Ahoj všichni , na nemoderce už plánují Olomoučáci vandřík ,tak mě napadlo ,že by jsme i my v okolí Vsetína až Zlína ,mohli taky neco spáchat.Loni uz jsme jeden Vandr absolvovali a bylo to fajn.Je tu nějaky nadšenec co by se přidal?Zhruba první tyden v červenci co jsou 2 svatky.?Jeste nebude takové horko tak byt mohlo byt fajn.Pokud nekdo máte tip na stanovište v okolí zlína,pak nekde kolem Kroměříže,nebo Bystrice pod Hostynem,dejte sem prosím kontakt.Nebo nejaky návrh na trasu cca 30-40 km?
Ahoj,
né že bych byla vědma, abych věděla, co bude v červenci, ale předběžně říkám návrhu ano. Není nad to si odpočinout v přírodě.
Loni jsem také plánovala, ale padl. Stanoviště bylo domluveno v Těšánkách, kde byla podmínka vyšetření krví koní (odchovávají hříbata, březí matky atd.) a pak Kostelany, kde si podmínkama nejsem jista. Můžu mrknout do mailové korespondence, když budeš chtít.
Tak jsem se na to dívala..
Takže v Kostelanech není problém, když se to nahlásí dopředu. Co se koní týče, tak podle naplněné kapacity je možné i box, jinak pastvina/výběh s el. ohradníkem. Pro lidi buď možnost hotelu (na což třeba nevím, kdo z nás bude mít).. jinak tee-pee nebo vlastní stan. Podrobnosti by se musely domluvit na mailu, slečna je ale velmi vstřícná. Nicméně nevím, kudy máte v plánu jet. Já se dřív nacházela právě v Buchlovských kopcích (terén tedy znám), nyní jsem kousek za Zlínem.
Já se chystám s kobylou na trasu Brno - Zlín - Vizovice - Francova lhota, ještě nevím přesně na kolik dnů nám to vyjde, ale přejet musíme v poslením týdnu v červnu (abych se časově vešla mezi kurzy, kam se chystám). Chci to vzít z Panské Líchy, přes Olšany, nějak kolem Morkovic - Slížan do Chřibů, Napajedla, Vizovice - no a z Vizovic už trefím aj poslepu. V srpnu pojedu přesně naopak - směrem do Brna.
Ráda přijmu typy na přespání - stačí ohrada a střecha nad hlavou v případě deště (seník)...
já bych se taky přidala, vyhovovalo by mně ale ne na týden,ale kratší doba..dovču si beru v srpnu vždy 14 dní, tak tady bych si vzala nějaký prodlouž.víkend.těch 35 km už asi kobyla šla na nějakém hubertu.Připojila bych se k vám někde cestou..jsem u Vizovic.máte koně okuté na všecky 4? uvažuju, že by to možná bylo potřeba na delší trasu
hanko,chtela bych jed k darči Nanetka do Tvorovic.kone mam ted na boso ale na vandr budu obouvat na vsechny 4,pro jistotu,,Zhruba by byla trasa,pokud by se vyjíždelo od nás tj.Leskovec petruvka ,Zlín,Tvorovice,Přerov, bystrice pod hostynem,Vsetín.To je zhruba směr. U nanetky je stanoviste zhruba domluvené,.Jelikož si mužu dopravu zajistit tak se defakto muze vjíždet odkud koliv.
a to by bylo na týden? nebo na kolik dní, zní to teda dobře, Petrůvka asi k Donty, že.ještě bych musela popřemýšlet jestli bych jela jen část, nebo vše záleží na počtu dní.jj Nannetku znám, včera jsem ji viděla na bále a hleděla jsem jak zhubla vypadá skvěle!taky bych byla pro okut na 4, kovář dojede v červnu jak to počítám,přepravu případně bych snad taky splašila, auto a "E"máme, i krve.jen vozík pučit
Záleží kolik se naplánuje stanovist,petruvka jedna noc,pak byto chtelo stanoviste mezi petruvkou a tvorovicema,to y byla druhá,tretí tvorovice,čtvrtá nekde kolem té bystřice pod hostynem,a pak bud jeste jedno nebo domu.takže 4 noci zhruba.jako kilometrove to neni taková hruza,pokud semi nešprajcne chlap,tak by bylo i doprovodné vozidlo at se vsechno netaha na sedlech.
westgirl
napsal(a):
a to by bylo na týden? nebo na kolik dní, zní to teda dobře, Petrůvka asi k Donty, že.ještě bych musela popřemýšlet jestli bych jela jen část, nebo vše záleží na počtu dní.jj Nannetku znám, včera jsem ji viděla na bále a hleděla jsem jak zhubla vypadá skvěle!taky bych byla pro okut na 4, kovář dojede v červnu jak to počítám,přepravu případně bych snad taky splašila, auto a "E"máme, i krve.jen vozík pučit
Teda Hanko já žasnu...jak je možné, že o tobě zase nevím?????? Jsi už asi pátá,kdo mi říká že tam byl a já o něm nevím...ale teda děkuji :-)
rubie
napsal(a):
Teda Hanko já žasnu...jak je možné, že o tobě zase nevím?????? Jsi už asi pátá,kdo mi říká že tam byl a já o něm nevím...ale teda děkuji :-)
ja se z tech nicku zcvoknu,čau darčo,jak jsi na tom s casem?že by jse se konecne stavili na tu návštevu?máš vikendy volné nebo deláš?Co sobota 19.3,? jen na otočku?
cookie
napsal(a):
ja se z tech nicku zcvoknu,čau darčo,jak jsi na tom s casem?že by jse se konecne stavili na tu návštevu?máš vikendy volné nebo deláš?Co sobota 19.3,? jen na otočku?
Prosím tě to je nick z dáávné doby a nepřišla jsem stále ještě na to,jak se ho zbavit a udělat nannetku.Hele my jdeme s Romanem v pátek na ples,takže pokud to nebude moc brzo ráno tak by to šlo :-)