Westernové plemena a jezdci kochači 176

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2011 09:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jsme vorazili i my,i koníci.:-)

3.4.2011 09:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Přes most je udělaný nový zábradlí,vypadá to moc hezky.:-):-)

3.4.2011 09:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už jsme zase v naší vsi,přežili jsme všicí v naprosté pohodě a dohodli jsme se,že co nejdříve to půjde,tak zase vyrazíme společně na nějákej krásnej koňovejletek.:-):-):-)

4.4.2011 08:21
remonek

XXX.XXX.162.107

Tak se taky hlásím po víkendu, též jsme byli vejletovat. Před Sobistou smekám jak to suprově zvládnul a šel jak starý mazák. Šlo nás 17 koní, pro Miu životní premiera v takovém houfu,takže kobyla trochu nervila a pořád se chtěla cpát dopředu,ale i tak to myslím docela zvládla. :-)

4.4.2011 08:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlík:-)Šárí,tý jo,táková hromadasmajlík,to nás bylo o 10 míň,:-)ale i tak to bylo taky hezký,Jarča má sice nejradši,když jedeme jen my samy 2,ale pak byla opravdu ráda,že oni s náma jeli,smajlíka že zjistila,že Monďásek je hodný i tak.:-)
:-)Holky si na louce hezky zaskákaly,Míše tam dobře kozluje ten koník,ale v pohodě to useděla a skákali taky moc pěkně,to je skokovej moc šikovnej koník.:-)

http://www.youtube.com/watch?v=MhEwEzXsxhg

4.4.2011 08:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|Ale měli jsme tam i pád,chudák Michal si chtěl zkusit takovou pidipřekážku,kobča se sice na to krásně rozběhla,jakože by to i přeskočila,ale v poslední vteřině se toho asi moc lekla a píchla to,byli jsme moc rádi,že ten Michal spadnul tak,že se stačil otočit a nepadnul hlavou na tu překážku.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=9jWQZ6iknbw

4.4.2011 08:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Šárí,Mia se přestane nervit,chce to jen prostě s cizími koňmi jezdit a jezdit,:-)Moruš se zase nerví,když přijede do cizího prostředí,ale že jezdíme víc,tak je to pokaždý lepší a lepší.:-)

4.4.2011 08:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkTady se mi konečně povedlo je fotnout prdelema vedle sebe,že je krásně vidět,jak už je Legišek velkej:-),vždycky se mi stavěli,že jeden byl dole a druhej na tom vyvýšeným místě.:-|

4.4.2011 08:43
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru holky tam krásně skáčou, ten pád vypadá hrozně, ale ještě,že se nic nestalo. Nám taky jedna holčina spadla, chudák vypadla i z bot :-), ale měla vestu a helmu,tak se naštěstí nic nestalo. smajlík No na mě to teda bylo koní až moc, možná jsme to měli rozdělit na rychlou skupinu a na pomalou skupinu, páč westerňáci se chtěli proběhnout a to víš některý děcka měli koní plný ruce.

4.4.2011 08:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|No,hele,ani mi nemluv,já ztuhla v tu chvíli jako prkno,to bylo hrozný,ale naštěstí se mu nic nestalo,tak se nám všem ulevilo úplně maximálně.smajlíksmajlík
:-):-)Ale tak víš co,příště už to zase bude lepší,Mia už bude nervit míň,uvidíš,a až s nima půjdete podesátý,tak už se nebude nervit skoro vůbec.Moruš mi to teda na tom prvním Hubertu taky dělala,že se drala dopředusmajlík,ale kolečkovaly jsme a po párkrát jí to přešlo,pak chodila už jen na pobídky.:-):-)Jenže já chodila poslední,tak jsem si jí tam mohla točit dobře.:-)
:-):-)Pierot už trochu zrzaví,on je přes zimu takovej hodně světlej,pak zezrzaví a pak teprve,až ho to rezivění přejde,tak pak teprve vypadá,že je žlutej.:-))

4.4.2011 08:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,tady tohle lítání dělá jeden westerňák pravidelně,ale třeba tohle dělal,i když s náma jel Bendl,kterej v té době jezdit jako fakt moc neuměl,uměl jakžtakž jen klusat,a ten borec to tam kolem něj prosvištěl dost hnusně,teda,ještěže Pierot není takovej magor a dal se zadržet,já jsem mu taky říkala,že jak je starej,tak je blbej,ale nic to nepomáhásmajlík,on to dělá prostě pořád a všude,i na Hubertech.smajlík
:-):-)Tady Jára včara při hodině.:-):-)

4.4.2011 08:59
remonek

XXX.XXX.162.107

No Jaru snad ještě nějaký vyjížďky budou, Míša s Honzou byli panem majitelem odejiti ze statku, nálada u koní je teď na bodu mrazu, nikdo neví co jak bude, Míša je rozhodnuta s koňma odejít, plno lidí chce jít s ní, takže kdo ví... smajlíksmajlíksmajlík

4.4.2011 09:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkAjaj,no,tak to není moc dobrá situace,smajlíksmajlíkale třeba něco najdou,aby byli ve svým.:-):-):-)

4.4.2011 09:04
remonek

XXX.XXX.162.107

My by jsme chtěli zkusit ty Ujkovice kde jsem já začínala jezdit, myslím,že s majitelem statku by se nechalo domluvit. Dneska se s Míšou za ním chceme stavit, tak uvidíme jak dopadneme :-)

4.4.2011 09:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Tak držím všechno,co mám,a dej pak vědět,budu na Vás moc myslet.:-):-):-)
smajlíkJo,a hříbátko se ještě nenarodilo?smajlík

4.4.2011 09:22
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahojky!!

Tak docela závidím ty krásné vyjížďky. Mia si určitě zvykne, jestli to byla premiéra, tak to určitě zvládla na jedničku:-).

To Usa se teď děsně těší ke koním. No jo...protože ví, že cééélý den se pasousmajlík. Takže je šťastná jak blecha a nabouchaná smajlík. Má energie na rozdávání.

Jinak já makám celý víkend jako magor. Na jedné části zahrady se nám trochu propadnul terén, jak jsem předloni máti zlikvidovala růže a ani tráva, ač byla nasazená, tam moc nechtěla růst. Tak jsem se pustila do práce. Celou sobotu jsem zavážela část zahrady hnojem! No co s ním.:-) Sice by mi to známý odvezl, ale rozhodla jsem se, že ho využiji jinak. Taky nám vylezla moc na povrch vrba, měla až odhalené kořeny, jelikož soused vedle měl velké smrky a náš strom se táhl za sluníčkem. Na podzim to vykácel. Takže jsem to tam vše srovnala, jestli je to dobře nebo blbě netuším..snad ji hnojení pomůže...mooožná to na vrbu bude moc..či já vím?smajlík. Takže jsem rozvezla plno koleček..ani jsem je nepočítala, ale velká hromada je skoro fuč smajlík. No a za řekou byla kdysi obří hromada kravského hnoje a je to cca 8 let. Před třemi to odváželi, ale zůstaly tam hromádky úplně u olšiny a je to fantastická hlína!! Nádherný kompost..no úžasné. Už to tam někdo bral i bagrem, ale až do lesíka se nedostanou. Takže jsem včera zapřáhla psy a odvozili jsme tři plné vozíky..pak vám sem hodím fotky..chudáček Darések měl včera narozeniny....

tady máte fotečky http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/fotoalbum/spolecne/narozeniny-dareska-7-let/

a hned musel pracovat, ale to on rád. Je děsný dříč a byl nadšený, že může být užitečný.

Teď odvedu Usu ke koním a ještě musím pro jeden vozík a budu to mít vše zasypané hlínou, nasadím travičku a bude to kráásné, až to zaroste. Ještě s mámou chceme k plotu u souseda nasadit okrasné trávy..vybraly jsme u Starkla barevné, tak jsem zvědavá co z toho vyroste smajlík

Ale bolí mě děsně celý člověk, šíleně páteř a ruce....zítra jdu na další rehabky, páteř mám v háji dlouho a tohle mě ještě dorubalo, ale nikdo mi s tím nepomůže...smajlíksmajlík

4.4.2011 09:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTý jo,Lucí,to asi není moc dobrý na ty Tvoje záda se takhle dřít,smajlíkno ale zase to tam budete mít hezký.smajlík
:-):-)Daréskovi vše nejlepší k narozkám a hodně nevěst.:-):-):-)
smajlíkJá si koupila kdysi od Starkla dvoubarevnou broskev,Červený císař se to jmenovalo,no mě nevyleze jaktěživo z rostlinstva nicsmajlík,tak i ta broskev stála za prd,byly tam tak malé broskvičky jako třešně,:-)tak mě pak ani nemrzelo,když jsme jí zrušili,protože by bývala byla v kruhovce.:-))
:-):-)Tady do rána trochu sprchlo konečněsmajlík,už to bylo potřeba jak sůl.:-)

4.4.2011 09:35
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru hříbo pořád ještě nic smajlík.
Lucky u Starkla mají krásné ty barevné trávy, já nad nima slintám každý rok když nám dorazí katalog :-)

4.4.2011 10:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No jo,ono si počká na lepší počasí,tady normálně leje jako z konve.smajlíkAle aspoň poroste tráva.smajlík

4.4.2011 10:57
lucky

XXX.XXX.133.26

No jo, přesně..ty trávy! Modrá, červená, překrásné barevné...růžové....tohle všechno objednáme.smajlík Bude to nádhera!
My od Starkla měli kdysi i borůvky a rodily krásně, než je sežrali hrabošismajlík.

Růže jsme měli mnoho let a byly překrásné. Ty mě moc mrzí. Loni nám zimu vlatně všechny nepřežilysmajlík. Máma doufala, že se to ještě vzpamatuje, bránila je vlatním tělemsmajlík, když jsem je chtěla vykopat, ta jsme celé léto měli chcípáky, co měly tak dva tři pidi květy..no prostě bylo jasné, že jsou kaput jinak.

Tady jsem našla album, kde jsme u jedné fotila psy..tyhle jsme měli dvě a byly to nádherné růže, překrásně voněly a byly silné..na to, že je mnohokrát psi polámali..hlavně jak nám přišla návštěva.....u nás přežují jen silní jedinci, tak vydržely mnoho let.

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/fotoalbum/spolecne/kluci_-ruze-a-boticka/

Vedle byla ještě třímetrová vínová...tu jsem v sobotu vykopalasmajlík..ta byla překrásná, bohužel taky chcípla...přišli jsme loňskou zimu o všechny růže. Takže jsem vše vykopala. Ale to byly vše Starkovy velké popínavé růže nebo velké keře. Někde jsem u jednoho myslím fotila i Usu...růže málem větší než ona....

Na ty trávy jsem zvědavá. Růže ještě jednou riskneme asi.

http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464806353765780/051135.jpg tahle je nádherná..Red Baron

tahle je bohužel prý vyprodána..tu jsme chtěli..Vousatec http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464806434465587/053280.jpg

Kostřava sivá http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464806085681748/051025.jpg

Tahle nebyla myslím v katalogu, ale našla jsem ji teď netu a moc se mi líbí..asi místo toho vousatce by šla... není krásná???

Milička... http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464806529538133/053460.jpg

Jo a máme tuhle Jasmínovou trumpetu...na celé pergole na dvoře..má to snad 7 metrů a je to úžasné, když začne kvést....je to u stáje...dává to stín, nádhera...

http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464806753473532/070550.jpg

mě se líbila i tahle žlutá..jak nám růže chcípnou, tak příští rok půjde tohle smajlík ...osvědčená rostlina co vydrží vše...i zimy u nás!
http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464806768311892/070555.jpg

Místo té víkové chcíplé růže dáme tuhle..je překrásná a prý krásně voní..." Zlatý déšť"
http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464809478076076/113220.jpg

Sakra..a máma chtěla ještě tuhle popínavku ... je slonovinově bílá http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464809419695405/113190.jpg a taky píšou, že je momentálně vyprodána..grrrrr smajlík

Obě mají 2,5 metru výšku

já chtěla původně tuhle a jelikož ta bílá je vyprodána, tak asi objednáme tuto.. http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464809475413415/113230.jpg ..je 3m a zdravá a mrazuvzdorná, sladce voní ..vypadá nádherně...

holky..já nejsem na zahradničení a chci něco , co vydrží, ale normálně jsem se zbláznila s tím sázením smajlík ..až to bude hééézké.....to bude hééézkéééésmajlík

Jo..ještě tohle jsme chtěli vyzkoušet....Svída krvavá.. http://www.starkl.com/php/upload/2011_01/10/129464808578053454/130730.jpg

4.4.2011 11:02
madow

XXX.XXX.121.112

ahojky kochandy,
koukám že se všude pěkného počasí pěkně využívalo.....
já se byla kochat včera, sobotu jsem pojala pracovně a koníci byli pastevní
tak mi to včera nedalo a vlezla jsem na Rozi...bez sedla jen s dekou...jeli jsme do potoka schladit nožky.....asi mi ta holka vyrostla nebo já zprdelatěla nemohla jsem se na ní zaboha vysápat smajlík...musela jít pod kopeček :-|
cestou se stáje jsem myslela že ani do té ohrady (cca 3km),kde teče potok ani nedolezeme...joooo ale co se vleče neuteče....tak se Rozárka pěkně vycachtala.....ale bylo to zase psycho...před potokem jsem slezla sundala bandáž...Rozá vlezla do potoka a cachtala...pak už měla dost tak vylezla já nandala bandáž a že pojedeme domů...no jo, ale kde nalézt...nakonec jsem našla jeden výstupěček a jelo se....jenže kobyl už se těšila tak domů za klukama, že jsme skoro celou cestu zpět (do kopce) klusaly...ale Rozi umí ten krásný pomaloučky klus...měla jsem teda co držet...chtěla by si i holka asi pěkně pocválat, ale přeci jen dlouho nic nedělala....a já se hlavně i bála bez sedla :-| doma jsme opět odbandážovali a nožky ještě jednou pěkně opláchli...pak už jen spokojenost u sena
takže pokud byde holka takhle stále aktivní tak pomalu začneme nadýchavat a kopečků je u nás dost...hurááá byl to krásný pocit sedet zase na koni....ale dnes mě trochu bolí prdelka a nožky jak jsem se držela

foto ze soboty....čistota půl zdraví

4.4.2011 11:09
madow

XXX.XXX.121.112

jinak Dáreskovi také přeji všechno nejlepšejší....a spousty dalších potomků

my s mamkou objednáváme kytíí zde http://www.sieberz.cz/

ufounek

4.4.2011 11:11
madow

XXX.XXX.121.112

4.4.2011 11:11
remonek

XXX.XXX.162.107

teda Lucky to budeš mít doma hotovou botanickou :-)) Mamča taky pěstuje růže, má jich 3 záhonky, mě se nejvíc líbí takový ty malý keříčkový :-)
Markét to Miuše taky umí ten pomaloučkej klus,že se jen člověk veze, ale když to rozpere,tak to taky stojí za to :-))
Dneska bych Sobeše na chvilu vzala na jízdárnu a pak si asi dáme procházku do lesa :-)

4.4.2011 11:26
lucky

XXX.XXX.133.26

Mamka pěstovala taky..pak to tady bylo 4 roky zaplevelené, protože dáma nehne zadem, až jsem se předloni naštvala a celé to zlikvidovala a je to...
Ona by nejradši jen kouklaa z okna, jak je to hezké, ale aby ji to někdo všechno udělala a staral se o to..smajlík. Já to prdím, nejsem zahradník, mám práce dost, ona má na starost jen ty blbé kytky....
Ale když už jsem se do toho pustila, tak to chci mít pořádné.

Fotnu to mobilem jak to nyní vypadá.....

Jinak tahle kluci včera přivezli tři fůry....ono se toho nezdá moc v tom vozíku, ale je a je to tak těžké, že já měla co dělat s tím popojet po zahraděsmajlík. A oni to chudáci ještě táhnou kus po louce trávou, takže makají pořádněsmajlík

4.4.2011 11:28
lucky

XXX.XXX.133.26

a koukám, že Rozi si pěkně užívá válení..ještě že to ta Usa fakt vyzkoušela jen jednou, jak ji tak svědil ten kožich. Od té doby to nezkoušela, ale denně ji poctivě dřu z kůže....za chvíli bude do naha...

4.4.2011 11:30
madow

XXX.XXX.121.112

jééé Lucky to je krásný....psí spřežení...kluci šikovní to jsou

4.4.2011 11:31
lucky

XXX.XXX.133.26

makačenko..a to měl Darések narozky ... smajlík

Ale kdyby jste viděli, jak i na třetí fůru hlíny se těšil!!! že bude pracovat! To pro něj byly nejkrásnější narozeniny!!!smajlík ..kdyby se tak všichni těšili do práce jako onsmajlík

Darés je tady ten tahač a Fabby vedle se snaží flákat..spratek. Občas dostala lisk po zadku, ať zabere. Darés by všechno oddřel a Fabby to ví, že se může jen vést...hajzlík vyčůraný

4.4.2011 11:32
lucky

XXX.XXX.133.26

JJ, kluci jsou šikovní oba jinaksmajlík Odvozí mi všechnosmajlík

4.4.2011 11:32
madow

XXX.XXX.121.112

koně u nás ve stáji jsou přeborníci ve válení......vždy a všude smajlík Bretovi jsem v sobotu napočítala 5x válení a to jen co jsem viděla když jsem zrovna vylezla ze stáje :-|

4.4.2011 11:33
madow

XXX.XXX.121.112

fakt krásný....smajlík

4.4.2011 11:36
lucky

XXX.XXX.133.26

Tý vado..hele na mě nekoukejte..koukám....brrr...jsem jako koule. Přibrala jsem od podzimu víc jak 10 kilosmajlík. Jak nejezdím, méně chodím, problémy s páteří, jsem ráda, že se zvednu z postele někdy...a mám dojem, že se budu po tomhle měsíc léčit...doufám, že to zvládnu dneska dodělat a asi umřu.... v noci jsem se budila pokaždé, když jsem se chtěla otočit, jak mě bolela záda..děsné. Jsem totálně v hajzlu a když jsem chtěla včera,a yb máti aspoň pošlapala tu hlínu, tak ona nemá čas, nemůže, umře, chuděra nemocná na kde co a všelijak a já tady po dvou operacích páteře háruji neustáje jak barevnej..v zimě házím sníh, v létě se starám o vše a ještě uklízím barák zvrchu dolů.....smajlík

4.4.2011 11:39
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady je krásně, svítí sluníčko, tak musím jít pro ten jeden vozík ještě a dodělat to, než ten liják přijde k nám. Usa je u koní a spokojená a psi už tady krouží a čekají, kdy půjdou..jsem jim slíbila, že půjdou pracovat a to oni ví.smajlík

Tak letím se udřít k smrti...smajlík ..teda pokud se zvednu tady od Pc smajlík

4.4.2011 12:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJéžkovy voči,takový květenysmajlík,no já bych nevypěstovala nic,nedaří se mi...smajlíkAle je to krásný,když se to jinýmu daří,já taky ráda koukám na kytky a keře a růže.:-)
:-)Jé,teda takhle se Darések dře o narozeninách,ale vidím,že píšeš,že byl šťastnej jak blecha,je to hold workoholik.:-):-)
smajlíkMarkét,tak super,že už jsi se svezla,to Ti ještě nepřišly ty chrániče?smajlík

4.4.2011 12:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))To psí spřežení je fakt nádherný,jak jsou klucí stejní,jen ty růžový jazyky jim koukají z tlamiček:-)),fakt je to krásný.:-):-):-)

4.4.2011 13:31
madow

XXX.XXX.121.112

právě že Jaru ještě nedorazily, psala jsem jím tam i maila a nic a to už je mám zaplacený smajlík

4.4.2011 13:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkA máš ke objednaný v nějákým obchodu nebo od soukromníka z inzerátu?smajlík

4.4.2011 13:38
madow

XXX.XXX.121.112

je to právě z obchodu...přímo z chopperhorse

4.4.2011 13:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ahá,no tak to přijde,neboj,ale že to tak dlouho trvá,viď....smajlík
smajlíksmajlíkNo,my taky sedlo nemáme,teda měli jsme ho už,ale pán si ho zase hned odvezl,že nám tam přidělá očko na podocasník,a slíbil,že v neděli ho doveze,no a zase nic.smajlík

4.4.2011 14:33
madow

XXX.XXX.121.112

to jooo ty jejich sliby....hrůza
já se tak těším až budeme moc s Rozí zase jezdit a brázdit krajinu...
teda u nás začalo pěkně lejt a to jsem se těšila na dnešní kratinkou prochajdu bez sedla smajlík

Markovy kreace

4.4.2011 17:38
lucky

XXX.XXX.133.26

Ty kreace jsou super!!! Usa taky umí dobré kreace, ale dlouho už nic nepředledla..vlastně jo, někdy blbne když jdeme domů kolem řeky a lítá navolnosmajlík. kolikrát chodí po předních s prdelí hore...

Jinak tady už pěkně leje, ale začalo až kolem 4. Stihla jsem všechno co jsem chtěla!

Tak takhle vypadal onen kousek zahrady dopoledne....

padla na to hroomada hnoje a tady tři vozíky hlíny...vzadu chybělo ještě, tak jsem dopoledne musela pro čtvrtý, ale vyšlo ho polovina a zaparkovala jsem v garáži, takže máma si zasadí truhlíky..

4.4.2011 18:28
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady ještě s Daréskem... v popředí ještě "bordel" s růžemi..to je vykopaná ta vínová růže. A na těch pařezech mívá máti hromady kytek, ale pařezy půjdou vyhodit a máme už nové..tyhle se už za ty roky fakt rozpadají...

4.4.2011 18:42
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady ještě odkaz na jednu starou fotku květeny pod stromem..tak nějak to tam vždy vypadá....

no a tady ještě nedodělané....

4.4.2011 19:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkLucí,jak to děláte,že Vám ty růže nepočůrají psi,máte je něják ochráněné před nima?:-|
:-)Monďásek už se popásá.:-)

4.4.2011 19:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady náš zrzeček,vydržel čistej do chvíle,než jsme přišly,daly ňamky a chvilku jsme tam koníky pozorovaly s Járou,tak pak se Pierot vyválel.smajlík

4.4.2011 19:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJe fakt úžasnej,teď už je to sranda,když to člověk nemusí dostávat z tý hřívy,on jí má málo i tak a ještě,když si do ní vyrobí hliněný koule,tak by mu jí člověk stejně půlku vytrhal.smajlík

4.4.2011 21:32
lucky

XXX.XXX.133.26

Nemáme!!! Počůrají všechno..klasika psi. Zase fena čapne a vypálí trávník..to máš jedno. Ale právě, že tyhle všechno přežily..kdyby nezmrzly smajlík

tady kluci připravení dneska na poslední fůru hlíny...smajlík

4.4.2011 21:42
lucky

XXX.XXX.133.26

Pierot má teda ránu.....

No a tady hotovo..! Zaseto, uklizeno, v tom modrém sudu mám ještě namočené bobany..liju to pak pod stromy a na trávu najaře a pak to krásně roste.....Usinka je užitečná.smajlík

Si pamatuji, jak byla mladinká a pásla se, no a najednou uprostřed zahrady se vyčůrala. No máti mrtvici, že vypálí trávu, tak já letěla s kýblem a polila to...no a jako dobré.
Za cca 14 dní máti kouká z okna a chodí a pořád jakto, že na jednom místě je ta tráva taková divná, taková hustá, tmavě zelená, zdravá..no výstavní. No proč?....Přece to Usinka!!! smajlík ..najednou máti chtěla, aby nejlépe počůrala celou zahradusmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

5.4.2011 07:12
makki

XXX.XXX.107.70

Růže povětšinou nevymrznou. Pokud se i v zimě občas nezalijí, tak uschnou. Zejména to letošní suché jaro se na tom asi dost podepsalo.

