mili
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat jestli se tu najdou nějaký lidičky kteří si koupili koníka od pana Vladimíra Vinklárka z Plačovic? Moc by mě to zajímalo, spoustu koníků odtaď znám...Napište k nim jejich jména, rodiče, rok nar. a pokud to pro vás není moc osobní tak i cenu a pod. Děkuji předem!
znám pana Vinklárka z Deštné na Vysočině, ale to asi nebude on že ??
mili
napsal(a):
Z Deštné nebo Dešné? Ony jsou dvě, ta jedna je opravdu u pana Vinklárka...Máte s ním nějaké zkušenosti?
No myslím tu pana Vinklárka, kamarádka si od něj koupila koně, a objevil se u něj herpes, je to handlíř koně vám prodá třeba za 15 a když mu ho po roce chcete prodat zpět tak ho koupí za 9
Nevím jak to má s kkoňma který mu běhaj dostihy ale ty co prodává tak o nich většinou nic neví, soudím tak podle kamarádčiných zkušeností s tímto pánem
mili
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat jestli se tu najdou nějaký lidičky kteří si koupili koníka od pana Vladimíra Vinklárka z Plačovic? Moc by mě to zajímalo, spoustu koníků odtaď znám...Napište k nim jejich jména, rodiče, rok nar. a pokud to pro vás není moc osobní tak i cenu a pod. Děkuji předem!
No od jednoho Vinklárka jsme kupovali naši kobylku, ten má i dostiháky.Naše se jmenuje Hanka (výžeh 2/299) je to podle mě čokoládová ryzka (on nám ji prodával za světlou ryzku), otec North Star VIII, matka Hasana, narozena 6.4.1983.V době kdy jsme ji kupovali měla odstávče po Grewotovi.Moc rádi bychom znali její minulost - má úplně zničené nohy proro bysme rádi věděli k čemu sloužila (no jen na nějáké povození děcek asi moc né, to nám tvrdil při koupi, navíc měla špatně udělaný kopyta a vydávali ji za 16 ti letou, podle plemenné knihy jí bylo 18 a něco)koupili jsme jí za 20 000.
hanule
napsal(a):
No od jednoho Vinklárka jsme kupovali naši kobylku, ten má i dostiháky.Naše se jmenuje Hanka (výžeh 2/299) je to podle mě čokoládová ryzka (on nám ji prodával za světlou ryzku), otec North Star VIII, matka Hasana, narozena 6.4.1983.V době kdy jsme ji kupovali měla odstávče po Grewotovi.Moc rádi bychom znali její minulost - má úplně zničené nohy proro bysme rádi věděli k čemu sloužila (no jen na nějáké povození děcek asi moc né, to nám tvrdil při koupi, navíc měla špatně udělaný kopyta a vydávali ji za 16 ti letou, podle plemenné knihy jí bylo 18 a něco)koupili jsme jí za 20 000.
Docela by mě zajímalo,co byste chtěli za koně za 20000.Tak si asi budete muset připlatit a koupit mladšího,aby měl všechno nej.Inzeráty typu koupím koně do 15000 i s vybavením,samozřejmě 100% a mladého,naštvou všechny chovatele,kteří se s koňma piplaj a investují do chovu čas a spoustu peněz.Tak si myslím,že když kupuju koně v tomto věku a za 20000,tak nebudu pomlouvat toho,kdo mi ho prodal,ale budu ráda,že mi koník splnil můj sen-mít koně.Buďte rádi,že jsou Vinklárkové,protože ani u lidí nejsou všichni šampioni a i ty šampiony pan Vinklárek ve svých stájích má,ale za 20000,-nebudou.S pozdravem chovatelka koní.
ranc sedicibyk
napsal(a):
Docela by mě zajímalo,co byste chtěli za koně za 20000.Tak si asi budete muset připlatit a koupit mladšího,aby měl všechno nej.Inzeráty typu koupím koně do 15000 i s vybavením,samozřejmě 100% a mladého,naštvou všechny chovatele,kteří se s koňma piplaj a investují do chovu čas a spoustu peněz.Tak si myslím,že když kupuju koně v tomto věku a za 20000,tak nebudu pomlouvat toho,kdo mi ho prodal,ale budu ráda,že mi koník splnil můj sen-mít koně.Buďte rádi,že jsou Vinklárkové,protože ani u lidí nejsou všichni šampioni a i ty šampiony pan Vinklárek ve svých stájích má,ale za 20000,-nebudou.S pozdravem chovatelka koní.
