Tak i mi jsme se dočkali. Dnes ráno v 7.15hod. se nám narodila strakatá modrooká kobylka.
Tý jo, tak ta má barvu! Zajímavá.
Tady je naše malá desetidenní. Je to rapl, ve výběhu na mě pořádá nájezdy, že nestačím uskakovat.
Jmenuje se Greys.
Je strašne mazlivá,ale když jí to nesedne otočí se zadkem,a že by kopla,,ale moje ruka je rychlejší:-)....
Tak i nám se to už narodilo.Dneska už má týden.Je po Minerál,ale moc se nepotatila,je to ryzečka po mamince.Jméno ještě nemáme.
madow
napsal(a):
krásný hříbatečka.....moc chválím a přeji hodně zdravíčka
Donty...jak se ještě malá vybarví??? bude takhle světlá nebo ztmavne....protože barvu má teda fakt božííí
Tak malá nám krapítek ztmavla, byla světloulince béžová - krémová, teď je béžově zlatá, barvou mi připadá jako bucskin, oční linky jí zcela zčernaly a bleděmodré očička, které měla, má teď švestkově modré....je to blbé, že to říkám o svém koni, ale pro nás je svým zbarvením naprosto luxusní
Nafotím aktuální fotky a dám je sem...zatím posílám foto 3 dny staré.....Máme z ní obrovskou radost, je neskutečně komunikativní, zvídavé a nebojácné hříbě
vap
napsal(a):
Je po Docs Sunfire, ještě čekáme za chvíli druhé hříbě po Pepino San Bar, tak jsme zvědaví...Zvažovali jsme i Pepsiho (máme ho blízko), ale nakonec jsme zvolili takto a nelitujem
Jinak vaše malá je taky moc vydařená
Vaše malá je téměř zrcadlově zbarvená - to se málo vidí Vypadá to perfektně !! Je šikovná..
Budete letos opět připouštět?
Chceme si hříbata nechat, takže pokud to dopadne dobře i u druhé klisny, připouštět nebudeme...A co vy? Už máte vybraného hřebce nebo připouštět nebudete? Popravdě, pokud bych měla letos opět připouštět, nevím, koho bych vybrala, přehled na internetu je mizerný a jen těžko dohledat nějaký ucelený seznam pro připouštěcí sezonu a info o hřebcích, takže najít kandidáty je věc pro detektiva :-) Moc se mi líbí vaše klisny, hlavně ta "hnědá" je luxusní :-)
vap
napsal(a):
Chceme si hříbata nechat, takže pokud to dopadne dobře i u druhé klisny, připouštět nebudeme...A co vy? Už máte vybraného hřebce nebo připouštět nebudete? Popravdě, pokud bych měla letos opět připouštět, nevím, koho bych vybrala, přehled na internetu je mizerný a jen těžko dohledat nějaký ucelený seznam pro připouštěcí sezonu a info o hřebcích, takže najít kandidáty je věc pro detektiva :-) Moc se mi líbí vaše klisny, hlavně ta "hnědá" je luxusní :-)
Mi připouštět budeme, jen nevím, jestli obě klisny nebo jen jednu. Měli jsme vybrané nějaké hřebce, ale nakonec z toho z nějakých důvodů sešlo, takže si zřejmě zopakujeme stejné spojení.
tak konečně včera se mamča umoudřila a porodila nám krásnou kobylku, doufáme že bude žlutá jako tatínek
Také jsme se dočkali
7.5. 2011 se nám narodila rezavá kobylka Smart Gary Rose alias Růženka. Matka je sh.arabka Ghajariy, otec je QH MC Jac Dualittle. Na fotcemá jen pár hodin.
Blahopřejeme! A narodila se taky po termínu, ne? My už máme měsíc, tak nás musíte rychle dorůst
tak mozem i ja prispiet, konecne po dlhych rokoch prirastok cistokrvnej kobylky shirskeho kona na Slovensku, narodila sa 04.05.2011
Taky přidám naše letošní koníkátko. Ta barva je od kobyly za trest. Jen nevím, co jsem jí provedla...
Tak tohle je můj přírůstek ze sobotní půlnoci, který splnil všechna očekávání, zatím. Je to kobylka.
Dnešní hřebček...kobyla se opět rozhodla, že na mě čekat nebude a hřebení si odbyla o samotě ...společnost jí dělal zbytek stádečka
to su ale klasne zriebatka, tak velka gratulacia vsetkym tu nasa rodinka, my uz mame dva tyzdne
Tak v sobotu o půl desáté večer se nám narodila druhá PH kobylka, krásná, zdravá, korektní SPB...
Růženka má už 3 týdny a pěkně roste, jen je to spíše Růža z čertovic zahrádky
A dneska se narodilo mimčo i kobylce Germaine, je po Gazal II Wizard, tedy i malý Galiano bude původový shagya arab. Je to hrozný mazel, úplný opak Růženky. Galiano se narodil ve stejný den (31.5.) jako jeho otec Wizard a nosit bude podobný výžeh jako moje Ghajariy( ta je G 1 / 3, t.j. 3. hříbě po Gazal I), Galiano bude ( G 2 / 3, t.j. 3.hříbě po Gazal II)
Uživatel s deaktivovaným účtem

ghajariy
napsal(a):
Růženka má už 3 týdny a pěkně roste, jen je to spíše Růža z čertovic zahrádky
Růženka je úžasná!
kedo
napsal(a):
Donty,oná má obě očka modré?To je krása.
Mamina je také ůžasná.
Ano, malá má obě oči modré