Moje vysněné zlatíčko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2006 12:07

Tak tohle je Santah když byla malinká a měla pár dní. Je to Anglický plnokrevník. Po otci Tahasun a z matky Sulley.

26.6.2006 12:16

santah napsal(a):
Tak tohle je Santah když byla malinká a měla pár dní. Je to Anglický plnokrevník. Po otci Tahasun a z matky Sulley.

A takhele vypadá Její maminka

26.6.2006 12:17

santah napsal(a):

A tohle je její tatínek

26.6.2006 12:20

santah napsal(a):
A tohle je její tatínek

A takle vypadá když vyrostla..

26.6.2006 12:22

santah napsal(a):
A takle vypadá když vyrostla..

a další.....

26.6.2006 12:25

santah napsal(a):
a další.....

Je to prostě můj miláček, ale taky aji prasátko hlavně když zaprší

26.6.2006 12:28

santah napsal(a):
Je to prostě můj miláček, ale taky aji prasátko hlavně když zaprší

A takhle vypadá potom

26.6.2006 12:33

santah napsal(a):
A takhle vypadá potom

Ve stžáji má dvě kamarádky Barču (Bavria) A její dceru Nunu (Jméno dlouhé k nezapamatování) a jejich dva leteošní syny..

26.6.2006 12:35

santah napsal(a):
Ve stžáji má dvě kamarádky Barču (Bavria) A její dceru Nunu (Jméno dlouhé k nezapamatování) a jejich dva leteošní syny..

Tak tohle je Barča naše maminka a zaroveň i babička.. Na fotce pár dní před porodem

26.6.2006 12:37

santah napsal(a):
Tak tohle je Barča naše maminka a zaroveň i babička.. Na fotce pár dní před porodem

Její dcera Nunu,,

26.6.2006 12:41

santah napsal(a):
Její dcera Nunu,,

a zase nunu

26.6.2006 12:46

santah napsal(a):
a zase nunu

A letošní Barčin synáček náš krásný Danýsek ještě nesmělý s pár dny života na krku.

26.6.2006 12:49

santah napsal(a):
A letošní Barčin synáček náš krásný Danýsek ještě nesmělý s pár dny života na krku.

Tady je Danýsek o něco starší

26.6.2006 12:52

santah napsal(a):
Tady je Danýsek o něco starší

A tohle je knedla po Nunu nemá skoro ani jeden den

26.6.2006 12:56

santah napsal(a):
A tohle je knedla po Nunu nemá skoro ani jeden den

A tady už je starší a skotačící v ohradě chvíly nepostojí

26.6.2006 12:58

santah napsal(a):
A tady už je starší a skotačící v ohradě chvíly nepostojí

Opčas si zahraje na zdatného a sylného hřebce

26.6.2006 12:59

santah napsal(a):
Opčas si zahraje na zdatného a sylného hřebce

A pak ho zmůže únava a jde kmamince spát

26.6.2006 13:05

santah napsal(a):

Je to náš malý a roztomilý kříženeček bůh ví čeho, ale je to fešák

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.6.2006 13:09

santah napsal(a):
Je to náš malý a roztomilý kříženeček bůh ví čeho, ale je to fešák

Krásné hříbátka, krásné fotečky a krásný hafan!!!

26.6.2006 21:18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Krásné hříbátka, krásné fotečky a krásný hafan!!!

DĚKUJI A FOTEČKY BUDOU DALŠÍ A DALŠÍ I JINÝCH KONÍKŮ.... A tady je náš roztomilý ostříhaný

26.6.2006 21:40

santah napsal(a):
DĚKUJI A FOTEČKY BUDOU DALŠÍ A DALŠÍ I JINÝCH KONÍKŮ.... A tady je náš roztomilý ostříhaný

Jak se jmenuje Nunu celým jménem?

27.6.2006 17:59

alisa napsal(a):
Jak se jmenuje Nunu celým jménem?

Přidávám další fotečku Satinky

29.6.2006 10:04

santah napsal(a):
Přidávám další fotečku Satinky

Další fotečka

29.6.2006 14:55

santah napsal(a):
Další fotečka

A všeci pohromadě při papání..

29.6.2006 15:05

santah napsal(a):
A všeci pohromadě při papání..

Přidávám Santinýho dědu z matčiny strany Mill Pond

29.6.2006 15:07

santah napsal(a):
Přidávám Santinýho dědu z matčiny strany Mill Pond

A ještě jednou je strašně krásnej

29.6.2006 15:10

santah napsal(a):
A ještě jednou je strašně krásnej

Tak sem našla aj pradědu..

29.6.2006 15:11

santah napsal(a):
Tak sem našla aj pradědu..

No a babičku mám v albumu tak snad příště až ji naskenuji..

29.6.2006 22:24

santah napsal(a):
No a babičku mám v albumu tak snad příště až ji naskenuji..

Naše krasavice s přítelem v plné své kráse

1.7.2006 22:23

santah napsal(a):
Naše krasavice s přítelem v plné své kráse

pravé jméno zní CRAZY SOCK

4.7.2006 15:50

santah napsal(a):
pravé jméno zní CRAZY SOCK

A tady jak spinká

15.7.2006 13:16

santah napsal(a):
A tady jak spinká

Dnes focená

31.7.2006 19:13

santah napsal(a):
Dnes focená

Tak dlouhé odezvě sem konečně zase fotila byly sme n a louce na travičku kousek za barákem

31.7.2006 19:17

santah napsal(a):
Tak dlouhé odezvě sem konečně zase fotila byly sme n a louce na travičku kousek za barákem

Měly sebou aj miminka s máma. A bylo fajn knedla se neodtrhl od maminky byl totiž poprvé venku ze stáje a ohrady

31.7.2006 19:26

santah napsal(a):
Měly sebou aj miminka s máma. A bylo fajn knedla se neodtrhl od maminky byl totiž poprvé venku ze stáje a ohrady

No a Danit ostřílený a venku znalý

31.7.2006 19:30

santah napsal(a):
No a Danit ostřílený a venku znalý

A samozdrřejmě maminka v pracovně, ale taky se napapala

31.7.2006 19:38

santah napsal(a):
A samozdrřejmě maminka v pracovně, ale taky se napapala

a trocha blatíčka po vydatné svačině

3.8.2006 10:16

santah napsal(a):
a trocha blatíčka po vydatné svačině

Tak další

8.8.2006 15:27

santah napsal(a):
Tak další

Danísek posílá pusinku

11.10.2006 16:12

santah napsal(a):
Danísek posílá pusinku

Pár nových foteček

11.10.2006 16:15

santah napsal(a):
Pár nových foteček

A další s novým kamarádem Flopem

11.10.2006 16:17

santah napsal(a):

A další Badka (Bavaria)

11.10.2006 16:18

santah napsal(a):
A další Badka (Bavaria)

Santa v plné své kráse

11.10.2006 16:21

santah napsal(a):
Santa v plné své kráse

Tady je knedla jak nám pěkně roste

11.10.2006 16:22

santah napsal(a):
Tady je knedla jak nám pěkně roste

Danda

11.10.2006 16:24

santah napsal(a):

Jak se jmenuje matka?

11.10.2006 16:26

santah napsal(a):
Punečka

tak tady pozuje

12.10.2006 09:58

santah napsal(a):

Ahoj,odkud je Flop?Myslím že ho znám,ale nejsem si jistá...

12.10.2006 22:26

santah napsal(a):
tak tady pozuje

A po kom Flop je? Mám klisnu,ktrá měla potomka Flopa.

13.10.2006 05:38

bublinka napsal(a):
Jak se jmenuje matka?

"Knedla" je nááádhernýý! Bude na prodej?

13.10.2006 11:41

sanulka napsal(a):
"Knedla" je nááádhernýý! Bude na prodej?

Knedla bude na prodej,ale bude drahý neboť je to qh a po vyřízení papírů bude prodán pokud máte zájem zavolejte jeho majitelce paní Březinové na číslo:608623619

14.10.2006 16:24

bednarik petr napsal(a):
Knedla bude na prodej,ale bude drahý neboť je to qh a po vyřízení papírů bude prodán pokud máte zájem zavolejte jeho majitelce paní Březinové na číslo:608623619

Ahoj Flop je po Florida.

14.10.2006 16:25

santah napsal(a):
Ahoj Flop je po Florida.

Flop stojí v Chabičově u Šternberka

15.10.2006 21:11

santah napsal(a):
Flop stojí v Chabičově u Šternberka

A jak se ty jmenuješ?My jsme v Chabičově byli na výletě na začátku prázdnin...s koníkama...a spali sme tam 2 noci...

16.10.2006 10:21

kybosek napsal(a):
A jak se ty jmenuješ?My jsme v Chabičově byli na výletě na začátku prázdnin...s koníkama...a spali sme tam 2 noci...

tak my jse taky pridame
toto je muj milasek JISKRA je to CT s PP,zapsana v PK a je to slunicko

17.10.2006 23:10

roxy napsal(a):
tak my jse taky pridame
toto je muj milasek JISKRA je to CT s PP,zapsana v PK a je to slunicko

Ahoj a nejely ste náhodou z Břeťou Vodičkou z Radíkova??

26.10.2006 20:14

santah napsal(a):

tak sme zase fotily

26.10.2006 20:17

santah napsal(a):
tak sme zase fotily

a ... s kamarádkou

26.10.2006 20:18

santah napsal(a):
a ... s kamarádkou

Tak Vám představím obszenstvo stáje

26.10.2006 20:20

santah napsal(a):
Tak Vám představím obszenstvo stáje

Flop

26.10.2006 21:15

santah napsal(a):

Ahoj Mirko,jak se daří? a co Santa,jak se jí daří v novém?

26.10.2006 22:14

santah napsal(a):

I ja mam sve vysnene zlaticko.Tady je.I se mnou.:)

30.10.2006 20:59

santah napsal(a):

muzes byt rada za sveho konika protoze to bylo asi salcino posledni hribe mela nejake problemy s delohou a nedavno ji jeji majitelka odvezla k ostrave na nejake pastviny delat spolecnici.mela uz chronicke kulhani a nabeh na sloni nohu ted se ma skvele uz se na ni jezdit nebude a tak si uz uziva ,,invalidniho duchodu,, byla to skvela kobca na cisteni pro deti stala u nas ve staji ale na jezdeni ke konci nebyla uz nic moc chudina.zatim papa krasnej konicek ale ja mam krasnejsiho

31.10.2006 19:59

parley napsal(a):
muzes byt rada za sveho konika protoze to bylo asi salcino posledni hribe mela nejake problemy s delohou a nedavno ji jeji majitelka odvezla k ostrave na nejake pastviny delat spolecnici.mela uz chronicke kulhani a nabeh na sloni nohu ted se ma skvele uz se na ni jezdit nebude a tak si uz uziva ,,invalidniho duchodu,, byla to skvela kobca na cisteni pro deti stala u nas ve staji ale na jezdeni ke konci nebyla uz nic moc chudina.zatim papa krasnej konicek ale ja mam krasnejsiho

to sem. A aji kdyby tak má po sobě ještě tři.

31.10.2006 20:00

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Mirko,jak se daří? a co Santa,jak se jí daří v novém?

Máme se vcelku fajn kopce nám prospěly.

4.12.2006 15:21

ukulemba napsal(a):
I ja mam sve vysnene zlaticko.Tady je.I se mnou.:)

Ahoj tak sme zase tu. nějaké nové fotečky Santy z naší vycházky

4.12.2006 15:22

santah napsal(a):
Ahoj tak sme zase tu. nějaké nové fotečky Santy z naší vycházky

a další

4.12.2006 15:24

santah napsal(a):
a další

ä ještě jedna

7.1.2007 00:15

santah napsal(a):
ä ještě jedna

Ahojky, máš strašně hezkou kobylku, mám však jeden dotaz, ráda bych se dozvěděla mnohem víc o její mamince Sulley, pokud tedy o ní víš něco víc. Máme totiž Sulley v maštali a od bývalé majitelky jsme se toho moc nedověděli.