5.4.2011 08:01
remonek

XXX.XXX.162.107

Lucky teda ty jsi si musela máknout smajlík a hafíci v zápřahu nemají chybu. Včera jsme s holkama chtěli jít na jízdárnu,ale nějako nebyla nálada, tak jsme s koňma vyrazili do lesa, aspoň se koniska pořádně protáhli :-)
Navečer jsme byli s Míšou v Ujkovicích a vypadá to,že nám majitel vyjde vstříc, zatím by jsme tam koně museli mít na pastaveku, páč v boxech je nastěhovaný stavební materiál, ale aspoň něco :-) Dneska mu má Míša volat aby se případně domluvili na podmínkách a uvidíme, kdyby to vyšlo,tak by jsme na konci měsíce chtěli odejít. Páč koně v Seleticich asi už budoucnot nemají smajlík

5.4.2011 08:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,Šárí,tak hlavně ať to vyjde,to bys stěhovala taky koníky,viď,no hlavně ať se cenově domluvíte.:-):-)
smajlíkJá včera odepisovala na jeden inzerát na ustájení,chtěla jsem tam Legiška šoupnout aspoň na měsíc,a že je to tady blízko,že bych mohla zajet občas autem juknout na něj,teda až mi laskavě dají ten řidičák,smajlíkno,jenže chlap mi odepsal,že za ten měsíc chce 4 tisíce....smajlíksmajlíksmajlíkTakže bude dál vysávat Moruši,chudinku.smajlík

5.4.2011 08:21
madow

XXX.XXX.121.112

teda Lucky, to jsi si opravdu pěkně mákla, ale je to a bude to moc pěkný

šarííí u nás včera lilo a lilo a lilo, takže jsem ani nikam nelezla...nejvíc naštvaná jsem byla, když jsem se uplně promoklá a zmrzlá vracela domů a skoro před barákem (mám do cca 5km) přestalo pršet a pak začlo svítit i krásné večerní skoro západové sluníčko....já myslela že se picnu....smajlík
s těma Seleticema mě to moc mrzí a držím pěsti ať vám to dopadne jinde a jste moc spokojení...a co že tak najednou?? smajlík

jedna kočičí...náš Čmouda ve svém pelíšku

5.4.2011 08:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,plácek máš pěknej,já bych tam dala rajčata a okůůůrky.:-)Růže jsou sice hezký,ale nepoživatelný.:-)

5.4.2011 08:23
madow

XXX.XXX.121.112

Jaru cože??? tak to musí být luxus stáj za 4tisíce za měsíc smajlík

jinak Pierotkovi sluší strakáč smajlík

5.4.2011 08:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,Markét,kdyby jen to,to je pastevní ustájení bez jádrasmajlík,a ty 4 litry za ještě né dvouletý hříbě je fakt dílosmajlík,no on to tak nebere,on prostě chce peníze za místo,ale do toho já nejdu,to je šílený.smajlík

5.4.2011 08:32
madow

XXX.XXX.121.112

to je fakt síla...takovýhle lidi mám ráda...no co poloviční péče, ale hlavně že jsou prachy smajlík

5.4.2011 08:33
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru já bych stěhovala určitě, páč se snad má údajně rušit v Seleticich pastevko, stavba jízdárny se zastavila, no prostě to tam jde do nikam.smajlíkHlavně se pan majitel ani neuráčil nám něco říct. Nikdo pořádně nic neví. Navíc ty Ujkovice máme od nás 2 km a já tam začínala jezdit, takže to byl takový můj druhý domov a když bude možnost se tam vrátit, tak se vrátím strašně ráda :-) Majitele tak trochu znám a myslím,že by si za pronájem nemusel říct nějakou mega sumu, tak snad to klapne, jinak fakt nevím kam by jsme ty naše hajtry:-) nacpaly, ale nějak bylo nějak bude.
Makrét já na ty změny taky čučím jak blázen,ale už se to na Míšu peklo delší dobu... Jo některý lidi jsou fakt sv..ě:-(

5.4.2011 08:41
lucky

XXX.XXX.133.26

Ony ty růže chcíply už po té loňské zimě..to bylo jasné. Jen máti pořád doufala, že jao ony se vzpamatují..takže celé léto jsem tady supěla, že všude jsou chcíplé růže...zazelenal se pidi lísteček a udělalo to asi tři květy...takoví chcípáčci prostě..bylo jasné, že z toho nic nebude, ale máti to bylo líto..byly tady několik let fakt nádherné...

Takže se budeš stěhovat, jo? A proč? Nevypadá to tam už dobře?

5.4.2011 08:41
madow

XXX.XXX.121.112

Šaríí tak to je fakt hrozný...tý jo teď tak přemýšlím, já bych taky byla asi pěkně v pr***i kdyby mě teď řekli sbohem a šáteček...asi bych Rozi měla doma na zahradě...chudinka...spala by pod "vořešákem"

5.4.2011 08:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Moc přeju,ať to v těch Ujkovicích vyjde,:-):-)a to je taky pastevko?:-)
:-)Já měla taky dřív Legiška domluvenýho u kamaráda,že ho tam na měsíc dám,tam bych se do tisícovky vešla v pohodě,jenže on pořád nemá dodělanou maštal a hlavně se mu narodil ten frísáček,co zůstal pak sirotečkem,protože ho ta jeho máma kopala,protože neměla mlíko,a to víš,tak se věnuje víc jemu a na ostatní věci dost prdí,:-))tak to zatím padlo.smajlíkAle tak zase to není taková katastrofa,zatím hold Moruši cucá,a ona kdyby to jó nechtěla,tak by mu nic nedala,zatím mu pořád ještě stojí na pití,tož co,ale byla bych ráda,kdybych našla něco tady poblíž,zkusím se pozeptat v Ředhošti.:-)

5.4.2011 08:50
remonek

XXX.XXX.162.107

Jj Lucky, ono se tam ze dne na den změnilo vedení a místo Míši a Honzi tam byl dosazen člověk, který se včera Míši ptal jak má krmit prasata a jak se očkují ovce :-)) asi má dobré znalosti na vedoucího živočišné výroby :-)) Jeho vztah ke koním je asi takový,že ví že nějaký koně tam jsou. Další věci jsem psala o pár řádků nahoru.
Já bych při nejhorším naše koně domů vzala, ještě by se tam jakž takž vešli, ale pro dva koně by to nebyly ideální podmínky.

5.4.2011 08:57
remonek

XXX.XXX.162.107

Je to starý klasický starý statek, takže velikánský dvůr a kolem dokola stodola, stáje, nějaký garáže a velký dům na bydlení. Za statkem je velký sad a ještě zatravněné pozemky, nevím kolik to má plochu, ve stájích je zatím nastěhovaný stavební materiál, ale to nám nevadí klidně by jsme koním v tom sadu udělali přístřešek a dál je měli jako na pastevku.

5.4.2011 09:02
lucky

XXX.XXX.133.26

No ten Legišek je srandovní, jak takový habán a pořád cucá maminusmajlík

S tím ustájkem je to blbé. Tak snad to v novém domově vyjde.

Tady chčije dneska děsně....smajlík Takže to vidím , že Usa dnes bude celý den snad doma, ale zase ji to pro jednou nezabije a taky mi aspoň řádně proleje tu zahradu a jestli se pak oteplí, tráva poleze jako divá. Máme objednaný na půjčení ještě kultivátor na trávník..teď ho měl soused. Ale půjčovna ho má volný až v pondělí. Táta už koupil další balík trávy, zbylo ještě i nějaé hnojivo, tak se musí přejet celá zahrada, prokypřit a dosadit. ono za ty roky co po tom lítají psi a občas kůň , je to udusané jak beton a tráva je děravá, ale to dosadit je nemožná, nic by v tom nezakořenilo. Takže se to musí trochu zkultivovat, řádně pohnojit a dosadit..holt psi 14 dní nepůjdou na zahradu, ale pak už to zase vydrží. Mám 2kg trávy na dosetí:-)

5.4.2011 10:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jarča v sobotu natírala ten červenj skok,měli všicí brigádu,tak každej natíral něco.Vypadá to moooc krásně.:-)

5.4.2011 10:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(Šmarjá,Šárí,no tak to buzde mazec ten novej vedoucí:-(,boha jeho,pod ním bych teda dělat nechtěla.smajlíksmajlíkNo,to je jasný,to koně půjdou,smajlíksmajlíkto fakt nezávidím....smajlíksmajlíksmajlík

5.4.2011 10:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,tam prší,jo?Tady je náádherně,ráno bykla sice kosa,ale teď už je neskutečně krásně.smajlík:-)Včera jak pršelo,tak jsem byla kontrolovat koníky,jestli se neklepou,protože bylo včera citelné ochlazení proti víkendu,naštěstí oni ještě ani jeden nejsou vylínaný ani do půlky,tak jim to neprošlo ten déšť až na kůži,krásně to dělalo špičky a těma to odtékalo dolu,tak se koníci neklepali,ale tyhle teplotní změny jsou fakt hrozný.smajlík

5.4.2011 10:46
remonek

XXX.XXX.162.107

Ty brďo takových překážek co tam mají :-)smajlík.
No Jaru taky,že už tam pár lidí pana vedoucícho poslalo někam. Aleš už se s ním chytil hned v neděli, páč jsme ke koním jeli navečer a on měl nějaký blbí keci jako co že tam děláme. Přitom tam žádný čas kdy tam můžeš jezdit není. No prostě to tam pujde totálka do háje a je to škoda. páč ty koně tam podle mě budoucnost měli.

5.4.2011 10:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(No jo,to víš,čím větší h.umí,tím bude chtít bejt důležitější pan vedoucí.smajlíksmajlíkNo víš co,než být stejně pod tímto individuem,já bych to s mojí povahou nevydržela,smajlíktak bych si radši sbalila koně a pár švestek a šla bych,radši být v klidu než tohle....smajlík

5.4.2011 10:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Holky,taky jste tak ujetý nebo jsme s Járou samy takhle prdlý?:-))Já nemůžu vidět nic s koňma,tak má zase Jára povlečení.smajlík

5.4.2011 10:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkŠkoda,že nejde udělat třeba povlečení z vlastních fotek,to by se nám spinkalo.:-):-)

5.4.2011 11:21
remonek

XXX.XXX.162.107

Jaru vím,že jdou udělat malý polštářky s fotkou jakou si vybereš, ale povlečení asi ne no :-(

5.4.2011 12:12
bospor

XXX.XXX.195.231

!PROSBA O POMOC! Jak už většina z Vás nejspíš ví, v noci z pátku na sobotu došlo v Hulíně ve stáji rodiny Jarkovy k tragickému požáru, při kterém uhynuli 4 koně. V prvotní situaci můžeme kromě přání pevných nervů pomoci především finančně, a to na čísle účtu (Pan Jarka): 583741133/0800. Pokud bude v plánu nějaká brigáda, dáme včas vědět všem, kteří budou ochotní přiložit ruku k dílu. Prosím o sdílení všechny, kterým není lhostejný osud konkrétních lidí patřících do naší velké koňácké rodiny. Díky. Od: Iva Hlobilová
Od: Veronika Jahodová

5.4.2011 13:15
makki

XXX.XXX.107.70

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkŠkoda,že nejde udělat třeba povlečení z vlastních fotek,to by se nám spinkalo.:-):-)

Dělají, ale je to straaašně drahé.

5.4.2011 13:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJo,Ivčí,já to četla,je to opravdu hrůzasmajlík,neskutečná tragedie.smajlíksmajlíksmajlík
:-(:-(Díky,Marcel,no vidíš,já ani netušila,že to jde,ale je to fakt šíleně drahý,:-(to radši budu spát v tom,co vyrábějí sériově.:-|
smajlíkA už mám doma sedlo na Monďáska,juchů.smajlíksmajlík

5.4.2011 14:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTak se mi zdál ten Legišek nějákej velkejsmajlík,já napsala do inzerátu,že má 142,ale to jsem ho neměřila,:-|a fakt se mi zdál nějákej moc divně větší,když ho čistím,tak mi je přesně k mýmu nosu,tak jsem ho změřila a on má pacholek 144:-)),tak doufám,že takhle nebude růsti dále,smajlíkprotože moje ideální chovatelská představa byla,že by měl mít maximáálně těch 155:-),víc ani o milimetr,:-))tak snad nepřeroste.smajlík

5.4.2011 17:11
lucky

XXX.XXX.133.26

NO, aby z něj nebyla obludkasmajlík

Jinak tady fakt byl liják celé dopoledne. Já před 12 šla na vlak a jela na rehabku, tak už nepršelo a vzala jsem s sebou Usu a vyhodila ji u koni. Od té doby sem tam pidi přeháňka, nic hrozného. Paní na rehabce ze mě měla "radost", hlavně když slyšela co jsem to dělala o víkendusmajlík
Teď jsem docela zmlácená, ale zase mi to pomohlo..ale bolí mě vše..smajlíksmajlík

5.4.2011 20:48
madow

XXX.XXX.49.29

tak jsem se dnes byla zase chvili kochnout...zase jen tak bez sedla na dece.....už jsem nedojela....blbé koroptve...nikdy jsem nevěděla že umí roza stat i na zadních....ted už to vím.......to jsem ještě seděla pak byl uskok doleva jenže já šla doprava....už vím co si koupím z další výplaty....helmu.....když jsem se sbírala kousek od hlavy šutr jak kráva...fůůůj...ted mám jen naražený celý pravý bok, spálenou ruku od otěží(jak jsem dělala vše možné abych nepustila kobyl) a trochu bolehlav jak jsem lehce lízla hlavou zem....ale žiju...zítra to bude ale asi boj smajlík

Jaru Legiš je fakt macíček..oproti mamině smajlík možná jsi to tu psala, ale já se zeptám kdo je jeho tatínek???
Lucky se paní doktorce nedivím..musela valit oči až za roh...no co udělala jsi si vlastní rehabko..jen aby ti nebylo huř

6.4.2011 07:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,Lucí,taky doufám,že obludka z něj nebude,to bych fakt nechtěla,ale ono už mu zanedlouho budou 2 roky,já myslím,že už tak něják moc neporoste,a doufááám,že víc jak těch 155 mít nebude.:-):-):-)
smajlíkJé,Markét,tak jsi měla včera padací den,jo?smajlíkNo jo,to se stává,tu přilbu si rozhodně kup,:-)já když se mnou ta Moruš upadla na tom asfaltu,tak jsem o ní taky přemejšlela,teda já jí koupenou mám,ale nosím klobouk,:-|ale ten by mě opravdu neuchránil před nárazem do asfaltu,smajlíkale zase je fakt,že jinak nepadáme,za celou dobu,co Moruš mám,jsem z ní ani s ní nespadla,až teď.smajlík
:-)Markét,otec Legiška je APH Blue Eye Jane Valley,jukni sem.

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/9638252/Pripousteni-APH-hrebcem-Blue-Eye-Jane-Valley.php

6.4.2011 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))My jsme málem popadaly s Járou nedávno,hihi,:-))cválaly jsme v takové úzké rokličce,normálně tam vždycky klušeme,ale tentokrát jsme cválaly,a najednou jsme přijely k místu,kde spaly asi 3 srnky,tak to je jasný,že srnky to odpálily,protože jsme fakt najednou byly těsně vedle nic,normálně jsme je i viděly,jak se zvedají a prchají,no,jenže to viděly i naše hemelky:-)) a hodily obě tákovou vlnovku v tom cvalu,že nám s Járou moc nechybělo a válely jsme se v rokličce,smajlíkjenže my se pak ještě začneme všemu smát smajlíka kdyby se ještě jednou koně lekli,tak to už bychom byly na zemi dočista,jak jsme oslabený tím smíchem.smajlík

6.4.2011 07:59
madow

XXX.XXX.121.112

tý jo tatík je taky pěkný frája smajlík

já právě taky nosím klobouk, včera jsem teda neměla nic, ale říkala jsem si, když už nemám to sedlo westernový, tak si koupím nějakou tu hezkou helmu ne tu klasickou černou...chtěla bych hnědou :-| (budu totiž teď ladit Rozi do hněda)
dnes mě tteda bolí jen ty záda, byla to dobrá šlupka....jen to muselo vypadat docela komicky ....ležím tam jak brouk chrobák a Rozí stojí nade mnou nechápe a funí mi furt do obličeje...pak jsem se vyhrabala zjistila že žiju zanadávala na koroptve, pochválila Rozárku že nevzala roha,našla sluneční brýle a belhala se do stáje :-))

já když to vezmu tak tohle byl můj druhý opravdový pád co mám Rozinku...jen ten první tak nebolel smajlík

jj tahle rychlo startující zvěř je někdy pěkně nebezpečná

6.4.2011 08:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,to máš dobrý,žes našla ty sluneční brejle,já bych ty svoje dioptrický nenašla,bez brejlí fakt brejle nevidím.:-))

:-):-)Holky,nechtěl byste někdo jet taky,že bychom jely jakožto diváci?smajlík

http://www.honzablaha.cz/menu/cz/31.-05---03.06.-2011-individualni-vyuka-ze-zeme-i-sedla-v-srbicich.html

6.4.2011 11:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Koníci už se popásají,to je super,jak zapršelo a je teplo,tak travička roste jako divá.smajlík

6.4.2011 13:07
remonek

XXX.XXX.162.107

No ty kráso Markét to jsi měla štěstí smajlík, já jsem dřív taky trajdala na koních bez helmy, ale od tý doby co jezdím se Sobistou si ji beru většinou vždycky, i když teď jsem se na to taky vyprdla ale měla jsem takovej blbej pocit. Mám helmu od equitheme, sice mám takovou modrošedou,ale dělají i hnědou a je fakt supr. Bezvadně sedí a nepaří se v tom šiška.

6.4.2011 13:23
madow

XXX.XXX.121.112

Šaríí jako by jsi mi četla myšlenky,přesně na tuhle jsem před chvíli koukala smajlík

Jaru, kde máte schovanýho Monďáska smajlík nebo se s ostaními nekama

6.4.2011 13:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,tahle hnědá je hezká,ale dělají někde i takové kloboukohelmy jsem viděla.smajlík
:-):-)Markét,Monďásek je ve svojí nudli,krásně se tam pase:-),ten tam má tu travičku takovou hezčí,protože ten jeho výběh není tak zdevastovanej jako ten velkej.:-)

7.4.2011 13:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkTak už mám řidičááááááááááááááááák,huráásmajlík,no ale hned mi Olda dal klíče od auta a jela jsem domů:-),no ale já myslela,holky,že toho chlapa fakt normálně zabiju,:-))bóže,to je někdo chytrej,fakt,hrůůzasmajlík,no kouska trpělivosti nemá,smajlíkzítra se musím jet pokochat na koni,jinak mě fakt omejou z něj.smajlík
Včéra jsme byly s Járou se kochati,a při tom jsme zkoušeli to sedlo,no zase nic moc,teda...smajlík

7.4.2011 13:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Moruš krásně čeká,až se ti dva na louce zase vyblbnou.:-):-)

7.4.2011 13:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jára a Říp,letos už ho určitě navštívíme po kopytě.:-):-)

7.4.2011 13:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jára se neumí kochat ze země,furt kdesi lécá ve vzduchu.:-))

7.4.2011 14:53
madow

XXX.XXX.121.112

Jaru, já na ty kloboukohelmy koukala, ale to se mi tak nelíbí..
copak sedlo??? nevyhovuje???
MOc to Jarušce sluší..je to fakt moc fikovná holka
já se ted léčím po pádu bolí mě snad všechno...matlám záda a krk koňskou mastí..a mentolem smrdím na sto honů

7.4.2011 14:55
madow

XXX.XXX.121.112

jinak gratuluji ještě jednou k řidičáku. smajlík
jooo pamatuji se na svoje první jízdy s tatkou.....grrr nevím kdo byl vždy vytočený víc smajlík

7.4.2011 15:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,není to ono,bude se mu dělat jiný:-),on je krátkej a vždycky si to sedlo vyhází tím hřbetem dopředu na lopatky a tam je úplně suchej.smajlík
:-)Jo,to vím,že Tě bolí celej člověk,já po tom pádu na asfalt taky byla druhej den jak zbitá,ale rozchodila jsem to,naštěstí.:-)
:-):-)Jé,díky:-),no přesně,hele,oni ti chlapi,jak už říděj několik desítek let,tak jsou hrozně chytrý,smajlíkale tak já se vyjezdím a bude to dobrý,teď to bylo nejhorší,že jsem sice udělala řidičák,ale 14 dní člověk čeká,než ho dostane,tak jsem zase z toho vypadla,no,smajlíkmusím jezdit,jezdit a jezdit.:-)

7.4.2011 15:35
madow

XXX.XXX.121.112

jj to chce jezdit a jezdit, protože já mám 5 let řidičák jezdila jsem rok a pak už nebylo s čím, takže mám ted kolo Šemíka smajlík

8.4.2011 13:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTeda já nevím jak u Vás,děvčata,ale tady to dneska fuučíííí,smajlíkto je děs běs normálně.:-(
:-):-)Jinak mám za sebou první samostatnou jízdu do města,jsem živá,přežila jsem,autí taky,to couvání do toho průjezdu je sice na delší lokte,smajlíkale zase je výhoda,že mě nikdo neviděl,tak jsem si cvičně hezky zacouvala:-)),no zase taková prča to néni,smajlíksmajlíkmuším tam ještě hodněkrát zacouvat,aby se dalo říct,že už je to dobrý.:-))

8.4.2011 13:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jsem si trošíčku pohrála s fotičkou.:-)
smajlíkVčera mě dostal Legišek,to jsem normálně ještě neviděla,on vidí,že mám hřbílko,tak se jde nahlásit,že chce teda čistit,tak ho čistím 3 minuty a on si jde normálně lehnout,abych na něj líp došáhla a on chudáček u toho nemusel stát.:-))No,ale to není všechno,on se pak normálně zvedne,když už má pocit,že to na tý jedný straně už je dobrýsmajlík a vstane a v klídečku si přelehne na druhou stranusmajlík,já jsem myslela,že se mi ten kůň jen zdá v tu chvíli.smajlíksmajlík

10.4.2011 07:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTak co,Markét,ty chrániče ještě nedorazily nebo už drandíte?:-):-)
:-)My včéra chvilku vyrazily,byl teda vichr hroznej chvílema,to byly docela nárazy šílenýsmajlík,ale oblíkly jsme se a vyrazily.:-)

10.4.2011 08:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady chtěla Jára,aby Monďásek vlezl na tuhle plochu,ono to odtud není vidět,ale pěkně se to leskne proti sluníčku,tak chudák Monďásek nevěděl,jestli je to voda nebo co to vlastně je,tak se mu tam chviličku nechtělo,ale za chvilku se nechal přesvědčit,že ho to nespapá.:-)):-)

10.4.2011 08:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkČeho vlastně jsem se tady tak bál???:-)):-))

10.4.2011 08:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No a podruhý už tam vlezl úplně klidně,jakoby tam chodil pořád.:-):-)

10.4.2011 08:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už se blížíme k lesiku,fučelo to teda strašně i tam,do mě se tam dala docela zima,:-(protože to nic teplýho nebylo,tak jsme tam moc dlouho nevydržely.smajlík

10.4.2011 08:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Koníky jsme nechaly chviličku pást,ale fakt jenom chviličku,aby se nezchvátili,protože Moruš nemumí žrát pomalu,:-))a pak jsme je uvázali tak,aby se pást nemohli,a my jsme odpočívaly.:-|

10.4.2011 08:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Monďásek na nás koukal jak na zjevení.:-)):-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík