Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2011 18:09
avelanc

XXX.XXX.92.19

Zdravím, přemýšlím nad west. dekou, berana nechci, neoprenu moc nevěřím, je možné, že občas zajdu na celý den na vyjížďku a nechci se obávat zapaření. Buď mě napadla klasická bavlněná deka s plstí nebo tahle:
http://www.obluk.cz/jezdecke-potreby-western/17-podlozky-pod-sedla/1842-deka-pod-sedlo-western/
Máte s ní někdo zkušenosti? Je možné ji mít pod sedlem několik hodin? Nějaké další zkušenosti?
Případně kdyby někdo věděl o obchodě kde prodávají klasickou deku (tlustou 2,5cm), bavlněnou s plstí (či filcem) s vykrojeným kohoutkem? Vykrojený kohoutek na dece mi přijde pro koně pohodlnější.. Díky za info :-)

2.5.2011 18:11
avelanc

XXX.XXX.92.19

Bůh ví, proč se to vložilo dvakrát-druhou diskuzi kdyžtak vymažte, jestli to jde... Díky

3.5.2011 18:21
westgirl

XXX.XXX.66.209

Ahoj, tak já tu deku s gelem z Obluku mám už dýl, a spokojenost.Měla jsem ji i na celodenní vyjížďce, bez problému.Ještě, kdybych teď kupovala, jsem dostala od jedné paní co jezdí reining super tip - deka pěkně vypadá, a je na ní jen tenká vrstva beránku, paní ji má na koně na kterých závodí a moc si ji chválila.Až budu mít penízky nazbyt, asi jdu taky do toho :-) tady odkaz:

http://www.sedlarstvo.sk/?podsedlovky,75,4

.....a spočetla jsem tu cenu, vyjde na 70 Eur, což je momentálně 1693,- + nějaké to poštovné :-)

3.5.2011 18:35
westgirl

XXX.XXX.66.209

a jak na to koukám, má taky výkroj na kohoutku!! paráda.už mně štvou všechny mé deky že mi koni škubou hřívu, takže příští už vemu tuhlesmajlík

4.5.2011 13:25
avelanc

XXX.XXX.92.19

Nj, vypadá pěkne. Jen k ní nic nepíšou. Mě právě na té s gelem zaujalo to, že tam není neopren-jen pamě'tová pěná a gel.. Mohu se zeptat jak je tvrdá? A těžká? Proč byste brala tu lakotu, jen kvůli tomu výkroji a vzhledu?

4.5.2011 13:27
avelanc

XXX.XXX.92.19

Já právě berana nechci, ani trochu, čistilo se to blbě a v létě to bylo koníkovi za trest...

4.5.2011 13:59
westgirl

XXX.XXX.66.209

protože ti lidi si ty lakoty hodně chválili, teď teda nevím, jestli v tom nebyl zašitý gel - v oblasti sedla.jestli tam nemaj překlep, na těch slovenských stránkách.jo ten výkroj je fajn, a vzhled.u té z Obluku, mám sedlo od Zajace a je tak tak velikostně pod to, ale ještě o.k.jinak je ten vrch takový plastový - jemná mřížka prodyšná,a drží tvar, je to měkké "tak akorát" a váha je celkem lehká.Je fakt, že se přes to dá hodit dobře nějaké navajo na parádu

4.5.2011 14:12
avelanc

XXX.XXX.92.19

Mám kobylku, která si sedla hodně vybírá, tak jsem si říkala, že ten gel by mohl být na její citlivá zádíčka to pravé.. Sedlo budeme mít kratší (15"), tak by to neměl být problém. Jen když si představím, že za blbou deku dam 2 tis, tak se mi protáčí oči. Na to naše courání do lesa to není akutní, ale ráda bych kobče udělala dobře... Uvidím jak bude sedět sedlo a rozhodnu se, ale asi půjdu do té s gelem...

4.5.2011 14:47
westgirl

XXX.XXX.66.209

tu deku používám na oba koníky a spokojení oba..jsem ji sehnala od nějaké holky, co prodávala koně a vše, za litr - paráda!! ač jsem šla "do neznáma" a tuhle deku neznala.Jedině zkusit sehnat po inzerátech starší..no a pere se dobře.kartáčem ve vaně a ošprzcuji hadicí, ale strkám někdy i do pračky :-)

4.5.2011 17:43
avelanc

XXX.XXX.92.19

Moc děkuji za info, pomohlo se rozhodnout. Sedlo jsem koupila levněji, než jsem předpokládala, tak investuji do kvalitní deky. Budu mít radost já i kobča.. Jen kdyby měla vykrojený kohoutek smajlík Ještě mě napadla otázka, jak je zhruba vysoká? Tuším, že v obluku uvádějí něco přes 2 cm, je to tak?
Ještě jednou díky...

5.5.2011 17:53
westgirl

XXX.XXX.66.209

není zač, ten vykrojený kohoutek bych též uvítala. Vysoká není moc, opravdu max těch 2CM jak se dívu - optimální...

8.5.2011 11:28
avelanc

XXX.XXX.92.19

Moc děkuji.. Asi do ní půjdu.. Jen doufám, že se koník pod ní nebude tak přehnaně potit jako pod beranem...
Ještě jednou díky.

10.5.2011 10:25
cowboyka

XXX.XXX.98.161

Zdravím Vás, mám pro Vás jeden tip. Nedavno jsem brouzdala po netu, a narazila jsem na tyhle webovky: http://www.podsedlove-deky.cz/onas.php

Přišlo mi to jako opravdu dobrá nabídka, no, posudte sami. Protože je tam velký výběr + ceny taky ujdou.

Mějte se:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík