janovotna
napsal(a):
Máte nějaké pěkné fotky na koni ve cvalu? Tak šup sem s nimi
a ještě jedna...
janovotna
napsal(a):
a poslední, tedy ode mne
janovotna
napsal(a):
a poslední, tedy ode mne
Takže fotkou žiaľ prispieť nemôžem,ale musím povedať, že tie Vaše sa mi páčia. Práve ma niekto riadne naštval a tak som sa išla ukludniť na net a tie Vaše fotky na mňa pôsobia ako balzam na dušu. Dík.Je to taká obligátna otázka, ale môžete mi prosím prezradiť aký to je kôň (plemeno)?
tana skorcova
napsal(a):
Takže fotkou žiaľ prispieť nemôžem,ale musím povedať, že tie Vaše sa mi páčia. Práve ma niekto riadne naštval a tak som sa išla ukludniť na net a tie Vaše fotky na mňa pôsobia ako balzam na dušu. Dík.Je to taká obligátna otázka, ale môžete mi prosím prezradiť aký to je kôň (plemeno)?
Děkuji, jsem ráda že se vám fotky líbí. Koník je valášek, křížený hucul s haflingem, povedená kombinace, jedinečný koník, hodný, klidný pohodář, není paličatý.
janovotna
napsal(a):
Děkuji, jsem ráda že se vám fotky líbí. Koník je valášek, křížený hucul s haflingem, povedená kombinace, jedinečný koník, hodný, klidný pohodář, není paličatý.
Tak som si tipla skoro správne. Tušila som tam nejakého hucula, len som si nebola clkom istá. Takže fotky sú naozaj pekné a veľmi vám to obom pristane a ten kľud a pohoda je z toho jasne vidieť. My sa dnes taktiež chystáme po nejakom týždni konečne von, len dúfam, že nás nezožerú ovadá a iné hnusné muchy. Ale žial moje zbožné prianie asi vyslyšané nebude, lebo keď vidím ten hic čo je vonku je mi jasné, že pôjdem z vychádzky zasa po vlastných a budem hromžiť na celú túto hmyziu háveď.
janovotna
napsal(a):
taky jednu přidám, ale omlouvám se za kvalitu, je to focené skoro za tmy a foták nějak nezvládal
tana skorcova
napsal(a):
Tak som si tipla skoro správne. Tušila som tam nejakého hucula, len som si nebola clkom istá. Takže fotky sú naozaj pekné a veľmi vám to obom pristane a ten kľud a pohoda je z toho jasne vidieť. My sa dnes taktiež chystáme po nejakom týždni konečne von, len dúfam, že nás nezožerú ovadá a iné hnusné muchy. Ale žial moje zbožné prianie asi vyslyšané nebude, lebo keď vidím ten hic čo je vonku je mi jasné, že pôjdem z vychádzky zasa po vlastných a budem hromžiť na celú túto hmyziu háveď.
Tyhle fotky jsou z podvečerní vyjížďky,ale i tak bylo příšerné vedro... spíš teď chodíme krokem po lese a koupat se do tůní v potoce . Ještě přidávám jednu předbouřkovou fotku...
janovotna
napsal(a):
Tyhle fotky jsou z podvečerní vyjížďky,ale i tak bylo příšerné vedro... spíš teď chodíme krokem po lese a koupat se do tůní v potoce . Ještě přidávám jednu předbouřkovou fotku...
Ludia ja viem, že sa to nepatrí,ale já vám niekedy tak závidím to plavenie a brodenie vo vode, my totiž takú možnosť nemáme,ale chvála bohu máme tu lesné cesty a vychádzky do lesa sú moc fajn.Predvčerom sme chceli kone na chvíľu zobrať na vychádzku na ruke do lesa, ale to rodeo čo tam nastalo (nenormálne, ale fakt nenormálne sa na nás vrhli ovadá) nás presvädčilo, že to nie je až taký skvelý nápad.
dolinka
napsal(a):
taky jednu přidám, ale omlouvám se za kvalitu, je to focené skoro za tmy a foták nějak nezvládal
tak zase monty a já
tana skorcova
napsal(a):
Ludia ja viem, že sa to nepatrí,ale já vám niekedy tak závidím to plavenie a brodenie vo vode, my totiž takú možnosť nemáme,ale chvála bohu máme tu lesné cesty a vychádzky do lesa sú moc fajn.Predvčerom sme chceli kone na chvíľu zobrať na vychádzku na ruke do lesa, ale to rodeo čo tam nastalo (nenormálne, ale fakt nenormálne sa na nás vrhli ovadá) nás presvädčilo, že to nie je až taký skvelý nápad.
U nás taky lítají mraky ovádů a jiných bodavců, ale ten můj koník je naštěstí takový flegmatik, že se někdy ani ocasem neožene. Můžeme chodit v pohodě kdykoli, kamkoli a není problém. Snažím se ho sice nastříkat repelentem, ale moc to nepomáhá. Taky dáváme česnek do žrádla, myslím, že díky jemu není tolik zeštípaný. Tak ještě fotku v řepce :-)))
janovotna
napsal(a):
..
janovotna
napsal(a):
V rámci cvalu:o))
janovotna
napsal(a):
..
janovotna
napsal(a):
..
janovotna
napsal(a):
..
janovotna
napsal(a):
U nás taky lítají mraky ovádů a jiných bodavců, ale ten můj koník je naštěstí takový flegmatik, že se někdy ani ocasem neožene. Můžeme chodit v pohodě kdykoli, kamkoli a není problém. Snažím se ho sice nastříkat repelentem, ale moc to nepomáhá. Taky dáváme česnek do žrádla, myslím, že díky jemu není tolik zeštípaný. Tak ještě fotku v řepce :-)))
Pro Angie
Tak jsem tady ještě objevila Vaše fotky. Koník je úžasnej. Nemá ještě náhodou bráchu nebo ségru?
janovotna
napsal(a):
Matcho
janovotna
napsal(a):
Lake
janovotna
napsal(a):
Bára
janovotna
napsal(a):
Zase Bára
eavy
napsal(a):
Pro Angie
Tak jsem tady ještě objevila Vaše fotky. Koník je úžasnej. Nemá ještě náhodou bráchu nebo ségru?
Verčo, bohužel nemá sourozence, tedy aspoň já o žádném nevím. Narodil se v jižních Čechách, bydlel na samých hranicích s Rakouskem a já z něho teď udělala Středočecha. Tady přispívám ještě jednou fotkou z civilizace
janovotna
napsal(a):
A naposled
janovotna
napsal(a):
Hanka
svatka
napsal(a):
Ty fotky z digitálu se mi načítají hrozně nekvalitní:(
janovotna
napsal(a):
...
janovotna
napsal(a):
Všema čtyřma ve vzduchu. Plemenný hřebec Paso fino Colombiano Dilema del Ochoa
calamity
napsal(a):
Všema čtyřma ve vzduchu. Plemenný hřebec Paso fino Colombiano Dilema del Ochoa
Medunka a má maličkost...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Uživatel s deaktivovaným účtem

skippka
napsal(a):
Na Tatranu?
Skippko, ten otazník je na mě? Tak Tatran nééé, ale Budišov nad Budišovkou (okres Opava)...
janovotna
napsal(a):
Meya (pejsek)
janovotna
napsal(a):
Petra a Sahib
tajemma danny
napsal(a):
Pro muchlos::: sluší Vám to. Jinak seš teď na mailu? Písnu ti něco
Ja na kobylke Pejke (je to hucul)
heidy411
napsal(a):
a ešte stádo
plus jeden pochabí žrebec (Goral-tiež hucul)
heidy411
napsal(a):
plus jeden pochabí žrebec (Goral-tiež hucul)
P.S.:viac na www.cierne-kone.estranky.cz
janovotna
napsal(a):
tady já a jessi
janovotna
napsal(a):
A cváláme do cíle
janovotna
napsal(a):
Dallan a já
sadzi saj

sadzi saj

janovotna
napsal(a):
Americký klusák...točíme na překážku na závodech..
janovotna
napsal(a):
Já a Samik na strništi...
janovotna
napsal(a):
S miláčkem při práci
karwen
napsal(a):
S miláčkem při práci
Tak trošku starší fotči.Rocky a Sahib křtí naší novou jízdárnu
klafus
napsal(a):
Tak trošku starší fotči.Rocky a Sahib křtí naší novou jízdárnu
Jerry se taky nenechá zahanbit
klafus
napsal(a):
Jerry se taky nenechá zahanbit
kurna to je malinke tak neco vetsiho
janovotna
napsal(a):
taky pridam.
kati
napsal(a):
este
posledni,ale s timhle konikem v sedle nemamomluvam se ta fotka je trochu spatne videt.
janovotna
napsal(a):
Saxík ve vzduchu...
cheyenne
napsal(a):
A na zemi
A já cválající na Hardym... inteligentně v kraťáskách
cheyenne
napsal(a):
A já cválající na Hardym... inteligentně v kraťáskách
Verunka a naše Unča
janovotna
napsal(a):
A tady tak rychlý cval, že to ani foťák nestíhal
jezabel
napsal(a):
Verunka a naše Unča
Já a Jessulka na závodech v Trojanovicích =)
cheyenne
napsal(a):
A tady tak rychlý cval, že to ani foťák nestíhal
o5 Verunka a Unča
janovotna
napsal(a):
tak tady cval
barbucha61
napsal(a):
na dostizích...nějakej uň
tak a tajdy moje zlatisko..