Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2011 20:53
cookie

XXX.XXX.161.15

Zdravím ,tak zakládám dalsí.Co je u Vás nového a Co plánujete na dovolenou.Spácháme nejaky vandrík nebo jen vikendovku?Včera jsem prodala Redíka,tak stav koní u mě jsou dva.

8.6.2011 21:32
nikkik

XXX.XXX.49.85

Zdravím a snad se můžu přidat :-) Jsme z Jasenné a máme 2 kobče, foto dodám později:-)

9.6.2011 06:44
cookie

XXX.XXX.161.15

ahoj na zornicu obcas jedu s kámoskou ted tam má u Petry Belinku a pred tim tam mela Jill.je to pres kopec kousek.

9.6.2011 09:30
nikkik

XXX.XXX.4.97

My jsme se tady přestěhovali teprve před 2 měsíci, tak tu skoro nikoho neznáme. Původně jsem z Valmezu

9.6.2011 13:58
cookie

XXX.XXX.161.15

V jasenné je pekne,mam tam příbuzné,kone más u Poláčků nebo doma?jezdís zavodne nebo rekre?

9.6.2011 14:17
nikkik

XXX.XXX.170.158

Koně mám doma u baráku...ono vlastně tam kde bydlíme, to už je Ublo, ale je to nad Jasenou a tu lidi víc znají, tak říkám Jasenná:-)
Jezdím jen rekreačně, větší ambice nemám. U koní jsem odmalička, byl to můj sen a když jsme se přestěhovali na samotu tak už nebylo co řešit:-)

9.6.2011 14:57
nikkik

XXX.XXX.178.107

9.6.2011 15:34
cookie

XXX.XXX.161.15

Jo ublo je kousek,ja jsem z Leskovce taky jezdím rekre,kone mam taky doma.ted uz mam jen dva,tretího jsem ted prodala,uz toho bylo na me moc .

9.6.2011 15:37
nikkik

XXX.XXX.178.83

Tak já mám jednu svou blondýnku, ale ta se mnou zatím chodí jen za koněm ven. Druhou mám pronajatou

9.6.2011 16:01
cookie

XXX.XXX.161.15

pronajatou?jak to chodí s tím pronájmem?celkem by me to zajímalo,nemám s tím zkusenost.smajlík

9.6.2011 16:09
nikkik

XXX.XXX.57.11

No já to mám tak troch jinak. Holčina potřebovala dát koně na pastvu skrz dýchavičnost (u nich ve stáji měla možnost pouze boxu). Takže ji má ustájenou u nás a aby nestála , tak na ní jezdím já. Taková oboustranná dohoda

9.6.2011 16:12
cookie

XXX.XXX.161.15

tak to más super,o hríbatku neuvazujes?

9.6.2011 16:20
jessyn

XXX.XXX.58.175

Přidávám se, jsem z Valmezu :-) Ale původem ze Vsetína.

9.6.2011 16:27
cookie

XXX.XXX.161.15

jessyn napsal(a):
Přidávám se, jsem z Valmezu :-) Ale původem ze Vsetína.

ahoj ,ve valmezu prímo nebo nekde poblíz?plnásek že?

9.6.2011 16:28
nikkik

XXX.XXX.54.67

cookie napsal(a):
tak to más super,o hríbatku neuvazujes?

tak majitelka povídala něco o tom, že by z kobči chtěla hříbka, ale to záleží na ní tak uvidíme. Jinak já bych z té své taky ráda potomka, ale jelikož je to kříženec, tak radši asi ne

9.6.2011 16:41
cookie

XXX.XXX.161.15

nikkik napsal(a):
tak majitelka povídala něco o tom, že by z kobči chtěla hříbka, ale to záleží na ní tak uvidíme. Jinak já bych z té své taky ráda potomka, ale jelikož je to kříženec, tak radši asi ne

tak pokud si ho budes chtít nechat tak proc ne,ja mám taky půlku,čt x appa,ten černy je čisty hucul.

