Těhotné, matky a spol. 3

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2011 13:47
luckai

XXX.XXX.160.251

Zdar ženy,
zakládám další. Nějak se nám s pěkným počasím plní program a trošku nestíháme.
Tak co jak všichni pokračujete. My baštíme zatím jenom obědy - zeleninu, ale chystáme se na další. V plavču jsme byli včera poprvé ve velkém bazéně, paráda. Jinak žvatláme, rejdíme po zemi, ale vpodstě jen pozpátku :-)a klekáme na kolínka. No letí to jak hrom.
No a ke kobyle už doufám konečně bude trenér, je nám ho potřeba :-)

náš malý jezdec, hned věděl, kde se chytit :-)

28.4.2011 13:48
luckai

XXX.XXX.160.251

28.4.2011 13:52
malbina

XXX.XXX.240.1

taky přidávám naši malou jezdkyni:)

sadzi saj

9.5.2011 13:43
sadzi saj

XXX.XXX.194.231

Ahoj holky,

pěkné fotečky smajlík

Luci, utíká to jako voda co a s mimin máme už pěkný chlapáky :-), my už baštíme zeleninu s masem, kaše a ovoce a pomalu se chystám na jogurt, tak už je to fajn, nějaký tréninky taky proběhly a jak to zvládáš ty s tréninkama? Kde je konec těm dnům, kdy chrněl na jízdárně v kočárku :-) to uteklo dřív, než se člověk rozkouká, ale jinak už si zvykl v manduce, už jsme takhle absolvovali s Elí prochajdu. Jinak se už otáčíme a povedly se nám sudy a máme 1 zoubek.

4.6.2011 23:14
luckai

XXX.XXX.160.251

Ahojky holčiny, tady je teda kovbojů :-))

Andrej tréninky užnám konečně začali od května, ale maloch už spává odpolednemíň, většinou su eště na jízdárně a už ho slyším :-). Ale změnil si režim, už nespáváme po obědě, ale 1-2 hoďky dopoledne a tak hoďku ppozděj dpoledne, takže chciz kusit začít jedit dpoledně, to by mohl vydržet dýl a koeckonců mi to tak i víc vyhovuje. a Teď když už víc jí normální jídlo, tak pohlídá i taťka na odpolední tréninky takže nějak to jde.

My 6 zubů, lezem jak diví, kramujem vše co nám přijde pod ruk, ještě pořádně nesedí ale už přišel na to jak se postavit (ale ne zrovna ideálně), tak to furt zkouší, tak ho musím krotit :-).

Minulý měsíc jsme se byli podívat na "našeho malocha", co už není ani náš ani malý :-), vypadá skvělě a taky se tak má.

24.6.2011 11:17
luckai

XXX.XXX.160.251

ahoj ženské, ozvěte se všechny aspoň trošku co je s váma a jak žijete. řmy vyrazili na hobíky, výkon sice nestál za řeč, ale na fotkách to nevypadá tak hrozně :-)

24.6.2011 11:19
luckai

XXX.XXX.160.251

taťka s vildou měli fci wranglerů

sadzi saj

24.6.2011 11:38
sadzi saj

XXX.XXX.194.231

Ahoj Luci,

jé závody závidím, já letos taky doufala, že vyjedeme, ale už v to pomalu přestávám věřit smajlík, nějak se nám nedaří dohonit se s trenérkou, v zimě jsem jezdila trénovat na školní, tak to bylo super, že jsem se rozhýbala, prcek spal, akorát se teď nemůžeme shodnout no, když můžu já, nemůže ona nebo tady zase nejsou lidi a jsou pauzy, takže je to na prd no, jak to není pravidelně, ale nárazově, tak nic moc, ale pořád doufám, že se třeba stane zázrak.

Malej teda doma spí dopolko a odpolko, ale jak jedu k Elí, tak usne dýl, než doma, takže nějaký takový jako, že jsem šla jezdit a malej spal v kočárku už bohužel nejde, takže už jezdím s ním jenom, když není hlídání a musím tam a jdeme na prochajdu nebo lonžnout, spíš se snažím jezdit bez něj.

sadzi saj

24.6.2011 11:41
sadzi saj

XXX.XXX.194.231

A ryzoňka, ať jí to není líto. Jinak malej už baští vše, zeleninu, maso, ovoce, jogurty. Zatím nesedí, ale plazí se a různě dělá sudy apod., už je to velký chlap a žádné mimi. Zuby máme zatím dva dole.

24.6.2011 22:26
luckai

XXX.XXX.160.251

no jo, už to nejsou žádné mimina, ale batolata. Já to zvládám celkem slušně s tím dopoledním ježděním, akorát tedato mám vždycky zabitého půl dne, musím vyjít tak před 8 z baráku, na ranči pak dáme sváču, nachystáme s e pohrajem, pak uspat, jezdit , domů se dostanu tak kolem poledne.
Nášemu trenérovi toho taky docela přibylo, jezdí jen za náma dvěma s kámoškou, takže se musíme domluvit, aby nám to pasovalo všem třem, ale zatím to vždycky nějak vyšlo aspoň jednou týdně. Když je trénink k večeru, tak hlídá taťka. Jinak přes den, když to vyjde tak nějak, že malý spává, tak ho uspím. No a když ne, tak kobylu odjezí trenér, ale to je vyjímečně. No ale s těma prckama už s tím časem a ježděním žádná sranda, co. I když zas je člověk doma, no má t své + i -

A co Evik Prokeš už se dlouho neozvala?

25.8.2011 22:53
luckai

XXX.XXX.160.251

ahoj holky, jak žijete? Já jsem teď ráda, že vůbec žiju a že se stihnu někdy i najíst. Před 14 dnama jsem byla v Jankovicích, tak jsem viděla Evku s celou rodinkou, vypadali spokojeně, tak doufám, že opravdu jsou. teda barča má tamvé očiska s dlouhýma řasama, na ně bude chytat kluky :-). Ani jsem pořádně na ně přádně neměla čas, jsem se věnovala kobyle.
Tak pár fotek

25.8.2011 22:55
luckai

XXX.XXX.160.251

i na barely jsem se tentokrát nechala přemluvit :-)

25.8.2011 22:55
luckai

XXX.XXX.160.251

A babi s Vildou fandí mamce, když letí do cíle :-))

31.8.2011 14:16
jahudka

XXX.XXX.144.162

ahojky holky, tak se k vám přidávám jestli můžu :-))

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.9.2011 09:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak se konečně můžu přidat i jásmajlík
Doma mám 5měsíčního cowboyesmajlík
Teď i obsedám svého 2,5 letého hřebčáka,tak doufám,že jak malej povyroste,bude moct na něm jezdit on (je to takový pohodááář)smajlík ...zatím mám hlídání u koní (od švagrové tchýně se stará o prcka,když jdu pracovat s hebelou a nebo krmit) ale od října se stěhujem do vlastního,tak jsem zvědavá,jak to budu dělat potom...i když hřebčák dostane na zimu volnosmajlík ...jak to děláte vy s drobkama,když chcete jezdiiit?

1.9.2011 09:42
jahudka

XXX.XXX.144.162

....tak mě to čeká v prosinci :-) ...teď už víc jak 3 měsíce nejezdím a na koníky se chodím jen koukat smajlík a na jaře mě taky čeká obsedání prcka :-) a jak to budu stíhat to fakt ještě nevím smajlík

27.9.2011 13:51
luckai

XXX.XXX.55.10

ahojte, jak žijete, ozvěte se někdo

Holky, já to dote´d dělám tak, že chodím jezdit v dbě kdy maldý spí, takže nachystám koně, uspím, kočár pichnu k jízdárně a jdu jezdit. Zní to jednoduše, v praxi občas složitější :-). Teď už pravda spává míň , většinou teda tu ho´dku vydrží, ale už se mi i stalo, že se probudil po půl hoďce a pak se ještě skoro 30 min vydržel dívat (ale to byl spíše zázrak). Jinak mám nachystané nějaké křuky, aby se mladý v případě probuzení zabavil a já si mohla dodělat nějakou rozdělanou práci. Ale taky se mi stalo, že den před závodama, když jsem nutně potřebovala jít jezdit spla malý 15 min a víc ani ránu, hodinu jsem ho uspávala a nic... no musím říct, že jsem byla pěkně vzteklá :-)

Jinak tady ještě foto z posledních hobíků, neměla jsem dvorního fotogrfafa, takže tady http://fotovranik.rajce.idnes.cz/ Westernovy_den-BEZMEROV_2011/#
kdyby nás někdo v té oránžové přehlédl tak třeba foto 569, 570, 703, 705, 706, 747.

Foto nejoblíbenější koňská činnost chystání krmení

30.9.2011 20:32
proxima

XXX.XXX.207.95

Ahojky holky,
koukám účast nic moc,tak taky něco napíšu-hold času je pořád míň.

Luci Vilík u kbelíků je teda super-koukám že krmení mu chutná-jak má všechno na tvářích a hlavě..smajlík To Barčus by taky hned všechno ochutnávala..jak já dáme na trávu,tak hned hlína,tráva,kameny-všechno je v puse..Taky jednou lezla pomalu k psí hromadě ,jak jsem to viděla běžím k ní-jak viděla že já běžím tak honem přidala a když jsem doběhla,tak už v ní měla rukusmajlík:-|
Jinak je pořád mezi koňma a psiskama,takže jak vodíme koně na pastviny,tak každé ráno vede se mnou v nosítku-musí mít vodítko v ruce a pořád jí musím dávat hladit koně..Psiska už před ní utíkají..:-)):-)Ale jak vidí děti,tak se bojí..tak doufám že nebude pak řehtatsmajlík
Jsem zvědavá jak bude až začne chodit..jestli hůř,nebo líp:-)

Jinak jsme byli v Jankovicích i chvíli v Bezměrově,takže jsi na fotkách i na našich stránkách,tak jukni..
www.rancpodhurkou.estranky.cz

30.9.2011 21:38
luckai

XXX.XXX.55.10

Ahoj Evi, čéče, krásné fotečky máte si pak nějaké asi vyptám. Jsem neyušila, že sjte byli v bezměrově ses měla přihlásit. Jankovicích mě mrzelo, že jsem se ani pořádne nerozloučila, jsem jeli pak už dom.
Téda v bezměrově měl hlka sice nějak víc pocuchané nervy z toho větru, takže šla ty překážky strašně hrr, ale zas poršla všecko. Hlavně jsem měla radost z té vlajky, já kdyžto viděla jak to tam duje v tom větru jsem myslela, že to je s náma amen a ono pohodička :-)). Nejlepší sranda byla branka, ž jsem ji tam měli natrénováno, tak jsem si říkala jak to pěkně projdem a normálně jak jsem jí otvírala, tak začal zas ten děsný vichr a ona byla tak těžká, že jsem ji nemohla odtlčait od sebe :-))), tak jsem musel ak sobě :-). Jo a ještě ti musím moc poděkovat za jednu dokumentační fotku přes ty cvalové kavalety, já si nebyla jistá, jestli to šla úplně mimo nebo mi vybočila až pak a mamka to pořádně neviděla, a ty tam máš perfektní fotku z onoho okamžiku :-)), takže jednu dvě přecválala :-))

JInak mladému fakt chutná normálně ten šrot, musím ho hlídat aby jim to nesnědl, tak kaše jako kaše, že :-)), šutry jsou také vééélmi oblíbené,obzvláště ty, co se nacházejí pod traktorem :-). Vám řeknu, ještě, že nejsem úzkostlivá matka, jinak by mě asi trefil šlak :-). To hovínko je dobré, to se nám ještě nepodařio, jenom koňské, ale to je v pohodě :-)

My už začínáme pomaličku chodit první růčky jsou tu, takže počítám za chvíli to bude ještě větší fičák než teď.
Mladému se na koích líbí zatím nejvíc hlavně technické detaily na uzdečce a ohlávce :-))) no je to chlap. A miluje kdyžho psiska nebo koně oňuchňávají a olizujou.

A normálně zlaté dítě se musím pochlubit minulý týden se mi ho jednou nepodařio vůbec uspat, ta jsem mu dala křupky a šla jezdit a normálně s jídlem vydržel skoro 45 minut se na mě dívatsmajlík:-). Dneska jsem měla trénink s Toníkem a taky konec 15 minut vydržel se dívat, fakt zlatý.:-)

Evik, čoveče mě mrzí, že nejste blíž, ale fakt se za váma musíme někdy vypravit.

3.10.2011 23:03
luckai

XXX.XXX.55.10

My jsme měli dnes premiéru na páce a cítila jsem se jak kdybych řídila 50kilovou srnečku :-)

Evi a nechodíte s barčou někam mezi děti? Vilda jak vidí dítě tak je rád, tak jsem ráda, že aspoň jednou týdně plavem, že se ze zvěřince dostane:-). Mě to vyhovuje, že se nemusím nějak příliš družit, věnuju se hlavně Vildovi, občas něco prohodíme, takové ty maminkovské centra nejsou můj šálek kávy, a Vilda je nadšený, že je s dětma. Ale já bych řekla, že to je spíš o povaze, kdyby se vilda nechtěl družit, tak bych to asi neřešila, ještě jsou malí a mamka jim úplně stačí, ale možná občas někam za kámoškou s dětma aby si zvykala by nebylo špatné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík