Dostala jsem nabídku brigády u koní na jeden měsíc. Jednalo by se o celodenní práci okolo koní, chystání koní pro turisty a vyjížďky či vodění turistů. Pracovní doba by však končila až v 18:00 hod. Jaký byste očekávali za takovou brigádu plat, popř. za kolik byste ji byli ochotni vykonávat?
pavlsan
napsal(a):
moc prosím o nějaké tipy
To záleží na každém jedinci.Já pokud bych neměla své koně, a byla bych dlouho bez práce-finanční tíseň.Tak bych byla spokojená kdybych za měsíc takové brigády doslala třeba jen 5až 6tis.Ještě nedávno jsem dělala mnohem horší brigádu(koní se to netýkalo)Pracovní doba byla od 7:00 do 16:00 a měsíční plat 4000,- A 1tis sem projela busem.A byla jsem za to ráda protože nic jiného jsem sehnat nemohla a živím sebe,2koně a psa.
Ahoj,
já takhle jezdila brigádničit dříve je to tak 6 let zpátky na jednu turistickou jízdárnu, jeden rok mě dávali 80 korun čistého na ruku, s ubytováním stravou a pitím (kdykoliv cokoliv) což byla bomba, další rok už to bylo jen 200,- na den ale i tak velká spokojenost. Dělala jsem kolem koníků vše, ráno nakrmit, vypustit do výběhů, vykydat stáje (cca 30 koní) kolem poledene bylo vetšinou volno, odpoledne tu a tam nějaké vyjíždky s turisty nebo jen tak a večer koně zavřít nakrmit. Během dne jsme občas dělali nebo set aky váleli u bazénu :) Pro mě těch 200 na den bylo akorát ale já bych to dělalala i zadarmo jak mě to bavilo a 3 rok jsem už zaplaceno nedostala takže jsem vlastně zadarmo dělala :/
madow
napsal(a):
já třeba na brigádě nedostávala ani korunu,ale za to jsem mohla jezdit každý den na koní, měla jsem jídlo a ubytování....a že to byl zážitek...byla jsem u Zlatých koní Kinských
Taková práce by mi však taky nevadila ani zadarmo . Jenže možnost jezdit mám každý den a vyloženě hledám nějakou brigádu, kde bych si peníze vydělala.