Prodám sedlo Kentaur Kassiopeia, komora 2, posedlí 17,5, ježděné minimálně, v super stavu, pohodlné na vyjížďky a drezurní práci na jízdárně, ale i skočit se v něm dá dobře . Cena 9.500,-
cheyenne
napsal(a):
Prodám sedlo Kentaur Kassiopeia, komora 2, posedlí 17,5, ježděné minimálně, v super stavu, pohodlné na vyjížďky a drezurní práci na jízdárně, ale i skočit se v něm dá dobře . Cena 9.500,-
Prodám bezpečnostní vestu
Velmi příjemná a velice kvalitní bezpečnostní vesta odpovídající bezpečnostním normám, stupeň ochrany 3 - tedy nejvyšší možný. Nárazy absorbující materiál je dělen pro maximální volnost pohybu do menších dílců. Možnost úpravy velikosti pomocí šňůrek na bocích.
Vesta je určena pro postavu s obvodem hrudi 84-92 cm a obvodem pasu 80-90 cm. Velikost DĚTSKÁ XL.
Cena 1 300 Kč. Poštovné hradí kupující.
Možnost osobního předání v Olomouci. V případě zájmu napište na email petra.jurnikova@seznam.cz
Přední strana vesty.
Vestu prodávám protože je mi již malá. V případě rychlého jednání SLEVA !!
Nabízím westernový botky, origoš,ale nošené.
Velikost cca 41-42 ...měřena celá delká 28 cm.
Mám velikost 38 a jsou mi velké.
Každé za 300,-
Prodám sedlo KenTaur Seneca, posedlí 17,5, komora 4. Mému koni je malé. Sedlo staré 3 roky, perfektní stav. S třmenovými řemeny, 15 tis.
Prodám starší skokový univerzál kentaur jupiter ve skvělém stavu. Posedlí 17 komora 2. Vykrojená přední komora. Velké přední a zadní opěrky, hezky vede v sedu, velmi pohodlné. Sedí skoro na všech typech koní. Cena 8000,- Při rychlém jednání dohoda o ceně možná. Další foto na mailu.
email : regentana@atlas.cz
nová bezpečnostní vesta Junior M
Ochranné polstrování poskládané z jednotlivých panelů zajišťuje na jedné straně vysoký ochranný účinek při prudkém nárazu, nastraně druhé umožňuje komfortní nošení.
Speciální rozmístění ochranných polštářů garantuje velkou volnost pohybu při vysokém bezpečnostním standardu odpovídajícímu evropské normě EN 13158, stupeň č. 3.
Nově vyvinuté fixační nastavení k optimálnímu přizpůsobení nezvyšuje jen bezpečnostní hledisko vesty, ale zhodnocuje ji také po estetické stránce.
Střih, materiál a funkčnost zaručují vysoký standard mezi jinými na trhu prodávanými bezpečnostními vestami.
M
A 76-84 cm
B 68-76 cm
C 72-80 cm
A - obvod hrudníku
B – obvod pasu
C – délka od pasu přes rameno k pasu
ŠPATNĚ ZVOLENÁ VELIKOST
CENA 1950 (BĚŽNÁ CENA PŘES 2600!!!)
Udidlo stihlo, 2 x lomené, menší kroužky, mosaz
Stihlo má tloušťku udítka 15 mm průměr kroužků udidla je 55 mm, délka 12cm
PC: 550
prodám skokové sedlo euroriding saphir
komora č.2 posedlí 17,5
sedlo je v pěkném stavu, pravidelně mazané
zkontrolováno sedlářem a vyměněné protáhlé dírky na dopínacích řemenech
cena 8000...možnost předání Ostrava, Rychvald či Brno
Věci equitheme pro koně
Prodám líbivou sadu dečky a čabraky v čokoládově hnědé barvě se světlemodrým lemováním, k dečce je také čabraka - vše vel. full. Sada je používána pouze na závody, z nostalgických důvodů ji už nechci používat (prodej kobylky), aktuální cena je 600 Kč. mail: janulina.s@seznam.cz
Věci euitheme pro jezdce:
Prodám rajtky equitheme ve světlemodré barvě s čokoládově hnědým koženým sedem, ve vel. 42 - ale odpovídá vel. 40 i dle doporučení eshopu. Rajtky jsou použity pouze 3x na hobby závodech, aktuální cena 800 Kč. Prodávám aircool-funkční závodní triko equitheme s bílou paspulkou, pěkně šité, materiál výborně odvádí pot a udržuje tělesnou teplotu v optimálním stavu - možno i v zimě použít jako termo, vel. M. Použité pouze jednou - nesedí mi. PC: 886, aktuálně 599 Kč. Možno také do sady přidat zcela nové rukavice v čokoládovomodré barvě, vel. M, zcela nepoužité. Cena pouze 150 Kč.
Prodám krásnou šedou sadu - podsedlovou dečku a čabraku se zajímavým kostičkovaným lemem, značky Tattini - vel. full, málo používaná, v decentní a vcelku univezální barvě , dostatečně posltrovaná dečka se zajímavým proševem a lemem, má na sobě pár drobných rezavých teček, o kterých absolutně netuším, jak se tam octly, v použití to nevadí, nejdou téměř vidět. PC 900 Kč, dnes jen 500 Kč. Další fota dodám na emailu - janulina.s@seznam.cz, 774946614.
Výprodej ohlávek vel. full.
Prodám sadu v tmavě zelené barvě - ohlávka plus vodítko, zelená na nánosníku a nátylníku vzor karo, sada je často používaná - pro převádění ze stáje do ohrady, ale je plně použitelná a jako pracovní poslouží, je vel full a pro mé koně k ničemu. PC 560 kč, aktuálně jen 160 Kč. Dále prodám pěknou jako novou hnědobéžovou ohlávku, vel full., použita pouze párkrát při převozu na závody - cena 140 kč. Prodám hnědobéžovou provazovku vel. full, ze silného lana, opravdu kvalitní, vydrží dlouho a není tak ostrá, cena 120 Kč.
Jako bonus ke koupi některé z ohlávek přidám klasickou nylonovou ohlávku v zelené barvě s černým proužkem, používaná, ale jako pracovní a do ohrady ještě poslouží:)
dále mohu nabídnout starší kusy uzdečky, nějaké nánosníky, nátylník apod. za symbolické ceny.
Prodám Kentaur Naxos- 2, 17,5, černé ježděné cca rok, dezénovaná kůže, střední opěrky, close contact, cena 17000,- Upřednostňuji telefon 725836080
petraj
napsal(a):
Přední strana vesty.
Vestu prodávám protože je mi již malá. V případě rychlého jednání SLEVA !!
SLEVA vesty na 1 000,- včetně poštovného
Westernová dámská bunda. Velmi málo nošená, v dobrém stavu. Cenu nabídněte.
Prodám westernové sedlo šité českým sedlářem. Vyrobeno 06/2008. Velmi zachovalé, pouze běžné známky používání . Sedí na koníky se středním a nižším kohoutkem. Neprodávala bych, ale koníkovi nesedí
Více info a foto mailem - petra.lyskova@gmail.com
Prodám 19kg vitamínů Horsal JUNGpower od firmy Schaumann.
http://www.schaumann.cz/vyrobky/kone/mineralni-krmiva/horsal-jungpower/
Trvanlivost 6 měsíců. Koupeno před týdnem....všichni normální koně to jedí, jen ten můj ne :(
Cena 800kč, dohoda jistá, není problém odkoupit pouze určité množství.
Prodám jezdeckou přilbu. Používaná velmi málo. Jen malinko poškozená - ukousnutý kousek sametu. Nemá to vliv na funkčnost.
Je to klasická černá přilba velikost 56.
Cenu si představuju kolem 450 Kč + poštovné. Případně zkuste nabídnout.
Děkuji
email: petrakop7@seznam.cz
Nabízím anglické všestranné sedlo, vhodné na koně ss nižším kohoutkem. Sedlo je zachovalé, nepoškozené. Opotřebené běžným rekreačním ježděním. Pravidelně udržované. Holé, cena 2000Kč.Moravskoslezský kraj.T. 605 536 945
Ahoj,
prodám kvalitní drezurní sedlo Kieffer Wien DL. Sedlo je používané, ale v perfektním stavu. Je ušité z krásné kůže a pečlivě udržované. Pro náročné:) Velikost posedlí je 17, komora střední, spíš uzší (mezi sedlovými polštáři má 13 cm) a padne i na koně s výrazným kohoutkem - komora je vepředu vykrojená. Sedlo je velmi pohodlné a umožňuje dobrý kontakt s koněm. Před nedávnem bylo nově docpané.
Třmenové řemeny jsou krátké.
Na levé bočnici je několik rozpáraných stehů - všimla jsem si toho tento týden a nestihla jsem to dát opravit. Možnost dohodnout se na slevě...:)
V případě zájmu ráda zašlu více fotek - piště na mail hanik.ptc@centrum.cz
Prodám dečku s naušáky...nová cca5x na koni, nezničená, lehce zabarvena od sedla...na koni nejde vidět. Kvalitní provedení 700Kč + poštovné za celý set. ogal.seznam@cz RYCHLÉ JEDNÁNÍ CENA: 600Kč
happyhorse
napsal(a):
Prodám dečku s naušáky...nová cca5x na koni, nezničená, lehce zabarvena od sedla...na koni nejde vidět. Kvalitní provedení 700Kč + poštovné za celý set. ogal.seznam@cz RYCHLÉ JEDNÁNÍ CENA: 600Kč
cabraka
Prodám nízké westrnové boty, velikost 36, tmavě hnědé, málo nošené, udržované (pravidelně mazané).
Malá kosmetická vada (viz foto) - podpatek (pravá bota - vnitřní část) - trochu odchlíplá kůže. Cena 400,-
westernové boty (36) foto podešve - na podpatku pravé boty jde vidět ,, drobná kosmetická vada,, více fotek můžu poslat emailem, at to tady nezehltím...
Prodám Ohlávku s vodítkem - set. Velikost COB (odpovídá vel. 2 - plnokrevník). Zlaté kování, vodítko - panik karabina, ohlávka podložená neoprenem, nepoužitá, jen vyzkoušená (neladí nám barevně, cedulku už jsem vyhodila, takže nám ji v obchodě nevymění). Barva zeleno - hnědo - bílá (viz foto). Od firmy HKM sports equipment. Cena 290,-
Prodám více věcí na koně, sice používané,ale v dobrém stavu a třeba ještě někomu poslouží. Ceny + poštovné
Podsedlová dečka, používaná,ale v dobrém stavu, jako pracovní určitě ještě poslouží.
Cena 180 Kč.
NOVÝ KONTAKTNÍ NORTON,VÝMĚNNÉ KOMORY,posedlí 17
Sedlo syntetické REXINE Close Contact
Nový vylepšený, pevnější a odolnější model kontaktního sedla Norton Rexine Close Contact. Toto lehké syntetické sedlo má povrch z bezúdržbového odolného vinylu. Sedlo má plastovou kostru, výkroj na kohoutku a tato nová verze má navíc možnost výměny komory. Teď si již komoru můžete vyměnit sami – jednoduše dokoupíte odpovídající komoru a pak už vám stačí jen šroubovák. Namísto nýtků jsou u tohoto sedla vpředu u komory šrouby. Sedlo je skokově univerzální, lze je využít pro běžnou práci i skákání, posedlí je středně hluboké, kolenní opěrky jsou nastavitelné, na suchý zip.
Sedlo bylo jen párkrát položené na koni,nikdy nebylo použité.Mému koni je bohužel ůzké(je to chlaďas).Mám k němu střední,širokou a extra širokou komoru.Jednu dám k sedlu zdarma a ostatní prodám za 150kč kus.Na sedlo je záruka 2roky!Osobní odběr Uničov.
S prodejem velmi pospíchám.Původní cena byla 5200,-
Nyní 4800,-
m.p.loucka@seznam.cz
Podsedlovka vykrojená, bohužel je vzadu okousaná od psa, jinak na použítá cca 5x . Cena 120 Kč
Dále prodám : podbřišník,velikost 120 cm, bez dotahovacích gum, jako nový. Cena 200 Kč
modrá ohlávka, velikost pony, používaná,ale do výběhu ještě poslouží, přezky a karabina jsou v pořádku, cena 80 Kč
Udidlo, stihlo, 1 x lomené, trochu orezlé, velikost 13,5, cena 80 Kč
Jezdecká helma, starý typ, zapínání na gumičku, nepoškozená, cena 50 Kč
Přetahovací gumové zvony, jeden je dole trošku poškozený,ale nebrání funkčnosti, cena 80 Kč.
Fotky zašlu na požádání ( nechtěla jsem to tu zaplácávat)
Kontakt : sarka-francova@seznam.cz
Prodám hnědé sedlo, nejspíše skokový univerzál, komora širší 2, velikost posedlí 17,5. Hluboké, pohodlné. Cena 3700 Kč. K vidění v Brně, možný osobní odběr na trase Brno - Valašské Meziříčí nebo dobírka. Více informací a fotek na e-mailu kiya@email.cz
Ahoj mám pár věcí na prodej a nebo na výměnu za něco jiného :) Bílé lamelové zvony, jsou párkrát použité, ale na jedné je opravovaný řemínek...drží to dobře, ale dá se dokoupit a snadno vyměnit. Dále neoprenové úplně nové zvony kentaur, bohužel ještě nemám vyfocené, ale napravím to. Sešli se mi dvoje a dále anglickou černou uzdečku, také je ve velmi dobrém stavu. Je černá a vel. bude Cob. Také můžu nabídnout nějaké čištění. Dnes nebo zítra pořádně proberu stáj a popřípadě ještě něco na prodej doplním. Foto zde: http://akasha666.rajce.idnes.cz/Na_prodej/ a email je akasha666@seznam.cz
Prodám novou uzdečku Eurohorseline, PC 600, NC 450,-, velikost cob, včetně otěží...mohu poslat na dobírku, nebo osobní předání ČB, PT. IvethG@seznam.cz
Prodám podsedlovou dečku, kvalitní, pevná, používaná, zachovalá, cena 150kč. IvethG@seznam.cz
Weve

XXX.XXX.62.10
Ahoj, můžu se zeptat kde jsi sadu koupila? Já bych ji moc chtěla ale nevím jestli by nebyla moc velká! nA HAFLOUŠE!!!