9.6.2011 16:49
cookie

XXX.XXX.161.15

ta tvoje kobca je mi povedomá ,není to kříženka plnase s cladasem 4 letá od Václavíka z huslenek?mám ji nafocenou na faceboku,nabízel mi ji na jare.smajlík

9.6.2011 16:54
cookie

XXX.XXX.161.15

9.6.2011 16:56
nikkik

XXX.XXX.147.76

smajlík ano je.
nedala bys mi odkaz, že bych se koukla na fotky?

9.6.2011 17:12
cookie

XXX.XXX.161.15

svet je maly,nejde mi vlozit odkaz najed si na face karla kristalova je to nafoceno 27 unora.kolik jsi za ní dala?

9.6.2011 17:18
nikkik

XXX.XXX.244.162

děkuju, už jsem koukla:-)
máš krásné koňouse!

9.6.2011 17:25
cookie

XXX.XXX.161.15

díky, v tom únoru byla taková nepekná chlupatá,ted na té tvoji fotce vypadá fakt dobre.Videla jsi ty jeho černé hrebce?Známy má od nej hafochladase,taky pohodovy koník.

9.6.2011 17:31
nikkik

XXX.XXX.58.138

jj, ona přelínala a teď má fakt nádhernou srst...leskne se jak rybí šupina.. Je hrozně komunikativní, mazlivá, hodná, jsem fakt ráda, že mě náhoda přivedla až k ní, protože se mi hrozně dlouho nedařilo sehnat koňouse a už jsem to chtěla vzdát.smajlík
Jinak ty hřebce myslíš asi barony že? a myslím, že hřebci už to nejsousmajlík ale mazlíci bezvadní...krasavci

9.6.2011 17:34
cookie

XXX.XXX.161.15

jj nadherné kone.musím se tam nekdy stavit až bude chvilka.

9.6.2011 17:40
nikkik

XXX.XXX.50.180

Když jezdíváš do Huslenek , to znáš určitě i Kocurkovy ne?:-)

9.6.2011 17:40
nikkik

XXX.XXX.50.180

Když jezdíváš do Huslenek , to znáš určitě i Kocurkovy ne?:-)

9.6.2011 17:44
cookie

XXX.XXX.161.15

jen zbezne z hubertek,spís víc znám tlaškovou.

10.6.2011 06:49
jessyn

XXX.XXX.58.175

ne achalteke :-) ale to je taky plnokrevník tak je to jedno. Kousek od VM. Ale chodila jsem několik let ke koním na Vsetín. Hlavně na tažáky a na Bobrky občas.

12.6.2011 10:30
cookie

XXX.XXX.161.15

smajlíkAch jo tak Lex se začal probouzet,brzy pujdou koule pryc.Donedávna to vypadalo ze je ani nema,a vcerejsí vyjížku tancoval po zadních.smajlík

12.6.2011 11:11
nikkik

XXX.XXX.127.61

kolikže mu je?
Neboj, však on ani nepozná, že je nemá...zato ty josmajlík

12.6.2011 11:58
cookie

XXX.XXX.161.15

2,5 ,ted jak projdem kolem cizích koní tak jde po zadních.uvidím jak to pujde dál,pokud to bude snesitelné tak ho smiknu až na jaře,pokud ne tak co nejdrív.

12.6.2011 12:37
jessyn

XXX.XXX.58.175

proč na něm jezdíš tak brzy? to už ve dvou letech chodí chudák hříbě na vyjížďky a ty se divíš že není psychicky vyzrálé?
moje kobyla je plnokrevná má tři roky, kolikrát se na ní jelo (POUZE KROKEM) by se dalo spočítat na prstech. Chudáci koně proč si takoví voziprdelové jako vy nekoupíte staré hajtry na kterých se má jezdit a ne hříbata co patří na pastvu.

12.6.2011 14:41
cookie

XXX.XXX.161.15

jessyn napsal(a):
proč na něm jezdíš tak brzy? to už ve dvou letech chodí chudák hříbě na vyjížďky a ty se divíš že není psychicky vyzrálé?
moje kobyla je plnokrevná má tři roky, kolikrát se na ní jelo (POUZE KROKEM) by se dalo spočítat na prstech. Chudáci koně proč si takoví voziprdelové jako vy nekoupíte staré hajtry na kterých se má jezdit a ne hříbata co patří na pastvu.

No o tomhle by se dalo dlouze diskutovat,pokud si pripravuju westernového kone tak se zacíná brzo,nijak ho nepretežuju.na vození prdele mam ješte jednoho.jinde na westernácích jezdí uz před druhym rokem a nikomu to neprijde divné.Kone chovám uz 10 let tak vím co si muzu dovolit.

12.6.2011 20:59
donty

XXX.XXX.53.60

cookie napsal(a):
No o tomhle by se dalo dlouze diskutovat,pokud si pripravuju westernového kone tak se zacíná brzo,nijak ho nepretežuju.na vození prdele mam ješte jednoho.jinde na westernácích jezdí uz před druhym rokem a nikomu to neprijde divné.Kone chovám uz 10 let tak vím co si muzu dovolit.

Promiň Cookie, ale já jsem pro, aby se minimálně do čtyř let na koni nejezdilo. V tak mladém věku jako je 0-3 roky (minimálně) ještě nejsou uzavřeny růstové štěrbiny, meziobratlové plotýnky a koník celkově fyzicky ani psychicky není zralý na ježdění. Je úplně jedno, jaké sedlo na něj dáš a kolik vážíš, ikdyž jsi lehká, je to zátěž. Seznámit koníka se sedlem, to ano, ale nezatěžovat, nejezdit. Nikdy bych si nekoupila přiježděného 3-4 letého koně, tento koník má totiž zaděláno v budoucnu na spoustu zdravotních problémů.(Je zcela jedno o jaké plemeno se jedná.) Spousta takhle mladých pracujících koní již v 8 letech (někdy bohužel dříve) vykazují známky zdravotních obtíží !! Nemá smysl rozebírat dostihové koně, dnes i mezi westerňáky je zcela běžné přetěžování mladých koní. Bohužel, je to jakýsi trend moderní doby na úkor zdraví koní :-(. Pokud chceš mít pro sebe zdravého, vyrovnaného a spokojeného koně, dej mu čas dozrát, nechej ho užívat si "dětství", vyplatí se to.

13.6.2011 06:19
jessyn

XXX.XXX.58.175

osobně jsem obsedala koně dycky před třetím rokem-pozvolna velice pomalu nejsem sednu a jedu cvalem..., ale nikdy se nesedalo dříve a jezdila jsem až okolo těch 4let, mám plnokrevnou skrnku a plánuju s ní do budoucna nějaký ten sport, ovšem ne za každou cenu, to že jsi westerňák je jedno vždyť tvůj kůň je všecko podle toho co mu dáš za sedlo, mimochodem pod tím sedlem vypadá jako dobrý "chcípáček"
(nechápu kdy si na něho poprvé hýpala když má přes dva a už jezdíš na vyjížďky!!!!! )
je to sice jen kříženec...znám appy co se obsedaj ve dvou to jsou westerňáci a ti vypadaj úplně jinak...ty mezi ně nepatříš, pokud jsem dobře pochopila tak patříš jen mezi ty co jezdí po lese a nemají kam spěchat navíc když máš na čem jezdit tak jezdi na tom huculovi. Znám plno lidí kovbojů co koně chovaj dvacet let a nešahají mi po kotníky. Ve svých 12letech jsem jezdila na ohlávce tažáka aniž bych někdy předtím slyšela o nějakém Parellim v té době jen Monty Roberts....Navíc to je pěkné že chováš koně deset let ale jakým způsobem že to křížíš jednu směsku přes druhou? To není žádný chov ale mrvení koní a jejich plemen. Všecko to vykastruj nech si to pro radost a nemnož takové křížence. V dnešní době to stejně nikdo nechce. A pak ostatní poučuj jaká si chovatelka. Pokud to chovat neumíš dělej to jak já, kupuj si hříbě od chovatele.
Viděla jsem staré příspěvky kde ho dáváš jako pupíčka fotky jsou rok staré a ten kůň tam vypadá fakt hrozně a ani ne rok poté na něm jezdíš....Posílám foto jak má vypadat kůň. Nevím jestli je to ten tvůj ryzáček s puntíky po appě cos ho nabízela na prodej nedávno nebo někoho jiného a taky chudák tam měl napsané že je obsedlej nebo něco tak. Já se ohledně všeho radím s chovateli achalteků nehraju si na vše znám vše vím jako ty. Mám spousty kontaktů a na každou kravinu se raděj zeptám. Mám hodné lidi co mi vždy pomohou, rádi poradí.

13.6.2011 06:35
jessyn

XXX.XXX.58.175

moje kobyla ve 2letech, foceno před rokem kdy byla na pastvinách a rok poté jsem jí začala obsedat. Samozřejmě po konzultaci s veterinářem a chovatelkou od které ji mám.

13.6.2011 10:21
cookie

XXX.XXX.161.15

Abych upresnila info,mám kone deset let ,ale nemnozím,hříbata jsem koupila.kobylu nemám a nic pripoustet nebudu.Ryzáček nebyl obsedly,a ze byl naucen základním návykum ničemu nevadí.

13.6.2011 11:07
jessyn

XXX.XXX.58.175

tak to mění situaci-promiň nevěděla jsem. Taky jsem měla pár kříženců ale sama bych to takto nemnožila :-)
Každopádně koníkovi dej více času na dozrávání, on ti to časem vrátí. Sportovní drazí koně se musí testovat brzo, vy nemáte kam spěchat. Hodně zdaru přeju!

13.6.2011 14:21
sajma

XXX.XXX.200.139

13.6.2011 14:22
sajma

XXX.XXX.200.139

nafotím líp na víc, ted jsem byla nedobrovplně v nemocnici tak snad zitra už to klapne...

13.6.2011 19:18
jessyn

XXX.XXX.58.175

ahoj Jane! Tys ho koupila k Sajmimu? Jak je on na tom zdravotně Sajmík?

13.6.2011 23:04
cookie

XXX.XXX.161.15

sajma napsal(a):
nafotím líp na víc, ted jsem byla nedobrovplně v nemocnici tak snad zitra už to klapne...

doufám ze nic vážného a že budes v pořádku,už más domluvenou kastraci pro Reda?máme jed k Langrům ted jak budou ty svátky tak by jsme se stavili,ale jeste bych zavolala.těším se na fotky.

14.6.2011 06:21
sajma

XXX.XXX.200.139

pro kamilu: proč se ptáš na zdraví sajmona? jistě že je v pořádku
No a jinak redouč už je valach ale ještě si myslí že není....jasne že dojed kdykoliv, já byla v nem.s ledvinou takže v praci jsem hold zkončila apon budu mit ted cas odpocivat a odpočinu si nejlíp u koní :-))))))))))))))))

14.6.2011 09:31
cookie

XXX.XXX.161.15

sajma napsal(a):
pro kamilu: proč se ptáš na zdraví sajmona? jistě že je v pořádku
No a jinak redouč už je valach ale ještě si myslí že není....jasne že dojed kdykoliv, já byla v nem.s ledvinou takže v praci jsem hold zkončila apon budu mit ted cas odpocivat a odpočinu si nejlíp u koní :-))))))))))))))))

hlavne se šetri,já si taky odpocinu nejlíp u koní hlavne když neco delám:-)),ted jak začne hřibová sezona tak to bude s Galem jeste lepší relax:-).
Jak to Red zvládl?Delal to Mazurek?

14.6.2011 09:53
jessyn

XXX.XXX.58.175

se optám na zdraví ne :-) a toho lipicána ještě máš?

14.6.2011 12:43
sajma

XXX.XXX.14.154

nene, delal to vecera a red v pohode, jak rikam, zatim si stale mysli ze je hrebec....

14.6.2011 12:44
sajma

XXX.XXX.14.154

ja lipicana nemela, snad andalusana s kladrubem a toho nemam, jak jsem na nej dala inzeraty tak sel velmi rychle do sveta a ma se paradne

15.6.2011 12:46
cookie

XXX.XXX.161.15

co na neho říká stádo?na face bylo ze ho nektery kousal,ale oni se srovnají,chce to cas.Vy nemáte elektriku pred ohradou?nežerou vám to koně to drevo?Ta strakatá kobca s hříbkem vypadá dobre,malé jak by jí s oka vypadlo.Ten leopard je appa?ten se mi moc líbí:-).

15.6.2011 13:36
sajma

XXX.XXX.200.139

tel puntikaty je hlavně debil ,reda prohání ale dávám ho hned ráno pryč do večera at je red jen s kobylama, jinak ta strakatá ho má hrozně ráda a ta těžká je taková na rozpacích z něho ale je těžká takže žádný rychlý utok od ní nehrozí...nee, elektriku nemáme, ani nijak to neokusujou....

18.6.2011 18:33
Alina25

XXX.XXX.111.44

Milá Jessyn ty máš co vykládat jak má vypadat pořádný kůň!!! A na Zlaticu si třeba nepamatuješ? přišla od tebe kost a kůže!! ještě, že se u další majitelky tak brzo zpravila:-). Styď se ty bys neměla koně vůbec chovat natož tady přispívat.:-(

18.6.2011 19:33
cookie

XXX.XXX.161.15

tak máme udelany základ na příštřešek,přísí tyden snad bude hotovo,jeste prepulit ohradu a muzem přijímat návstevy i s konma.a to jsem se tesila že dnes odpocinu,a nebude pršet a nebude.smajlík

18.6.2011 19:42
nikkik

XXX.XXX.88.148

tak návštěvy jo? :-)
já se tak těším až budu mít po zkouškách a konečně se budu moci koňousům naplno věnovat .......a hlavně pořádně začít makat s blonckou smajlík

18.6.2011 20:59
cookie

XXX.XXX.161.15

nikkik napsal(a):
tak návštěvy jo? :-)
já se tak těším až budu mít po zkouškách a konečně se budu moci koňousům naplno věnovat .......a hlavně pořádně začít makat s blonckou smajlík

jj,ráda uvítám pocestné,prespat je taky kde,ohniste funguje atd.....smajlík

18.6.2011 21:01
nikkik

XXX.XXX.88.148

hmmmmsmajlík u nás je to složitější =( mám jen jednoho jezditelného koně a i tak se mnou nemá kdo jet, takže na delší výlety můžu zapomenout...navíc tahat 2 koně sama si netroufnusmajlík

18.6.2011 21:15
cookie

XXX.XXX.161.15

nikkik napsal(a):
hmmmmsmajlík u nás je to složitější =( mám jen jednoho jezditelného koně a i tak se mnou nemá kdo jet, takže na delší výlety můžu zapomenout...navíc tahat 2 koně sama si netroufnusmajlík

no to jo,radej neriskovat,ale není vsem dnům konec,casem se to treba nejak vyresí:-)

19.6.2011 11:12
jessyn

XXX.XXX.58.175

milá neznámá kobylu jsem darovala když jsem odjížděla do Anglie, koně mám krásné podívej se na fotky, Zlatica na tom tak hrozně nebyla nemohla jsem jí dávat jádro, byla na pastvině kvůli zranění které se jí objevilo, nejezdilo se na ní a jak asi nevíš první opadnou svaly až potom tuk, zhubla no a? Za měsíc jela Huberta!!!!! po odvozu ode mne. Já koně nehuntuju. Příště se aspoň podepiš ať vím s kým mám tu čest. Lidská závist je strašná vlastnost. Tady posílám odkaz na slečnu které jsem darovala svého koně kdo je soudný udělá si obrázek sám. s Pánem Bohem pomlouvačko

http://www.ceske-kundicky.cz/video/ceska-kundicka-kristyna-se-necha-osukat-za-penize/

19.6.2011 11:18
jessyn

XXX.XXX.58.175

Zlatka na jaře po zimě, tu nohu měla z dostihů už špatnou a obnovilo se jí to, ale to vy odborníci už nevidíte, jen rádi závidíte a pomlouváte druhé, raději si zameťte před svým prahem. Zhubla, ale týraná, bitá a bez jídla nebyla.

19.6.2011 13:06
cookie

XXX.XXX.161.15

lidicky,tohle téma v 1 a 2 bylo pohodové,ted se nám to tu nejak hašterí.smajlíkja vím ze je demokracie ,a každy si muze říkat co chce,ale pokud můžu poprosit,nenapadejte ostatní pokud se neznáte ,nebo nevíte o co jde.Každy má svůj názor,ale ten jde podat i slušne.Děkuji Vám.

19.6.2011 16:59
jessyn

XXX.XXX.58.175

Cookie díky, pokud proti mne někdo něco má kontaktuje mne na čísle uvedeném nebo emailu, své koně předvedu, ukážu jak je chovám, vsadím se že se stejně nikdo neozve protože toto jsou jen bludy, řešíte jen to že zhubla, navíc u ní veterinář byl a říkal že je to otázka měsíců kdy přibere....bohůžel každej v dnešní době ze sebe dělá nej chovatele a hatí ty druhé, ale vsadím se že ten člověk co mě tady pomluvil se mě bojí a jednak se ani nesejde :-) beztak ani nemá koně, ono to zamrzí protože koně mám v cajku, hodně se zajímám o styly chovu přirozené, do koní vrážím spousty tisíc měsíčně pouze na jádro a vitamíny od veterináře (žádné prášky tekuté), odčervuju injekcí, koně mám krásné a když jdu po vesnici tak slyším jenom to jsou krásné koně.... takže těmto závistivcom nemá cenu sa bránit, ještě když to jsou anonymové, posílám "týraného" koně Zlaticu 4 roky zpět a kamarádčinu Aranku, která jak je vidět je znatelně krmitelnější kobyla (4roky zde)

20.6.2011 20:20
filou

XXX.XXX.111.23

Ahoj cérky,dloho jsem tu nebyla.....jsou tu super nové fotečky:-) My jsme zatím v pohodce,ikdyž jsme prodělali hnilobu kopyt,ale už je to v klidu,jsme bez podkov a jde to.Filošek má spoustu spoustu energie.Zítra děláme velkou ohradu tak bude klid.Zatím pa a mějtew se smajlík

20.6.2011 20:30
cookie

XXX.XXX.161.15

filou napsal(a):
Ahoj cérky,dloho jsem tu nebyla.....jsou tu super nové fotečky:-) My jsme zatím v pohodce,ikdyž jsme prodělali hnilobu kopyt,ale už je to v klidu,jsme bez podkov a jde to.Filošek má spoustu spoustu energie.Zítra děláme velkou ohradu tak bude klid.Zatím pa a mějtew se smajlík

cau Zlatí,taky by ses mohla nekdy objevit,zitra mi dovezou matroš na přístresek,tak taky pořád neco buduju.meli by jsme zase neco ugrilovat,uz dlouho se nic nedelo.smajlíkjinak takhle se pryyy hubnesmajlík

20.6.2011 20:36
cookie

XXX.XXX.161.15

jinak to brácha prohání svoji manželku v kruhovcesmajlíksmajlík prý je to lepší než s Galem:-))

21.6.2011 10:31
jessyn

XXX.XXX.58.175

Cookie tu kruhovku ti závidím.
Zlatko, tebe už jsem neviděla ani nepamatuju, naposled na Machalovém dvoře u Pepy pár let zpět :-)
Vidím, že sis pořídila koně kolik jich máš? Nevíš co Lenka Geržová, jak se jí daří?
Jak žiješ? Nechceš někdy dojet mrknout na koních?

