Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2011 18:57
cookie

XXX.XXX.161.15

Tak zakládám další....
Pro kokinku: tuhle kobču neznám,mozná ostatní budou vědět.
jinak co je u Vás nového? a jak zvládáte zimu?
přidávám jednu letní at se trošku zahřejem.

28.1.2011 19:46
donty

XXX.XXX.53.60

Nejsem sice ze Vsetínska, ale taky bych už brala teplejší a barevnější dny :-) Miloučká fotečka...to je Sunarkův čumáček ?(viz.výše). Přikládám taky fotečku na ohřátí :-))

28.1.2011 21:08
cookie

XXX.XXX.161.15

ahoj,jj je to Sunar,mají se s lexem rádi.I kdyz Lex má rád vsechny pejsky.

29.1.2011 08:10
sonisak

XXX.XXX.149.26

Ahoj,tak co Karlo, jedeš s námi letos zase na vandr??:-))

vožení malé od sestřenky :-)

29.1.2011 16:21
cookie

XXX.XXX.161.15

Ahoj,jasně že chci na vandr,musíme naplánovat nejakou trasu,doufam ze to bude super jako loni:-)

29.1.2011 17:14
donty

XXX.XXX.53.60

cookie napsal(a):
Ahoj,jasně že chci na vandr,musíme naplánovat nejakou trasu,doufam ze to bude super jako loni:-)

Cookie, přijeďte k nám :-))

29.1.2011 18:04
cookie

XXX.XXX.161.15

donty: popremyšlím,chci jed nejaky okruh.vždy nekam dojed ,prespat a pak pokracovat dál,ale letos jestli by to vyslo tak chci doprovodné vozidlo:-)

29.1.2011 18:28
donty

XXX.XXX.53.60

cookie napsal(a):
donty: popremyšlím,chci jed nejaky okruh.vždy nekam dojed ,prespat a pak pokracovat dál,ale letos jestli by to vyslo tak chci doprovodné vozidlo:-)

To je rozumné - pro všechny případy, doprovod na kolečkách se vždycky hodí. Mi jsme kdysi přemýšleli, že by jsme takhle jeli i s Jožkou. Jožka s beganama zaplachtovaným vozem a mi v sedle. Kdybych byla konečně už fit smajlík anebo aspoň tak jako jsem byla dřív, jela bych hned !!

29.1.2011 18:39
cookie

XXX.XXX.161.15

jééé Jožka:-),jako ráda bych jela nekde kolem zlínska,ale chtelo by to více stanovišt,se zastávkou u vás by to bylo fajn.Myslíš že by se Jožka nechal ukecat na vandr?5 dní bez práce?to by mu to rukama smýkalo:-)).a tech řečí jak by se sušilo seno a že nic nestíhá:-)):-)):-)):-|
tady je ještě Sabina a Sašenka

29.1.2011 18:49
cookie

XXX.XXX.161.15

donty: 11 unora kujem,bude toho málo jen 8 na strouhání a jeden na kutí nechces dojed s martasem na besedu?pokud nepojede od nás jeste nekam.?

29.1.2011 18:55
donty

XXX.XXX.53.60

cookie napsal(a):
donty: 11 unora kujem,bude toho málo jen 8 na strouhání a jeden na kutí nechces dojed s martasem na besedu?pokud nepojede od nás jeste nekam.?

Jožka vždycky říkal, že by jel a rád, ale tref se do počasí - musel by mít seno pod střechou. I tak mu to bude rukama a kdo ví čím ještě :-)) smýkat :-)), když by měl prd na prácu, jen opraty v rukách, ale myslím, že by se mu to líbilo.:-) Nevím, jak to bude toho 8., jestli ještě někam nepojede od tebe...ale přijela bych ráda smajlík, omrkla bych koníky a pomuchlovala se se Sunárkem a Májou :-):-).....

29.1.2011 19:15
cookie

XXX.XXX.161.15

11 patek.jasné zeptej se ho.budu rada když prijedeš:-)
tady fotka ještě s Urschullou,byly jsme na vyjíždku s mladou v Neratově.Ještě že ten Gal poslouchá na slovo.
Už se těším jak obsednu Lexe.

29.1.2011 19:53
donty

XXX.XXX.53.60

cookie napsal(a):
11 patek.jasné zeptej se ho.budu rada když prijedeš:-)
tady fotka ještě s Urschullou,byly jsme na vyjíždku s mladou v Neratově.Ještě že ten Gal poslouchá na slovo.
Už se těším jak obsednu Lexe.

Jsem to popletla - tak teda 11. uvidíme....Budeš toho Gala prodávat a kupovat nějakou kobču? Jedna starší....:-)

29.1.2011 20:26
cookie

XXX.XXX.161.15

ještě uvidím,počkám do května do vystavy a pak ho pokukusím nabídnoutsmajlík.ted bych nemela na čem jezdit:-|

30.1.2011 10:24
sonisak

XXX.XXX.149.26

pro Donty: odkud jste?

a Kájo,určo s doprovodným vozidlem:-)) letos už Erža pojede pod sedlem :-) a kdo se stím má tahatsmajlík

30.1.2011 10:47
donty

XXX.XXX.53.60

sonisak napsal(a):
pro Donty: odkud jste?

a Kájo,určo s doprovodným vozidlem:-)) letos už Erža pojede pod sedlem :-) a kdo se stím má tahatsmajlík

6 km od Luhačovic :-|:-)

30.1.2011 16:54
cookie

XXX.XXX.161.15

to je fakt bez doprovodného vozidla je to naprd,tech věcí je fakt moc,jsem zvedavá kdo se na to dá nam vozit věci.Už jsem pomalu natukávala mojeho,ale pro sichr taky nekoho natukněte.A nebylo by špatné ten vandr spáchat hned na zacátku prázdnin at není takové vedro.smajlík

31.1.2011 08:09
sonisak

XXX.XXX.149.26

jj,to mi určo taky někoho zajistíme:-)

Nevim,ale spíš v tom srpnu,si mysim nebudou už také pařáky,třa ten druhý týden v srpnu.smajlík šak eště uvidíme:-) no esi prodáš Gala,tak pojedeš na Lexovy??

31.1.2011 16:28
cookie

XXX.XXX.161.15

Kdybych prodala Gala tak jestě mam moznost si vzít Hafosa Kaštana,Na Lexe by to asi bylo moc,no uvidím.Jinak prodávám toho ryzáčka,kdyby jsi o někom věděla kdo shání. v květnu mu budou 2 roky.

31.1.2011 16:36
cookie

XXX.XXX.161.15

tady ještě info k Redovi:otec Mostar Appa, matka Merit po Jacs Golden Time,oba rodice zapsáni.75%americké krve.Super povaha,nehřebčí,mazel.30tis.dohoda.více fotek na facebooku. tak se poptejte kdyby měl někdo zájem.

4.2.2011 04:53
sonisak

XXX.XXX.149.26

Jj,poptám se :-) jinak letos nás pojede z Dřevohostic víc:-))

A říkali sme si,že bysme to spáchaly v tom červenci.

4.2.2011 09:44
cookie

XXX.XXX.161.15

tak to je super,čím vic tím líp.Už me napadla trasa.Pokud by vse klaplo,tak by to letos bylo opacně vy k nám vozíkama a okruhem by jsme skoncili u vás v dřevohosticích.trasa od nás do luhacovic,cca 40km,pak na zlín cca 30km,pak mi jedno stanoviště chybí,dořesím,pak na prostějov,a zpět na bystrici a k vám.no a my dle situace bud po kopyte domu nebo vozíkama.detaily bych jeste dodala.Nebo máte nejakou trasu?

4.2.2011 15:29
sierg

XXX.XXX.112.44

jjeeee vidim ze se to tu už pěkne rysuje:-) Kájo jenom pěkně vymýšlej, v tvojich rukách to bude nejjistější,když si vzpomenu na to jak sme Vás vedly na Hostýn:-))
AKorat mame problem s vozikem,jeden oř je nepřevoznej:-( takže uvidime,jak to bude celkove dlouhy a na kolik dnu a musely bychom dojet k vam po kopyte, dyztak by ste nas jely hledat:-))
Ale už se moc těším, letos určitě pořizuju brašny, na věci co potřebuju mit u sebe a zbytek jisti doprovodný vozidlo:-))

4.2.2011 17:05
sierg

XXX.XXX.112.44

Kájo a v tom Prostějově máš někoho? Jako že tam bude stanoviště a dojedem až tam, nebo si myslela jenom že z Luhačovic pojedem směr na Prostějov a pak přes BpH k nám??

4.2.2011 18:31
cookie

XXX.XXX.161.15

ahoj,je to směr prostejov kousek od kojetína,Tvorovice,mam tam kamarádku,pokusím se to tam domluvit ,od vás je to 45 km po ceste,přes kopec je to mín.Musím to pořádne promyslet a zajistit stanovište.Chtěla bych nějaký okruh,aby jsme i něco viděli,počítám 4-6 dní max.Je celkem jedno odkud vyjedem.zhruba takto drevohostice, tvorovice,zlín,luhacovice,možná francova lhota,leskovec.cca denne 40-50 km.tak zacněte trénovat:-)
ktery kůn se nenaloží?

4.2.2011 19:20
sonisak

XXX.XXX.149.26

cookie napsal(a):
ahoj,je to směr prostejov kousek od kojetína,Tvorovice,mam tam kamarádku,pokusím se to tam domluvit ,od vás je to 45 km po ceste,přes kopec je to mín.Musím to pořádne promyslet a zajistit stanovište.Chtěla bych nějaký okruh,aby jsme i něco viděli,počítám 4-6 dní max.Je celkem jedno odkud vyjedem.zhruba takto drevohostice, tvorovice,zlín,luhacovice,možná francova lhota,leskovec.cca denne 40-50 km.tak zacněte trénovat:-)
ktery kůn se nenaloží?

Jéé Kájo ,tak tahle trasa vypadá velmi dobře:-) a nenaloží se Adam, loni snáma nebyl,taky takovej huculoid-do vozíku vleze,ale pak nastane peklo...smajlík

5.2.2011 17:55
sierg

XXX.XXX.112.44

hmm tak to je mazec, to asi nebude nic pro nas, najezdit 300km behem 6 dni, navic od Vas zpatky pesky, Soni teda nechcu nikomu krivdit, ale mam obavy jeslti by toto zvladla jak sotria, tak maldej Sagy s Hany a zadekovanej Adam, Lunetka nevim, Greisy urcite ne. Takovej nadsenec zas teda nejsu:-)) To budem co stanoviste odvazet vozikem dom jednoho ustvanyho kona:-)) Je mozny ze zdravej nachozenej kun by to mel zvladnout, ale nevim, asi vam budu delat raci to doprovodny vozidlo:-)) Kajo ty si fakt nadsenec:-)

5.2.2011 17:59
sierg

XXX.XXX.112.44

promin to melo byt Eri:-)

5.2.2011 19:47
sonisak

XXX.XXX.149.26

No eště to musime nějak pokutit, at to zvladnu všeci oři a je to dovolena a ne galejesmajlíkzatim času dost...

5.2.2011 21:45
cookie

XXX.XXX.161.15

ještě se to dořeší,kolik jste schopni denne ujed?my jezdíme vyjíždky kolem30km normálně.tak mito nepřislo zas tak nereálné.tak dejte nějaké návrhy a podle toho se udelá trasa.

5.2.2011 22:53
reldnis

XXX.XXX.207.95

Omlouvám se že se vám sem pletu,ale nedá mi to.Když jsem plánoval vandr,kamarádi z rovin brečeli,že jsem měkýš s 30km na den,ale vždy z 30ti nakonec s nějakým blouděním a jinými libůstky to bylo min.35 a bylo to fakt na doraz v terénu Beskyd.Určitě to nebyla pohoda,spíš práce.A už se z toho vytrácela pohoda a kochání ustupovalo polykání km.
Jinak vám fandím a závidím,máme teď vynucenou dvouletou pauzu,tak jen slintám,závidím a radím ach jooo :-)).J

5.2.2011 23:57
sierg

XXX.XXX.149.26

jj neřikám že 30 km nejezdime, to třeba jo, ale rozhodně ne každý den a 6 dní v kuse:-)) Myslim ze i pro kone by bylo lepsi kdyby to meli apson obden, vim ze se to da zvladnout tech 40km za den, ale když si vezmem že pojedem neznamou cestou, trochu se spozdime a jak je v prispevku na dem mnou,to uz bude 3. den jenom odpocitavani kilometrusmajlík Tak kdyz uz tak treba jeden den tech 40km a druhy den neco lehciho.ˇi kdyz vim ze je to tezky zase skloubit se stanovistema)
Bylo by třeba super zase posedet u ohynka, pokecat, zasmat se...ale myslim ze prvni 2 dny se to jeste bude dat, ale pak dojedem odpadnem a budem radi, že sme radi, a jestli ještě nějakýho elánu zbude, tak rozum nám musí říct že bychom se měli vyspat, počítam že pokud bude zas horko tak bude ze stanoviste vyjizdet brzo rano, at nejedem v tom nejhorsim...
Aj musíme zvážit jestli nás pojede pár nejodolnejších s nejodolnějšíma koňama, nebo to bude na pohodicku a vezmou se i ti mladosi, ty si Kaji myslim psala ze bud pojedes taky na mladym nebo na pujcenym haflosofy,ne?? Jak vy ostatni trenujete ma takovy štreky???
Sem moc rada ze ses toho ujmula, v tvojich rukach je to nejjistejsi, tak zas nechcu zbytecne vymyslet ze se to neda,kdyz ty s tvojim orikem bys to zvladla s prehledem a chces toho hodne procestovat, tak bych nerada abys to musela k vuli nam delat jinak nez bys chtela:-)

6.2.2011 18:57
cookie

XXX.XXX.161.15

Děvcata chtelo by to planovat temín,2.7 sobota až 8.7 patek v tom tydnu jsou dva svátky tak by jsme pošetřili dovolenou.a deti školou pvinne uz maji taky volno.jde o to že to první stanovistě Tvorovice(domluven nochleh),tak majtelé odjízdí 9tého na tábor,nevim na jak dlouho,tak by se pak termín musel posunout.tohle by byla asi nejdelsí trasa,pak by se hledalo stanoviste max do 20km.tak se zkuste domluvit,protoze bez přesného data se špatně zařizuje.

7.2.2011 07:42
sonisak

XXX.XXX.149.26

Tak ten termín od 2.7. - 8.7. by mohl být, stačilo by mi 2 dny dovolené,když je tam ten svátek:-)
školáci budou mít volno tak si myslim že je to dobré datum.:-))

A co takhle to vzít z Dřevohostic-Blazice-Osíčko,tam by sme si mohli dát tu pizzu,a hodit malou přestávku-s holkama sme se tam chystali na koních,tak bysme tam zajeli a aspon pozištovali trasu částečnou,pak cez Podhradní lhotu na Mikulůvku. Zkrátka bysme jeli horem abychom to nemuseli brát cez Hostýn,ten hebl na šutrech byl hroznejsmajlík
Ale tak šak něco se vymyslí,já jen aby to zvládli jak mladí,tak ti starši-esi snáma pojede Grejsismajlík

7.2.2011 09:24
cookie

XXX.XXX.161.15

vy chcete zase na mikulůvku?

7.2.2011 12:47
cookie

XXX.XXX.161.15

Takže na termínu jsme teda dohodnuti.Udeláme to takto,navrhneme několik tras se stanovistema,at si kazdy vymyslí tu svoji a pak vyberem tu nejoptimálnejsí.budem predpokladat že vyjedem z Dřevek.
dám dve varianty.:
1) tři stanoviste o délce do 50 km,jezdilo by se obden.sobota z A do B ,nedele volno,pondelí z B do C,utery volno,streda z C do D,ct volno popřípade odjezd domu.V tom případe to musí byt stanoviste kde se dá neco delat,jinak jsou 3 dny uplne zabité.Nejlépe nejaké rance nebo u nekoho známého.Pokud budu brat hrebce tak potrebuju box,pokud gala tak oddelenou ohradu.
2)varianta 5 x stanoviste po 20-25 km,na kazdem nocleh a na druhy den se pokracuje dál.
tak vymyslejte a hlavne piste jmena vesnic nebo stanovist.

7.2.2011 16:05
sierg

XXX.XXX.149.26

Jaj tak to bylo rychle rozhodnuto:-)) Soni kikca jede 4. na dovolenou a v tom obdobi delam statnice, A ostatni vubec netusim, odsouhalsila si to moc rychle,aniž by ses poptala:-))
Bavila sem se dnes s panem Skoloudem a rikal ze tech 40km neznamym terenem je docela dost a to on ma za sebou mylsim nejedem vandr. Zacinam uvazovat ze by sme udelaly jen neco tady kolem nas at koncime v Dřevohosticích a zaciname taky v Dřevohosticích, letos to vychazi na dost mladochu a navic ten Adam, nedokazu si predstavit jit jeste Leskovce po totom pesky domu.

7.2.2011 17:14
sonisak

XXX.XXX.149.26

Já nic neodsouhlasila,jen sem napsala za sebe že mě by to vyhovovalo,ale to nebylo za ostatní:-)
tak uvidime, musi to byt take,aby sme dojeli po kopyte zas dom:-)

7.2.2011 21:28
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Jojo, taky si myslím, že je těch 40 moc. Myslím, že těch 25, max 30 je strop. My s konama sice chodíme, ale žádný extra tůry a jak jsme se tak s verčou a spolem bavili, tak bychom ten vadr chtěli pojat spíš jako dovču. Vím, ž to trošec komplikuje ten můj nepřevozitelný kůň a navíc mám obavy jak budem schopni převážet s sebou veškeré repeletny a mastičky (asi fakt budu muset přikoupit kona :D) a taky nevím jak bude několik dní pod dekou v sedle snášet - jezdíme s ní denně, ale pár hodin, né celý den...

Ale tak snad se všeci domluvíme aby to ybl aspon kompromis... smajlík

7.2.2011 23:20
cookie

XXX.XXX.161.15

tak teda vymyslejte .my se bud pridáme na celou trasu nebo se nekde odpojime.hlavne se domluvte na tom datumu.je mi jasné že vzdy se to nekomu nebude hodit,ono jde taky tezko zkloubit starého,mladého, muchaře,nenalozitelného,hrebce,poprípade agresora,bohuzel ideálních koní mame nedostatek:-))
smajlík

8.2.2011 09:55
sierg

XXX.XXX.149.26

:-)) Kájo to máš pravdu, nedostatek ideálních koní, to je tak možná Samko:-)):-))
Tak my se slezem, zkusime se o tom pobavit, tady všeci, neco vymyslet a pak se domluvime jestli se naše cesty zkříží:-)

8.2.2011 11:06
cookie

XXX.XXX.161.15

jj domluvte se,pokud se budete chtít carat jen kolem drevek tak zkuste naplanovat trasu aby se jelo nejdrív na smer kojetín do tech Tvorovic my by jsme se pak odpojili a brali to dál na zlín.
jo a kdy´ž uz budete diskutovat nechcete dojed s konma na tu vystavu do podlesí do val. mezu? 1 kvetna?radka bere hříbata, ja Gala tak by to chtelo jeste pár huculu at je celá kategorie. starotvné je 100kč.a kone nemusí mít puvod stací jen typ.musí byt naockovaní a platná krev.

8.2.2011 18:15
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Kdyby se ten můj hnup nechal vozit vozíkem, tak bychom aj jeli, ale totak asi bohužel... :(

21.2.2011 11:21
radulkav

XXX.XXX.244.234

Zdravím Vsetíňáky.Koukám kolik je v okolí koní.To jsem ani netušila a to už se kolem nich poflakuju 15let a z toho 11let mám vlastní krasavici.Závidím vám čundry.To byl vždycky můj sen,ale moje kobyla je krokodýl na koně i na lidi,tak se bojím ji někam vzít.A jinak máme chlaďáky no a ti by to asi blbě nesli.Ale držím palce:-) a přeju krásné počasí a zdravé koně.

21.2.2011 20:38
cookie

XXX.XXX.161.15

Ahoj,odkud jsi?Krokodýl nevadí,mam taky jednoho a lonsky vandr prezili všichni.Na vsetínsku je koní hodne,ale moc se vsichni neznáme,je to škoda.smajlík

22.2.2011 07:48
radulkav

XXX.XXX.244.234

Já jsem ze Semetína u Vsetína.Koníka u nás má ustájeného ještě kámoška,takže jsou tu dva lehcí a zbytek chlaďáci.Jinak dole v dědině je tuším ještě poník a víc nás tu není.Ale vím že přes kopec na všechny strany je to lepší.

22.2.2011 17:35
cookie

XXX.XXX.161.15

Já jsem z Leskovce,tady je 9 koní,mame tu zastoupeno všechno,jedna kamoska jezdí western,dalsí dostiháky,dalsí anglii a ja si taky vozím zadek ve westenu.V Semetíne bylo vzdy plno koni,ted uz to ubylo jak vidím.Byvalo tam hodne lesáků,no je to už dávno co bývaly svody koni.

22.2.2011 18:16
radulkav

XXX.XXX.244.234

V Semetíně už dělá s koňma v lese jen manžel.Já jezdím taky ve westernovém stylu v bezkostrovém sedle.I když teď toho poslední dobou moc nenajezdím.Máme dvouletého syna a chybí hlídánísmajlík.Tak se utrhnu opravdu jen občas.Mojí Kessi to vyhovuje.Má dost času šikanovat ostatní koně:-).Ale možná jí to brzo zkončí.Začala nám pokulhávat jedna chlaďaska,tak nastoupí za ni.Ale jen ve voze a v poli.Ale mám vážné obavy že ji budu muset dát časem stejně pryč.Jak je šklebivá na cizí lidi,mám strach aby neublížila synovi,kdyby se k ní dostal sám.Před náma si nedovolí ale jinak.....A to ji mám od hříbátka už skoro 11letsmajlík.

22.2.2011 18:55
cookie

XXX.XXX.161.15

Máte hezké stádečko,ten můj valach je to samé,jen na koně je hodny.lidi nemá rád kromě mě.Naštestí ke mně nechodí děcka tak mam klid.Hřebecci jsou pravy opak umazlení a neublíží.Na jare budu větsího obsedat.tak je zase ozábavu postaráno. Ted jsem tomu ježdění moc taky nedala,kosa jak blázen. ale budu muset začít.jedem na vystavu na podlesí,tak musíme shodit špeky:-))

22.2.2011 19:21
radulkav

XXX.XXX.244.234

Ta moje příšera byla vždycky osobnost.Dostala jsem ji k 18.narozeninám jako desetitýdenní hříbě.Když jsme pro ni dojeli,páslo se na jedné straně ohrady stádo a na druhém stálo děsně ošklivé hříbě.Jak jsem ji uviděla,tak jsem si říkala, že takového žebráka ani zadarmo.No a ona to byla ona.Žebra na ní hrčely.A prý že ji můsíme odvézt jinak má jiné kupce,že ožírá koním ocasy a že nemá krmení atp.No jak jsme ji dovezli ,tak jí narostlo břicho a nic.Neběhala,neskotačila.Časem jsem ji z toho dostala a vyrostla z ní dobrá kobyla.Už dala i krásné hříbě.Kobylka je teď na Jasence u kámošky a dělá radost.Letos mám v úmyslu na ni pustit nějakého QH nebo PH,aby na tom časem mohly jezdit i děti,a pak se s ní asi musím rozloučit.Umřu!!! Jinak je to super kobyla.Spolehlivá v práci,jistá v terénu a umí i tahat.Je to ale koníček pro jednoho člověka,tak doufám, že se dostane k někomu,kdo ji ocení.
Jaké máte hřebce?Viděla jsem strakatý zadek.
A bude vůbec Podlesí?Slyšela jsem že jsou problémy s loukou.Že je konání ohroženo.

22.2.2011 20:03
cookie

XXX.XXX.161.15

Na jasence u Evy?Nedávno jsem tam byla stavená.Mam ted 2 leté hřebečky.ten s tím zadkem je po matce čt a otec appa Crazy bar tinky,ten rezavy je matka qh x arab ,otec appa Mostar.Ten černy krokodyl je hucul.Mám ho uz 9tym rokem,taky to je kůn jednoho pána.prodejny pouze pod cenu a to si ho radej nechám.muj 1ní kůn.No jestli ta vystava nebude tak me to nastve.Ta tvoje kobca vypadá dobre,má nejaky původ?

22.2.2011 20:33
radulkav

XXX.XXX.244.234

Tak to mi Eva povídala.Prý jsou hřebci hodní.Řikala,že kdyby to šlo,hned by si mezi nima vybrala ženicha pro Ambru.
Kessa je čistá pouliční směs.Má v sobě chlaďáka,poníka,haflinga a Čt.To je tak všechno co se mi podařilo vystopovat.Ale asi toho bude víc.Evina Ambra byla moje vysněná kobylka po Topolčianském huculovi.Ale bohužel jsme neměli jistotu,že bude jednu zimu dost krmení,tak jsem ji Evě prodala.Už měla naši Riku,tak jsem byla klidná ,že jí bude fajn.Ale Kessulku bohužel nechce.Chodí jí tam lidi,tak nemůže.
Hucul byl vždycky můj sen a miluju tmavé koně.Ten Váš je super.Trochu mi připomíná Ambřiného otce.

22.2.2011 20:47
cookie

XXX.XXX.161.15

kobca je pěkná,líbi se mi, ,na to jaka je to smeska je hodne líbivá,Mladá vypada taky dobre,pěkne rostená .No ti moji mladosi jsou fakt divní,jako by nevedeli že mají koule. ten evin hrebcak by poskakal vsechno.:-)

22.2.2011 21:02
radulkav

XXX.XXX.244.234

Taky jsem jí říkala,aby ho poslala co nejdřív pryč.Aby neměla na přesrok malé Streimury.Teď už je hřebec u p. Bambucha a kouká,jak to dělají profíci plemeníci:-))

24.2.2011 18:05
cookie

XXX.XXX.161.15

24.2.2011 19:13
filou

XXX.XXX.104.23

No to čučím,vandr vandr!!!Kéž by mi to taky vyšloooooooo.Janová se taky připojí!!!!!smajlík

25.2.2011 16:13
cookie

XXX.XXX.161.15

čau Zlatí,no nevypada to na vndr,ješte se uvidí.ty bys dostala doma propustku na tyden?Zeptam se i majky jestli by nejela.Ale vidím to blede,jinak Kaštan je volny,kdyby nebyl vhodny kun na vandr.

27.2.2011 02:18
mayaa

XXX.XXX.104.1

Taky to vidím bledě už ted mám nějakou dovču v pr.......:/ celozávodní to jedu zas na Slovensko a zbytek mi vyjde tak akorát na vánoce takže nepojedu.

27.2.2011 09:20
cookie

XXX.XXX.161.15

Potrebovala by jsi jen 3 dny,a to se dá naddelat,chtela bych jed jak jsou ty svátky v cervenci.smajlík

27.2.2011 09:33
kikuska

XXX.XXX.171.179

¨Pro Radulkuv:

Nemám sice super paměť, ale Semetín a koně na fotkách.. neprodávali jste Ajku?

27.2.2011 10:39
radulkav

XXX.XXX.244.234

27.2.2011 11:06
kikuska

XXX.XXX.171.179

Tak jsem se nepletla. Nakládala jsem ji do přepravníku.
Má se výborně a roste do krásy!

27.2.2011 11:14
radulkav

XXX.XXX.244.234

Tak to jsme moc rádi.A prosím prosím,nějaká fotečka by nebyla?Manžel na ni stále vzpomíná,jaká by to byla s tetkou Gitou krásná pára.

27.2.2011 11:19
kikuska

XXX.XXX.171.179

Abych pravdu řekla, nafocenou ji nemám, neb jsem u sebe dlouho neměla u koní foťák. Pokusím se co nejdříve napravit ;)

27.2.2011 11:21
radulkav

XXX.XXX.244.234

Budeme moc rádi.Zatím,že ji necháváme pozdravovat:-))

27.2.2011 20:01
ambrozka

XXX.XXX.25.168

hm to by byl ženich pro Ambrusmajlík

27.2.2011 20:01
ambrozka

XXX.XXX.25.168

hm to by byl ženich pro Ambrusmajlík

27.2.2011 20:32
cookie

XXX.XXX.161.15

stavte se na lahvinku a prohlédnout si zenicha na živosmajlík

28.2.2011 07:10
ambrozka

XXX.XXX.25.168

Ahoj Káji,to víš,že se stavíme jen kdy máš čas?Navíc Ambra má vcelku tiché říje sice to jakž takž poznám,ale bude to sranda.smajlík

28.2.2011 09:17
cookie

XXX.XXX.161.15

Víkendy mam jakš takš volné.mohli by jsme udelat nejakou vyjíždku prijela bych ti naproti ke splavu na ohrade:-)

28.2.2011 09:31
ambrozka

XXX.XXX.25.168

to zní dobže jen tento tyden má muj narozeniny,tak budem slavitismajlík .

28.2.2011 10:02
cookie

XXX.XXX.161.15

v pohode,není všem vikendum konec:-|,ale kdyby jste chteli v nedeli vypustit draka tak se ozvi:-)).Nejlepší pročištení hlavy po draku je na koni.vlastní zkušenost:-)):-)):-))

28.2.2011 10:11
ambrozka

XXX.XXX.25.168

uvidíme jak silny drak přiletí.Já musím byt na ježdění fit, at se Ambra nevrátí domů bez mé maličkosti,někdy má ulety:-)) a docela slušné:-).Těším se jak si oplotíme a vybudujem jízdárnu a budu si dělat rtochu jinou práci jak jezdit po kopcích.smajlík

28.2.2011 10:48
cookie

XXX.XXX.161.15

No ja se těším,až zase vyjedu do terénu,ted veskery cas trávim v kruhovce, mlady je obsedly,ani jsem necekala,že to pujde tak hladce,Ted budu muset makat na Galovi,chystáme vandr tak musí mít neco naslapáno.:-)A havne musí shodit:-))

28.2.2011 11:21
ambrozka

XXX.XXX.25.168

kam se chystáte na vandr a kolik vás bude?Gal to je ten hucul?Ti byvají vypapaní.Kterého mladeho si obsedla?smajlík .Hm já i Ambra potřebujem makat.Prodávám Rikušku naši hodnou starušku příští tyden jde smajlík.Jinak ta kobyla,co jsem jí dotáhla z čech se dává celkem slušně do formy je to mladoška.:-)

28.2.2011 11:54
cookie

XXX.XXX.161.15

obsedly je ten stím bílym zadkem lex.JJ Gal je ten hucul,je fakt jak koule:-)).Na vandr se chystam,nevim jeste kolik pojede lidí,domlouva se to o diskuzi níž,Vandr Vsetínskymi a vizovickymi vrchy,melo by to byt první tyden včervenci jak jsou tam ty dva svátky. aby jsme pošetřili dovcu.3dny dovolené stací.Zhruba 4-5 nocí ,jeste se uvidí.Mohli by jste s pridat.:-)

28.2.2011 12:21
cookie

XXX.XXX.161.15

to ti tam zbudou jen dva kone? nebo neco budes brát na ustajko?Ale aspon si trosku dáchnes ne?

28.2.2011 19:50
filou

XXX.XXX.104.23

Až pojedete k tomu splavu,dejte vědět,třeba se přidám.Bude nás víc,nebudem se bát vlka a nic smajlík

1.3.2011 06:53
ambrozka

XXX.XXX.25.168

stáje jsou mojeho asi za 14dní k nám dojde kámoška s konma.Jsou to 2teplasky.No aspon tet budu mět na chvilu klidek.Ty nemáš nikoho na ustajko,že.Vcelku ti i závidím ten klidek.Jinak na ten vandr bych i jela,ale jestli by jel i můj nevímsmajlík.Vandr je ještě daleko.Ty jezdáš na bosích koních nebo je koveš?

1.3.2011 09:08
cookie

XXX.XXX.161.15

ambrozka napsal(a):
stáje jsou mojeho asi za 14dní k nám dojde kámoška s konma.Jsou to 2teplasky.No aspon tet budu mět na chvilu klidek.Ty nemáš nikoho na ustajko,že.Vcelku ti i závidím ten klidek.Jinak na ten vandr bych i jela,ale jestli by jel i můj nevímsmajlík.Vandr je ještě daleko.Ty jezdáš na bosích koních nebo je koveš?

Není to ta co má kone u dášeny na hrbové?Ja jsem rada že ted nemam na ustajko nikoho,jsou to starosti ,a neuhovíš vsem.Ted mam kone bosky ale v dubnu už Galovi nahodím podkovy,na vandr bude okuty,po prazdninách to zase sundám.

1.3.2011 11:14
ambrozka

XXX.XXX.25.168

cookie napsal(a):
Není to ta co má kone u dášeny na hrbové?Ja jsem rada že ted nemam na ustajko nikoho,jsou to starosti ,a neuhovíš vsem.Ted mam kone bosky ale v dubnu už Galovi nahodím podkovy,na vandr bude okuty,po prazdninách to zase sundám.

jo je to ona.S tím ustajováním máš pravdu,taky to tak vnímám .Moje mala konina má oteklou zadní nohu chudinkasmajlík,tak jsem jí ju chladila.Mám asi na chvilu doježděno,budem aspon chodit na ruce vensmajlík.Chvilku si pojezdim na Sáře je sice chladák,ale chodák.:-).

1.3.2011 11:16
ambrozka

XXX.XXX.25.168

ambrozka napsal(a):
jo je to ona.S tím ustajováním máš pravdu,taky to tak vnímám .Moje mala konina má oteklou zadní nohu chudinkasmajlík,tak jsem jí ju chladila.Mám asi na chvilu doježděno,budem aspon chodit na ruce vensmajlík.Chvilku si pojezdim na Sáře je sice chladák,ale chodák.:-).

na vandr bych si měla taky mladou okoutsmajlík ještě by si o:-)šoupala kopytka.Jo a ty asi Dášu znáš dobře,ne:-)

1.3.2011 11:50
cookie

XXX.XXX.161.15

ambrozka napsal(a):
na vandr bych si měla taky mladou okoutsmajlík ještě by si o:-)šoupala kopytka.Jo a ty asi Dášu znáš dobře,ne:-)

no radej okut,pro jistotu,clovek nikdy neví kama bude muset projed.Jo Dášenu znám,ale nebudu se tu o ní rozepisovat.povykládám pak:-(,co má mladá s nohou?hřeje to nekde?

2.3.2011 07:31
ambrozka

XXX.XXX.25.168

mladá má odřenina pod spěnkou, nohu má oteklou a teplou.Včera jme jí to chladili a ranka se podesifokovala,pujdu jí koupit betadinesmajlík.Stejně raděj zavolám veterinářovi.Včera jsem dojela s odpolední a honem do staje na kontrolu,co beruščina noha.Jak jsem koumala diskuzi na vandru,tak nějaké staje chtějí krevní testy.Ty je máš asi udělané já totiž néééé.To nevadí není problém si je nechat udělat většinou do tydne by to mělo byt hotové:-).nad podkovama taky uvažuju,ale jen kdybych na ten vandr jela:-)

2.3.2011 08:08
cookie

XXX.XXX.161.15

To vypydá na podlom.jeste ze je primrzlé a nejde ti do toho bahno.Já jsem taky lecila pred mesícem.pakárna.Ale my jsme meli hřebík v kopyte a abces semi vyvalil nad patkou ,díra jak do ......dávala jsem antibiotika,denne vymyt,zastříkat,nebo zasypat .porád to udržovat v čistotě.3 tydny a jsme už v pohode. Jakto že se kámoška stehuje k tobe?

2.3.2011 08:36
ambrozka

XXX.XXX.25.168

jo to jsem si taky myslela,ale má to na jedné noze.vždyd je to fuk stejně jí to musím přeléčit tak i tak.No a jestli to bude na dlouho,tak potěš koště.:-(.Kamoška to bude mět k nám blíž a td... No chce to pokecat na živo.Máš facebok?Jdu za Ambrou umyvat nohu a plácat na ní sračky:-)

2.3.2011 08:40
cookie

XXX.XXX.161.15

jj jsem na face . přihod si me.Karla křištálova.

2.3.2011 08:44
ambrozka

XXX.XXX.25.168

jo hodím si tě jak dojdu.Jinak budem stavět jízdárnu a kámoška chce dělat jizdárenskou práci,tak proto se i stěhuje,tak já letím za kobylou

2.3.2011 10:59
ambrozka

XXX.XXX.25.168

mladé jsem pořádně prohlédla nohu a pod spěnkou má podelnou tenkou ránu jako by ji tudy projel nějaky provázek,nebo něco.Včera jsem jí kolem rány na zdravou neporušenou tkán dala černou mast a ránu počápala vet. jodem a měla to dnes lepší,menší otok a trochu jí to kypesmajlík.Dnes jsem jí to umyla a plcala desinfekci a po chvice fialku a davaj ven:-).No snad ju nejak nedodělámsmajlík. na faceboku jsem si tě již našla.smajlík

2.3.2011 11:27
cookie

XXX.XXX.161.15

ambrozka napsal(a):
mladé jsem pořádně prohlédla nohu a pod spěnkou má podelnou tenkou ránu jako by ji tudy projel nějaky provázek,nebo něco.Včera jsem jí kolem rány na zdravou neporušenou tkán dala černou mast a ránu počápala vet. jodem a měla to dnes lepší,menší otok a trochu jí to kypesmajlík.Dnes jsem jí to umyla a plcala desinfekci a po chvice fialku a davaj ven:-).No snad ju nejak nedodělámsmajlík. na faceboku jsem si tě již našla.smajlík

No uvidís co to bude dělat,kdyby to měla moc suché a melo to tendenci praskat,to je dost bolestivé,tak jí to mázni nejakym krémem. mám pocit že ta betadina je taky mast.hlavne to vzdy pořádne vymyj.

3.3.2011 19:49
filou

XXX.XXX.104.23

Ahoj,my už máme bebinko zahojené,ale vypadalo strašně.Díky za rady...betadine moc pomohla,pak už jen fialka a zinková mastička,kterou jsme fasovali v práci :-)

4.3.2011 06:46
ambrozka

XXX.XXX.25.168

ahojda, to je supr,že jste ok.Ambra má nohu odteklou a podlom je už hezčí.Jo taky jsem si říkala,že ji to tou mastí máznu,ale mám ještě infadolan a ten je taky dobrysmajlík.Co jinak nového jezdíš?Dlouho jsme tě neviděla a ráda bych Tě navštívila.:-)

4.3.2011 10:15
cookie

XXX.XXX.161.15

Devcata pokud nam nevyjde ta vyjíždka,tak v dubnu mam 35,tak udeláme slezinu u mě.sobota 23.tak si nic jiného neplánujte.smajlík

4.3.2011 11:36
ambrozka

XXX.XXX.25.168

do dubna nám vyjíždka vyjde,ne.Budu foukat kobylce itenzivněj bolino at mužem jet.Au v dubnu bude oslava,no to bude drakiáda.:-))smajlíksmajlíksmajlík

4.3.2011 12:00
cookie

XXX.XXX.161.15

jj taky doufam že vyjedem.Ted jsem fakt dlouho nejezdila,mela bych zacít.:-)).pořád jen práce s konma v kruhovce,chce to už vyjed.Zrovna tento tyden tak super počasí a my kysnem na odpolední v práci,a přístí tyden kdyz budu mít ranní takbude urcite hnusnesmajlík.S tím 23. dubnem počítejte.rovnou to nekam poznacit at do toho nic nevleze.smajlík:-)

5.3.2011 09:12
filou

XXX.XXX.104.23

Ahoj,Filutkovi se ty nohy dost zhoršily.Snad je to počasímsmajlíkJen je šourá po zemi.Když se pase,tak jde vidět jak se mu třepou.Asi stářím no...nevím nevím jak si na něm ještě zajezdímsmajlíkV nedělu ho prubnu na Hovězí a uvidím no.....

5.3.2011 10:38
cookie

XXX.XXX.161.15

Tak už má svoje roky,ty nohy ho asi bolí bobka.No nemládnem my ani konesmajlík.Pokud bys mela zájem tak Václavík na huslenkách nabízí kobylu 3 letou,fotky jsou na facebooku.Dal by ji i do bezplatného pronájmu.Cenu nám nerekl,ale pry i na splátky kdyby mel nekdo zajem.Markéta by ji brala ,ale doma má zas peklo. prez dědka nejede vlak.:-(

5.3.2011 15:22
ambrozka

XXX.XXX.25.75

bobek malá má věk a ta zima nikom nic dobrého nepřidá:-( Budeš ještě chtít koně?

5.3.2011 19:30
cookie

XXX.XXX.161.15

tak dnes velmi produktiví den,s Galem jsem Vláčila vybeh a louku,Red mel vycvik v kruhovce ve volnosti.a Lex vycvik se sedlem,a 5minut s jezdcem.paráda.udeláno kus práce,zitra snad a vyjížku pokud si zas neco nevymyslim delat:-)

5.3.2011 20:05
ambrozka

XXX.XXX.25.75

No vida jak si šikovná,dnes jsem vyvenčila pod sedlem Sáru a Ambra potvora byla jen tak na procházce na volno,nohu má již o cosi lepší má opravdu mírny otok.za 14 dní budem mět podkovy,tak si můžem naplánovat vyjíždkusmajlík.Doufám,že nohu bude mět ok:-)

5.3.2011 20:26
filou

XXX.XXX.104.23

Já nemůžu mít dva koně.Už teď mě moc žere,že pro moji drahou polovičku jsou koně TABU.Jako by Filoušek vůbec nebyl.Ale už bych si aj pořádně zajezdila.Byla jsem zvyklá na jinou energii.:-)Nadema byla dělo.

5.3.2011 21:03
mayaa

XXX.XXX.104.1

Bálůů moje:(......aj Nademka kdoví jak se má...... Nej plňásci, co jsem znala. Tak pěkné vzpomínky aspoň máme ošlehaný ksicht od větru:D...Zlaťo tys byla stejně ďábel:D

6.3.2011 20:26
ambrozka

XXX.XXX.25.168

Ambrozka je už bez otoku nohy,tak jsem ráda v tydnu si na ní pěkně vyjedu,ale jen lehkou krokovečku:-)

7.3.2011 19:38
filou

XXX.XXX.104.23

Já jsem pořát stejný ďábel,ale nemám ďábla koňasmajlík

7.3.2011 19:43
radulkav

XXX.XXX.244.234

Tady jí to sluší.Já chcu taky takového koně.A hlavně pojízdnéhosmajlík

8.3.2011 20:31
filou

XXX.XXX.104.23

ČLOVĚK RÁD VZPOMÍNÁ NA TO CO BYLO......to mi bylo 18let...Princ...můj ideál...odešel chvíli po tomto focení,měl 18 let......nikdy na něj nezapomenu:-)

8.3.2011 21:09
cookie

XXX.XXX.161.15

Nestíhám,nestíhám.....V nedeli mi bratr oznámil ze se žení,svatba je uz ted v sobotu,nevím kam drív skocit......Tak maji kone do konce tydne veget,a to jsem mela naplánováno kolik toho najezdím.smajlík

9.3.2011 14:56
ambrozka

XXX.XXX.25.168

prince si taky pamatuju juuu to je snad 100let zpět:-)) nojo všichni kolem nás stárnou jen my nééééé.Ambrozka má nožku jako novou SKORO:-)

15.3.2011 17:50
cookie

XXX.XXX.161.15

tak jsme dnes konečne vyjeli do terénu,super vyjíždka,gal byl jak dělo...pokud vyjde počasí o víkendu nepodniknem nejaku vyjíždku?:-)

15.3.2011 18:25
lajka69

XXX.XXX.131.36

Ahoj. Tak bydlíme kousek od vsetína, no jak se to vezme. Mikulůvka, Oznice a okolí. Občas někam zajedem ale určo bychom byli rádi kdyby se knám někdo přidal:) Tak pokud byste měl někdo zájem, určo by bylo možno i na noc někoho ustájit.

15.3.2011 19:24
cookie

XXX.XXX.161.15

jéé v loni jsme byli na mikulůvce.meli jsme tam stanovište na vandru.smajlíkchtelo by to urcit místo a tam se vsichni sjed ,pokecat a zase nazpet.Třeba v Roketnici u sedláčka,nebo u splavu na ohrade?smajlík

15.3.2011 19:34
cookie

XXX.XXX.161.15

ambrozka: tak co ,uz máte kone přestehované?videla jsem fotky a ta isabela vypadá fakt dobre.Co o vikendu vyjedem?

17.3.2011 06:54
ambrozka

XXX.XXX.25.168

kobylky se stěhují na konci měsíce, protože ta isabelka jde na připuštění.Jinak v sobotu budem budovat jizdárnu,tak snad další víkend?Gal je teda jako dělo pracant hucul i ta moje je jak dělosmajlík

17.3.2011 16:20
cookie

XXX.XXX.161.15

ambrozka napsal(a):
kobylky se stěhují na konci měsíce, protože ta isabelka jde na připuštění.Jinak v sobotu budem budovat jizdárnu,tak snad další víkend?Gal je teda jako dělo pracant hucul i ta moje je jak dělosmajlík

čím bude připouštet?Budete mít aspon na rok veselo,Já bych taky pripouštela a nemám co:-)).Hríbata jsou radost,no ti moji už hríbata nepripomínají:-).konec hrátek,zacína prácesmajlík
No já uvidím dle pocasí,pokud by bylo nejak rozumne tak v sobotu nebo v nedeli vyjedu,kam jeste nevim.Treba vás navstívime:-)).Gal miluje vyjíždku mestem,rad se predvádí:-(,coz me celkem vadí bo nemam rada když se na mě čumí:-).Nejlépe kdyz se zastaví kde je nejvíc lidí ane a ne se pohnout:-)):-)),to bych ho nejradej nakopla:-|

17.3.2011 16:35
radulkav

XXX.XXX.244.234

Tak to je fakt radost.To se svou kobylou jsem si ještě do města netroufla,protože nevím,co by jako kůň z pasek udělala a kdyby prchla,cestou domů by křížila hlavní tah na Val. Mez.smajlík.Chce to zkušeného koně,se kterým by se jelo.
S Ambrozkou se chceme o víkendu jet podívat na Ranč na Vyhlídce.Je tam QH a PH.Tak když se zamilujem,mají naše holky ty ženichy jasné.:-)

17.3.2011 17:13
cookie

XXX.XXX.161.15

radulkav napsal(a):
Tak to je fakt radost.To se svou kobylou jsem si ještě do města netroufla,protože nevím,co by jako kůň z pasek udělala a kdyby prchla,cestou domů by křížila hlavní tah na Val. Mez.smajlík.Chce to zkušeného koně,se kterým by se jelo.
S Ambrozkou se chceme o víkendu jet podívat na Ranč na Vyhlídce.Je tam QH a PH.Tak když se zamilujem,mají naše holky ty ženichy jasné.:-)

no to bude těžká volba,krásní hřebci.Ale i cena.Vím jeste o hrebci qh a appa v luhacovicích mám od nich hríbe.Na všemině je taky ph.Kdyby jste meli misto nevzali by jste me s sebou?:-|

17.3.2011 17:20
cookie

XXX.XXX.161.15

http://ranc-luhacovice.wz.cz/ tenhle hrebec je v tech luhacovicích mrkni.

17.3.2011 19:01
radulkav

XXX.XXX.244.234

Toho Eva taky našla na bazošu a hrozně se jí líbil.Pokud víš ,kde to je,mohli bychom se tam taky stavit.Pojedeme já,manžel,Eva a náš Tomášek.Jestli vám s Evou nebude vadit,že se vzadu mačkáte,tak tě klidně vezmem.Bude nás víc a bude víc srandysmajlík

17.3.2011 19:11
cookie

XXX.XXX.161.15

radulkav napsal(a):
Toho Eva taky našla na bazošu a hrozně se jí líbil.Pokud víš ,kde to je,mohli bychom se tam taky stavit.Pojedeme já,manžel,Eva a náš Tomášek.Jestli vám s Evou nebude vadit,že se vzadu mačkáte,tak tě klidně vezmem.Bude nás víc a bude víc srandysmajlík

jasně ze zmácknem,kdy chcete jed?Ze bych do tech luhacek brnkla?jsi na facebooku?eva me ma v pratelích,tak si me prihod,tam jrychlejsí komunikace.karla

17.3.2011 19:19
radulkav

XXX.XXX.244.234

Chtěli bychom to spáchat v sobotu odpoledne.Zítra tam budu volat,jestli na nás budou mít čas.Na face už jsem si tě přidala:-)

17.3.2011 19:28
cookie

XXX.XXX.161.15

jeste to tam nemam je to nejaky pribrždeny.sobota odpoledne muze byt,to se stihnu vyspat,budu po nocni.jak mi to face naskocí pisnu tam.

18.3.2011 07:20
ambrozka

XXX.XXX.25.168

cookie napsal(a):
jasně ze zmácknem,kdy chcete jed?Ze bych do tech luhacek brnkla?jsi na facebooku?eva me ma v pratelích,tak si me prihod,tam jrychlejsí komunikace.karla

cookie : to bude paráda jestli pojedeš,dopoledne sfouknu jízdárnu a pak pojedem na čumendu hřebcůsmajlík.

18.3.2011 10:45
ambrozka

XXX.XXX.25.168

Káji posílam fotku jak se nám Sára popravuje,:-)

18.3.2011 16:25
cookie

XXX.XXX.161.15

ambrozka napsal(a):
Káji posílam fotku jak se nám Sára popravuje,:-)

Ty jo pekne se popravuje,jen tak dál.Zitra si užijem,pekne se pokocháme.:-)

21.4.2011 09:19
cookie

XXX.XXX.161.15

Děvčata, hledáme dva koně na ustajení,nevíte o něčem,o někom?Do Dlúhého.

Přidejte reakci

Přidat smajlík