Mám kobču po paintovi, v dubnu dva roky. Pomalu přerostla maminu, tak mě zajímá, co ještě můžu čekat...
Pošlete fotky a míry svých koníků
Ať se můžeme pokochat
Goldie má teď něco přes 145 cm a je to víceméně zlatíčko Táta má zapsáno 148 cm, ale teď má prý víc... Tak jestli měl ve třech těch 148 cm?
Ahoj, tak mé kobče budou v květnu 2 roky. Ted měří páskou cca 140 cm. Je to WPBr
Arabský plnokrevník, v květnu dva roky. Maminka kvh 145 cm, tatínek 158. My momentálně cca 146cm.
Tak to je P.R.E. andalusanka přímo ze Španělska, takže velikost jejich rodičů nevím, ale neměli by být větší jak 160 cm.
Veca Elelectra, dva roky bude mít v květnu a nyní měří 155 cm.
Kathey- tak to jste na tom stejně jako my, jen náš tatík byl o pár facek menší.. Já právě doufám, že by se kobča přes 150cm mohla přetáhnout, ale je mi jasný, že mně napotvoru, přestane teď růst a jen mohutnět a tloustnout :-)
Johnt- Je zajímavý, jak mají andalusani krátký ocas :-) Jsem si toho všimla už na pár dorostencích... Má to nějaké vysvětlení? Jinak už je docela veliká, myslíš, že těch 160cm nepřeroste?
-Každopádně máte krásný koníky
Kathey- Já doufám taky, ještě mám jednu fotku a tam vypadá větší
A ještě mě nemile překvapila s tím, že mi bělá... Můj krásný strakáček se mi ztrácí před očima Ale co, hlavně, že je hodná a chytrá.
zdravím, skoro dvouletek, ale loňský, ze škaredého hříbátka mi vyrostl nádherný koník, STKL vraník.....
Taky my se taky hlásíme do klubu, máme dva dvouletky na konci června. Hřebeček je první hříbě,takže byl o drobet menší,ale nyní má 150KVH máma má 167 KVH a táta 187KVH
Kobylka má cca152 KVH máma má 165KVH a tatík taky
Takže doufám že se oba ještě pěkně vytáhnou,hřebec spíš,malá je takové malé nadělané torpédo
Momentálně chlupaté obludy a tipuju že od jara se zase začnou vytahovat pěkně do výšky
avelanc
napsal(a):
Kathey- Já doufám taky, ještě mám jednu fotku a tam vypadá větší
A ještě mě nemile překvapila s tím, že mi bělá... Můj krásný strakáček se mi ztrácí před očima Ale co, hlavně, že je hodná a chytrá.
fešák to je, jinak jaký zbarvení mají rodiče, že vybělává? a taky po jakém hřebci přesně je? Se poved:)
Hafling, v květnu dvouletý, cca 144 cm (matka 146, otec 148 cm, tak doufám, že taky ještě trochu povyrostem).
johnt
napsal(a):
Tak to je P.R.E. andalusanka přímo ze Španělska, takže velikost jejich rodičů nevím, ale neměli by být větší jak 160 cm.
Veca Elelectra, dva roky bude mít v květnu a nyní měří 155 cm.
A ještě jedna z léta
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak...tady můj paint horse hřebčák :-) Nyní v kohoutku 145 já zase doufám,že těch 155 udělá
Taky jsem si původně myslela, že bude mít přes 155cm, když jsem viděla, jak je veliká... Teď si říkám, že budu ráda za těch 150cm :-)
Kathey-je to kobylka po Mg Doc Joe Chex, máme ho už ozkoušeného, je fakt hodný, takže teď už netrpělivě čekáme na druhého hříbka po něm (týden kobča přenáší No a bělá proto, že máma je šimla- bělá pomalu, ale přece... Sice mladá zůstala po hřebci strakatá, ale tmavý fleky má asi po mámě.. Nebo nevím...
A co ty máš za koníky-jen araby? Jezdíš vytrvalost nebo jen náklonost k tomuhle plemenu?
