také Zooprodukt.....s tímto obchodem jen dobré zkušenosti a uzdečka je opravdu kvalitní
Mi doma teď leží tato jednouška na páku, ale neprodám. Nechala jsem si ji šít na zakázku...
A na stihlo máme tuto. Taky kdysi šitá na zakázku. Nechtěla jsem ty 2 řemínky za ušima, tak mám jen 1.
Kupovala jsem uzdečku ze zooproduktu, vypadá docela kvalitně, jen škoda, že je to jen jednouška a ne dvou.
Tak to já mám radši se stříbrem.. zdá se mi že to hezky zviditelní hlavu a moc se mi to líbí. Ladila mi s poprsákem a vypadalo to moc pěkně, ale moje nové sedlo nemělo úchytky na poprsák tak jsem ho prodala
taky mám radši se stříbrem, nějak mírně zdobené, tady poslední kousek od Wallker´s Western z Rožnova.
Jenže kobča má větší hlavu, štve mně že je jí docela malá.Asi ji vyfásne valach, má hlavu jemnější.Zas abych sháněla jednoušku další
Již přes rok nám slouží na míru šitá uzdečka včetně opétaných dělených otěží z dílny Renka Folvarčného - Tokalashi. Ve stejném ražení máme i sedlo, jsem nad míru spokojená :)
já mám tuhle a jsem sní velice spokojená.mám to ve stejné barve i se sedlem a otěžemi, k tomu mám ještě červenočernou dečku pod sedlo a vypadá to skvěle.
Zdravím, tak mi dnes přišla jednouška a jsem z ní mírně nesvá. Jednak při zkoušce "čelenka" tak zvláštně trčela do prostoru. Namazala jsem a zkusila ohnout, jestli půjde trochu vytvarovat.. No uvidíme..
A pak mi hned po objednání došlo, že asi nebude ideálně držet čabraku.. Máte s tím zkušenosti?
Mě se hrozně líbí tahle ... jen ta cena 1 350,- bez otěží mě trochu děsí ...