Ahoj - pros příspěvek nade mnou sice pana V neznám ale co říkala ta paní tak ten pán jí spoustu věcí zatajil - a tak se nechovají "chovatelé" koní! Tak se chovají jenom handlíři kteří musej honem honem prodat .
holkaodkoni
napsal(a):
Ahoj - pros příspěvek nade mnou sice pana V neznám ale co říkala ta paní tak ten pán jí spoustu věcí zatajil - a tak se nechovají "chovatelé" koní! Tak se chovají jenom handlíři kteří musej honem honem prodat .
Však já jsem vám říkala že je to handlíř !!! kámoška od něj koně má , vydával ho za 6ti letého, papíry od něj přišli později a byli mu 3, nohy taky zničený, byl zlej, kopal a kousal, ve výběhu skákal po lidech !!!! taktéž ho prodával za 20 ...
On jeden den koně doveze a druhý den už ho nemá, nic o něm neví a taky ho tak prodává, prostě si něco vymyslí.
Pokud od něj někdo budete kupovat, vezměte si veterináře a papíry chtějte vidět hned, mějte řádně sepsanou smlouvu o vrácení v případě skrytých vad.
ranc sedicibyk
napsal(a):
plně s Váma souhlasím. Ano handlíři jsou a budou dokud lidé budou u nich kupovat a lide budou jelikož všichni chtějí levné koně a pak si stěžují že jsou nemocný a bůhví co jim vadí. Tak neni problém když jedete kupovat koně si vzít s sebou vete, ale to už stojí peníze na víc, tak si nestěžujte a myslete. V dnešní době koně mají výžehy, papíry a dá le lecos o tom koni zjistit na netu a pokud je to ČT tak ten vek určitě. Rozčilováním tady na netu nic nezpravíte, přestante nakupovat koně od handlířu a budete mít pokoj
dolinka
napsal(a):
plně s Váma souhlasím. Ano handlíři jsou a budou dokud lidé budou u nich kupovat a lide budou jelikož všichni chtějí levné koně a pak si stěžují že jsou nemocný a bůhví co jim vadí. Tak neni problém když jedete kupovat koně si vzít s sebou vete, ale to už stojí peníze na víc, tak si nestěžujte a myslete. V dnešní době koně mají výžehy, papíry a dá le lecos o tom koni zjistit na netu a pokud je to ČT tak ten vek určitě. Rozčilováním tady na netu nic nezpravíte, přestante nakupovat koně od handlířu a budete mít pokoj
Zadavatelka: Ano pan Vinklárek je opravdu handlíř, je pravda že o koních které prodává většinou nic neví, nebo ví ale nelíbí se mu to a tak to neřekne...S tim s vámi naprosto souhlasím a jelikož ho znám již víc jak 10let tak i vím že koníky prodává s neplatnými informacemi o věku apod. Na druhou stranu kdo je jen trochu šikovný tak se s ním dá v pohodě domluvit aby si koníka vyzkoušel, popřípadě si sebou přivézt veterináře, a dokonce pokud vím tak koníky i půjčoval na jeden měsíc na zkoušku...Musíte si hold dávat majzla. Pište dál své zkušenosti.
ps.: Ano má i dostihové koně, a hřebec Grewot a Santalino byli jeho vlastní plemeníci.
ranc sedicibyk
napsal(a):
no nevzpomínám si, že bych měla něco proti ceně, vždyť to je chovná kobyla zapsaná v plemenné knize a to má nějákou tu cenu.Cena je plně přiměřená.
hanule
napsal(a):
no nevzpomínám si, že bych měla něco proti ceně, vždyť to je chovná kobyla zapsaná v plemenné knize a to má nějákou tu cenu.Cena je plně přiměřená.
ano přesně tak, nejde tu o cenu koně, ale o to že tento pán lidem spoustu věcí zatajuje- nemoci, vady, charakter, využití .... někdy to ale ani ten veterinář nepozná
naprosto souhlasím s tvrzením že ani za 20 tis. nelze sehnad dobrého zdravého kone... když si jen vezmete kolik stojí ustájení případně připuštění a pak odchov.... Uvědomte si, že nebýt takových lidí jako je pan Vinklárek tak by spousta koní skončilo na jatkách a nedostalo by se k novým majitelům !!!!!!!!!!! pana Vinklárka znám, je to férový člověk