-Nevíte někdo jestli kůň může zůstat šedobílý strakáč? Já pořád tvrdím, že vybělá, ale veterinář i majitel hřebce na mě koukají jak na telátko
Foto kstichtící se mamina
avelanc - před 4mi lety jsem se dostala, vlastně úplně omylem do stáje, kde araby chovají....a nějak mne to chytlo natolik, že jsem si loni jednoho pořídila. Z vize show koně jsem rychle vystřízlivěla a jelikož kobča vypadá, že má slušnou kostru a nohy, tak ji možná nějaká ta vytrvalost čeká, uvidíme, co nám život přichystá :)
Jinak si myslím, že by vám ty šedivé fleky i zůstat mohly, možná budou časem světlejší, ale nějak mi připadá, že už jsem takového koníka viděla.

Snad se Dakotka nebude zlobit,když dám pro srovnání barvy jejího frajera...
Ale má Lupena a ten se taky zbarvil :-) Takže je možné,že vyšimlovatí i do takovéhohle strakáče :-)

Díky za info.. A ten strakáček už více nebělá?
To by bylo fajn, alespoň nějak by zůstala barevná :-)
Tohle se nám narodilo a já byla na větvi, nenapadlo mě, že ty flíčky nebudou trvanlivé

Dle mého to už je konečná barva,ale více by asi řekla Dakotka,která ho má denně na očích a barvy určo pozoruje.
Mně hřebec jen prokvítá (fůůůj,já chci ryzáka) takže všude říkám,že mi taky "šimlovatí"
Už jsem sem tu fotku dávala do jiného tématu, ale jenom příklad toho, jak kůň může změnit barvu naprosto. Ten stejný kůň v den narození a vpravo na fotce ve dvou a půl letech - nyní je tříletej a za ten půl rok docela vytáhnul a i zmohutněl. Jinak je to mix, něco z araba, něco z appy, zbytek těžko říct. V současný době má tak zhruba 156 cm, maminku už přerostl, tatínka ještě nedorostl, ale těch 160 cm mít asi nakonec i bude.
Uprostred Lex ted posledního března 2 roky,momentalne 148 v kohoutku,V pravo Red v kvetnu 2 roky,zatím 141.Oba jeste porostou.Jsou po appach Crazy bar tinky ,ryzak je po Mostarovi.
Tak tohle je Erwen. v červenci bude mit 2 roky. Je to taová lehce vyčuraná ale i inteligentní. Já ji mám na vycvik později obsedání.
gituna
napsal(a):
Evuško, koukej navalit fotky chlupáčů!!! Já taky v dohledné době pofotím a ukážu...Obávám se, že náš W má cca o 10 cm víc než ten tvůj...trochu se začínám děsit, co z něj nakonec vyroste, už teď v 1 3/4 roce mi mává hlavou nad hlavou
Fůůůůůůůůj takovou obludůůůůů
No já nepočítám že by vyrostl až tak,přeci je to první hříbo,byl docela drobek,takže pokud bude mít konečnou výšku 170KVH budu spokojená :-) Ted už dotáhl mladou,takže to moc neřeším,je na něm vidět,že bude růst dlouho oproti malé,ona má v sobě plnase,takže doroste dřív Stará kobyla je totiž polokrevná
Shani taky rostla dost dlouho Ale zkusím něco nafotit,slezla mu už maxi srst tak vypadá dobře
Krásní koníci, prostě nádhera
A co už s koníky děláte? My v poslední době chodíme na ohlávce na procházky a seznamujeme se s "bubáky" :-) Zatím je moc hodná, tak jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží....
V květnu 2letá Tequilla, KVH nyní 155-158 cm. Jak nafotím zašlu v celé kráse. Puvod je Genius 2 x Bell Ami x Lopez .
tak se taky pochlubíme tady naše jednobarevná paintka LADY JANE DIABLO, foceno v srpnu
dannynka
napsal(a):
tak se taky pochlubíme tady naše jednobarevná paintka LADY JANE DIABLO, foceno v srpnu
dva roky měla teď v pondělí
a jestě jedna QH klisna CMR SKIPIE HOLLYWOOD , ta měla dva roky teď v neděli
donty
napsal(a):
Já se z tebe dorvu
No jo.. Sak me znas..
Ale vdecna ti nejsem.. Porad mu muj mily visi kolem krku..
Porad rikam, ze ho ma radsi nez me..
dannynka
napsal(a):
a jestě jedna QH klisna CMR SKIPIE HOLLYWOOD , ta měla dva roky teď v neděli
tak a tady je i s maminou a se svojí prapra sestrou (mají jednoho dědka společného), taky foceno v srpnu
cocodewald
napsal(a):
Jeste jedna
teda krasavec vidím, že jste taky ujetí na velké bíle lucerny, to my máme taky doma hřebce s lucernou letos bude tříletý
donty
napsal(a):
Parádní !! Po jakých rodičích je?
je z matky: BRAVO LADY DALLAS a po otci: SR HOLYWOOD SHINER,
je to , ale ještě takové puberťátko, letos bych sním chtěla vyjet někam ven na hobbyčka tak uvidím jak se hoch bude chovat
dannynka
napsal(a):
je z matky: BRAVO LADY DALLAS a po otci: SR HOLYWOOD SHINER,
je to , ale ještě takové puberťátko, letos bych sním chtěla vyjet někam ven na hobbyčka tak uvidím jak se hoch bude chovat
Je parádní . Nad hřebcem SR HOLYWOOD SHINER jsem přemýšlela u jedné z našich klisen na připouštění
donty
napsal(a):
Je parádní . Nad hřebcem SR HOLYWOOD SHINER jsem přemýšlela u jedné z našich klisen na připouštění
určitě je to dobrá volba, vidím to jak na tom hřebčákovi tak na naší odchované 2-leté klisně která je taky po něm jsou to úžasná zvířta, kdybychom něchtěli strakaté hříbě tak bychom kobču Shinerem připustili znovu
tak já jsem si domů po dvou letech dovezla z pastevka dvou a půl letého Démonka po Al Campo, matka po Grand Step....je na něm vidět, že bude pozdní, ale masivní nohy a stálá přestavěnost o docela velký kus značí to, že až zmohutní, bude z něho fakt kus pořádnýho krásnýho koně..:)
Doufám, že nikoho nepobouřím když vám sem hodím svůj "inzerát". Koupila jsem kobuši vitamíny, ujištěna, že koním chutnají a přijímají je velmi dobře. Asi není kůň...
Jedná se o cca 19kg pytel minerálky Horsal JUNGpower od Schaumanna, přijde mi škoda to vyhodit.
http://www.schaumann.cz/vyrobky /kone/mineralni-krmiva/horsal-jungpower/
Celé za 800kč, přičemž dohoda je jistá a není problém odkoupit jen část. Trvanlivost 6měsíců.
Brendy,z jara bude mít tři.Podzimní foto.Rodiče má dost mohutné,tak kdoví co mi z něj vyroste
Taky máme 2 roky.. Ale tohle je teda starší foto když mu byl 1 rok, jestli to nevadí
Leon - Slovenský teplokrvník... 2 roky a 7 mesiacov:)
Jeho výška momentálne 178 cm... matka Kika 172cm, otec Letkis 187 cm :)
budajova1
napsal(a):
Leon - Slovenský teplokrvník... 2 roky a 7 mesiacov:)
Jeho výška momentálne 178 cm... matka Kika 172cm, otec Letkis 187 cm :)
ešte jedna :)
Sice kam se hrabem na nektere z vas, jak puvodem tak nadherou ale stejne se rada pochlubim dvema ktere mam od narozeni. Tady mala Nevada dva a pul, ted v zime ji prezdivame " Tatanka" haf/andalus
sheril
napsal(a):
Baron-hucul 75%
Otec: Surmacz
Matka: Barma po: Bára ,po: Hroby
já mu říkám Baronisko,Baruno a nejvíc Osle
janavar
napsal(a):
JJ je to ona, náš "malej" pásovec :-)) KVH 160cm
Ta se mi vždycky líbila, sledovala jsem ji na rajčeti v albech:-)
Moje Béra bude dvouletá koncem února, je teď naprosto nefotitelná, ohavná, chlupatá,nohatá.. :-))
žádnou slušnou aktuální fotku nemám, tak dám jednu ze září, kdy měla rok a půl; tehdy měla KVH 160 a od té doby jsem ji neměřila. Maminka po Wattergate má nějakých 167 cm, tatínek Ladinos 171.
Tak taky přidám svou troškou do mlýna. :)
kříženec ČT a araba. V červenci tříletý, tak snad nevadí. :)