Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2006 20:26

Zdravím...
Chodíte se starat o koníky do nějakého útulku?Nebo snad máte koníka z útulku?
Z jakého jste si koníka vzali , nebo do jakého chodíte?
Pošlete fotečky koní z útulku!

23.6.2006 21:55

Jak se dá takový koník z útulku osvojit? Co všechno to obnáší? Na kolik takový koník příjde? A jsou někde zveřejňovány nabídky?Kde jsou takové útulky a je možné je navštívit?

24.6.2006 08:37

Jednoho Astora jsem kdysi znala. Byl to temperamentní americký klusák. Stál dlouho v Ostravě-Hrabové a potom se podal myslím někam na Moravu...nevíš o něm něco blizšího?!

24.6.2006 21:08

Nemáme koníky přímo z útulku,koníky zachraňujeme a pak je dáváme ke známým lidem,nebo si je necháme.Před 3-mi měsíci jsme přivezli kobču,co měla jít na jatka.Kobylka je hodně kopavá,ale vzheldem k tomu že jsem jí znala již dýl,hned jsme pro ní jeli,když jsme zjistili,že má jít na jatka(byla tam jěště se svojí dcerou,tu si vzala kamarádka) Kobyly byli hodně podviživené a zubožené,lidem nedůvěřovaly,ale po mesíci si začala navykat Kopyta měla jak lyže,bohuž jelikož kope,musí se strouhat pod otupovadly.Přikládám foto při příjezdu a po 5-ti týdnech u nás

24.6.2006 21:10

saja napsal(a):
Nemáme koníky přímo z útulku,koníky zachraňujeme a pak je dáváme ke známým lidem,nebo si je necháme.Před 3-mi měsíci jsme přivezli kobču,co měla jít na jatka.Kobylka je hodně kopavá,ale vzheldem k tomu že jsem jí znala již dýl,hned jsme pro ní jeli,když jsme zjistili,že má jít na jatka(byla tam jěště se svojí dcerou,tu si vzala kamarádka) Kobyly byli hodně podviživené a zubožené,lidem nedůvěřovaly,ale po mesíci si začala navykat Kopyta měla jak lyže,bohuž jelikož kope,musí se strouhat pod otupovadly.Přikládám foto při příjezdu a po 5-ti týdnech u nás

další po příjezdu

24.6.2006 21:15

saja napsal(a):
další po příjezdu

Po 5 ti týdnech

24.6.2006 21:18

saja napsal(a):
Po 5 ti týdnech

a poslední

25.6.2006 08:28

saja napsal(a):
a poslední

No kdyz uz jsi u tech utulkovych koniku,tak tady prihodim Kedouse.Je to ten nejlepsi ponicek na svete.Vic nez ja se o neho stara tatka a proto je tak kynuty,ale je moc sikovny,vcera jsme byli na zavodech a na parkuru byl 5.!!!!!!

28.6.2006 14:05

Ahoj když chodís do toho utulku,mohla by jsi me rict jak se dari ty kobylce se sloní nohou myslím že je to Žanetka,udělali jsme výstavu u nás v kině koníku z tohoto utulku aby jsme je zkusili alespon neco malo podporit,taze jeji pribeh jsem cetla,ale vim ze nakonci bylo napsano,ze se uvidi az zacne teplo.Tak bych te chtela poprosit jestli by jsi mi rekla jak se ji dari,Hubbub jsem koukala ze uz ma nový domov,to je super moc sem mu fandila!Jestli nechces tady napis na muj mejl! klawdie@centrum.cz.Dekuji

28.6.2006 14:29

Jo promin holka to je...no tak dekuji moc za tvou rychlou odpoved,snad se tech klicenek co tam mame proda hodne a aspon trochu vám to pomuze.Ahoj

28.6.2006 15:25

klawdie napsal(a):
Jo promin holka to je...no tak dekuji moc za tvou rychlou odpoved,snad se tech klicenek co tam mame proda hodne a aspon trochu vám to pomuze.Ahoj

nechci tady rozvířít nějaké lži ale zkuste se zeptat jestli by nepomohla březost. Někdo mi říkal, že měl kobylu se sloní nohou a vet. jim doporučil připuštění. Vlivem změn hormonů v tělě se otok zmírnil a téměř nebylo k poznání že by někdy kobyla nohu měla oteknout. Zkuste se na to zeptat veta!!! MOC DRŽÍM PĚSTIČKY!!!

28.6.2006 15:29

tajemma danny napsal(a):
nechci tady rozvířít nějaké lži ale zkuste se zeptat jestli by nepomohla březost. Někdo mi říkal, že měl kobylu se sloní nohou a vet. jim doporučil připuštění. Vlivem změn hormonů v tělě se otok zmírnil a téměř nebylo k poznání že by někdy kobyla nohu měla oteknout. Zkuste se na to zeptat veta!!! MOC DRŽÍM PĚSTIČKY!!!

Také znám jednu zachráněnou kobylku se sloní nohou, byla to veteránka dostihačka, později prý parkuračka a poté i drezury. K nám se dostala jako 19-ti letá. Byla to čiperka, noha jí nepřekážela. Ale tato kobylka měla sloní nohu podstatně menší než Žanetka. Bohužel již není mezi námi

30.6.2006 19:13

Ježíš. To je strašný... Chudák kobylka.
Nejde to třeba nějak odoperovat? Nějak ořezat nebo něco? Asi ne, viď. Předpokládám, že by vám to vet poradil. :-( Každopádně přeju hodně štěstíčka a doufám, že se to podaří nějak zmírnit...

Přidejte reakci

Přidat smajlík