Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2011 19:13
verulda

XXX.XXX.64.2

Mojí kobylku jsem koupila s odřenou zádí. Nyní ji mám již pátý měsíc a nechce se to zacelit. Kůže je napjatá. Nejdřív jsem desinfikovala a nyní mažu mastí proti vysušení. Ale ona si to vždy rozdrbe. Odčervená je již po třetí naposledy před týdnem. Už nevím co na to měl jste někdo taky něco takového? Co pomohlo?
Děkuji všem za radu. (kobylka je na pastevním chovu )

9.8.2011 19:26
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

Co Indulona? My to vždycky dávali na takovéto suché věci a osvědčilo se.

9.8.2011 20:56
iisaabeel

XXX.XXX.119.241

já používám kalciové masti je to všelék zahojí vše a pak ještě třezalkový olej ten si ale dělám sama

9.8.2011 21:24
krissta

XXX.XXX.24.7

Chtělo by to lepší foto. Negranuluje to náhodou ?

9.8.2011 21:24
akira

XXX.XXX.91.108

Nám pomáhala Equibona..stojí sice okolo 300 kč, ale hojí rychle a ještě napomáhá růstu srsti. My měli podobnou odřeninu na hlavě...snad do týdne to bylo skoro pryč...

14.8.2011 14:23
verulda

XXX.XXX.64.2

akira napsal(a):
Nám pomáhala Equibona..stojí sice okolo 300 kč, ale hojí rychle a ještě napomáhá růstu srsti. My měli podobnou odřeninu na hlavě...snad do týdne to bylo skoro pryč...

přikládám další fotku

14.8.2011 14:37
krissta

XXX.XXX.72.254

verulda napsal(a):
přikládám další fotku

Ty fotky jsou mizerný, z toho nivć nepoznám. Myslím, že tam granulece ale je. Zavolejte veta, to bude potřeba naleptat (používá se na to hodně přípravků), jinak se to nezhojí...

14.8.2011 14:57
verulda

XXX.XXX.64.2

včera jsme u veta byli bydlí tu v obci.
Objednal nám na to něco tak jsme zvědavá jak to zabere.
Děkuji moc za názory

14.8.2011 20:35
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

verulda napsal(a):
Mojí kobylku jsem koupila s odřenou zádí. Nyní ji mám již pátý měsíc a nechce se to zacelit. Kůže je napjatá. Nejdřív jsem desinfikovala a nyní mažu mastí proti vysušení. Ale ona si to vždy rozdrbe. Odčervená je již po třetí naposledy před týdnem. Už nevím co na to měl jste někdo taky něco takového? Co pomohlo?
Děkuji všem za radu. (kobylka je na pastevním chovu )

Tak snad to vet vyřeší, jinak pokud je to do živého tak je výbornej hemagel, kobča měla škublou nohu a nemá ani jizvičku..... a pokud ji to svědí, tak je nejlepší mastička na mikózu nohou...... A prosimtě už neodčervuj..... je to jak kdyby si jí projela střeva drátěným kartáčem.... 3 x za 5 měsíců, to je až nebezpečné.... měla bys jí do žrádla přimíchat trochu jogurtu (bílou Activii), aby se jí obnovila střevní mikroflora, na tohle fakt opatrně.... myslim to dobře...... aby kobča nezačala mít problémy s trávením.... maximum je 4x ročně, já odčervuji 3x za rok....!!!! Navíc to má kobča na boku, ne v oblasti konečníku....

14.8.2011 21:26
verulda

XXX.XXX.64.2

To jo ale ona jak se dbe o strom tak to vždy rozdrbala a odčervení měla až u nás tak mi vet řekl že jí mám pro jistotu odčrvit ještě jednou. Ale jogurt jí koupím snad to bude dobrý. díky moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík