parkuracek
napsal(a):
tak sem davejte ty nejroztomilejsi zvirata na svete! vsechny hribatka semky sup!!!
Kevin
parkuracek
napsal(a):
tak sem davejte ty nejroztomilejsi zvirata na svete! vsechny hribatka semky sup!!!
Cedra
katka
napsal(a):
Cedra
Před proběhnutím se pořádně posilníme od maminky
zuzanka
napsal(a):
Před proběhnutím se pořádně posilníme od maminky
Jé, můžu ochutnat??
zuzanka
napsal(a):
Jé, můžu ochutnat??
No tak dobře, když ti zapózuju, dáš mi už konečně pokoj s tím focením??!
zuzanka
napsal(a):
Taky sem jedno přidám
parkuracek
napsal(a):
tak ja se taky pridam La Famosa, nar. 23. 4. 2006, matka Fatima, otec Lopez. fotka z 24. 4.
keisy
napsal(a):
tak ja se taky pridam La Famosa, nar. 23. 4. 2006, matka Fatima, otec Lopez. fotka z 24. 4.
opet La Famosa, tentokrat fotky z 15. 5.
parkuracek
napsal(a):
Naše maličká :)
parkuracek
napsal(a):
a ještě jedna - spinkáme :)
parkuracek
napsal(a):
Panenka
parkuracek
napsal(a):
Saxana
verfa
napsal(a):
Saxana
dneska už jsou hříbátku 2 roky a jmenuje se Cornelius
michaela z
napsal(a):
dneska už jsou hříbátku 2 roky a jmenuje se Cornelius
Mimi dneska po své první procházce venku
zuzanka
napsal(a):
Mimi dneska po své první procházce venku
Tak to je náš drobeček po Jack D' Sambars....Jménem Sues' Little Jack toto je spánek po porodu
Je tak sladkej
kacka santarova
napsal(a):
Tak to je náš drobeček po Jack D' Sambars....Jménem Sues' Little Jack toto je spánek po porodu
Je tak sladkej
A ještě jednou...ve třičtvrtě měsíci...při křtinách...Jeho Kmotr je Vašek Vydra......Mno a malej to zvládal i s papáním....i kdyš kolem lítalo mooooc dětí...
kacka santarova
napsal(a):
A ještě jednou...ve třičtvrtě měsíci...při křtinách...Jeho Kmotr je Vašek Vydra......Mno a malej to zvládal i s papáním....i kdyš kolem lítalo mooooc dětí...
A poslední
jaruska
napsal(a):
Ahoj Janik,co to je za hříbátko?Vypadá zajímavě-takový Lamželezo.
Ahojky!
Vůbec netuším co to je za plemeno.Jela jsem na vyjížďku a viděla jsem ho i s mámou v ohradě, tak sem si je vyfotila...
Kdyby někdo věděl co to může být budu jen ráda
janak
napsal(a):
Ahojky!
Vůbec netuším co to je za plemeno.Jela jsem na vyjížďku a viděla jsem ho i s mámou v ohradě, tak sem si je vyfotila...
Kdyby někdo věděl co to může být budu jen ráda
a ještě jedna fotečka hříbátka
buggyna

parkuracek
napsal(a):
Jeff
buggyna

parkuracek
napsal(a):
Jeff v pohybu
buggyna

parkuracek
napsal(a):
Ediee s Habibi
buggyna

parkuracek
napsal(a):
Comtesa du luc D
buggyna

parkuracek
napsal(a):
Jeff 5 měsíců
janovotna
napsal(a):
Angie - dvouměsíční
Angie - tříměsíční chlapák :-)))
parkuracek
napsal(a):
Dvouměsiční prcek od kámošky. Jmenuje se Jeff
m i s i c k a
napsal(a):
Dvouměsiční prcek od kámošky. Jmenuje se Jeff
a s maminkou
doga

terushka
napsal(a):
ARANKA
Aranka je veliké hříbátko :-))
doga

m i s i c k a
napsal(a):
a s maminkou
Já přidávám klisničku Hannovera Fešandu po hřebci Radegast chov Nový jičín
doga
napsal(a):
Já přidávám klisničku Hannovera Fešandu po hřebci Radegast chov Nový jičín
Přidám našeho Olivera
janak
napsal(a):
a ještě jedna fotečka hříbátka
no to si nemuzu nechat ujit ahojky vali!!!!!! a cauky adel! jj lidicky ted vam sem dam otce vali! appaloosan ABDULL REWARD!!!!!!Ps: Sorry hrozne foto co chcete fotila jsem to ja! a jak se vam dulda vubec libi?
valpurgiis
napsal(a):
Elis a hříbek po koupání :)))
Lordínek při pózování
tajemma danny
napsal(a):
Lordínek při pózování
Kevin při drbání...to je labůžo. jo jinak je tento chlapák na prodej
tajemma danny
napsal(a):
Kevin při drbání...to je labůžo. jo jinak je tento chlapák na prodej
A Gerry pár hodin po vylíhnutí...
tajemma danny
napsal(a):
Lordínek při pózování
A etě Lordíkova hlavinka
parkuracek
napsal(a):
no to si nemuzu nechat ujit ahojky vali!!!!!! a cauky adel! jj lidicky ted vam sem dam otce vali! appaloosan ABDULL REWARD!!!!!!Ps: Sorry hrozne foto co chcete fotila jsem to ja! a jak se vam dulda vubec libi?
ahoj, já jsem Hanka, Ejmi...maminka Valinky je u nás ustájená, Adélka tu sedí vedle mě. Tak to je fajn že si Valinky někdo všiml, fotka Abdula je supr!!!
parkuracek
napsal(a):
Anglokabardinska kobylka Dunka Gori a jej mama kabardinka Dana.
parkuracek
napsal(a):
Zrebcek Mif Gori
evam
napsal(a):
Zrebcek Mif Gori
a tady je Gerry na měsíci...je to rebel...
tajemma danny
napsal(a):
a tady je Gerry na měsíci...je to rebel...
a etě nějaké
tajemma danny
napsal(a):
a etě nějaké
tady se učí správně balit hlavu...hehe
tajemma danny
napsal(a):
tady se učí správně balit hlavu...hehe
a mamina hlídačka při Gerryho odpočinku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

parkuracek
napsal(a):
Jsem sice ještě malá,ale vyhrožovat umím docela dobře-jdi pryč,nebo Tě sežeru!!!!!!
parkuracek
napsal(a):
tak to je Zairinka s mamou Zindou
parkuracek
napsal(a):
a ještě jednou
parkuracek
napsal(a):
Gordy - no neni k sezrani???
zuzanka
napsal(a):
Nazdááááááár!!!!!
catallina
napsal(a):
a jeste jedna fotka
Barney shetlandský pony × welsh hříbátko ustájenej JK Ranč Lipí
parkuracek
napsal(a):
Běžící...
svatka
napsal(a):
...pod nohy se mámě pletoucí....
... drbající se....
svatka
napsal(a):
... pijící...
...pózující malý Shakespeare:))) Už jste určitě poznali, jak jsem z něj odvařená:))))
tajemma danny
napsal(a):
A Gerry pár hodin po vylíhnutí...
Gerry mi hodně připomíná Aimeé...
buggyna
napsal(a):
Jeff
Ahojky adino jak žiješ? Doufám že víš kdo ti to píše no Lenka od Jefulky z Vidovic! A napiš jak se máš a jestli někam chodíš jinam!A příště mi prodsím napiš že tam dáváš ty jeho fotky! dík
jeffulka
napsal(a):
Ahojky adino jak žiješ? Doufám že víš kdo ti to píše no Lenka od Jefulky z Vidovic! A napiš jak se máš a jestli někam chodíš jinam!A příště mi prodsím napiš že tam dáváš ty jeho fotky! dík
Tak to je moje hříbě Jeffík Je mu 1,5 roku Je na Odchově
svatka
napsal(a):
...pózující malý Shakespeare:))) Už jste určitě poznali, jak jsem z něj odvařená:))))
Naše malá Světluška
svetluse
napsal(a):
a sosáme
a poznáte,která z těchto dvou je osmiměsíční mimi?
buggyna

catallina
napsal(a):
Gordy - no neni k sezrani???
můžu se zeptat na rodiče???Hlavně na matku???
buggyna

jeffulka
napsal(a):
nazdárek,no mám se dobře,ale kdybych měla každýmu psát,že někam dávám fotky,tak se upíšu.Kort když ty fotky jsou moje....
buggyna

buggyna
napsal(a):
můžu se zeptat na rodiče???Hlavně na matku???
mám na mysli rodiče Gordy
buggyna

svetluse
napsal(a):
a poznáte,která z těchto dvou je osmiměsíční mimi?
neska narozený Oriďátko,zatím nemá jméno,ale říkáme jí Cukřenka
parkuracek
napsal(a):
Sexy zadky což?
parkuracek
napsal(a):
Říkají mi Šošon a narodil jsem se 26. července mámě Barunce a tátovi Mr. Jebbovi. Tady je mi 20 minut. Všichni jsou ze mě totálně vodvařený. To se mi fakt líbí!
calamity
napsal(a):
Říkají mi Šošon a narodil jsem se 26. července mámě Barunce a tátovi Mr. Jebbovi. Tady je mi 20 minut. Všichni jsou ze mě totálně vodvařený. To se mi fakt líbí!
Tady jsem už starej mazák - 12 hodin
calamity
napsal(a):
Tady jsem už starej mazák - 12 hodin
A tenhle chlap je prej celej můj!
parkuracek
napsal(a):
Tak tohle je můj 2 měsíční hřebeček.No není SKVĚLEJ?
parkuracek
napsal(a):
Naše kladrubí mimi Brgittka:) chuděrka, zejtra jí čeká vypalování
koro
napsal(a):
Naše kladrubí mimi Brgittka:) chuděrka, zejtra jí čeká vypalování
a ještě jedna....
parkuracek
napsal(a):
Jessica a Jim Beam
parkuracek
napsal(a):
Aféra
parkuracek
napsal(a):
jeeee takove krasne hribatka!!
Munínek dostává pusinku na dobrou noc
nozka
napsal(a):
To je to nejnádhernější,nejroztomilejší hříbátko které jsme kdy viděla!
Děkuji za pochvalu, Angie je zlatíčko. A tady aktuální foto, ve čtyřech měsících...
janovotna
napsal(a):
Děkuji za pochvalu, Angie je zlatíčko. A tady aktuální foto, ve čtyřech měsících...
a ještě jedna...
parkuracek
napsal(a):
Naše Daisy