Prodávám valacha, je to 19 letý koník, je zdráv ale raději by jsem kdyby šel jako společník ke koni do soukromé stáje než třeba jako školní kůn atd. Je ještě plně využitelný a flákat se někde ve výběhu by mu vyhovovalo . Pokud by jste měla zájem napište na hajkovakarolina@seznam.cz nebo na telefon 604 543 721
Já taky prodávám kobylku,23letou ČT,hodná,jezdí na ní děti,je využitelná na lehké vyjíždky,ne na dlouhé štreky,občas zakulhá na zadní nohu,ale když má pravidelný pohyb,tak ne.Cena je 10000kč,ale možná dohoda,když půjde do dobrých podmínek,vše podložené smlouvou,pro více info email,Kati.richter@seznam.cz.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.192
já bych věděl o 16letém valáškovi, kříženec haflinga s huculem, hodný, vhodný i pro hodně malé děti, jak na jízdu tak ošetřování, spolehlivý, cena 15 tis...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.192
anebo pak o 7letém valachovi, kříženec hucula s něčím kvh necelých 140, zdravý, na ošetřování zlato, pod sedlem přísnější (zkouší)ale jezditelný a až na to v terénu spolehlivý, vhodný i do pony sportu po přiježdění, cena 12 tis
mám valacha 14 let, ČT s PP, vysoký ryzák (cca 175 cm KVH), hodný, vychovaný, dobře přiježděný, zvyklý na box a poslední roky na pastvinu a smíšené stádo. Pod sedlo vhodný jen do terénu, resp. na měkký povrch. Momentálně ustájený v jižních čechách - u třeboně. Přes léto na něm do terénu jezdí sestra, která ale přes rok studuje VŠ a nebude mít čas. Já jsem řidič z povolání a v CZ se vyskytuji jen málo. Bližší info na petra.tilka@seznam.cz
Nabízím poníka valáška křížence jako společníka nebo pro šikovné dítě pod dozorem dospělého, je to poník potřebuje pevnou ruku, nekope občas se snaží štípnout, ale stačí říct Ne a přestane, kovář i vet bez problému. Určitě ne do samoty. http://zvirata.bazos.cz/inzerat/10863399/Prodam-pony-valaska-120cm.php Poník uveze i lehčího dospělého, rád skáče a baví ho to.
Nabízím kobylku 19let s PP .. vic na http://zvirata.bazos.cz/inzerat/11276339/Kobylka-s-PP-jako-spolecnik.php
amazonka78
napsal(a):
mám valacha 14 let, ČT s PP, vysoký ryzák (cca 175 cm KVH), hodný, vychovaný, dobře přiježděný, zvyklý na box a poslední roky na pastvinu a smíšené stádo. Pod sedlo vhodný jen do terénu, resp. na měkký povrch. Momentálně ustájený v jižních čechách - u třeboně. Přes léto na něm do terénu jezdí sestra, která ale přes rok studuje VŠ a nebude mít čas. Já jsem řidič z povolání a v CZ se vyskytuji jen málo. Bližší info na petra.tilka@seznam.cz
podařilio se mi tehdy sehnat mu nový domov, ale bohužel jeho nová kamarádka musela být po roce a půl ze zdravotních důvodů uspána a dalšího koně na statku nemají. Proto znovu hledám...