky a jdou se zase flákat.:-)

27.1.2011 10:50
remonek

XXX.XXX.162.107

Mě se Jaru prokvetlí ryzáci líběj :-), no já taky doufám,že sedlo bude ok :-)
Markét zkusit to můžem, ale je fakt jestli to na holky ještě nebude velký,ale uvidíš.
Naši oři se tenhle týden flákali, dneska se snad dostanou na lonžku, už aby bylo dýl vidět a dalo se jezdit i přez týden, páč takhle se koním dostanu tak kolem 4 a to stihnu vzít ven jen jednoho,ale zase chci aby Mia nechodila jen o víkendu,tak se je přez týden snažím aspoň vylonžovat, páč Aleš jezdí až tak kolem půl 5 a to už je šero. Minulý pátek bylo fajn,že se mnou šla kamarádka,že jsme je vytáhli ven oba dva.

27.1.2011 11:24
jaruska

XXX.XXX.55.30

:-)My se chystáme v sobotu všicí,doufám,že bude trochu počasí a nebude to moc zmrzlý.:-)

27.1.2011 11:26
marketka

XXX.XXX.179.3

Já budu od pátku do pondělka slaměná vdova.Miláček jede na divočáky.

27.1.2011 13:49
marketka

XXX.XXX.179.3

Holky,tak jsem se spojila s holčinou, co u nás jezdila a může jezdit klidně i denně. To by byla bombice.Naposledy jezdila závodně na velkých torpedech, 2 roky na koni neseděla, ale oživíme to. Jen se bojím jí pouštět samotnou,takže Brouček bude muset trochu šlapat.

27.1.2011 13:50
remonek

XXX.XXX.162.107

Jééé Markét to je supr, a ona je přímo z Dobrovice?

27.1.2011 15:04
marketka

XXX.XXX.179.3

Je z MB, ale má auto.A její babička tu má zahradu.Já tomu stejně nemůžu uvěřit,že to klapne.Dneska mám vůbec super den. Šéfka mi přidala, ale ne práci!

27.1.2011 15:07
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak to jsem ráda, že bude jezdkyně na Shelbyho!!! Přeji, aby to vyšlo a holčina byla šikovná.

Já ráno jela do Přerova a musela brzy vstávat a nechtěla jsem zase prosit máti, aby mi Usu obstarávala vedla ke koním.

V půl 6 přijdu do stáje a Usa půlnoc ..čuměla na mě jak puk a chrněla
pak se zvedla, jak jsem ji dávala seno a koukala, že uuž snídaně
tak dostala granulky a v 6.15 jsem ji táhla dědinou ke koním
no Benda s Betty čuměli jak puci, že skoro tma a Usa už tam ...hodila jsem jim trochu sena a valila na vlak...

Benďa vylítnul ze stáje jako střela a šel s řehtáním Usu vítat a Betty vylezla taky a koukala jak výr

27.1.2011 20:17
marketka

XXX.XXX.179.23

Lucko, Terka u nás kdysi jezdila cca 2 roky. Jezdila ztřeštěného klusáka, nadupané parkuráky, tak si myslím, že Schelbyho zvládne levou zadní.Má přijet v sobotu.

28.1.2011 08:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Holky,kdyby sedlo nevyšlo,tady je taky jedno na široký koně,ale osobně jsem ho neviděla,jen jsem objevila inzerát.:-|

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8696678/Anglicke-sedlo.php

28.1.2011 09:10
marketka

XXX.XXX.179.3

Jaru díky.Koukala jsem na něj, přijde mi takové vysezené,přesto díky za tip.
Šári, mohla bych se o víkendu stavit omrknout to sedlo?Třeba v neděli?

28.1.2011 11:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Děvčata,kdo máte zájem o celoroční kalendář hobbíků v Tlustici,napište,pošlu,tam jsou každý měsíc nějáké hobbíky,i pro maličké jezdce s vodičem.:-)

28.1.2011 21:14
remonek

XXX.XXX.183.140

Tak jsme dovezli toho vogeltanze a vypadá to,že by sobešovi mohlo sedět. Markét, který myslíš sedlo, to jak jsem ti říkala jestli ho nebudeš chtít na poníka?