7.1.2007 13:20

santah napsal(a):

Sulley je moc hodná a zlatá kobylka,kam ji postavíte tam ji najdete. Chtěla bych vzkázat všem co by o ní chtěli něco vědět,že nožka se úspěšně uzdravuje. Našla jsem její další dceru,jmenuje se Salveo,nar. 27.1.03 a měla by se nacházet někde v Lužici a trénuje ji p. Míček Milan. A Santah vzkazuji,že je to moc krásná kobylka! Jsem na ni pyšná. Posílám fotečku Sulley když jsme ji dovezli.

7.1.2007 17:59

santah napsal(a):

Nádherné hříbátko!
Já přidávám mého miláčka - frískou klisnu Willemke. už jsem tady asi tuto fotku dávala, ale ted´jsem to zkusila zmenšit, tak doufám, že to bude kvalitnější.

7.1.2007 21:10

kakiro napsal(a):
Ahojky, máš strašně hezkou kobylku, mám však jeden dotaz, ráda bych se dozvěděla mnohem víc o její mamince Sulley, pokud tedy o ní víš něco víc. Máme totiž Sulley v maštali a od bývalé majitelky jsme se toho moc nedověděli.

Ahojky určitě ti naoíšu víc. Saču znám ještě když běhala dostihy. A jak se vůbec má. Jesli máš icq tak já ti sem napíšu svoje a nějak se ozvy. Sem ale skoro furt v práci tak jak budu mít chvíly tak ti písnu

7.1.2007 21:14

santah napsal(a):
Ahojky určitě ti naoíšu víc. Saču znám ještě když běhala dostihy. A jak se vůbec má. Jesli máš icq tak já ti sem napíšu svoje a nějak se ozvy. Sem ale skoro furt v práci tak jak budu mít chvíly tak ti písnu

Ahoj teď sem si všimla té fotky Salči. Salveo není na statku v Lužicích stama se prodala někam nevím kam. Má ještě Slzičku ta už má hříbátko a Salltose a ten připouští v Egyptě takže máš být na co pyšná sem ráda že ses my ozvala

7.1.2007 21:21

santah napsal(a):
Ahoj teď sem si všimla té fotky Salči. Salveo není na statku v Lužicích stama se prodala někam nevím kam. Má ještě Slzičku ta už má hříbátko a Salltose a ten připouští v Egyptě takže máš být na co pyšná sem ráda že ses my ozvala

Ahojky, jsem ráda, že ses ozvala, tvá kobylka je vážně moc pěkná. Je fajn, že znáš všechny potomky Sulley, no jinak to její chronické kulhání není chronické, dá se to vyléčit a také už to léčíme a lepší se to. Jinak mé ICQ je 294273893 až budeš mít chvilku, tak se ozvi, budu moc ráda, ještě bych tě poprosila o tvé ICQ. Díky

8.1.2007 08:10

santah napsal(a):

Ahoj... Ja jsem znala maminku Sulley - Simu :) a taky jsem znala krom toho posledního všechny Siminé potomky...Jinak moje zlatíčko A1/1

8.1.2007 08:16

santah napsal(a):

Tak tohle je moje zlatíčko A1/1...

Jinak jsem znala maminku Sulley - Simu

8.1.2007 12:03

spirit napsal(a):

Ahojky a máš nějaké její fotečky? Byla bys tak hodná a napsala mi něco o ní? A Sulley taky znáš??? zatím díky

8.1.2007 16:54

kakiro napsal(a):
Ahojky a máš nějaké její fotečky? Byla bys tak hodná a napsala mi něco o ní? A Sulley taky znáš??? zatím díky

A toto je moje první kobylka A1/1 Vindows

9.1.2007 09:46

spirit napsal(a):

Ahoj a odkaď znáš Simu??? Máš nějaké fotky???

9.1.2007 10:48

santah napsal(a):
Ahoj a odkaď znáš Simu??? Máš nějaké fotky???

sulley mam nejake dve fotky jako hribete... Nevim jake byly vztahy ale mezi Penzion Gregr a staji kam jsem chodila - tehdy APPO Oczelják Bravantice kone prochazeli.... Treba Sicky a Sinei byla do dvou let u nas a pak sly tam, stejne tak Terciel, Ellen, Veime, nejaky chovny.... Mozna si staje kone menily nebo si je ustajovaly, nevim... Sima tu byla kdysi a pak byla u Gregra... pak se vratila zpet do Jistebniku (ted uz Rokyta advokát Bílovec) ... mel ji pan Svoboda ktery tam mel ustajeny klusaky... potom se s konmi odstehoval o par vesnic dal. Sima pak umrela, jak to uz si ale nepamatuji.... Fotku mam odtama asi jednu, jinak starych co mi posilala kamoska ktera chodila ke Gregrovi vice ale ty jsou jen papirove.

9.1.2007 11:19

spirit napsal(a):
sulley mam nejake dve fotky jako hribete... Nevim jake byly vztahy ale mezi Penzion Gregr a staji kam jsem chodila - tehdy APPO Oczelják Bravantice kone prochazeli.... Treba Sicky a Sinei byla do dvou let u nas a pak sly tam, stejne tak Terciel, Ellen, Veime, nejaky chovny.... Mozna si staje kone menily nebo si je ustajovaly, nevim... Sima tu byla kdysi a pak byla u Gregra... pak se vratila zpet do Jistebniku (ted uz Rokyta advokát Bílovec) ... mel ji pan Svoboda ktery tam mel ustajeny klusaky... potom se s konmi odstehoval o par vesnic dal. Sima pak umrela, jak to uz si ale nepamatuji.... Fotku mam odtama asi jednu, jinak starych co mi posilala kamoska ktera chodila ke Gregrovi vice ale ty jsou jen papirove.

já taky chodila ke Grégrovi a co vím já tak je měl Grégr půjčený z Jistebníku. Byly to Valdivia, Sima, Emoce, Tercie, Santa Anita. Pak se vracely. Ty máš fotky Sicky poslala bys mi prosím nějaký? Sicky už je taky mrtvá. Jinak jestli máš icq tak se mi prosím ozvy 303-311-102 SANTAH. Děkuji a která ti posílala fotky z těch Lužic???

9.1.2007 12:43

santah napsal(a):
já taky chodila ke Grégrovi a co vím já tak je měl Grégr půjčený z Jistebníku. Byly to Valdivia, Sima, Emoce, Tercie, Santa Anita. Pak se vracely. Ty máš fotky Sicky poslala bys mi prosím nějaký? Sicky už je taky mrtvá. Jinak jestli máš icq tak se mi prosím ozvy 303-311-102 SANTAH. Děkuji a která ti posílala fotky z těch Lužic???

byla to B. Marešová je to uz ale hrozne davno - tak 8 let.... Jo tak nejak to asi bylo s tim ze Gregr asi nejake odchovy po techto klisnach koupil nebo mel v najmu chovny s tim ze jedno slo sem a jedno jim (taky tak dve mame) .... Fotky jak rikam mam jen papirovy takze je s tim problem, scaner nemam jen digital.... ICQ taky ne protoze v praci ho mit nemuzu a net budu mit doma az za mesic. muj mail je skubni.si@seznam.cz

9.1.2007 17:25

spirit napsal(a):
byla to B. Marešová je to uz ale hrozne davno - tak 8 let.... Jo tak nejak to asi bylo s tim ze Gregr asi nejake odchovy po techto klisnach koupil nebo mel v najmu chovny s tim ze jedno slo sem a jedno jim (taky tak dve mame) .... Fotky jak rikam mam jen papirovy takze je s tim problem, scaner nemam jen digital.... ICQ taky ne protoze v praci ho mit nemuzu a net budu mit doma az za mesic. muj mail je skubni.si@seznam.cz

Santah, můžu se zeptat jak je ta tvoje kráska vysoká? Je opravdu moc hezoučká...

10.1.2007 08:23

santah napsal(a):

A tohle jsou moje zlatíčka....Fríská kobylka Lutske (Kenča) a valášek ČT Nico.

10.1.2007 08:24

nightdevil napsal(a):

A takhle to vypadá, když Fríský kůň uteče šílenýmu ČTčku...

10.1.2007 08:25

nightdevil napsal(a):

a poslední společné foto....našich zlatíček...

10.1.2007 16:11

spirit napsal(a):

Jo tak s Blanku sem teď nedávno seděla na kávě. Ta už ale ke koním nechodí už dlouho. A co tam máte za koníky? Jinak já se ti ozvu

10.1.2007 16:13

santah napsal(a):
Jo tak s Blanku sem teď nedávno seděla na kávě. Ta už ale ke koním nechodí už dlouho. A co tam máte za koníky? Jinak já se ti ozvu

malá nnení moc vysoká spíš je mohutná. Má tak kolem teěch 160 v kohoutku

10.1.2007 20:02

santah napsal(a):
malá nnení moc vysoká spíš je mohutná. Má tak kolem teěch 160 v kohoutku

Jé tak to jsme na tom podobně. Ze mě si dělají známí legraci že mám plnokrevného poníka, má totiž 154 cm v kohoutku.

30.1.2007 11:02

zazika napsal(a):
Jé tak to jsme na tom podobně. Ze mě si dělají známí legraci že mám plnokrevného poníka, má totiž 154 cm v kohoutku.

Tak posílám nějaké fotečky z toho včerejšího krásnýho počasí

30.1.2007 11:03

santah napsal(a):
Tak posílám nějaké fotečky z toho včerejšího krásnýho počasí

potuju foť

30.1.2007 11:12

santah napsal(a):
potuju foť

Zdravim chabicov. Ja vam tam ty tereny tak zavidim. Renca rikala, ze Gaya mela nejake potize s krvacenim. Kdy to mela chuderka?
Pridavam fotky sneznych torped z minuleho roku, Sejna, Flop. Minuly rok se do velkeho nemohlo, konici nemeli dost dlouhe nozicky aby dosahli na pevnou zem . Pavla

30.1.2007 14:30

santah napsal(a):

Ahoj Mirčo..Podle toho co tady píšeš tě asi znám...Znáš Renču z Chabičova?Měla koníka který se jmenoval mylím Ell Stay...A znám aji Katku a Evžu z Krnova...Santah je moc hezkej koník.Viděla jsem ji u Katky a pak aji na závodech v Horce když jela rychlostky...Já jsem jela proti ní

30.1.2007 15:41

mispulka napsal(a):
Ahoj Mirčo..Podle toho co tady píšeš tě asi znám...Znáš Renču z Chabičova?Měla koníka který se jmenoval mylím Ell Stay...A znám aji Katku a Evžu z Krnova...Santah je moc hezkej koník.Viděla jsem ji u Katky a pak aji na závodech v Horce když jela rychlostky...Já jsem jela proti ní

Ahoj jo Renča ještě Elču má ta by ju nikdy neprodala. Teď ještě dostala Gardelána tak už má dva koníky když de s obouma tak se jí ptaj jestli je to Elčino hříbátko je strašně malej. A Kačku znáš od kud?? A jak to Santě šlo na těch rychlostkách nemáš stama nějaký foto chtěla bych ji vydět z akce . Mám ji jen z dostihů.

30.1.2007 15:44

alfi pav napsal(a):
Zdravim chabicov. Ja vam tam ty tereny tak zavidim. Renca rikala, ze Gaya mela nejake potize s krvacenim. Kdy to mela chuderka?
Pridavam fotky sneznych torped z minuleho roku, Sejna, Flop. Minuly rok se do velkeho nemohlo, konici nemeli dost dlouhe nozicky aby dosahli na pevnou zem . Pavla

Ahoj tak stou Gejou to bylo dost škaredý byla sem u druhýho krvácení a už bych nechtěla zažít. Äle už lepší holky už na ni trajdaj a nedaj pokoj. Teď kulhala na zadky ale taky už je to pohoda ale už to není co dřív je taková smutná.

30.1.2007 15:46

santah napsal(a):
Ahoj jo Renča ještě Elču má ta by ju nikdy neprodala. Teď ještě dostala Gardelána tak už má dva koníky když de s obouma tak se jí ptaj jestli je to Elčino hříbátko je strašně malej. A Kačku znáš od kud?? A jak to Santě šlo na těch rychlostkách nemáš stama nějaký foto chtěla bych ji vydět z akce . Mám ji jen z dostihů.

Jinak tady máš pár fotek ode mě Šejny které sem tam vyfotila jak ste tam byly

30.1.2007 15:47

santah napsal(a):
Jinak tady máš pár fotek ode mě Šejny které sem tam vyfotila jak ste tam byly

papá

30.1.2007 15:48

santah napsal(a):
papá

a s Geljuškou

30.1.2007 16:59

santah napsal(a):
a s Geljuškou

DIKY DIKY DIKY , jen uz jsme zase nejak moc vybelili. Odkud ta Gaya krvacela, z nosu, z huby? A kdy? ted v zime? Snazila jsem se info vytahnout z Renci, ale mela moc prace. A to se na ni jeste jezdi? Tak se drzte a pozdravujte!!

30.1.2007 17:00

alfi pav napsal(a):
DIKY DIKY DIKY , jen uz jsme zase nejak moc vybelili. Odkud ta Gaya krvacela, z nosu, z huby? A kdy? ted v zime? Snazila jsem se info vytahnout z Renci, ale mela moc prace. A to se na ni jeste jezdi? Tak se drzte a pozdravujte!!

A z detailu, takhle moc nam chutna!! Bohuzel nemam vlastni digital, jen pujceny, takze jsou posledni fotky z listopadu minuleho roku. Dalsi fotky budou akcni, z porodu.

30.1.2007 17:58

alfi pav napsal(a):
A z detailu, takhle moc nam chutna!! Bohuzel nemam vlastni digital, jen pujceny, takze jsou posledni fotky z listopadu minuleho roku. Dalsi fotky budou akcni, z porodu.

Mám jednu fotku ale nemám ju v počítači,pokusím se ji sem nějak dostat a kdyžtak to sem dám...Šlo jí to docela dobře na to že nějak moc netrénovali.Kačku znám-ona je ve stejné sekci...Jestli se chceš podívat na naše webovky tak adresa je www.wrcbenatky.wbs.cz je tam aji Katka a její koníci...Ty jsi byla jednou vedoucí na táboře v Radíkově že?Já jsem tam zrovna byla...Jezdila jsi na Gay Stay a pak se jí něco stalo že jí museli odvézt domů a přivezli Flopa...A jak se má Santah?

2.2.2007 13:14

mispulka napsal(a):
Mám jednu fotku ale nemám ju v počítači,pokusím se ji sem nějak dostat a kdyžtak to sem dám...Šlo jí to docela dobře na to že nějak moc netrénovali.Kačku znám-ona je ve stejné sekci...Jestli se chceš podívat na naše webovky tak adresa je www.wrcbenatky.wbs.cz je tam aji Katka a její koníci...Ty jsi byla jednou vedoucí na táboře v Radíkově že?Já jsem tam zrovna byla...Jezdila jsi na Gay Stay a pak se jí něco stalo že jí museli odvézt domů a přivezli Flopa...A jak se má Santah?

Ahoj ty si u Katky aj někdy byla to sme se musely vydět? Ty stránky sou super. Ty fotky koníků od Kačky sou ode mě. Jo v tom |Radíkově sem byla, ale moc mě to tam nebavylo. Jo s Gejulkou sem tam byla. Půjčila sem ji kámošce na jízdárně a jak cválala na kruhu tak Gejka hodila hlavou a obě spadly tak měla sedřenou přední nohu. Ještě, že to bylo až ker konci. Jestly uvydíš Kačku tak ju pozdravuj.

2.2.2007 15:20

santah napsal(a):
Ahoj ty si u Katky aj někdy byla to sme se musely vydět? Ty stránky sou super. Ty fotky koníků od Kačky sou ode mě. Jo v tom |Radíkově sem byla, ale moc mě to tam nebavylo. Jo s Gejulkou sem tam byla. Půjčila sem ji kámošce na jízdárně a jak cválala na kruhu tak Gejka hodila hlavou a obě spadly tak měla sedřenou přední nohu. Ještě, že to bylo až ker konci. Jestly uvydíš Kačku tak ju pozdravuj.

Jo my jsme jezdily za Katkou a za Evžou většinou na koních...Ale ted už jsme tam dlouho nebyly.Tady to je ta fotka z rychlostek.Kačka a Santah...Promin za kvalitu, dala mi tu fotku jedna známá....

3.2.2007 10:50

mispulka napsal(a):
Jo my jsme jezdily za Katkou a za Evžou většinou na koních...Ale ted už jsme tam dlouho nebyly.Tady to je ta fotka z rychlostek.Kačka a Santah...Promin za kvalitu, dala mi tu fotku jedna známá....

Ahojky moc ti děkuji. A jak se jinak máte. My dobře až na ten sních fůj Santa ho tak nerada. Jinak posílám pár nových foteček.

3.2.2007 11:02

santah napsal(a):
Ahojky moc ti děkuji. A jak se jinak máte. My dobře až na ten sních fůj Santa ho tak nerada. Jinak posílám pár nových foteček.

Tak tohle je Ell Stay s Gardelánem to sou koníci Renči. Elču znáš a Gard je ten její nový.

3.2.2007 11:03

santah napsal(a):
Tak tohle je Ell Stay s Gardelánem to sou koníci Renči. Elču znáš a Gard je ten její nový.

koníci

3.2.2007 11:04

santah napsal(a):
koníci

no jo tři baby a Gard nezi nima v sedmém neby

3.2.2007 11:06

santah napsal(a):
no jo tři baby a Gard nezi nima v sedmém neby

Ell stay

3.2.2007 11:07

santah napsal(a):
Ell stay

no jo Santa a Gard

3.2.2007 12:30

santah napsal(a):
no jo Santa a Gard

Jinak se máme taky dobře...Ten sníh by už být nemusel..Ďáblík ho taky nemusí, hlavně když je led...Fotečky jsou hezký...Elča vypadá uplně jinak...Je taková mohutnější, ale moc hezká!!!!Tady posílám pár fotek Ďáblíka...

3.2.2007 12:31

santah napsal(a):

3.2.2007 12:31

santah napsal(a):

A tady jsme spolu...

3.2.2007 12:34

santah napsal(a):

A tady jsem se svojí kobylkou, kterou už bohužel nemám...Zemřela mi asi před dvouma měsícama na koliku....

3.2.2007 13:41

mispulka napsal(a):
A tady jsem se svojí kobylkou, kterou už bohužel nemám...Zemřela mi asi před dvouma měsícama na koliku....

To je mi líto něco mi Evža s Káťou říkaly. Tak nám už sních pomalu slezl a je bahínko tak toho Santa hned využila a přišlo domů jak velký dobyteček

3.2.2007 21:24

santah napsal(a):

jj jeli jsme tam s břetou...a jak se jmenuješ??

15.2.2007 08:56

santah napsal(a):
To je mi líto něco mi Evža s Káťou říkaly. Tak nám už sních pomalu slezl a je bahínko tak toho Santa hned využila a přišlo domů jak velký dobyteček

Tak sem zase po dlouhé době fotila a anecala sem se vyfotit ze Santou tak to sme my dvě jak sii užíváme sluníčka

2.5.2007 19:20

santah napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík