sejtanek
napsal(a):
Tak to je podle mě ta nejpovedenější fotečka...
first dominion..
daty
napsal(a):
Třeba něco takového....to byla naše hodina jezdectví při SZeŠ v Havl.Brodě.
Já a Bára
blanche
napsal(a):
Já a Bára
To je jen malá část koňských obyvatel, které jezdíme občas navštívit za naší kamarádkou.
minda
napsal(a):
To je jen malá část koňských obyvatel, které jezdíme občas navštívit za naší kamarádkou.
Amík já a má máti....
daty
napsal(a):
To muj mazlik pod DS.
Neregistrovaný uživatel

sunin
napsal(a):
To muj mazlik pod DS.
Ahojky... Ty chodis (chodila jsi) na SZeS do Havl. Brodu??? Ja sem premyslela, ze se tam budu letos hlasit, ale sem z Prahy a nechce se mi na internat. Myslis, ze by to i pres to, stalo za to??? A tohle je fotecka zase moji kobylky s lidma:))
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojky... Ty chodis (chodila jsi) na SZeS do Havl. Brodu??? Ja sem premyslela, ze se tam budu letos hlasit, ale sem z Prahy a nechce se mi na internat. Myslis, ze by to i pres to, stalo za to??? A tohle je fotecka zase moji kobylky s lidma:))
Myslíš asi mě Daty co???Škola je to super...sem loňská maturantka...Intr je super, my měli ve tří jen jednu holčinu co na intru nebyla..a myslim, že byla tak nák mimo tu třídu..Učitelé taky super....I vychovatelé na intru..ale ti až časem až se snima poznáš, na začátku dělají bububu...ale spíš si rozmysli jestli chceš do budoucna dělat u koní...tak se měj..
Neregistrovaný uživatel

daty
napsal(a):
Myslíš asi mě Daty co???Škola je to super...sem loňská maturantka...Intr je super, my měli ve tří jen jednu holčinu co na intru nebyla..a myslim, že byla tak nák mimo tu třídu..Učitelé taky super....I vychovatelé na intru..ale ti až časem až se snima poznáš, na začátku dělají bububu...ale spíš si rozmysli jestli chceš do budoucna dělat u koní...tak se měj..
Jojo... ale asi pujdu na SZeS v Benesove. S konma sem si naprosto jista, ale mam svyho kone, tak to na intr moc nevypada... No kazopadne dik moc... Jeste si to rozmyslim:)Paaa Bara
daty
napsal(a):
Tak tak to u nás vypadalo loni v zimě
daty
napsal(a):
u nás doma
daty
napsal(a):
Já a Selik
Uživatel s deaktivovaným účtem

rezi
napsal(a):
Selik hrebec A1/1 z Cereniste?
Tak už jsme ho obsedli...
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak už jsme ho obsedli...
Terka a Kentaur
anushka
napsal(a):
ahoj daty,prosimte Amík-hafling ten je tvuj?? odkud ho mas nebo znas??? diky za odpoved..
ahoj Anushko, Amík byl koník mého dědy - a chudák se asi pořád stěhuje, teď je asi někde u Zlína - kdybys o něm něco věděla tak dej vědět na tanza21@seznam.cz
tilka
napsal(a):
ta fotka "terka a kentaur" je SUPER!! krasny konik a slecna jak je vyrovnana a usmiva se pri tomhle "cviku" - fakt super.
petra
Lenka a Bára
janamalik
napsal(a):
Eliška a její miláček Mája
dva ksichtíky před objektivem
janamalik
napsal(a):
dva ksichtíky před objektivem
....a nakonec my všechny tři holky pohromadě