28.1.2011 21:15
remonek

XXX.XXX.183.140

V neděli nevim, jak to budu stíhat, ale klidně bych ho kdyžtak vzala do práce a pak bych ti ho dala v Dobrovici, když nám tohle nový sedne, tak mi je pak i jedno na jak dlouho by jsi ho měla pujčený.

28.1.2011 21:21
marketka

XXX.XXX.179.23

Ano, Šárko, na poníka. To předání v Dobrovici bude dobrý nápad.
Jinak jsem zase lítala kolem Brouka. Po 3 týdnech klidu mu opět noha natekla. Stačilo, že jsem pak vezla mladší dítě na pohotovost s bolavým bříškem, naštěstí to snad nic není. Pak zase za Broukem.Myslím ,že usnu jak špalek.

28.1.2011 21:35
remonek

XXX.XXX.183.140

Markét,tak já bych ho v pondělí vzala do práce, přez týden se asi do sedla nedostanu, tak ti ho klidně nechám přez týden na vyzkoušení. Kdyžtak mi pak do meilu hoď. telefon, že by jsme se pak domluvili :-). No já se těším jak malej smrad až zítra vyzkouším sedlo na Sobíka smajlíksmajlík sedlo je přesně podle mojích představ, opěrky,tak akorát,ale člověka podrží a takový akorát hluboký posedlí a krásně měkoučký, teď ještě aby tomu mojemu ořusovi sedělo.
A co,že se Brouček zas rozpomněl s nohou, není třeba možný, že v tý ohradě co jsou,že tam teď mají na něj moc tvrdo? I když u nás teď koně mají v ohradě docela tankodrom a nikomu nohy nenatékaj :-(

28.1.2011 21:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(U nás je taky kus ohrady hroznej,:-(to bahno rozšlapaný,jak zmrzlo,tak je to o moje bolavý kolena.:-(
:-)Ale vedle na vojtěšce je to dobrýýý.smajlík

28.1.2011 21:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkObčas si výcvik zpestří prvky všelijak akrobatickými,ale aspoň Jarča pořádně dřepí.:-)):-)

28.1.2011 22:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Se zapadajícím sluníčkem....:-)

28.1.2011 22:14
marketka

XXX.XXX.179.23

Spíš si myslím, že to bude stářím. Ve výběhu máme písek, nejsou tam hrboly, jen je trochu zmrzlý.
Zítra mi má přijet ta holčina na ježdění, tak bych s ní chtěla vyjet, ale nevím nevím.Uvidíme ráno.
Tedˇ jsem byla ve stáji mu to znovu zchladit,

29.1.2011 06:51
marketka

XXX.XXX.179.23

Holky, tak Brouček má podlom. Holt jsem se to musela o půlnoci dočíst ve starých tématech na fauně, aby mi to docvaklo. My nikdy podlom neměli. Takže dneska šupky dupky do lékárny.

29.1.2011 08:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Tak podlom není taková tragedie,nejhorší je vždycky přijít na to,z čeho je a co na něj zabírásmajlík.My takhle jednou,když jsme měli podlomu toho plňase,tak jsme mazali opravdu vším,co kdo doporučil,ale nic nepomáhalosmajlík,bylo to furt spíš horší a horší,až už jsem pak jednou ze zoufalství,páč fakt už jsem nevěděla,co s tím,tak jsem uviděla dětský olejíček,to byla tenkrát Jaruška malá,tak se tím potírala,aby neměla suchou a podrážděnou pokožku z tý chlorovaný vody,no a já to mázla Feldovnovi na podlom a druhý den to bylo o poznání lepší,smajlíkno a pak zmizel podlom úplně:-).Ale trvalo to snad 14 dní,když jsme zkoušeli všechno možný.:-(

29.1.2011 09:33
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak snad se podlom podchytí. Usa taky nikdy netrpěla na podlomy, ale jednou najaře nebo kdy to bylo lítaly takové ty malé mušky jemné a zeštípaly ji nožičky. Ona v létě skoro nemá srst, ty nožky má holé a kůžičku jemnou a růžovou nad patkami a normálně tam měla do rána štípance a postupně se z toho tvořil podlom jak sviňa. Mazala jsem kde čím, ale jen se to zhoršovalo. Nakonec pomohla jen vyrobená mast v lékárně na recept od veta..taková žlutá s Tetracyklinem myslím. Za dva dny se to hojilo, za týden nebyla po podlomu památka, ale měla to fakt hnusné. Ale teď by to nemělo být tak infekční myslím. Asi to má Brouk z vlhka co teď bylo.

Jinak včera jsem vzala Bendu do saní samotného..jsme si to užili. Děsně ho to baví a šlapal jak hodinky. Dneska je tady krásně, ale zima jak v Ruskusmajlík

Tady jsem cvakla koně včera mobilem

29.1.2011 09:36
lucky

XXX.XXX.133.26

holky oba krásně zapletly. Usa ta má francouzák na ocase delší dobu..měla říji, tak aby nebyla potento smajlík

29.1.2011 12:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(Tady je taky strašná klendra,:-(ráno byli koníci ojíněný úplně celí,a nám se nechce ven v tý zimě,smajlíka stejně je to dost podmrzlý,to se bojím.:-|

29.1.2011 14:51
marketka

XXX.XXX.179.23

Holky, my byli ráno na horách. Skvělá lyžovačka a cestou jsme se stavili v lékárně. Normálně neměli višňák, aspoň černou mast. U Horší je, že má Brouk nateklou spěnku a hřeje mu to. Namazala jsem to kostivalem, tak snad to pomůže. Jarda tedˇ jede na Moravu a cestou se stavuje u kámošky v jezd. potřebách. Někdo radil výbornou mast od Dromy, takže jí má za úkol sehnat.
Jo a taky mi dneska zastavil v antiku. Vždy jezdíme kolem a mají zavřeno. Od pána jsem se dozvěděla, že mají otevřeno denně do 18 hodin, ale my to holt neviděli.Dnes mi jen zastavil, at se mrknu, jakou mají vůbec otevírací dobu.Prodávala tam cikán, klasika.Už u vchodu mě uchvátila stará panenka. Na aukru za 600 Kč i víc, pán chtěl 250 Kč, já myslela, že špatně slyším. No nemohla jsem jí tam nechat. Ještěže Jarda pospíchal, jinak nevím nevím. Kámošce jsem tam vyhlídla medvěda, pošlu jí kontakt.
Za chvíli má dorazit holčina na ježdění. Pojede na Schelbym a já povedu poníka a vezmeme pejsky. Holt chápu, že s Broukem to bude na dlouhé lokte, ale důležité je, aby byl v pořádku. Holky, můžu s ním chodit po suchých silnicích na vodítku?

29.1.2011 14:54
bonita

XXX.XXX.176.159

Lucky, Usinka ma krasny plagat v Kone a hribata:-)

29.1.2011 16:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMarkét,já nevím,to by měl posoudit veterinář,jestli s Broučkem můžeš chodit,když to má nateklý,páč náš Feldon,jak měl ten podlom,tak měl jenom takový ošklivý strupy,ale nic nateklýho neměl,tak nevím,aby v tom nebylo něco ještě jinýho....smajlík

29.1.2011 17:18
marketka

XXX.XXX.179.23

Jo jo, díky. Ještě počkám, jak se to přes víkend vyvrbí a kdyžtak zavolám veta, aby píchl ty atb.,pokud tak posoudí.

29.1.2011 18:04
marketka

XXX.XXX.179.23

Jo holky, byla tu Terka na ježdění. Schelby jí poslouchal jak hodinky, dokonce se podsadil a šla mu pěna od huby, jak má. Pak mi řádně vykydala a zametla ve stáji. Musím si holčinu hýčkat, ale i tak byla hodně nadšená, že zase může jezdit.

29.1.2011 18:05
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Ahoj holky, tak jsem se vrátila ze Studeček a je to hned u silnice za Loučení když sjedete ty serpentiny pod zámek.
Markét Fabián na to taky trpěl, kulhal hřálo to. Mazala jsem to obyčejným Canestenem a vždycky to zabralo.
Být tebou zavolám na něj paní doktorku, byla ted u koníka tak jsem viděla toho jejího Achaltekince - krasavec.
Byla jsem jezdit, krásně svítilo sluníčko. Ale mrzli nám nohy. S tím sedlem se pokusím zítra.

29.1.2011 18:53
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Mamka a marod Fabián dneska na procházce.

29.1.2011 20:12
bospor

XXX.XXX.195.231

:-) super!
já byla včera, ale dneska bohužel ne:-|

29.1.2011 20:14
bospor

XXX.XXX.195.231

byla se mnou terka a pěkně jsme promrzli než jsme vlezli do lesa:-| tam už mi bylo dobře:-)

29.1.2011 21:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|:-|No,právě,mně vylezla vzpomínka na zmrzlý nohy,jak je to hrozný,když pak člověk sice jede na koni,je mu fajn na duši:-),ale tělo je totálně ztuhlý:-(,protože je mráz jako blázen.:-(Já počkám,až nebude tak mrznout.:-)
smajlíkVčera jsem fotila tu Jarču na koních a to jsem taky myslela,že mi upadnou ruce:-(,foukal hnusnej vítr ledovej a dost jsem tam vymrzla...:-(

30.1.2011 08:55
lucky

XXX.XXX.133.26

Jooo..už jsem dostala echo od pár lidí, že je Usa v časáku! Zítra se musím po něm někde podívat!!!

Usinka včera na louce při západu sluníčka. Krokovala jsem zpoceného Bendulku (projeli jsme se v saních a byl šikulka). Usince svědčí mráz a suchý vzduch, takže fakt tady nevypadá marodná, co? Ráno včera bylo -19!smajlík

http://n-joy.cz/video/usa-na-louce/npachnhc3o4dfltk

Jinak jsme kolem druhé měly s Jarkou sraz u koní. Vzala jsem Bendulku do saní a ona Betty pod sedlo a hurá kolem řeky do Frýdlantu. Benďu to evidentně moc baví, je rozený poník do zápřahu. Byla to suer jízda. Byli jsme ve Frýdlantě a ta holčina co na něm chodí jezdit je marod, ale čekala nás u řeky a svezla jsem ji na saních, takže měla Vánoce smajlík. Benďa byl super! Jak jsme přišli zpátky, tak jsem Bendu chvíli krokovala cestou domů, Jarka jela k sobě domů ještě na Betty povozit děcka a Bendu jsem vzala na louku s Usou. Ale Usinku děsně vítal ve výběhu a po chvíli zjistil, že mu chybí druhá kobyla a to bylo řvaní!smajlík Je na nich už děsně závislý.

30.1.2011 09:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo,tady Usina opravdu nemocná nevypadásmajlík,ona by potřebovala,aby takhle bylo celý rok,:-)teda né úplně taková kosasmajlík,ale prostě zima.:-)Bendulka je fakt šikovnej,asi byste se měli zúčastnit i nějákých tažných soutěží,když ho to tak baví.:-):-)
:-))Moruš vypadá takhle něják.....smajlík

30.1.2011 09:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Monďásek je ojíněnej jenom trošku,ale Pierot s Legiškem nejsou vůbec.:-)

30.1.2011 09:24
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo a Moruš je strášně unavená a ospalá,tak přece jí nemůžu brát ven.smajlík

30.1.2011 13:32
lucky

XXX.XXX.133.26

Tak mi pěkně zmrznul zadek. Vzala jsem Bendu do saní a projeli jsme zase stejnou trasu jako včera. Sice mi to občas zkoušel, že by jako domů, když jede sám. Jednou dostal ode mě kapky, protože jsme jeli po hrázi k Frýdlantu už dost daleko od domova a spratek mi najednou sjel dolů z hráze a otočka domů...smrad..ale zbavit se saní a mě mu nevyšlo..udržet takového malého spratečka není problém, že jo. Takže jsem milého stočila pěkně tam kde měl jít a padej ...makal ve sněhu cvalem, že si to nedal za klobouk. Hajzlík..on občas vyzkouší na člověka nějaký výmysl, ale pak zjistí, že mu to neprojde, tak šlapal. Pro něj bylo divné, že jel tak daleko a sám a teda věděl, že to bude dřina a on zase se nerad předřesmajlík. Ale pak jsem svezla holky na saních, co jezdí na Bendovi..Ell je marod, tak se šla projít a svezla jsem je kousek klusem i cvalem. No a jak jsme jeli domů, to už Bendula šlapal jak hodinky a nevymýšlel. Část cesty jsem ho ještě pustila cvalem a ke konci už byl rád že žije smajlík ...ten pupek za chvíli bude ta tamsmajlíksmajlíksmajlík. No a pak jsem ho ještě vyklusala, chvili jsme šli krkokem aby se vydýchal a k domovu pomalým klusem ještě po cestičce kolem nádraží to měl lehké a domů jsem ho pak už kus vedla, aby se vykrokoval a byl úplně spokojený, hezky unavený. holky vůbec nezajímalo, že jsme přijeli, vůbec to neřeší, klidně si tam dlabou u stáje seno a ani k ohradě nejdou...no prostě Benda byl pryč a už je zpět, tak co by se vzrušovaly, žesmajlík.

Odpřáhla jsem ho, dostal dvě mrkvičky, chvíli měl ještě na sobě ručník , ale už se z něj skoro nekouřilo..prostě je zpocený na plecích a na krku. Vyválel se a kobylama se fláká po pastvině na sluníčku a je mu fajn. Jarka odpoledne vezme možná ještě Betty samotnou, tak mají o pohyb postaránosmajlík

30.1.2011 15:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo joo,tohle já znám,hele,Moruš to bavilo ceeelý 2 roky pořád zkoušet,co vydržím a kam až jí nechám zajít,pak po těch dvou letech a pár kurzíkách to vzdala,teda ještě nějáké otázky mi pořád klade občas,ale už to není takový,jako když přišla,to byl dost děs,ale ona za to nemohla,:-):-)prostě byla tak vychovaná,že občas nad někým zvítězila a to si ti koně pamatujou dost dlouho a pak to hold občas zkusej,u toho tahu s tím Bendou je fakt dobrý,že je malej,protože když si tohle vzpomněla Moruš,že bude ve voze zlobit,tak to prostě nešlo jí zmáknoutsmajlík,to mi říkal tenkrát ten pán,u kterýho se narodila,že jí pak museli z vozejku vyndat a pak chodila už jen pod sedlo.:-)

30.1.2011 17:29
marketka

XXX.XXX.179.23

Jaru, ta burza musí být paráda. Hele, pořádáte to poprvé? Pokud je to pravidelně, sejdete se tam dost zájemců. ?
?Tak tu byla opět Terezka. Vzala si Schelbyho, ten se ještě v ohradě po dvou měsících rozkašlal, prostě klasika, aby se to nepletlo, že jen Brouk je marod. Tak vyjely, já s Markétkou, psíky a kámoškou za nima. Terce nevadily i překroky, které Schelby nacvičoval cestou domů, byla jsem spokojená, zvládá ho dobře. Broukovi jsem zateplila tu nožičku, zatím to vypadá o trochu lépe. Pořád mu to mažu a masíruju, chodíme na krátké procházky, tak snad to bude dobré. Pokud ne, zítra zavolám tu paní doktorku, já už z toho mám nervy na dranc. Ještěže ten můj chlap je do zítra pryč,jinak by asi zažíval moji ,,náladu,,. I tak jsem nadšená z té Terky, je hodná.