21.6.2011 15:31
cookie

XXX.XXX.161.15

Mimochodem toho kone na kruhovce malovala Zlata.:-)

21.6.2011 18:30
jessyn

XXX.XXX.58.175

Cookie, to mne nepřekvapuje u Josefa jsou od ní krásné malby také, víme všichni že je talent :-)

kruhovku budeš využívat na ježdění nebo na výcvik?

Ani nevím na co bych jí chtěla....:-) spíš se mi to líbí ale obejít se bez toho dokážu

21.6.2011 19:13
cookie

XXX.XXX.161.15

jessyn napsal(a):
Cookie, to mne nepřekvapuje u Josefa jsou od ní krásné malby také, víme všichni že je talent :-)

kruhovku budeš využívat na ježdění nebo na výcvik?

Ani nevím na co bych jí chtěla....:-) spíš se mi to líbí ale obejít se bez toho dokážu

jj krásne maluje, doufám že mi na kruhovce jeste neco pribude:-) Jinak kruhovku vyuzívám na vycvik,hraju si s konem ve volnosti,nekdy mám neco na obsednutí,Ale ted už nemam toho casu tolik tak si hraju jen se svyma konma a obcas pomáhám kámosce s mladochem.

22.6.2011 06:42
jessyn

XXX.XXX.58.175

no já lonžovat nelonžuju bo moje kobyla to nesnáší, takže mám takovou malou ohradu kde je mám pěkně pod kontrolou a jde tam taky vidět obratnost...ale víš jak není to ono :-) z čeho to máš vyrobený?

22.6.2011 21:06
cookie

XXX.XXX.161.15

jessyn napsal(a):
no já lonžovat nelonžuju bo moje kobyla to nesnáší, takže mám takovou malou ohradu kde je mám pěkně pod kontrolou a jde tam taky vidět obratnost...ale víš jak není to ono :-) z čeho to máš vyrobený?

plné je z palubek,zbytek je z palet a palubek.nevyslo to draho,a vypadá to dobre.

23.6.2011 20:47
filou

XXX.XXX.111.23

Jééé,tak to je supeeer hubnutí,taky bych to potřebovala.:-):-)
Až budeš mít chvílu brnkni,já su teďka na delší neschopence,tak můžu dojet.Pokecáme.
Jo jinak nevím kdo je ta Jessin či jak....co mě zná od Sedloňa????smajlíksmajlík
A maluju dál a dál a studuju to,tak mám nové stránky,tak se můžete mrknout.
www.obrazy-zlati.estranky.cz

24.6.2011 00:15
jessyn

XXX.XXX.58.175

taky nevím kdo je filou :-) ale vím kdo je Zlatka...potkaly jsme se hodněkrát u Josefa,....taková blonďatá, vyšší, modré oči...jezdila jsem u něho a poté na tažákovi Honzíkovi ze Lhoty...je to hodně dávno nedivím se že si nevzpomínáš, každopádně u Josího jsem byla někdy před Vánocema na návštěvě :-)

26.6.2011 16:54
cookie

XXX.XXX.161.15

ahoj,urco se ozvu,ted planujem grilovacku,jeste nevíme kdy,bud tento víkend co bude nebo pres ty svátky v cervenci.klasika samí konáci.smajlík s cím si doma ,doufam ze nic vážného. tento tyden mam nocní tak se odpo muzes kdykoli stavit.stací poslat sms pul hodky predem.

26.6.2011 19:32
filou

XXX.XXX.111.23

jessyn napsal(a):
taky nevím kdo je filou :-) ale vím kdo je Zlatka...potkaly jsme se hodněkrát u Josefa,....taková blonďatá, vyšší, modré oči...jezdila jsem u něho a poté na tažákovi Honzíkovi ze Lhoty...je to hodně dávno nedivím se že si nevzpomínáš, každopádně u Josího jsem byla někdy před Vánocema na návštěvě :-)

No jo,Filou je můj koník :-):-):-)
Určitě tě ráda uvidím,mohly bysme udělat opékačku špekáčků u Josefa???To by byla prča:-)

26.6.2011 19:35
filou

XXX.XXX.111.23

cookie napsal(a):
ahoj,urco se ozvu,ted planujem grilovacku,jeste nevíme kdy,bud tento víkend co bude nebo pres ty svátky v cervenci.klasika samí konáci.smajlík s cím si doma ,doufam ze nic vážného. tento tyden mam nocní tak se odpo muzes kdykoli stavit.stací poslat sms pul hodky predem.

Jen mi povolily nervy...smajlík
Něco bysme udělat mohly...mám totiž 30.6. už 35let smajlík

27.6.2011 09:25
jessyn

XXX.XXX.58.175

pamatuju si tě ještě jako bloncku když ti bylo kolem 20ti :-) co děti nezlobíja? Naposled jsem je viděla takové malinké...
jo u Josího klidně, občas se tam stavím, klidně bychom dojely i na koních:-) a mohly bychom pustit ty jeho videa jak jsme jezdily na koních kdysi :-) nejlepší bylo jak se nám ze Lhoty ztratil poník a bloudil po velké louce a my ho tam našly až za pár dní :-) víš ten malej Viking od Ševčíka :-)

27.6.2011 13:37
cookie

XXX.XXX.161.15

filou napsal(a):
Jen mi povolily nervy...smajlík
Něco bysme udělat mohly...mám totiž 30.6. už 35let smajlík

Ty jo tak to už jsme staré hráze:-)),tak to je duvod udelat slezinusmajlíkšpekácková akce,V pátek uz na nocní nejdu tak to muze byt patek nebo sobota?cinknu babam kdy muzou,ale spís to vidím až na sobotu.smajlík

28.6.2011 09:57
lanika

XXX.XXX.162.56

cookie napsal(a):
Ty jo tak to už jsme staré hráze:-)),tak to je duvod udelat slezinusmajlíkšpekácková akce,V pátek uz na nocní nejdu tak to muze byt patek nebo sobota?cinknu babam kdy muzou,ale spís to vidím až na sobotu.smajlík

Holky,ještě to zkusím tady....Hledám ustájko pro svou kobču.Stěhuju se do Rožnova, ale není problém dojíždět třeba do Valmezu a okolí. Pokud byste o něčem rozumném věděli, budu ráda za tip.

28.6.2011 14:07
cookie

XXX.XXX.161.15

lanika napsal(a):
Holky,ještě to zkusím tady....Hledám ustájko pro svou kobču.Stěhuju se do Rožnova, ale není problém dojíždět třeba do Valmezu a okolí. Pokud byste o něčem rozumném věděli, budu ráda za tip.

Vsetín by byl asi pro tebe daleko že? ale tusím ze berou na ustajení v podlesí ve Valmezu,kontakt ale bohuzel nemám.

28.6.2011 19:39
lajka69

XXX.XXX.131.36

Nevím co přesně hledáte. smajlík
Kdyžtak napište na můj email lajka69@seznam.cz

28.6.2011 21:27
jessyn

XXX.XXX.58.175

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/10734216/Plemenny-hrebec-appaloosa.php

tady je kontakt na slečnu co poskytuje ustájení v Podlesí, snad se nebude zlobit když tu dám odkaz, menší reklama nikdy není na škodu :-)

6.7.2011 10:14
cookie

XXX.XXX.161.15

neshání nekdo pastevko?1000 kč mesíc:-)

25.9.2011 19:57
klaruška

XXX.XXX.177.181

Dobrý den, s kamarádkou hledáme majitele, kteří by nám poskytli ježdění a pomoc u koníků. U koní se pohybujem už okolo 5. let :-) . Prosím ozvěte se na e-mail klara.podesvova@seznam.cz :-) Děkuju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík