Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2006 22:56

Máte někdo jeho fotky, fotky jeho potomků, vlastní zkušenosti z těmito koníky??? Zajímá mě všechno?? Jsou to dobří skokani??? Předem děkuji

26.6.2006 23:12

marcy3 napsal(a):
Máte někdo jeho fotky, fotky jeho potomků, vlastní zkušenosti z těmito koníky??? Zajímá mě všechno?? Jsou to dobří skokani??? Předem děkuji

Známej má valáška po Mineralovi, je to světlý isabel, je celkem vysoký, dobře stavěný, má skokové předpoklady a krásné chody. Mylsím, že po tomhle hřebci bývají krásná hříbata.

26.6.2006 23:13

mazlik 26 napsal(a):
Známej má valáška po Mineralovi, je to světlý isabel, je celkem vysoký, dobře stavěný, má skokové předpoklady a krásné chody. Mylsím, že po tomhle hřebci bývají krásná hříbata.

chtěla bych si po měm koupit kobylku - je to kupodivu - čokoládová hnědka ale je nádherná, tak mě jenom zajímaj nějaký info o tatíkovi . Jinak ten koník skáče???

26.6.2006 23:15

marcy3 napsal(a):
chtěla bych si po měm koupit kobylku - je to kupodivu - čokoládová hnědka ale je nádherná, tak mě jenom zajímaj nějaký info o tatíkovi . Jinak ten koník skáče???

Parkury ne, jsou mu 2 roky, ale když měl skočit jen přes nějakou kládu, tak skákal hezky.

26.6.2006 23:16

mazlik 26 napsal(a):
Parkury ne, jsou mu 2 roky, ale když měl skočit jen přes nějakou kládu, tak skákal hezky.

ok děkuji. Hrozně se na ní těšim!!!

26.6.2006 23:22

marcy3 napsal(a):
ok děkuji. Hrozně se na ní těšim!!!

To věřím a kolik jí je? Hříbátko nebo už dospělá holka?

26.6.2006 23:24

mazlik 26 napsal(a):
To věřím a kolik jí je? Hříbátko nebo už dospělá holka?

www.muller-equine.cz

26.6.2006 23:25

mazlik 26 napsal(a):
www.muller-equine.cz

Na téhle adrese najdeš fotku Minerala, nechtěla jsem ji kopírovat, aby někdo neměl prupovídky...
Dáš si reprodukce koní a tam galerie hřebců...

26.6.2006 23:32

mazlik 26 napsal(a):
Na téhle adrese najdeš fotku Minerala, nechtěla jsem ji kopírovat, aby někdo neměl prupovídky...
Dáš si reprodukce koní a tam galerie hřebců...

Děkuji to už mam skouklý . Je jí rok a kousek, takže ještě mimčo. Chtěla jsem něco mladýho (zase ne až tak moc) ale když jsem jí viděla tak jsem se fakt zamilovala. Když koukneš na http://www. stajarka.info/ nasekone/ nasekone.htm - jsou tam 3 mezery tak si je smázni. tak úplně dole je Mona. tak koukni

27.6.2006 07:34

marcy3 napsal(a):
Děkuji to už mam skouklý . Je jí rok a kousek, takže ještě mimčo. Chtěla jsem něco mladýho (zase ne až tak moc) ale když jsem jí viděla tak jsem se fakt zamilovala. Když koukneš na http://www. stajarka.info/ nasekone/ nasekone.htm - jsou tam 3 mezery tak si je smázni. tak úplně dole je Mona. tak koukni

Tak sem dávám Montyho. Otcem je Minerál. Skákala jsem s ním jen chvíli ale nyní chodí drezuru.

27.6.2006 07:59

tajemma danny napsal(a):
Tak sem dávám Montyho. Otcem je Minerál. Skákala jsem s ním jen chvíli ale nyní chodí drezuru.

marcelko a neříkala si že monu ma koupenou již tvá kámoška a že je to její velký zlatíčko, že přesně takovou hledala ??
No nic koukám že samá lež jako věž !!

27.6.2006 11:49

ajulka napsal(a):
marcelko a neříkala si že monu ma koupenou již tvá kámoška a že je to její velký zlatíčko, že přesně takovou hledala ??
No nic koukám že samá lež jako věž !!

tak to jsem neřikala. Asi si mě s někym pleteš!!! Kámoška si kupovala koníka a je s nim moc spokojená ale Mona to neni!!!

27.6.2006 12:27

marcy3 napsal(a):
tak to jsem neřikala. Asi si mě s někym pleteš!!! Kámoška si kupovala koníka a je s nim moc spokojená ale Mona to neni!!!

aha a tak proč si mi posílala po ICQ stejnou fotku mony ?? a psala že bude kámošky ?? no to už je ale jedno

27.6.2006 12:33

ajulka napsal(a):
aha a tak proč si mi posílala po ICQ stejnou fotku mony ?? a psala že bude kámošky ?? no to už je ale jedno

a tohle je Lord II, jeho otec je také Minerál

27.6.2006 12:35

tajemma danny napsal(a):
a tohle je Lord II, jeho otec je také Minerál

...a tady je už cca měsíc starý...

27.6.2006 14:19

tajemma danny napsal(a):
...a tady je už cca měsíc starý...

Mona je fakt krásná. Dobře sis vybrala.

27.6.2006 19:27

mazlik 26 napsal(a):
Mona je fakt krásná. Dobře sis vybrala.

Zatim všem děkuji. Petruš tobě taky . No jinak je tohle přesně ono o čem jsem mluvila. Něco napíšeš na diskusy a opět se najde někdo kdo nepíše k věci a zase se chce jenom hádat. Hlavně nevim proč to dotyčná řeší tady! No to je jedno. Můžete jsem dávat další fotky a tak těch Minerálků budu moc ráda. Děkuji

27.6.2006 19:52

marcy3 napsal(a):
Zatim všem děkuji. Petruš tobě taky . No jinak je tohle přesně ono o čem jsem mluvila. Něco napíšeš na diskusy a opět se najde někdo kdo nepíše k věci a zase se chce jenom hádat. Hlavně nevim proč to dotyčná řeší tady! No to je jedno. Můžete jsem dávat další fotky a tak těch Minerálků budu moc ráda. Děkuji

Všimla jsem si toho, kašli na ně, asi závidí nebo se hodně nudí. Asi neví, jaký to je, kdyby do nich někdo rýpal. Každopádně já ti přeji samo dobré a ať se s kobčou máte krásně.

27.6.2006 20:57

mazlik 26 napsal(a):
Všimla jsem si toho, kašli na ně, asi závidí nebo se hodně nudí. Asi neví, jaký to je, kdyby do nich někdo rýpal. Každopádně já ti přeji samo dobré a ať se s kobčou máte krásně.

Děkuji. Já ti přeji aby si svýho miláčka našla. Vim jaký to je a je to fakt strašný. To bylo slz..... Ale už je to v pohodě vim že se má dobře. Tak hodně zdaru. Budu se na tebe tešit v Jezdectví

27.6.2006 21:47

marcy3 napsal(a):

Tříletá klisna po Minerál

27.6.2006 22:43

misulinka napsal(a):
Tříletá klisna po Minerál

jééé to je fešanda!!! Koukam že je pěkně veliká , no ta kobča co bych jí chtěla vypadá v roce jako dvou letá, ne-li víc, takže to asi nebude taky žádnej drobeček

8.8.2006 12:07

marcy3 napsal(a):

Taky tříletka po Mineral

8.8.2006 12:22

koniceka napsal(a):
Taky tříletka po Mineral

Přihodím sem ještě jednu fotky Lorda...

8.8.2006 12:32

tajemma danny napsal(a):
Přihodím sem ještě jednu fotky Lorda...

Tady jsou fotky hříbat po Mineralovi - http://svapu.album.cz/mineralcata/

8.8.2006 16:21

svatka napsal(a):
Tady jsou fotky hříbat po Mineralovi - http://svapu.album.cz/mineralcata/

Ahoj, tak tohle je moje největší láska na světě. Mistrál,valach, 5 let, 180 KVH po Mineral s.v. Je hrozně moc šikovný a chody nádhera. Skoky jsme zatím u malých křížků a kolmáčků, ve volnosti hodně gymnastické řady, myslím, že bude v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík