Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2011 23:43
axl

XXX.XXX.43.119

Dobry den. Mam takovy dotaz, muze byt po sladovym kvetu nejaka nagativni reakce? Tim myslim dychani, kasel apod. i kdyz jej macime?

20.4.2011 07:57
equisychra

XXX.XXX.237.226

Může. Sladový květ obsahuje vyšší cukry, které mohou přemnožit bakterie v tlustém střevě nebo plísně a vyvolat negativní reakci. Říkám ale výslovně může ne že vyvolá.

20.4.2011 09:29
ramule

XXX.XXX.152.98

...........mému prvnímu již staršímu koni se bohužel docela přitížilo, měl nateklý celý krk a musela jsem volat veta, dostal injekci takže se mi květ trochu prodražil ale trochu mě i poučil.Jiný koník co znám jej dostává do krmení a je v poho. Musím dodat, že jsem postupem času zjistila, co vše koníkovi znepříjemňuje život, hrozně kašlal při kvetení , obzvlášť u řepky olejky, tak trochu alergik i astmatik. Bohužel mi o tom minulá majitelka jaksi pozapoměla říct, asi moc dobře věděla, proč prodává právě v prosinci :-(, po nějaké době šel k novému majiteli do vhodnějšího prostředí než jsem pro něj měla ve své stáji a nová majitelka byla srozuměna co jej trápí....

22.10.2012 17:09
lukema

XXX.XXX.84.222

Navazuji na diskuzi - mohu slaďák použít u duškného koně? Děkuji

22.10.2012 20:16
werča

XXX.XXX.129.183

my máme dušného valacha 18 let, a dávám sladový květ s otrubama nebo prostě s něčím na půl a namáčím, přidávám čaje pro dýchavičné koně. a vše v pořádku......nevadí nám to...

Přidejte reakci

Přidat smajlík