30.1.2011 18:08
lucky

XXX.XXX.133.26

To je super, že to tak vyšlo a máš holčinu na ježdění a navíc s ním nemá problémy a zvládá ho. Víš, ono je to taky o té jistotě. Ty si nejsi jistá sama sebou na něm a on to cítí a využívá toho nebo prostě jen si taky není jistý. Ona spoustu věcí zřejmě neřeší a ví jak si s ním poradit.

30.1.2011 19:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,pořádáme tu burzu poprvé,kolik přijde lidí,nevím,ale ti skalní přijdou určitě,a i tak tam bude nácvak,když si každý něco přinese,co chce prodat.Nic takového v širokém okolí není,tak by se snad pár lidí sejít mohlo,uvidíme.:-)
smajlíksmajlíkNo vidíš,holčina je šikovná,to je dobře,smajlíktak si jí tam hýčkej.:-):-)

30.1.2011 19:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|Jo a taky je dobrý,že na první burzu máme sál zdarma:-),tudíž ani nemusíme vybírat vstupnésmajlík,až budeme pořádat druhou burzu,tak už tam nějáké vstupné bude muset být....:-|

30.1.2011 19:26
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Ahojky Markét, tak sedlo jsem vydolovala a vyfotila, myslím že bude úzké - můžeš si ho kdykoliv vyzvednout na jak dlouho potřebuješ.

30.1.2011 20:29
marketka

XXX.XXX.179.23

Helu, díky moc za fotky. Vypadá, že bude úzké. Zkusila bych vzít s sebou to naše a poměřily bychom to. Ráda bych se i mrkla na tvoje koníky, pokud bude vidět i ta kredenc, budu taky ráda. Helu, nevíš o nějakém sedláři v okolí? Potřebuji zadělat kroužek na sedlo. V MB už ten sedlář není.
Jaru, ta burza bude určitě bombová.Škoda, že je to tak daleko.
Jo a Terku si budu hýčkat. Já si jí vlastně i vychovala, ale v ní je víc té jistoty, než ve mě, to je fakt a to koník vycítí.

30.1.2011 20:31
marketka

XXX.XXX.179.23

A holky. Terka je na úklid tak hodně pečlivá, že by se ve stáji dalo jíst ze země.

30.1.2011 20:47
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Jasný, to je fajn že máš jezdkyni .....
Je to spíš skříň ze spíže na potraviny ji asi měli.

30.1.2011 21:04
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Řekni Tomášovi Libichovi mají na Lipníku koně.

31.1.2011 08:21
marketka

XXX.XXX.179.3

Fakt jo?Zkusila bych tam cinknout, aby mi to tam zadělal. Hele,ta skřín je hezká a zachovalá!
To umyvadlo nechcete ani za 500 Kč?Už jsme slevili.

31.1.2011 11:04
lucky

XXX.XXX.133.26

Brrr..tady dneska zima jak v Rusku..... ráno -14 (v noci bylo asi méně) a jak jsem šla se psy a Usou ke koním, tak bylo -10 ...kluci měli omrzlé hřívy a vypadali jak lvi smajlík

31.1.2011 11:21
marketka

XXX.XXX.179.3

Brouk jí měl taky pěkně omrzlou v šest ráno,když jsem ho pouštěla. Zateplováky působí a dneska letím do MB pro mastičku, tady jí nemají.
Helu, Libich má koně u vás? Já tomu nějak nerozumím.Ale už jsem s ním domluvená,že mi to poutko přiděĺá.

31.1.2011 12:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTady je taky strašná kosa:-(,mně nevadí do těch -5 když je,je to lepší než bahno,:-)ale tohle je teda už dost,přes těch -5 už mě to deptá.:-(
smajlíkOlda vymyslel nějákou podlahu,že dáme do přístřešku,aby byl vejš,tak jsem zvědavá.....smajlík

31.1.2011 19:31
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

Markét - u nás koní mooooooc. U Bohouše a Míši Crnkový stojí cca 25 - 30koní. Já mám 3koníky, holky naproti pod kopcem mají 4kobylky,
Pavel Jarolím asi 10koní - a tam má koníka i Iva Libichová. Je to u zastávky a mají za plotem dřevěnou kruhovku. Tak asi tak.
Końákov a 250 obyvatel :)))))

31.1.2011 20:38
marketka

XXX.XXX.179.23

Helu, všimla jsem si, že se to na Lipníku nějak rozrůstá, co se týče koňousů. Hele, prosím Tě, p. Jarolím má jen tu kruhovku na 10 koní? Nebo má nějakou pastvinu? Kde trénuje Libich? Volala jsem Tomášovi kvůli tomu poutku, ale asi to odvolám.Šárka mi dovezla to sedlo po Sobíškovi a poníkovi padne jako ulité. Pozítří ho holky vyzkouší,protože jsem dneska jela do MB pro Apfhlegmin.Broukovi jsem to zateplila a vypadá to, že otok ustupuje.Ráno a večer mu to vždy 5 minut masíruji, vtírám mastičku a zatím to musím zaťukat, že to vypadá líp.Dokonce mi dneska vyběhl ze stáje jak čamrda. Co se týče sedla, s Šárkou mám domluvené, že si ho můžu půjčit 14 dní, tak se budeme snažit ho co nejvíc vyzkoušet. I tak jsem se rozhodla dát do inzerce to syntetické, co nám nesedí. Je úplně nové, párkrát na koni, cena 4 tisíce, nyní prodám za 3500 Kč, klidně i dohoda, pokud bude rychlé jednání. Je to posedlí 16. Je vhodné i na širšího koně, ale měl by mít kohoutek. Pokud byste o někom věděly, ráda dodám fotky. Ručím za něj, že je nové a nepoškozené.Musím končit, nebo mi holky zbourají pokojíček.

31.1.2011 20:46
hyblerovahela

XXX.XXX.17.209

No to je super že máš sedlo! A neboj Brouček bude dobrej! Nene Pavel má kruhovku jen na lonžování. Dole a vedle hřbitova má prostorné výběhy. A Tomáš a Iva trénují na jízdárně u hřbitova a někdy v hale u Starnovského, koníka mají u P. Jarolíma.
Máme u hřbitov takové centrum - výběhy 2 pískové jízdárny a ve statku hala.

1.2.2011 06:41
remonek

XXX.XXX.162.107

Tak jsem se sem holky konečně dostala, tady je taky zima jak někde, jsem ráno při cestě do práce ani auto ohřát nemohla. Ale v pátek jsem byla s Alešem v Německu, byli jsme u Hamburku a tam už mají normálně jaro, po sněhu ani památky a všude travička, hrozně se mi tam líbilo, měli tam takový ty cihlový statky a v každý vesnici minimálně 2 ohrady pro koně, po cestě zpátky jsme se stavovali u nějakých fjorďáků, ale fotky mám doma v PC,tak je sem pak navečer hodím, no a pak jsme ještě při cestě zpět naložili sedlo na Sobeše a holky ono nám normálně sedí smajlíksmajlík já z toho mám radost jak malý dítě. Je to sedlo, který jsem hledala, opěrky tak akorát, posedlí by teda mohlo být hlubší, ale i tak se v něm fajn sedí a i na Sobešovi je vidět,že se mu pod ním líp chodí :-)
Nevím jestli nám na kobylu nepřišla říje, páč od čtvrtka byla taková protivná, ale v neděli už to bylo lepší, to jsme s nima jeli k nám domů na oběd, docela jsem se bála, aby nám na zahradě neprovedli nějakou paseku,ale naštěstí se chovali slušně, dlábli si sena a zahájili slunění :-)):-))
Jaru ten jezdecký bazárek je dobrá věc, mám doma pár věcí, který se mi tam jen zbytečně válej.
Markét když by bylo nějaký ne moc dobrý počasí na ježdění, tak si sedlo nech na zkoušku klidně i dýl, ať holky nemusej rajtovat v tomhle mrazu, já na prodej nespěchám, sedlo na Sobeše už mám a tohle jsem ještě ani nedávala někam na net. Dneska jedu ke koním, tak se ti tam zeptám jestli by někdo nechtěl to sedlo co jsi měla na poníka.

1.2.2011 07:16
marketka

XXX.XXX.179.3

Večer jsem to Broučkovi mazala, ale nezdá se mi, že by to zase bylo lepší. Ještě to Jarda okoukne, protože ho 4 dny neviděl, tak posoudí, zda je to lepší, protože já ho vidím denně.
To máte Helu dobrý, že máte jízdárnu, halu, zázemíčko.
Tak jsem snad prodala umyvadlo a ještě to sedlo...

1.2.2011 07:19
marketka

XXX.XXX.179.3

Šárko,budeš hodná, když se poptáš. Já to sedlo nabízím známým, na bazoši, snad se někdo ozve.Markétka si hned na to tvoje sedlo sedla a říkala, že ho dneska vyzkouší. Jen si myslím, že na ní bude ještě dost velké.Katka má kroužek, vyzkouší ho ve středu.Holky jsou na něj už natěšené.Jardovi se taky líbilo, mám ho v baráku, krásně voní kůží.

1.2.2011 07:20
marketka

XXX.XXX.179.3

Šárko,taky jsem přemýšlela udělat takovou burzu jezd, potřeb.Půjčili by nám třeba na chvíli hospodu v Ledcích?Ale to bychom museli udělat pořádnou reklamu, co?

1.2.2011 07:39
remonek

XXX.XXX.162.107

No Markét, já bych tu burzu klíďo brala, páč koní je tady v okolí taky docela dost a určitě každý má něco doma co už nepotřebuje a někomu by to ještě posloužilo. No u nás v hospodě by to třeba šlo, ale myslím,že ten vydřiduch co tam teď je,že by si za pujčení nechal zaplatit a pochybuju,že by to byla nějaká drobná částka. Ale třeba by to šlo v tý hospodě na Teliby jak tam bylo večer posezení po hubertu.

1.2.2011 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No právě,Šárí,to je ono,každý má doma ve skříních nějáké ty věci,který jsou mu k ničemu,ale ostatní to třeba sháněj a nechtějí kupovat nový,tak si myslím,že burza je super,uvidíme,jsem docela zvědavá,už pár ohlasů mám od známých,že přijedou,tak jsem docela zvědavá a těším se.My to máme dobrý s tím sálem,že je chlapa,kterej sám jezdí na koni,začínal na našem Pierotovi,:-)teď už má svého koně,ale jinde,a všechny akce pro koně,které jsou poprvé,tak dává ten sál zdarma,podruhý už se sice musí platit,ale jen tak symbolická cena.:-)
smajlíksmajlíksmajlíkTak to jsem moc ráda,Šárí,že sedlo sedí,juchůů,smajlíkteď už budeme čekat jen na to počasí.Já chci taky travičkůůůůůůůůůůůůůůů.....:-):-):-)

1.2.2011 07:51
marketka

XXX.XXX.179.3

Tak Telib mě taky napadla. Tedˇ jsem přemýšlela, co bych tam udala, moc toho nemám. Ale nejde ani o to, jen se setkat s koňáky, poklábosit.

1.2.2011 07:57
remonek

XXX.XXX.162.107

No já mám doma podbřišák, uplně nový nánosník k anglický uzdečce, nějaký ohlávky, a dvě podsedlovky. Ale určitě by se ještě něco našlo. Zkusila bych napsat holkám co znám jestli by o to byl zájem a kdyžtak by jsme to mohli uskutečnit :-)

1.2.2011 08:24
marketka

XXX.XXX.179.3

No fajn, za pokus by to stálo.Třeba bych taky něco vyhrabala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík