Máte s nimi někdo zkušenosti? Našla jsem všestranné sedlo, kolenní opěrky, opěrky i zadní a hluboké poslední - přesně co hledám, vyplatí se ale jeho koupě? Je pohodlné? Není to jednoduše řečeno "šmejd" aby to koni nezpůsobovalo problémy.
Pokud není toto vhodná koupě, tak jaké by jste mi doporučili levnější variantu podobného typu? Kolenní opěrky i zadní pěrky a hluboké posedlí?
Uživatel s deaktivovaným účtem

je to india, ostatne ako vsetky sedla v takejto cenovej kategorii. Pri velkom stasti nebudem mat negativny vplyv na kona( o com dost pochybujem), ale prejavi sa to len na exterieri sedla(ako osupane bocnice a podobne.
pokial nemas na to kupit nove kvalitne sedlo, skus hladat v inzercii, ja som pred pol rokom kupila stubbena za cca 5.000 ceskych, je to sice starsie sedlo, ale naozaj kvalitne. jedina vada bol roztrhnuty remen podbrusaku(o com som ale pri kupe vedela)...
kvalitne kozenne sedlo vydrzi bez vaznejsej ujmy aj 20 rokov, investicia do indie je tak max. na 5 rokov..
tohle sedlo jsem měla asi 10let,než jsem přešla na westernové, nemůžu si stěžovat kobyla neměla nikdy žádné problémy sedělo velice dobře a že jsem v tom něco najezdila i jsme absolvolvali parkur, trénovala jsem v něm na drezuru a nikdy žádný problém navíc i po 10letech bylo furt v top stavu krom vyšuslé barvy od kolen, spokojenost veliká
Kdyby měl někdo zájem prodávám starší skokový univerzál Kentaur. Hluboké posedlí, velké přední i zadní opěrky.Posedlí 17, komora 2. Používáno na koně s vysokým kohoutkem. Sedí ale i na kulatých koních. Cena 9000,- V případě zájmu mě můžete kontaktova na emailu : bagetka.syrova@email.cz