Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2011 07:26
jurasek

XXX.XXX.65.75

mám k vám prosbu jde o týrané koně, paní se snaží všemožně jim pomoci a už neví kam se obrátit ,tuším že zkoušela už hodně možností ,mohu přeposlat i email s fotkami koní můj email sindakralova@seznam.cz i když ty fotky nic moc ,byla bych moc ráda kdyby mohl někdo alespon poradit jak stím pohnout.Přes její emailovou adresu se můžete sní spojit děkuji všem

4.4.2011 08:30
treia

XXX.XXX.36.147

KDsi jsem měla klub na ochranu týraných zvířat, ale ten již není. Takhleti moc nepomohu, zkus ochránce zvířat nebo nějaký útulek. Také se podívej na internet, stránky různých ochranáškých skupin, výpisy ze zákonů, toho všeho je tam dost. Pokud máš tu možnost, můžeš zkusit navštívit majitele koně a promluvit si s ním, zajímat se o koně, co je to za plemeno, jak se o něj starají, chovej se jako ´ zkušeně nezkušený´ člověk, třeba nakonec zjistíš, že se majitel o toho koně zajímá a ví o jeho existenci. Prosím, pošli mi nějaké fotografie na e-mail bing-bang@seznam.cz. Přeji mnoho zdaru, i když tady v česku to není tak snadné jako třeba v Americe, kde mají SPCA a jiné velké skupiny na ochranu zvířat.

4.4.2011 19:42
rapotacka11

XXX.XXX.140.123

- zavolat NOVU nebo BLESK

Přidejte reakci

Přidat smajlík