Uživatel s deaktivovaným účtem

donty
napsal(a):
Není náhodou váš koník ustájen na pastevku v Moravských Knínicích? Mají tam takového PH hřebečka
Ano je to on
donty
napsal(a):
Jé, tak to jsem si tipla správně. On je totiž hrozně podobný Jazzíkovi, který je o dva roky starší a taky na stejném pastevku, jako Váš hřebeček. Jsem chovatelka Jazzíka Viděla jsem Vašeho hřebečka na fotkách od Hanky a Lucky...
Jojo oni jsou jak dvojcata. Oba maji i ty tri nohy bile. Jen predni ma kazdej jinou...
donty
napsal(a):
Jsou jak z jednoho vejce Máte jen tady toho hřebečka nebo i ještě jiného koně? A po jakých rodičích je Váš hřebeček?
Tata je Taris Quo Vadis. Snad nebude vadit majitelum kdyz tu stahnu fotku z jejich webu...
donty
napsal(a):
Jsou jak z jednoho vejce Máte jen tady toho hřebečka nebo i ještě jiného koně? A po jakých rodičích je Váš hřebeček?
Hneda kobylka kousek pod mym prvnim prispevkem od uzivatelky "janovotna" je taky po Tarisovi.
A tohle je hrebeckova mama. Vyse zminene kamaradky kobyla :-) Mam z ni uz jednoho syna takze jsem vedela do ceho jdu.
hanzy
napsal(a):
Hneda kobylka kousek pod mym prvnim prispevkem od uzivatelky "janovotna" je taky po Tarisovi.
A tohle je hrebeckova mama. Vyse zminene kamaradky kobyla :-) Mam z ni uz jednoho syna takze jsem vedela do ceho jdu.
Tarise znám a kobča je moc pěkná .....Budete mít i letos hříbátko z této kobylky? Kobylka (máma hříbat) má jaký původ?
donty
napsal(a):
Tarise znám a kobča je moc pěkná .....Budete mít i letos hříbátko z této kobylky? Kobylka (máma hříbat) má jaký původ?
Tady jeste ten starsi bratr. Letos 4lety... ten je po Billy Skip Bars...
Info o kobci spis u majitelky Ale dava povahove milacky...
hanzy
napsal(a):
Tady jeste ten starsi bratr. Letos 4lety... ten je po Billy Skip Bars...
Info o kobci spis u majitelky Ale dava povahove milacky...
Pokud dává povahově vyrovnané potomky, tak to je super, ono totiž ani tak nezáleží na barvě a původu, jako na charakteru...tedy alespoň mě
duna
napsal(a):
Dobrý den, omlouvám se že zasahuji do vaší diskuse ale zajímalo by mne: V Moravských Knínicích je pastevní ustájení? Ustajují i kobylky nebo jen hřebečky? Kolik to tam stojí? Jaké mají podmínky a pastviny? Ještě jednou se omlouvám za vstup....
Ano je. Jsou tam ustájené kobyly, valaši i hřebci.....více info. na : majili@email.cz
No, do téhle kategorie vlastně mám taky čím přispět:-) taktéž červnový hřebeček, ČT, aktuální foto nemám, až se umoudří počasí, dodám..
Vytahuji staré téma, letos určitě taky dorůstají ročci :-))
tady jeden loňský PH, bohužel je momentálně na prodej. Otec Smart Cherokee Dee. Silný, korektní a velmi hodný hřebeček.
A ještě jeho kamarád, 3/4 paint, také velice hodný, poddajný a mazlivý hřebeček.
chex
napsal(a):
A ještě jeho kamarád, 3/4 paint, také velice hodný, poddajný a mazlivý hřebeček.
Naše kobylka - taky roční - jako by jim z oka vypadla ...
Také přidávám svou roční kobylu. Jmenuje se Maybe Baby Z, plemeno zangersheide, narozená 11.04.2011. Momentálně má v kohoutku asi 155 cm.
Ahoj, tady je náš roční hřebeček Goldenbay White Coffee. 87,5% Welsh Cob, 12,5% Shagya. 1 rok mu byl 17.2., měří určo přes 140cm teď, v dopělosti tak 155.
medunka
napsal(a):
Ahoj, tady je náš roční hřebeček Goldenbay White Coffee. 87,5% Welsh Cob, 12,5% Shagya. 1 rok mu byl 17.2., měří určo přes 140cm teď, v dopělosti tak 155.
A tady detail hlavičky :-)