Buclatí, baculatí, boubelky...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2006 15:03

Mému koníkovi se stále smějí, že je tlusťoch, marně argumentuju, že jistě není na světě sám :-) Moc mu chutná a i když má pohybu dostatek (celé dny výběh a 5 x týdně aspoň po dvou hodinách v kopcovitém terénu), tak je prostě ten typ, co tloustne i ze vzduchu

19.6.2006 15:04

janovotna napsal(a):
Mému koníkovi se stále smějí, že je tlusťoch, marně argumentuju, že jistě není na světě sám :-) Moc mu chutná a i když má pohybu dostatek (celé dny výběh a 5 x týdně aspoň po dvou hodinách v kopcovitém terénu), tak je prostě ten typ, co tloustne i ze vzduchu

a ještě v létě...

19.6.2006 17:59

janovotna napsal(a):
a ještě v létě...

ten můj potřebuje taky shodit pupek,

19.6.2006 18:31

anushka napsal(a):

Spousta lidí mi taky říká, aby shodil. Mě ale nepřijde vyloženě vyžranej? Co myslíte?

19.6.2006 19:58

evka napsal(a):
Spousta lidí mi taky říká, aby shodil. Mě ale nepřijde vyloženě vyžranej? Co myslíte?

19.6.2006 20:07

janovotna napsal(a):

Tomuhle říkám bříško - to prosím není březí

19.6.2006 20:15

blanche napsal(a):
Tomuhle říkám bříško - to prosím není březí

Mě také říkají,že jsou tlustý,když jim chutná Ne,teď jsme už nasadali trochu dietky,ale jen malinko

19.6.2006 20:18

saja napsal(a):
Mě také říkají,že jsou tlustý,když jim chutná Ne,teď jsme už nasadali trochu dietky,ale jen malinko

A na jaře

19.6.2006 20:20

saja napsal(a):
A na jaře

A jěště jedna

19.6.2006 20:22

saja napsal(a):
A jěště jedna

A další špekatej

19.6.2006 20:24

saja napsal(a):
A další špekatej

A poslední

19.6.2006 21:17

janovotna napsal(a):

A toto taky není žádná březí chaldnokrevná kobyla. Chudák je celá neštastná, že nedostává jádro, ale to by přeci nešlo nechat to jen tak, když ještě musí tahat mě.

20.6.2006 06:40

microfon napsal(a):
A toto taky není žádná březí chaldnokrevná kobyla. Chudák je celá neštastná, že nedostává jádro, ale to by přeci nešlo nechat to jen tak, když ještě musí tahat mě.

Všem moc děkuju za příspěvky, vidím, že můj valášek není jediný, kterému chutná . Klidně přidávejte obrázky dál, vašim koníkům přeji pevné zdraví, no a těch pár kilo navíc snad nikoho nezabije, ne !!!

20.6.2006 10:16

janovotna napsal(a):
Všem moc děkuju za příspěvky, vidím, že můj valášek není jediný, kterému chutná . Klidně přidávejte obrázky dál, vašim koníkům přeji pevné zdraví, no a těch pár kilo navíc snad nikoho nezabije, ne !!!

Jurda

sadzi saj

20.6.2006 11:11
sadzi saj

eliska84 napsal(a):
Jurda

Tak já taky přidávám svoji kobylku, když jsem ji přivezla v dubnu, byla krásně štíhlá a teď co začla pastva, vypadá jak březí

20.6.2006 17:27

sadzi saj napsal(a):
Tak já taky přidávám svoji kobylku, když jsem ji přivezla v dubnu, byla krásně štíhlá a teď co začla pastva, vypadá jak březí

To Angie...
Máte moc pěkného koníka. Mohu se zeptat jak je starý a zda je původový? Vypadá na zlatíčko... Díky.

20.6.2006 18:28

janovotna napsal(a):

20.6.2006 18:29

janovotna napsal(a):

20.6.2006 21:48

rubie napsal(a):

tak my mame taky brisko no ale co uz, prece mu nebudu upirat neco dobreho. je porad ve vybehu, ale hold ted moc nepracuje, ma pohov, prazdniny. Ale uz pomalu zaciname zase trenovat

20.6.2006 21:49

ettelwen napsal(a):
tak my mame taky brisko no ale co uz, prece mu nebudu upirat neco dobreho. je porad ve vybehu, ale hold ted moc nepracuje, ma pohov, prazdniny. Ale uz pomalu zaciname zase trenovat

další

21.6.2006 06:37

eavy napsal(a):
To Angie...
Máte moc pěkného koníka. Mohu se zeptat jak je starý a zda je původový? Vypadá na zlatíčko... Díky.

Pro Verču
Koník je letos osmiletý, je to kříženec hucula a haflinga. Je to takový ten koník, který se nenechá jen tak vykolejit, nikam se nežene, takže jet s ním někam na delší výlet není žádný problém. Nejvíc miluje koupání (kromě žrádla ) a toulání po lesích (cestou domů vždy zpomalí tak,abych viděla, že se mu tam opravdu ještě nechce).

21.6.2006 09:54

ettelwen napsal(a):
a zase

taky trošku méně papáme

21.6.2006 10:05

rubie napsal(a):

Tak o tohohle koně už bych se bála.

21.6.2006 10:07

evka napsal(a):

Je krásný, podle fotky tak akorát. Možná trochu volnější břišní svaly,ale to se vytáhne časem prací (mlaďásek, předpokládám?).

21.6.2006 12:06

janovotna napsal(a):

Musím tam poslat ještě kousek trávy, nebo shodím to krásně vyžrané břicho.

21.6.2006 12:42

janovotna napsal(a):
Pro Verču
Koník je letos osmiletý, je to kříženec hucula a haflinga. Je to takový ten koník, který se nenechá jen tak vykolejit, nikam se nežene, takže jet s ním někam na delší výlet není žádný problém. Nejvíc miluje koupání (kromě žrádla ) a toulání po lesích (cestou domů vždy zpomalí tak,abych viděla, že se mu tam opravdu ještě nechce).

Pro Angie
Děkuji moc za info. Je prostě nádhernej. Úplně mě chytl za duši.

22.6.2006 07:21

janovotna napsal(a):

Snad ani neznám žádného hubeného poníka

22.6.2006 09:21

janovotna napsal(a):
Snad ani neznám žádného hubeného poníka

A já bych řekla, že ten náš hubený byl, ale takhle přišel už od původního majitele.

22.6.2006 09:27

microfon napsal(a):
A já bych řekla, že ten náš hubený byl, ale takhle přišel už od původního majitele.

A jak vypadá teď? Už je baculatější ?

22.6.2006 12:17

janovotna napsal(a):
A jak vypadá teď? Už je baculatější ?

pro microfon: za kolik je vas ponik na prodej? dik

23.6.2006 10:28

janovotna napsal(a):

Břídilové!!!

23.6.2006 10:58

anushka napsal(a):

Pro Janka.Ten je ŇuŇu roztomilej.

23.6.2006 11:00

rubie napsal(a):

Je roztomiloučkej a krásňoučkej.

23.6.2006 11:15

rubie napsal(a):

Ahojky,
mám dotaz... Není tohle Astra ? Hucul x fjord ? Děkuji za odpověď