anglické všestranné sedlo,černé,posedlí 17,5",staré asi 2 měsíce,není to kůže,vhodné na turistiku i na jízdárnu,vhodné na střední až nižší kohoutek a mohutnější koně,bylo na mohutném ČT,má kroužky na poprsák,vzadu na třeba brašny atd. pův.cena 4500kč nyní 3tis holé, kompletně nastrojené 42OOkč -nový neoprenový podbřišák délka 145cm,nové kožené tř.řemeny,nové třmeny blanensko meil paaloomiinoo@seznam.cz
udidla 11,5 a 12,5 cm neorezlé,stihla každé za 100kč paaloomiinoo@seznam.cz
dečka pod ang.sedlo,černá ,pod sedlem protiskluzová neoprenová vrstva,má tlumící neoprenovou vrstvu ,kterou je možné vydělat pův.cena 1400kč nyní 800kč používaná 2 měsíce paaloomiinoo@seznam.cz
ang.uzdečka starší ale plně využitelná,ozdobná čelenka,vel.cob,zn.KenTaur stejně jako dečka nad tím,cena 200kč paaloomiinoo@seznam.cz
Prodám úplně novou(ještě s vysačkou) krásnou angl.uzdečku Harry's horse s kombinovaným nánosníkem vel.cob,barva černá,s otěžemi a zelenou vykrojenou podsedlovku,se šikovným vystužením na kohoutku taktéž novou,vyhrála jsem je na závodech a nevyužiju je.Dečka cena 300,- Uzdečka 500,-
Prodám anglickou uzdečku bez otěží, velikost COB. Čelenka je zdobená barevnými kamínky a srdíčky. Nikdy nebyla na koni. Původní cena 790, nyní 500 plus poštovné. Možné osobní předání v Brně. sasa.b@seznam.cz
sasetka
napsal(a):
Prodám anglickou uzdečku bez otěží, velikost COB. Čelenka je zdobená barevnými kamínky a srdíčky. Nikdy nebyla na koni. Původní cena 790, nyní 500 plus poštovné. Možné osobní předání v Brně. sasa.b@seznam.cz
Ještě čelenka.
Prodám boty pro koně Cavallo velikost 4 - 14 cm -14,5cm, pět měsíců používané, v dobrém stavu včetně speciálních neoprénových ponožek do nich. Boty jsem koupila na inzerát, ale bohužel nám nesedí, proto prodávám dál, foto z původního inzerátu, u mě jen jednou zkoušené. Cena 1500,- Kč + případné poštovné, osobní převzetí Litoměřice, Praha po domluvě. Kontakt jineli@seznam.cz
nabízím podsedlovku velikost full.
tmavozelená barva,pěkná,
původní cena 580,-nyní 300,-
Prodám poprsní postroj v zachovalém stavu, na většího koně (ČT i chlaďas), já ho nevyužiji - používáme chomoutový postroj. Jen menší vady (opravitelné). cena 5000,-. Možná výměna za chomoutový (jen postroj, chomout mám).
Prodám jen 1x použitou westernovou deku pod sedlo.Silnější,není poškozená,nám je bohužel velká.Super deka ! Původní cena 900 kč nová cena dohodou...pokud máte zájem vložte sem kontakt a já se vám ozvu
Prodám kožené bezkostrové sedlo, nové (použité jednou), odnímatelná celá vrchní část (suchý zip), s třmenovými řemeny (bez třmenů, řemeny součástí sedla), velikost 17,5, velmi lehké, pohodlné, dobře sedí, v přední části kovové úchyty na poprsák, v zadní části kovové úchyty na různé kapsy ap., barva černá, cena 8000 Kč
-otěže černé pogumované, párkrát použité, utrhlý koneček zápinky, ale jsou plně funkční, 150kč
-řemínek k nánosníku cob, nepoužitý, černý zlatá přezka 100kč
-podbradní řemínek hnědý, použitý 50kč -starší čelenka + nánosník, černé podložené sv.kůží 150kč
-kroužkové stihlo, starší 13,5cm, 50kč
-dvou-kloubové třmeny, bílé gumy+rovné vložky,německá výroba, párkrát použité 700kč
- provazové otěže Toricon, typ Pluton, lehce použité 250kč
více foto a info meilem, možná i výměna, např. za hanoverský nánosník, udidlo déčko 12,5cm, světlé otěže, podložku pod sedlo, nabídněte!
Prodám vykrojenou dečku značky Manmat, hodně polstrovaná. Úplně nová, materiál má dlouhou životnost, neodírá a netvoří se pod ním pěna a kůže koně tak dýchá. Barva oranžová, tmavě modrá, černá, červená, žlutá, bílá káva- foto mailem. Cena 900,-Kč, předání možné v Praze, Berouně nebo dobírkou. Zoeinka@seznam.cz
Nabízím prodej ohlávek ManMat z velice lehkého prodyšného materiálu, který neodírá.
Velikosti:
hříběcí,
XS=pony,
S=arab/menší plnokrevník,
M= plnokrevník,
L=teplokrevník,
XL=chladnokrevník.
Barvy: černá, modrá, červená, zelená.
Cena 420,-Kč.
Možnost předání v Praze, Berouně, doporučeně při platbě předem na účet nebo na dobírku.
prodám knihy Úžasní koně fakta a zajímavosti-120kč
westernové ježdění150kč
základní kurz westernového ježdění 150kč
jezdectví pro samouky 100kč
kůň a péče o něj 200kč
když zvoní podkovy koní 80kč
kůň a jeho řeč 100kč
paaloomiinoo@seznam.cz
Prodám jezdeckou přilbu. Vím, že se tento typ už asi moc "nenosí", ale já myslím, že by mohla posloužit docela dobře. Kromě ukosnutého kousku semiše je v pořádku, funkční, velmi málo používaná.
Cena 300,- Kč + poštovné.
Byl by zájem???
Nabízím kvalitní , málo používané bezkostrove sedlo ,westernového typu (bez hrušky).Sedlo je používané velmi krátkou dobu.Je jako nové!Sedí perfektně na jakémkoli hřbetu , velmi pohodlné ,
Důvod prodeje : chci si koupit normální kostrovou anglii
foto a dalsi info na mailu
lynteos@email.cz
Prodáme reiningové sedlo výroba Zajac
velikost posedlí 17 palců,cena : 25000,-kč
kontakt: L.Rýc mobil: 737625738 nebo email: ika.kacirova@seznam.cz
Prodám starší zachovalý podbřišník k univerzálnímu sedlu, délka 95 cm. 200 Kč
PRODÁM LANO 7,5 -VÝROBA MILOŠ PANUŠKA
Prodám nové lano 7,5 m, tl. lana 16 mm. zakončeno kousadlem, karabina bul.
Cena 700,-Kč + poštovné, 604118254 nebo na mail Tajemna.Danny@seznam.cz
!!!PŘI ODBĚRU VÍCE VĚCÍ VÝRAZNÁ SLEVA!!!
PRODÁM NEOPRENOVOU PODLOŽKU
Neoprenová podložka pod sedlo tlumí nárazy a rozkládá tlak sedla na zádech koně. Na spodní straně podložky je syntetický beránek.
Délka 55 cm, výška 1 cm, barva vínová. Cena 500 + poštovné. 604118254 nebo mail Tajemna.Danny@seznam.cz
PRODÁM TŘMENY
Prodám kovové třmeny s gumovou vložkou. Cena 200,-Kč + poštovné (případně předání osobně v Turnově nebo v Jablonci nad Nisou). 604118254 nebo mail Tajemna.Danny@seznam.cz
PRODÁM WINTEC PODBŘIŠNÍK PRO CITLIVÉ KONĚ
Prodám příjemně měkký podbřišník vyrobený ze speciálního pěnového materiálu s elastickou vložkou uvnitř podbřišníku. Díky tomu se výborně přizpůsobuje koni při práci a je velmi dobře prostupný pro pobídky. V kombinaci s protiodíracím materiálem je tento podbřišník jeden z nejpohodlnějších na trhu. Téměř nový, bez poškození, bohužel je kobylce velký. Barva černá, délka viz foto. 604 11 82 54 nebo mail Tajemna.Danny@seznam.cz
PC: 1.050,-Kč, nová cena 800,-Kč + poštovné
případně předání osobně v Turnově nebo v Jablonci nad Nisou
Prodám komplet postroj k chomoutu (pobočiny, podpínka, náhřbetník), v dobrém stavu. Vhodný pro lehčího chlaďase, ČT, haflinga, hucula apod. Postroj ihned k použití, mazaný, jen je třeba dokoupit hašpy podle háků na chomoutu. Cena 2000,-. Více foto na email.
haisovad
napsal(a):
PRODÁM LANO 7,5 -VÝROBA MILOŠ PANUŠKA
Prodám nové lano 7,5 m, tl. lana 16 mm. zakončeno kousadlem, karabina bul.
Cena 700,-Kč + poštovné, 604118254 nebo na mail Tajemna.Danny@seznam.cz
Ahoj, sháním lano na přirozenou komunikaci , délka alespon 6metrů. Cena nějaká rozumná, nejlépe tak do 500 Kč+ pošta. Nabídne někdo??
Prodám nový pelhem - gumový, nelomenný, velikost 12.5 cm, šířka udítka 20mm. Jako nový, použitý jen jednou při zkoušení. Kobyle nesedí. I s řetízkem. Původní cena 645 Kč, prodám za 400Kč(v ceně je již poštovné).
princezna13
napsal(a):
Prodám nový pelhem - gumový, nelomenný, velikost 12.5 cm, šířka udítka 20mm. Jako nový, použitý jen jednou při zkoušení. Kobyle nesedí. I s řetízkem. Původní cena 645 Kč, prodám za 400Kč(v ceně je již poštovné).
Ahojky, má někdo zájem o westernovou uzdečku ? Je tak na ČT velikost Full. Koupila jsem ji na bazoši, ale je nám velká :-( Barva bordo- hnědá. Jinak v pěkném stavu, nepotrhaná , neponičená. Čelenka do V. Mohu poslat foto, jen mi trochu blbne mail a tak mám problém posílat fota, ale zkusím to. Cenu nabídněte. Má být od Zajace
Prodám černý, neoprenový, anatomicky tvarovaný podbřišník Kentaur s dotahovacíma gumama, vel. 125, používán necelý rok, ale střídavě s drezurním, je ve velmi dobrém stavu, gumy nevytahané, přezky neorezlé. Pro svůj materiál a tvar vhodný také pro citlivé koně (ověřeno na vlastní citlivce), nám už nějak bohužel nedostačuje rozměrově. PC 890 Kč, aktuální pouze 450 Kč.
shání někdo levně podsedlovou dečku? nabízím obyčejné podsedlové deky na koně,velikost cob a full. viz foto-info na emailu
m-y-s@seznam.cz
ryanna
napsal(a):
Pro Ambrozku uzdečka pořád k mání
Westernová uzdečka od T. Zajace. Koupená přez bazoš, je nám ale velká a tak nabízím dál. Má někdo zájem? Pěkná , neponičená. Cena dohodou. Velikost Full, ale i na trochu menší hlavu . Já bych ji dala tak na ČT, Araba atd.
Prodám knihy o koních, bez poškození. Ceny nabídněte.
1. KONĚ ENCYKLOPEDIE, autor JESÉE HERMSEN, 312 stránek.
2. KONĚ - velká kniha o chovu a výcviku koní, nakladatelství CESTY, 207 stránek.
3. OBRAZOVÁ ENCYKLOPEDIE KONÍ, autor ELWYN HARTLEY EDWADRS, 394 stránek
4. SVĚT KONÍ, autor JAROSLAV VOGELTANZ, 135 stránek.
5. ABECEDA JEZDECTVÍ-průvodce mladého milovníka koní, autor LUCINDA GREENOVÁ, 65 stránek.
6. VELKÁ KNIHA O KONÍCH, autor ELWYN HARTLEY EDWADRS, 240 stránek.
7. OBRAZOVÁ ENCYKLOPEDIE PLEMENA KONÍ CELÉHO SVĚTA, autor JUDITH DRAPEROVÁ, 160 stránek
8. O KONÍCH A JEŽDĚNÍ, autor MICHAELA BURDOVÁ, 52 stránek.
9. PRVNÍ KROKY POD SEDLEM- VÝCVIK MLADÉHO KONĚ, autor NATHALIE PENQUITT, 126 stránek
10. PŘEHLÍDKY A SOUTĚŽE KONÍ, autor CAROLYN HENDERSONOVÁ, 48 stránek.
CENY NABÍDNĚTE, KNIHY JSOU JAK NOVÉ!!! PIŠTE NA MAIL Tajemna.Danny@seznam.cz, nebo volejte 604 11 82 54
nabízím k prodeji anglickou výstroj, respektive pozůstatky, které mi doma ještě leží. případně vyměním za věci blíže k westernovému stylu :)
1. anglická uzdečka vel. full, používaná ale pořád v perfektním stavu, bez otěží, cena 400 ,-
2. rajtky equi theme modré ( zajímavý design světlé modré a krémové barvy), kvalitní plátěné provedení, s vyšším pasem, vel. 38 ( ovšem nic pro dlouhonožce), PC 1999,-, použity asi 5 x na závodech, takže jsou jako nové, ale jsou mi už malé ( má výška 167, v pase 70, boky 90). Předám je za 1000 ,-
3. rajtky bílé royal highness vel. 42, pro mě nevyužité, PC 1200 ,-, použity jen jednou. Nyní je dám za 800 ,-
4. Chapsy equisboy vel. S ( obvod lýtka ideálně kolem 25 - 27 cm, ale jsou lehce elastické), používané, ale plně funkční. PC 820 ,-, nyní za 150 ,-
5. chapsy z hladké kůže Kentaur vel. S ( obvod opět kolem i 30 cm), nevyužiju je, málo používané, v pěkném stavu. Dostala jsem je k sedlu, a nepotřebuji je. Cena 400 ,-
6. Dečka pod sedlo oranžová Galopp, šitá na míru, vel. Full, málo používaná, lehce černá od sedla - nepustilo, ale při práci není vidět. Původní cena 400 ,-, předám za 200 ,-
7. Bezpečnostní třmeny nerezové, kvalitní s bílou gumou + náhradní pár gumiček stubben, i s černými třmenovými řemeny. - anglické sedlo jsem prodala holé. Skoro nepoužité ( řemeny používané), PC: 750 a 400, nyní dám za 600 oboje.
8. podbřišník Kentaur i pro velmi citlivé koně na odřeniny a zapaření - náš případ, neoprenový vel. 115, nerada se ho zbavuji, ale nemám již v plánu pořizovat anglické sedlo. PC 850 ,- nyní dám za 600 ,-
BarboraJichova@seznam.cz. Možnost poslat na dobírku, i osobní předání, případně jsem ochotna se domluvit i na předání v jiném městě - ne však nějak moc daleko. (okolí Třince, FM,Ostrava,...)
Fotky mailem
Adellka32

XXX.XXX.123.41
Ahoj kolik chceš za jednu tu dečku ?
Adellka32

XXX.XXX.123.41
Sháním podsedlovou dečku do 300
můžu nabídnout?
barva modro-zelená,
velikost cob/full
cena 300,-
napiš email,spojím se.
Prodám anglické všestranné sedlo,starší,z kvalitní kůže,hnědá barva,kostra 100% v pořádku,neponičené,komora 2.prodám i třmeny,třmenové řemeny,dečku pod sedlo.Cena za celý komplet 3000 kč + poštovné.
E-mail: d.cecilka@seznam.cz
rozi
napsal(a):
Prodám west.sedlo zn. Zajac, reining. Cena 25 tis. Tel: 774 168 214
Další foto
Prodám tyto knihy:
S větrem o závod Joanna Campbellová:
Hvězda slibuje překvapení (2)30 Kč
Ashleyin sen (5) 30 Kč
Hvězdino hříbě (6) 30 Kč
Pony klub 2
Společně zvítězíme! Samantha Alexanderová 45 Kč
Julie a bílý poník Christiane Gohlová 70 Kč
Lucy v sedle - Perné léto Claire Birch 30 Kč
Hříbě jménem Naděje Joanna Campbell 40 Kč
Američtí koně snů 50 Kč
Koně formule Pavel Dias, Antonín Jelínek 30 Kč
Váňa král koňáků Petr Čermák 150 Kč
Škola jezdectví Monika von Tettenbornová 110 Kč
Království za koně Michal Horáček 30 Kč
Dostihová čítanka Antonín Jelínek 30 Kč
Anita v sedle Lise Gastová 70 Kč
Opravdové vítězství Zuzana Francková 90 Kč
Vítěz bere vše Zuzana Francková 80 Kč
Zkrocený vládce stepi Luděk J. Dobroruka, Helelna Kholová 50 Kč
Jezdectví a dostihový sport 30 Kč
Ceny jsou orientační, bez poštovného.. Více info na e-mailu konik-simulka@seznam.cz . Knihy prodávám z toho důvodu, že je mam už přečtené a jen se mi na ně doma práší.
d.cecilka
napsal(a):
Prodám jen 1x použitou westernovou deku pod sedlo.Silnější,není poškozená,nám je bohužel velká.Super deka ! Původní cena 900 kč nová cena dohodou...pokud máte zájem vložte sem kontakt a já se vám ozvu
dobrý den, pokud by byla ještě volná.. sháním přesně tuhle dečku pár nabídek mám ale pokud by jsme se mohli domluvit třeba přes e-mail? :-)) love1jack1alan1@seznam.cz přeji všem hezký den. :-)
Kata Jonys

XXX.XXX.59.197
Mam zájem o uzdecku.